- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17601 üzenetére
Faruzanra en is raporgetek meg, a C2 Wanderer nem fontos nekem...
egyebkent Zhongli Tenacity + Wanderer + Faruzan C3 + Bennet =54k charged....
az az 1k nem marginalis sztem.. nekem meg a Shimenawa van rajta. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17598 üzenetére
Valami csavart majd tesznek bele, hogy ezt a kijelentesedet megband
55k az hogy jon ossze? nekem Faruzannal max.
A 4.0-s Abyss Lineup is fincsi
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17539 üzenetére
3.2-ig egy garantáltat össze tudnék hozni biztosan
csak szólok
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17529 üzenetére
Behúztál minket a csőbe, nem is 3.x, hanem 4.x patch-ek jönnek...
Szerk: megelőztem wayne-t, ő hívta fel rá a figyelmem.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17529 üzenetére
Lékek szerint fontain 5* legkorábban 3.2-ben jön csak.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #17513 üzenetére
Kb girls...
Mostani után lehet megvonják a luckomat.
Énmeg a zsét tőlükRohadtul el küldtem őkek a gecibe.
-
Fernet
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17477 üzenetére
Hasznos, köszönöm.
Eltart még egy ideig mire kiépítem Kazuhát, nem farmoltam előre mint annó HuTao-nál, aki rögtön megkapott mindent. -
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17477 üzenetére
Ilyenkor sajnálom kicsit azt, hogy nem bírtam magammal, és Yoimiya bannerjén garantálttal pullolgattam, mert "úgyse esik ki, pityt építek"
Nem baj, ez van, tanultam belőle.
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17406 üzenetére
Az sosem lesz meg
ja mág csak 50-es és nem is tudom mikor lesz újra ...
Most még Kazuhában bizok hátha esik... -
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17402 üzenetére
Érdemes lehet egy Raident maxolni? jó az valamire?
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #17374 üzenetére
Egyszerű lenne mint az 1x1.
Pénzért tudd megvenni a karaktereket,fegyvereket(Fixen drága), in game F2P(In game currency) meg menjen a wish. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17360 üzenetére
Elvileg lehet Keqingel es Alhaithammal is. de ez ilyen urban legend.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17360 üzenetére
Úgy, hogy elírtam, a másodikat és a harmadikat felcseréltem
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17357 üzenetére
Ezek mind szuperek, annyi leak cunami erkezett, hogy a bongeszom le is halt.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17350 üzenetére
Ja közben leesett hogy ez az előző ciklus és lélekben készülsz még rá
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17347 üzenetére
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17341 üzenetére
A oldal: Fischl-Kazuha-Beidou-Kokomi.
B oldal: Nahida-Yelan-Shinobu-Klee
Statok
Megj: 12-1-ben a heraldok ellen egyébként mintha Xingqiu jobban működne, mint Yelan. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17335 üzenetére
Nekem is meglett, egy hihetetlen jó 1:38-alatt megvolt az első fele, onnantól meg lehet kidobtam volna a monitort az ablakon ha nem jön össze a második fele. Mondjuk 1 másodpercen múlott az egész. Szerintem elronthattam a rotációt, mert mikor kb csak 1 percem volt, akkor végül csak pár másodperc hiányzott volna.
Példádból adódóan lehet összeszedem én is Ittónak az orrszarvúbogarakat. (Bár sajna kristályom, meg nincs) -
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17331 üzenetére
Gratulálok
Azért soha nem felejtem el a döbbenetet, amikor először próbáltam ki C2 Raident
Mert ugye nem csak a burst dmg növekszik, hanem az utána következő normal és charged attackok is. De mivel szórakozásról van szó nem sportról, válassz inkább érzelmi alapon.
Itto amúgy nekem is nagyon tetszik, de túl nagy projekt lenne. Albedo (váratlanul jött 5 pityn) és Gorou is lvl 1,így három karit kellene felhúzni, illetve két Husk set-t kellene farmolnom, nincs egy darabom sem belőle. Így inkább, ha nem vertikálisan fejlesztek, akkor olyanra húzok, aki illeszkedik a már meglévő karaktereimhez. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17331 üzenetére
Első fele kb mennyi idő alatt lett meg?
Illetve megvan neked Gorou C6? -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17327 üzenetére
Ha van eleg ER Itton akkor siman mukodhet... nekem ugye az szar szoval meg sem probaltam. Vidd be oket a sarokba, akkor nem kell rohangalj utannuk.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17327 üzenetére
Nézted a feni videomat? Kuki egész jól kihíleli. Ő ideális erre, mert neki mobilis a gyógyítása, így ha ide-oda lökdösnek akkor is rajtad marad. Igaz visszanézve engem is megmentett egyszer a C6 második élet constija
meg ugye C3 Raidennnel csítelek
Vagy a "B" oldal helyett az "A"-ra viszed Zhongli-t, igaz akkor elég nehéz átverekedni magad 12-1-B-n. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17323 üzenetére
Esetleg ha Sára helyett Nahidát rakod be?
A National nekem az volt a bajom, hogy kilökdösik a karakteteimet Bennett buffjából.#12325 xenon forever
Holnap van az utolsó nap. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17323 üzenetére
Asszem enyem is hasonlo... a Sands nagyonjo Wayne-nek.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17316 üzenetére
Köszi még egyszer a tippet a Hu Tao csapathoz, gondoltam nekieresztem az uccsó szintek is. Majdnem elsőre meglett az egész Abyss így, csak az első lett 6:50
[link]
Van C6 saram is, talán ő jobb választás lett volna Yelan helyett, de a rotaion vele nem ilyen gördülékeny, mindig az ő burstjére kell várniHad büszkélkedjek kicsit a tegnapi új gobletemmel. Így át kellett cuccolnom SR set-re, amit nem bánok, sokkal jobb darabjaim vannak belőle, mint CW-ből
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17316 üzenetére
Nincs C6 Sarám
, pedig gondoltam rá én is.
Kokomi Taser: csak 5 másodperc, csak 5 másodperc.
Direkt kraftoltam még egy Prototype Catalistot, hogy több energia töltése legyen.
Ó, de bánom már, hogy lekraftoltam egy Hakushint Baizjunak. Azt akaraktert is bevágnám a standard bannerbe.Gondoltam Kazuha helyett berakom Sucrose-t. DMG mellet EM bónuszt is ad, a Dragon Talesszel, meg az ATK-t is buffolja.
Ja hogy nem tölti fel a burstjét.
ER Sands. -> Kicsit gyengébb buff
Ja hogy Kazuha a Favoniusszal a többiek energiáját is töltötte.
S ha most lecserélem a Dragon Talest a Favoniusra, akkor kb ugyan ott vagyok, vagy még rosszabb helyzetben.
Pedig papíron tök jól tök jól nézett ki az a kb +25%-os buff. -
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17315 üzenetére
Én nem igazán szeretek vele játszani, most is csak a teszt kedvéért vettem elő. Illetve tegnap esett neki egy 40,4 CV onset goblet
#17313xeon forever próbáltam Zhongli helyett Bennettel, elég kicsi rá az esély, esek-kelek. Talán extrém sok próbálkozásból, kedvező csillagállás esetén egyszer sikerülne. Nagyon kell oda egy shielder. Egy jól buildelt Thoma ideális lehet a szerepre. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #17311 üzenetére
Igen de ahhoz kene Zhongli o pedig nincs.
Shieldert nem szoktam hasznalni, csak healert es rusholok, ez a jatek stilusom. Két alappillérem Kokomo és Benny.
@ -
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17311 üzenetére
Kipróbáltam Hu Tao-val, valóban jó vele is, úgy kb. 5ik próbálkozásra sikerült.
C0 R5 Dragon's Bane, SR set. Jobb idő is lehetett volna, ha nem fagyasztanak le annyiszor. [link]
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17292 üzenetére
Raidennel hogy alsz? Illetve Wanderrerel nem lehet megcsinalni ezt az Abysst, legalabbis nem a masodik felet.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17292 üzenetére
An én 36*-om sem ugyanolyan értékű, mint az előző szériás runok, mert nem tudtam egy nekifutásra, ugyanazokkal a csapatokkal megcsinálni. Ha megvolt egy szint, akkor újraindítottam, hogy a következőt feltöltött bursttel kezdjem.
12-3-3-ra elég jó lehet szerintem egy Nahida - XL - XQ - Bennett csapat. Többször láttam YT videókban, hogy 60-80mp alatt lehozzák.
Majd következő Abyss resetkor kipróbálom. De úgy kompletten az egész második felére szerintem ez az egyik legjobb csapat. Bennett - XL páros szerintem nehezen kihagyható. Próbáltam XL helyett em thomat is, de neki a világ minden ER-e nem elég, vagy csak nem tudok vele játszani -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17158 üzenetére
ennyi... nekem meg kellene Faruzan constellation, es akkor szerintem mar vallalhato lesz. viszont interruption res nem lesz
Tipp: egy kicsit feljebb kell repulnod Wandererrel.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17150 üzenetére
Várd meg míg lessz egy Jean C4-ed!
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17145 üzenetére
-
donmackó
addikt
válasz
jonnyjoker01 #17137 üzenetére
Evvel teljesen egyetértek. Sajnos az irányítás tényleg egy kabaré a többi játékhoz képest amikkel játszom. Van hogy megáll a karakter miközben a támadás elől akarok elfutni, vagy csak éppen nem csinálja meg az elemental attack-ot mert nem érzékeli időben hogy lenyomtam. Az meg hab a tortán hogy a jelenlegi helyeken nem kényelmes nekem a gombok helyzete, de nem lehet áthelyezni őket.
-
emiki6
veterán
válasz
Jobban skálázódik contikkal, mint xiao.
-
F34R
nagyúr
válasz
Majd mutatok buildet, ettol sokkal jobbat mar nem raknek ossze, megis sima S tier-be tennem. Szoval meglehet vele csinalni sokmindent, csak vert izzadva. A masik dolog meg hogy Faruzan nelkul eleg mid a dmg is. Kar mert amugy fun karakter.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17132 üzenetére
Nezd, van 3-4 cracked karakterem, de meg igy is nehez az Abyss.. Mar minden praktikat, fortelyt kiprobaltam par masodpercet valoban segit, de ha nincs eleg DPS, akkor baszhatja mindenki. Legutobb C2-re huztam Nahidat csak hogy konnyebben menjen az egesz.
Nah ez a pofatlansag, regen eleg volt a C0, mennyire broken volt egy ket karakter, most ugyanahhoz a szinthez mar C1-C2 kell legalabb.
Telefonrol nem is tudom a 12-t hogy csinalnam, valoszinuleg elobb tornem kette, mintsem sikerulne. Pedig sokat segitettel te is Abyssban emlekszemHat lehetne olyan floor, ahol raid szeruen, szamolna vissza 0:00-ig a szamlalo es csak akkor nem kapnad meg a rewardot ha nem sikerul. Cserebe az a bizonyos boss biztos hogy mocsoknehez volna. Viszont ez nem MMORPG, hogy agyfaraszto mechanikak legyen, vagy orakig tarto runok. Ok csak az enemyk genyosagan es HP-juk sokszorozasaval tudnak neheziteni.
#17138 xeon forever
Nemhiszem hogy ilyen lesz, a TCG meg az Abyss az egyetlen endgame... elobbivel csak az achievmentnel tudsz primot szerezni, kellenenek meg olyan dungeonok, vagy domainek ahol heti/napi rendszeressegel mehetsz be vagy materialert vagy primogemert. De az mar egy masik jatek lenne, es sokan a grindfestnek sem orulnenek. -
Shiro
senior tag
válasz
Hidd el azok a Sátándattyak az oszlop védősel is meg tudnának szívatni. Esküszöm, hogy az abyss develop teamet a pokolbol, a character balance teamet pedig a mentálisan visszamaradottak szanatóriumábol castingolták volna.
Én anno tök örültem, hogy a Nilou nieche bloom miatt legalább az egyik oldal könnyű lesz.
Nahida meg mint sütőport kb 3 Teavellerrel egyenértékű.
Előző patchben ők kapták rerunt és még velük is nehéz volt.
Akik utánuk jöttek:
Baizhut én Dehyát követően ismán bevágtam volna a standard bannerbe.
Kaveh? Gondoltam végre egy karakter akire a legutóbbi bevetés klémor Miss aratokban, mind dizájnban passzol. Csak hát borzalmas az energia menedzsmentje, még még pár előtte megjelenő karakternek is. Esü, hogy Noellnek nincsenek olyan energia problémái, pedig az ő skillje nem is tölt.
Visszatérve az abyssra.
Az istenzabáló dögök tologassanak ide még oda, de akkor az Abyssban kapcsolják már ki azt a megáltalkodott camera collaidert.
Mert oké, hogy falnak szorítanak, de közben nem látsz semmit.
Az, hogy Venti burstje egy repkedő ellenfelet nem képes magához rántani.
A robot Süsünek le kéne lőni a szárnyaén a víz azokat, de mire ráviszed a célkeresztet, hírtelen pozíciót vállt.
Direkt a legtávolabbra teszik le az ellenfeleket, akik természetesen vákuum rezisztensek.
Esküszöm, hogy ezt már csak azzal tudták volna überelni, ha berakják még a Tolladkígyót isÚgy érzem, hogy a karakter lékek helyett, inkább abyss lékeket kellene olvasni, hogy tudjam mit kéne fejlesztenem.
Egyébjént még csak 200 - szór mentem neki az Abyssnak.
-
xeon forever
addikt
válasz
Az sem lenne hátrány ha csinálnának újabb szinteket a whaleknek, és akkor acasual gamerek mint mi nem szenvednének ennyit egy ilyen rövid tartalomért...
Abyss 13-14 menjenek a C6-5*-al 10 primo3rt.
Mondjuk ha adnának nekik 3000 lila konyvecsket akkor imádnak is, de ezekhez kevesek a hoyolabnal. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17132 üzenetére
Abszolút jogos a negativitásod. Három éve megállás nélkül írom a hoyonak hogy valami nem stimmel a játékukkal. De nehogy azt hidd hogy csak a mobilos irányítás miatt nem megy valami. Olyan játékmechanikai hibák vannak még három év után is a játékban aminek már nem szabadna benne lennie.
Gondolok itt a karakterek közötti váltásra, ami vagy megy vagy nem. Mert hát ha kis karakterrel beszorítanak, az életben nem fogsz tudni átváltani egy magasabb karakterre és csak csodálkozol, hogy miért haltál meg. Az elvileg iframe-et adó dash és ulti is a legfurábban működik néha. Az ellenfelek félretolnak ulti közben így a legtöbb mellé megy.
Ha dash-elsz de be vagy szorítva akkor aztán cseszheted mert átmenni nem tudsz az ellenségen. Ugyanitt amikor eltalálnak valamiért neked van sérülés animáció, vagy valamilyen knockback hatás, de ha te ütöd az ellent vagy használsz valamilyen képességet egyszerűen spammeli tovább a támadást csak a hp csíkja megy lejjebb.És az utóbbi időben olyan ellenfeleket csinálnak amiknek a trackingje már dark souls szintű bohózat. Támadás közben a levegőben is megpördülnek már, pedig régen milyen kellemes volt amikor a hilichurlök adtak időt a támadásra vagy dodge-ra. Oké szerencsétlenek tényleg gyengék, de régen még láttál spéci animációkat arra hogy megfordul az ellenség, nem pedig megpördül a sarkán a 10 tonnás fogyatékos.
Az ok amiért engem hidegen hagy ez az egész abyss csak ez és nem más. Nem érdekel ha százmillió hp-ja van az ellenfeleknek, de hogy beszorítanak a nemlétező sarokba, nem válthatok karaktert mert "most nem válthatsz karaktert" és még az ulti is mellé megy az már számomra kiábrándító. És akkor még erre tegyük rá a különböző elemi reakciókat... apropó, repültetek már fel az abyssban úgy hogy a fejetek súrolta a plafont?
Szóval senki ne csüggedjen ha nem megy, váltsatok Amberre és dobáljatok nyuszikat. Sokkal jobb szórakozást nyújt.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17111 üzenetére
De Yae helyett elotte Alhaitham volt. szivatos a 12-1 a legnehezebb mind kozul.
Nobushira a legjobb hogy elmegy a lepcsohoz, ahova a ket Monster fog spawnolni, hagyod hogy radtamadjon, elsutsz egy Zhongli burstot, akkor latod hogy a ketto egymas mellet van, en akkor Raidennel megdaraltam oket, igy egyszerre haltak meg.Azert a C0 Raiden eleg jo zorget.
-
Shiro
senior tag
válasz
vagy próbált ezt
https://www.youtube.com/watch?v=WF4nXEkRLWk
Nahida Moon Fruit+Deepwood:EM-Debdro-Crit
Shinobu: Youkai Esernyő+Instructor: Full EM
Klee Dodoco + Crimson Witch: EM-Pyro-Crit
többinél standard build -
Shiro
senior tag
válasz
Akkor képként linkelem inkább.
Nálam a Bloom csapaatban egy félig EM-re és HP-ra épített Barbara van (, mert még mindig nincs full EM Bloom szettem)
A skill aurájával is képes dendro core-okat létrehozni, így mondhatni szinte elég az ellenfelek közt rohangálni és kiosztani közben pár pofontot.
A zöld gombára meg érdemes már az elején fókuszálni egy kicsit.
Gondolom az istenfaló vadállatok neked is két rotációba kerülnek? -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17108 üzenetére
Ez őszintén meglepett, meglepett, hogy pont tőled hallom, a fórum talán legjobb játékosától.
Battlechronicle-öm, hátha ad pár tippet.
Lényeg minden szintre vigyél más csapatot!
Persze, gondolom, te is úgy vagy vele, hogy időpazarlás, de voltkaéppen sok kellemetlen órától fog megkímélni.Megj:
12-2a:
Yoimiya nem teljesített olyan jól, mint vártam, szerintem itt talán maradhatott volna a Raiden Naionak is, csak Xingqiu helyére kerüljön Yelan.
Ami külön érdekes, hogy 12-1a-ban viszont egészen okés volt Yoimiya teljesítménye. -
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #17059 üzenetére
Igen, én is belekezdtem, de nem fogott meg, a legtöbb ilyen megjelenő játéknál már a karakterek mozgása, illetve maguk a karakterek is gagyinak érződnek.
Nehéz így beleugrani más játékokba ha egyszer itt meg lett adva ez a szint.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17055 üzenetére
nemsok minden latszodott, igaz meg messze van Fontaine.. Konkurencia mar megcsinalta. [link]
Arra kivancsi leszek, mert biztos nem alapbol fogja tudnia valami Gadget, vagy swimsuitre tippelek.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17041 üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #17008 üzenetére
Én ennek az érzésnek elkerülése érdekében huzok minden karaktert maxra, ha megvan jönnek a talentek es az artifactok. Egy jó artifactokkal és 9-9-9 ig felhúzott karakter bármilyen körülmények között használható OW, és az Abysst is lehet változatosan játszani. Illetve ha koronazol, és BiS weapon+meta artifactok vannak rajta nuke team is kiepitheto...
Pl nuke teamek nagyon adják:
Raiden-Kazuha-Bennet-Mona.
Shenhe-Kazuha-Kokomi-Ayaka.
Xingcsò-Yelan-Bennet-Hutao
Raiden-Nahida-Kokomi-Mona
Stb -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Én is kiszedtem Nilout, de amennyire mondták hogy Nahidával mekkora királyok, én nem nagyon látom!
Biztos én csinálom rosszúl, mert sose foglalkoztam a rotációkkal meg kutyafaszákkal, de akkor sem érzem olyan keménynek. Pedig raktam mellé Thignarit/Alhaitham-ot is meg Kokomit.
Ahhoz meg lusta vagyok (nem érdekel annyira) hogy utána nézzek -
emiki6
veterán
válasz
Nekem a hyperbloom annyira kikönnyítette a játékot, hogy a grind nem zavar már, mert kisujjból kirázom. Szóval én örülök a dendro-nak.
Pont nemrég jöttem rá, hogy nahida + yelan + zhongli + EM raiden még phase 1-ben ki tudta fingatni a shogunt, ami azért elég komoly.A napi és heti szarok csinálgatását viszont tervezem abbahagyni v mérsékelni, mert ha kevés az idő, akkor fontosabb dolgoktól veszi el az időt.
A dailyk túl repetitívek és nincsenek meg elég gyorsan.
Az, hogy napi 2x kell belépni, hogy ne legyen resin cap, az szintén nem esik jól.Jó lenne átállnom nekem is arra, hogy csak az eventeket csinálom, több idő jutna hasznos dolgokra.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17005 üzenetére
Nekem is parezer vagy inkabb tizezer primogem banta rossz dontesemet. Az a baj karaktereket nem lehet beolvasztani, legalabb a materialt meg a talentet visszadhatna.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17005 üzenetére
Én már nem húzok ki új unitot anélkül, hogy megnézném a zajef (, illetve a jstern) pre release analízist és lehetőleg a first impression-t.
Szerk: Nem is csak azért, hogy kihúzzam e, hanem hogy tudjam mire vállalkozok.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #16973 üzenetére
Tegnap kipróbáltam Cynoval 12-1-ben
Oké, hogy csak 40K HP-ja és lvl7-es börstje volt, de nem igazán váltotta be a reményeimet.
Cyno viszonylag sokat sebez, már az első rotációba belefért, hogy a korkodilt és a tigrist sebezzem, viszont mindig az lett a végeredmény, hogy Cyno előbb halt meg mint azok.
Másrészt szerintem Cyno igazán egy Hyperbloom csapatban tud erős lenni.
Cyno mellé kell még egy electro karakter az energia töltés miatt.
Kell egy Xingqiu vagy Yelan
Baizhu nem applikál elég dendrót, így ő kiesik. Az egyetlen valid opció az Nahida.
Szóval az electrónál kell healert tenni.
Alhaitham mellett is kb ugyan ez, a passzív védelme és a dendró applikációja nem váltotta be a reményeimet.
Az egyetlen Quicken csapat amiben azt mondom, hogy jó volt, az a
Nahida-Baizhu-Fischl-Beidou volt.
Itt gondoltam rá, hogy lehetne egy olyat, hogy Baizhunak kraftolok egy Hakushin Ringet, mondván, hogy van három erős sub dps-em
Baizhu egy kicsivel jobb NA dps mint Nahida.
Viszont az R5 Hakushin is max 8%-os sebzésnövekedést jelentene csapatszinten.
(De csak két prototype könyvem van, amiből Lisának farmolnék Mappa Marét, mert tök jól néz ki az új skinnjével)
Plusz minden harmadik másodpercben elfelejtem, hogy Baizhu melee és nem ranged.
Egyébiránt egyre azt érzem, hogy Nahida denro Xingqiu. Egyszerűen olyan, mint a "koreai vizes fiu"Yelan megjelenése előtt. Az a legnagyobb gyengesége, hogy nincs belőle kettő.
S kb ugyan ez a helyzet Kavehval is. papíron tök jó ő is, de a gyakorlatban tele vannak problémákkal.
Másrészt arra jó Bauzhu, hogy mivel kell neki artifactot farmolnom, eset pár reménykeltő darab a Deepwood szettből is, így lehet majd át tudom építeni Nahidát. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #16983 üzenetére
Meglehet, de nagyon nehez... Masodik fele 2 fele osszeallitasban is megvolt.
Zhongli, Raiden, Kazuha (EM), Bennet
Zhongli, Wanderer, Kazuha (DPS), Bennet
Ezek is csak ugy hogy az elso reszlet, Alhaitham, Nahida, Yelan, Kuki meglett 9:00-ra.
Ha ezen ido ala megy akkor nagyoneros csapatodnak kell lennie hogy megtudd oldani.Az megintcsak mas kerdes, hogy trukkos az osszes enemy lineup, de az a par masodperc amit lehet igy nyerni az pont arra eleg hogy betudd fejezni idore.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #16979 üzenetére
Respekt mindenkinek, aki a mostani Abyss-t C0ás karikkal teljesíti. Chamber 2-3-ban egész jó időket mentél.
Látom sokat kellett variálni a csapatokkal. Második felében Nilou a legjobb választás, ha megvan. Én is pont abban az összeállításban használom, mint te. C2 Nahida sokat dob a dimidzsen. [link]
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #16954 üzenetére
Kaveh lvl90-re felhúzva. Talentem lvl1-esek (Elfelejtettem gimbaspórát farmolni).
Egy félkész blogom szettel a bloom szettel domainban farmolok rá bloom szettet egy Nilou bloom csapatban.Két problémát találtam:
1 Attól, hogy önmagát tudja gyógyítani, a csapattársai szenved I fognak a bloom mellékhatásaitól.2. Van némi energia problémája, így szerintem favounius nem árthat a csapatba.
De majd hétvégén megnézem őket Abyssban is, addigra talán builder is kapnak.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16964 üzenetére
Azt nézd meg mikor volt legutóbb Eula...
(2021 nov 24, azaz 2.3.1
)
Yoimiya volt amúgy Nahida release-kor, Alhi még nem rerunolt. Kazuha 2.8.1-ben volt tavaly, míg Venti 3.1.1-ben.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #16913 üzenetére
Azt nem tudod hirtelen, hogy a Dragons Bane passzívja működik-e Freeze esetén?
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16913 üzenetére
-
Fernet
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #16832 üzenetére
Mindegy, így legalább közelebb lesz Kazuha a 3.7-ben... Az legalább garantált lesz.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16810 üzenetére
Pont ugyanezt irtam le...
Annyi, hogy egyertelműen fogalmazzak: a wishekhez megirt program ami a hoyoverse szerveren fut az 1ms alatt számol ki 1 wisht a programkód alapján.
Ami kicsit fura, hogy nekem single wishek esetén jobb arányom volt az utóbbi időben, mint amikor 10-es wisheket lőttem el. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #16800 üzenetére
Szóval akkor nem lesz ultimate quicken csapatom, vagy legalább is nem olyan fasza mint remélném.
Nahida (Gilded Dreams)
Bazhu (Deepwood Memories +Dragon Tales)
Fischl
Beidou
Auzán itt lehet ne variálni, hogy Nahida helyére Ali, vagy valamely electro support helyére egy dps...stb
De így, hogy a Deepwood passzívja úgy néz ki nem lesz kellően kihasználva, lehet maradok a megszokott Nahida-Traveller-Shinobu-Random Electro felállásnál.
Vagy ki kéne farmolnom egy full EM Deepwood szettet, holott eddig még egy normális dps verzió sem jött össze. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #16800 üzenetére
Megartalak rola kerdezni, de akkor mar meg is valaszoltad
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #16652 üzenetére
Amennyire nekem nem jott be az elejen Inazuma, es utanna levo Enkanomiya, Chasm... mikor 100%-ra csinaltam oket, csak nem voltak olyan rosszak. A sivatagnal biztosan jobbak. Viszont szerintem Sumeru elso expansion packje nem volt rossz. Zoldes fasza, kar hogy mar befejezo csomag nem ilyen lesz.
#16651 Cassi
Van a Tower of Fantasy c. ugyszinten kinai gatcha, ott most volt underwater world location. Es az nem lett annyira rossz. Genshinben szerintem megjobb lehet. Sajnos meg eleg messze van ez nekunk. -
slimG
tag
válasz
jonnyjoker01 #16642 üzenetére
Napi rutinként én is csak a minimumot ütöm meg. Nálam Wh40k: Chaos gate - Daemonhunters pörög.
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16600 üzenetére
Annyira nem érdekel már a játék csak emlékeztem, hogy anno ment.
Mondom belogolok hátha van valami ajándék a posta ládában. -
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16597 üzenetére
Köszi szépen!
Androidos tv boxon futattam a GN-t simán láttam most semmi...
Ott r.. akkor meg -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16597 üzenetére
De kaptunk egy valag fate-et az arkon kvesztekért visszamenőleg, amit máshol nem adtak oda.
Amúgy annyira nem volt foghíjas a február. Novemberben értem kb az aktuális tartalom végére, ezért decemberben freemo már alig jött volna, ha mailben nem kapunk annyit. Ahhoz képest a január és február jó volt.
Március lehet kevesebb lesz, mert februárban kitakarítottam az új sivatagot.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16596 üzenetére
Kifutottam a szerkből, nekem Windowson is elérhető.
Ha nem linuxról próbálod meg futtatni Magyarországról akkor azt ellenőrizném hogy van-e aktív VPN, lehet ahova csatlakozik abban a régióban tiltva van a Genshin GFN.
#16587 emiki6: nem figyeltem nagyon mostanában oda a primo mennyiségre, hogy mennyi jön, de lecsekkoltam a mobil appon keresztül, most tényleg elég szűkre van húzva a derékszíj
Majd 3.6-ban jön új terület, meg maxolni tudjuk a fát (/óriás retket
) és a statue-t, az majd ad egy kis extrát.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16518 üzenetére
Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem Baizhu-val jobban fog tudni működni a dolog, majd ki is próbálom mivel tervezem kihúzni. A healing és a folyamatos konzisztens dendro application miatt simábban fog tudni működni szerintem. Nahidával annyi a gond hogy az ellenségek megölése után újra kell nyomni az E-jét, travellerrel pedig az hogy helyhez kötött az ultija.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #16394 üzenetére
Valszeg Dehya helyett tökmindegy hogy ki van ott ekkora buffokkal
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #16346 üzenetére
Mutáns óriáshangya.
Nahida 250EM bónusza (plusz ha Dehyának adunk egy Istructrort), az nem közelítené meg a Shredet?
Az Interuption resist nem nem tart ki a végéig? Pedig nem is írja, hogy csak 9s.Így a plusz egy lövés helyett mínusz egy.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #16348 üzenetére
True
most kepzeld el miket mondana ha nem volna Dehya simp.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #16332 üzenetére
En a safespot csapatom helyett multkor letoltam Hu Taoval.. ugye o mostly single target, itt meg ossze vissza vannak a floorok, hol single target DPS check, hol meg AoE dmg dealer kell.
Thignari egy quickswap monster, megkockaztatom hogy reakciokkal a legerosebb standard, de meg a limitaltak kozott is S tierben van.
Dehyanak a problemaja, hogy xar a kittje, par csapatban mukodik csak, nagyon energiaigenyes (nem termel particle-t) tehat mono-pyroban a legjobb, de a tobbi szereplo outdamageli. A masik ertelmes osszeallitas a mostani Abyssra Dehya, Mona, Kazuha, Bennet. Es nem utolso sorban, a Nuke melt teamek : Dehya , Ganyu/Ayaka (burst support mindketto), Kazuha, es Bennet.
Ez a peak potencial C6-n. [link]Baizhu egy fokkal nekem szimpibb, megha nem is vagyok oda a supportokert. Egy jo healer, shield mar hianyzik a repertoarombol.
#16336 xeon forever
Honkainal is meg mindig tart a story..... sot egy csomo Gatchanal ameddig karakterekbol penzt tudnak bevonzani, szerintem majdhogynem vegtelen az a ciklus amig lesz benne content. -
emiki6
veterán
válasz
Pedig a dendro shield az jó. Főleg Nilu-nak, de alhaithamnak is. Én ki fogom húzni, ha jó és Al-nál zhonglit és nahidát is kiváltja. Zhonglira pl nem jó deepwood-ot tenni (pajzsos quickbloom csapatban). A heal meg kiváltja yaoyaót és kukit. Valszeg.
Bár ha gyenge a pajzs, akkor csak XQ-val fog érni valamit nem nilou teamekben. Spreadbe ezért lehet nem is lesz elég a pajzs, csak quickbloomba. -
Shiro
senior tag
válasz
Talán Melt Ganyuhoz jobb lehet a Dehya-Nahida páros, mint Zhongli-Kazuha.
Bár Ganyu személyes sebzése egy hangyapöcsnyivel kisebb lesz, ezt kárpótolja Nahida sebzése (bár közel sem lesz annyi, mint Quicken esetén).
De talán az igazi előny, hogy Kazuha burstjét Bennyé után kell elnyomni, addig Dehya-Nahida esetén a pyro applikátor aktiválható előtte is, így Ganyué Bennett buffjának teljes ideje és az az 1-2 másodperc elég lehet még egy lövésre. -
xeon forever
addikt
válasz
Ha lesz olyan szinten mint Kokomi akkor nem lesz baj vele.
-
slimG
tag
válasz
3.6 új arti domainből esik majd hydro set, szóval mondjuk kb 3.7ben lesz új hydro karakter, talán claymore user. Vagy újabb Childe rerun. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #16324 üzenetére
eleg mokas az biztos...
pedig megneznem ezzel hogy kalimpalod le az Abysst.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16324 üzenetére
Az skill issue.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #16192 üzenetére
Szerencsére a valóság jóbal kedvezőbb, hiszen egy viszonylag széles skálán mozog a jónak mondható artifactek száma
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #16189 üzenetére
Ennek tudatában azért elég flex hogy talán alig 50 runból sikerült azt a szettet összehozni.
Plusz ehhez jön, hogy Ningguangon van egy hadonló a másik szettből, és persze talán mindkettőből össze tudnék még hozni egy-egy. használhatót. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16184 üzenetére
Ez dejo táblázat. Szerintem mehet a téma összefoglalóba!
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #16144 üzenetére
Szerintem is jol jart. Dehyara nem eri meg C6-t elloni, meg akkor sem ha whale vagy.
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #16144 üzenetére
Az egy nagyon jó deal volt neki akkor.
Én is gondolkoztam, hogy arra a bannerre locsoljam e, de mivel nem volt olyan egetrengető mennyiségem és még HuTao nem volt meg, így győzött a pokémon effektus megint és inkább a hiány pótlásra mentem.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #16135 üzenetére
Egy 5-800K-nál nem több
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16126 üzenetére
Az igéretes és érdekes karakterek mindig valahogy elbaszódnak, Benny meg Xingcsó meták, pedig alapból nem is gondolná az ember.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16080 üzenetére
Hát egy Hutaos konsti jol jönne Scaranak is. Vegtelen Stamina
Yelan+Scara+Kazu+Sayu OW best felfedezo team. -
Fernet
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #16046 üzenetére
Egészen más felhúzott talentekkel HuTao
Viszont ami meglepett és eddig nem fordult elő, kifogytam mora-ból.
Így nem sikerült koronázni, 9-9-8-on állok. Valami eszméletlen mennyi kell hozzá. -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16045 üzenetére
A Fav olyat tud, hogy 270 ER helyett elég csak 170.
Ha visszajön a burst fav nélkül, akkor pog, de ha nem, akkor fav.2E-vel nem kell fav, de ahol csak egy fér bele és solo hydro és ezért kell mondjuk 270 ER, oda az aqua nem fog működni.
Nálam ha 235 ER kellene, akkor 160 ER Fav = 235 ER Aqua. Ha több ER kell, akkor a Fav nyer. 230-on már egyértelműen az Aqua nyer.
Yoimiya-Yelan solo hydro, egy E-vel 265 ER kellene.C1-en EQE-vel nyilván sose lesz 235+ az ER igény, de Q után az E elvesz a Q időtartamából, kevesebb ideig lesz hydro app.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16027 üzenetére
Csesszék meg, hogy az aqua-hoz spectral husk és black serpent knight statuette kell, azokat kifejezettem nyűg farmolni...vakablak: C6 XQ-t ne feledd megvenni a shopból márciusban! És grat az early Homa-hoz!
A rust amit kaptál nem annyira jó, Childe-nak oké, Yoimiya-nak egész oké. -
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #16021 üzenetére
Hali köszi meginnt, meg a többieknek is!
Asszem ma este úgyis elválik hogy kibírom-e a wishelés izgalma nélkül
De valszeg Mona lesz ebből
, közben kipróbáltam az ajánlott kazuhás csapatot is, egész jónak tűnik, de nagyon kíváncsi vagyok mit hozok majd ki Monaból.
Jobb lenne ráépíteni mert Kazu+Beni sok helyre kellhetnek.Ráállok a nobless farmolasára, mert csak 1 szettem van, az meg másnak kell.
Mégegyszer köszi!
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15981 üzenetére
A story vége zseni. Majdnem megkönnyeztem. Mindenképp ajánlott.
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15990 üzenetére
Hú köszi a levezetést
, emiki neked is.
Hu Taora mint a vele épített csapat kimaxolássára gondoltam, hogy épp ő kicsit üt az nem érdekel ha a csapat oké.
Szájasnak 2 lehetséges fegyverem van:
- Dragonsbane R2
- Deathmatch R1
A kettő közül a Deathmatchel érzem erősebbnek, de az csak akkor megy ha a másik csapat Ganyuval van, ha Raidennel akkor neki kell adnom.Ez tökre meginnt az a kit rakjak akkor a másik csapatba kérdés teljesen.
Raidennel időközben kiépült ez a banda:
Raiden - Yae - Traveler - Barbara, szeretek játtszani is vele.
Emellé nincs akadálya a legelső összeállításnak amit írtál:
Benett - Xingqiu - Kazuha - Szájas + R2 Dragonsbane.
Kérdés mennyire tudok majd játtszani vele.Viszont van egy Mona már egy ideje, ahogy nézem az általad írtak alapján akkor ő is egy jó opció, és úgy Kazuha sem hiányozna Ganyu mellől,
ha esetleg Ganyura is szükség lenne:
Bennett/Noelle + XQ + Mona + Hu Tao - R2 Dragonsbane.Ez esetben az lenne még a kérdésem hogy milyen build való kb Monanak?
Ha jól értem a dolgokat összességében tehát inkább a Homa, vagy kb egyik sem létszükséglet számomra.
Köszi!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #15981 üzenetére
Még a küldit se csináltam meg a sivatagba..
A felén még nem is jártam -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #15913 üzenetére
követ bányászni jó lesz
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15913 üzenetére
Szerintem kipofozzák. Remélem ezért is kezdtek bele ebbe a hamarább bejelentésbe, hogy legyen némi infó mit is akar a játékosok sokasága, mert így ebben a formában öntökönrugast hajtanak végre, 3s sokan fogják skippelni/nem költeni rá.
Majd a try alapján némi infó lesz róla, és akkor döntsük el a sorsát. -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #15893 üzenetére
Igen. Dehya jelen állapotában gyenge és nem hasznos. (Sokkal) jobb motion value-kkal esetleg lenne értelme, de akkora buffot nem reális várni, hogy kap.
Nem akartam írni róla, mert még változhat és nem akarom elvenni a kedveteket, de jobb ha felkészül a hard skipre, aki nagyon akarta, de nem akar szenvedni egy mihaszna karakterrel.
Ez nem a szokásos doomposting, amikor a laikusok lehúzzák, a theorycrafterek meg azt mondják jó lesz (lásd kokomi), hanem a theorycrafterek is elvesztettek minden reményt, a lelkesek kikalkuláltak minden opciót és nem jó sehogy. Már csak a hardcore simp-ek tartanak ki, akik "használhatatlansága" ellenére is ki fogják húzni.
Szerintem, akinek kell, az eleve úgy álljon hozzá, hogy vár egy rerun-t.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #15893 üzenetére
Fogd meg a söröm
:
(frítupéjbájdüvéj)Dehya: A Skill a amtek szerint 4,8 Field DMG, amit akár számolhatnánk 5-nek is, de a második Skill és a Burst aktiválűsból származó időveszteség miatt inkább csak 4-et számoltam.
Viccels módon a Hal tűnik a legjobb F2P opciónak Mono Pyro eseténAmber: A dupla nyuszi töltési ideje 24s így az nem fért bele a 20 másodperces keretbe, így csak egyet kap. 5 Charged Shoot, abból egyik a trigger. (Bár ki tudja, lehet tudna még egyet lőni.)
5 csillagos fegyverrel persze már Dehya nyerne
ui Dehya Overloaded:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest