Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Én próbálom úgy nyitogatni ezeket a bannereket hogy mindenképp megérje. Mivel Ganyu óta nem nyitottam karakter bannert, így legalább 60-70 nyitás kell a kövi 5 csillagoshoz, (ami szerintem simán meglesz, mert már most van 8K primom), viszont ott is csak 50% hogy azt kapom aki kell. És ha már a seggére vágok a primomnak, akkor legalább ami közbe esik az megérje. Barbarat használom, így neki mindenképp jó, jönne pár Constellation, és a későbbiekben Ningguangot is szeretném használni, így hozzá sem árt pár.
Bennettet meg még nem döntöttem el, de mivel elvileg bitang kemény support, így ő is a célkeresztbe van..

Ezzel szemben a Xiaos bannerbő, egyik 4 csillagos sem érdekel. Xinyant csak azért szereztem meg, mert gitározik, és ez poén..de ennyi
Dionat mondjuk akartam secondary healernek, el is kezdtem fejlesztgetni, de közben kiesett Qiqi, így ő lett a main healerem, a secondra meg beúszott Barbara, és ennyi healer elég nekem..
Beidou meg kb C4 körül van nálam, de soha nem játszottam még vele...Tryba kipróbáltam, de nagyon nem adta
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Autós topik
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sordoran