Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emiki6

veterán

Alhaitham megjelenése jó kis hullámvasút volt nekem. :D

Jan 16, Mika C6 hype hatására:
    Alhaithamot skippelem (Nahidával lenne csak igazán jó, várok ergy rerunt), Eulához több kedvet kaptam. Yelant lehet skippelem. C6 Mika-t lehet megcélzom. Shenhéről jó lenne valami infó már.
    - Arra számítottam, hogy C6 Mika megtámogatja Eula-t és nem is lett volna nehéz nekem összehozni, ha Eula-Shenhe-Mika osztoztak volna a banneren

Jan 17, 3.4 banner bejelentés:
    Alhaitham skip az már biztos. Yelan bannere nagyon erős, Xq és Beidou is elég sok elkélne Yelan mellett.
    Asszem várok amígy nem tudjuk mely 4 5* és mikor jön 3.5-ben. Dehya és Mika prerelease analysist is jó lenne megvárni, aztán döntök.
    - Be terveztem áldozni Al-t, mert csak "oké" pullnak tűnt, az meg ráért volna. Továbbá féltem, hogy úgy járok, mint Cyno-val, így fokozottan óvatos voltam.

Jan 18, Alhaitham release:
    Közben megnéztem a zajef streamet és úgy döntöttem elmegyek 50/50-ig.
    Kiesett Mona. Gondoltam megnézek egy early pity-t. 10 wish, semmi... Wisheltem mégegyet és kiesett. :) Nem szoktam örülni különösebben ha kiesik valaki, de ennek kifejezetten megörültem! :) Legjobb dolog az early pity, mindenkinek kívánom, hogy sok legyen! :R

- Túlságosan érdekelt, hogy Al milyen, kivételesen nem vártam meg a first impressions videót, hanem megnéztem a VOD-ot twitch-en. Abból már kezdtem sejteni, hogy nem csak "oké", hanem egész jó karakter lett Al és a discordos vélemények is ezt tükrözték. Arra jutottam, hogy egy 50/50 + early-t megér.
    Így utólag azért kiderült, hogy nem csak egész jó, de kifejezetten jó karakter lett, valszeg pár nap múlva akkor is kihúzom, ha nem esik ki early-ben.

Jan 19:
    A kalkulációkat nézve, Mika sem annyira lesz annyira jó, még C6-on se, hogy Eulát a "megmentse".Szóval én most Shenhe és Eula elengedésén gondolkozom, mert annyit vártam a rerunjaikra, hogy bevallom belefáradtam.
    Yelan viszont egyre szimpibb, ahogy telik az idő, lehet csinálok egy all-int a maradék primóval nála, hogy megszedjem magam Xq-kal, Baidou-kkal és jó esetben egy Yelan-nal. Amennyi karakter felgyűlt, azzal fél évig minimum elleszek, addig lehet gyűjtögetni.
    Alahitham van, szóval Nahida se feltétlen kell a feltételezett 3.6-ról.
    - Based take, így van. Azóta már látjuk, C6 Mika semmi extra, Eula továbbra is B kategóriás, Shenhe meg nem illik a roasterembe, ráér egy rerunt még mindkettő.
    Csináltam egy All-in-t és a céljaimat elértem, volt meglepetés is bőven. :B :R
    A szerepük miatt vagy Baizhu-t vagy Nahidát ki szeretném húzni, de ha nem sikerül azt se bánom. Eljutottam arra a pontra, hogy van egy jó roaster-em elégedett vagyok vele és teendővel is el vagyok látva egy időre.

Alhaitham és a megjelenése kifejezetten leterhelt, rengeteg időt, figyelmet és gondolkodást vitt el, mire mindent megértettem és helyretettem vele kapcsolatban.
    Holnap gyors kiépítem az Aquat, hogy meglegyen, aztán Yelan 80/90-re megy majd a resin. Ha az is megvan, akkor végre nyugi lesz, nem lesz mi aggasszon, semmi sem lesz sürgős már, folytatódhat a laza napi grind, aztán majd meglátjuk mi lesz 3.6-ban és Baizhu mit tud.
    Abyss 36*-ra én is rá kell gyúrjak, hozzá kell szokjak szerintem.

-

20-án indul az overflowing mastery event, szóval akinek talent cucc kell érdemes megvárni.

Új hozzászólás Aktív témák