- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg szeretnék emlékezni a HF-5000-esemről. Most tűnt fel, hogy több mint 8 éves. Lassan már a kondikat ki kéne benne cserélni, de még megy. Fél életét non stop standby-ban töltötte, de már jó ideje csak akkor van bedugva ha használom, mert stanby 15W-ot fogyaszt.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
2008 óta van HF-5000-esem. Hibátlan, bááár az utóbbi időben a bekapcs gomb kontaktos és ha megnyomnom néha kibekapcsol vagy nem fordul el a poti. A WD-40 csak 3 napi oldotta meg a problémát. Miért nem tudom a panelt kihúzni rendesen előre? Hol-hogyan férek én hozzá ahhoz a mikorkapcsolóhoz? Kapna újat.
-
Érdeklődnék, hogy van e hír 6000-nél erősebb rendszerről. Már mind digitálisan állítja a hangerőt és a többit? Megoldás van már pl a 6000 V2 hátsó kapcsolós macerájára?
[ Szerkesztve ]
-
Nem hiszem! annyira szigetelt a szobám is h az ajtót becsapom megáll mielőtt becsapódna! Próbáltam már és hidd el csak akkor lehet ha az ablak nyitva van! Minden nap este fél órát szellőztetek mert annyira beszorul a levegő!
[ Szerkesztve ]
-
Típus HF-5000: a távirányító folyamatosan adja a jelet (kameránál lárni) , de a hangfal nem csinál rá semmit. Elem ki,be, adja,ezt párszor és megjavult azaz csak gombnyomásra adott jelet! Kinek volt már ilyen hiba? Nekem egy éve volt utoljára ilyen! Akkor elsőre elem ki-be és ment! Nem mintha nagy baj lenne de mégis!
-
Üdv! a bajom a következő! Nekiálltam feljavítani az 5000-esem még régen, aztán a mélyet áthelyeztem pár hete, azaz a sarokhoz közelebb került, továbbá a center a monitorom alá került olyan 20 perce. Azóta a felső szint gipszkarton mennyezete úgy táncol ahogy a zene megy, bizonyos hangokra félelmetesen beremeg és hangosabb lesz mint a mély! Tud vki rá megoldást? Olyat ami nem fogja rontani a mély hangzásomat de a tetőtér is egybe marad. Köszönöm! (ez sajna túl van a de jó rezeg kategórián...)
-
Főleg 5000-es tulajok figyelmébe: [link]
-
Ejj de rég írtam ide.
-
mp3.avi, dvd. csak ezeket játszom le más nem kell. FLV-t átkódolom, az alapból ratyi minőségű vidi kár vele foglalkozni. Amúgy meg az FLV-t simán viszi a winamp nem értem mi bajod vele! Én csak azt tudom mondani winamp 4eva!
[link][ Szerkesztve ]
-
Én új alaplap várárlását követően taliztam azzal h nem szolt minden, de miután rájöttem mit kell beixelni a Gb paneljén már ment is! Én csak winampot használok, elvétve MP11-et! Nero show time, stb stb, mindnél megszólal mind a 6 hangszóró ezzel nincs gondom. nero show time-val szoktam dvd 5.1-et lejátszani és tökkeletes. Érdekes mert ez mint probléma nálam nem merült még fel, az okát nem tudom, megy és kész. Ja várjunk csak egy db zenefájl van ami nem szól mind a 6 hangfalon egy ogg kiterjesztésű szám, csak a centeren hajlandó megszólalni! :
-
válasz Progression #3155 üzenetére
60k az? Beszélni is tud ennyiért?...............
-
Értem köszi! Azt kiszúrtam már hogy nem szabad áramtalanítás nélkül bedugni....! Én azóta mióta nagy hanghatás követte az RCA csatlakozó bedugását, azóta áramtalanítva csatlakoztatok mindent! Volt már pár olyan alkalom h áramszünet volt mialatt zenét hallgattam, na az se épp piskóta hanghatással jár!
-
válasz Hammon Serra #3146 üzenetére
Az 5000-es széria szerinted mennyivel problémásabb? Ha már ennyire jól rálátsz a dolgokra.
Szerintem kicsit jobban mint az 5005. Az én 5000-esen 2007. aug eleji, friss szállítmány első még nem boltba került példányai közül került ki. Láttam már pár 5000-es belsőt és szinte egyik se volt egyforma, nagyon nagy a szórás "minőség" terén! Szerintem!
Erről eszembe jut valami, sok sok éve kapható volt a 30Gb-os Maxtor winyo SLIM kivitelbe, 3 db-ot vittem vissza egymást követő napokon,igenám de a 4. még ma is működik, ezzel arra akarok kilyukadni, h tudni kell jót venni!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz Lucif-R #3138 üzenetére
Van sötét színben is! Én az 5005-öst 3 színben láttam már, nálunk szinte csak világos van. A gari dologról meg annyit h ha szétszeded akkor ugrott! A hátsó csavarok feketék, ha egyet kicsavarsz meglátszik! Én már tudom! Pedig óvatos voltam!
-
válasz Lucif-R #3136 üzenetére
Ez az egész Genius kínai! Elég hanyagul vannak összerakva a ládák, spórolósan gyorsan. Ez a kis trükk javít a mély hangzáson, eltünteti a doboz hangot, kellemesebb lesz hallgatni! Tulképpen tisztességesre csinálod meg. Az én módszeremet is lehet fokozni, csak legyen pénzed! Csak ajánlani tudom!
Fater fent ügyködött a tetőtérben és órdít le h kapcsoljam ki mert a gipszkarton berezonál! Ettől ez nagy szó! Youtube-on láttam más 5000-est belülről és az nem úgy nézett ki mint az enyém, hanyagabb volt, azaz embere válogatja kinek javít többet v kevesebbet! Az 5005- nem tudom milyen belülről, lehet azon már nem kell javítani. Döntsd el nekiállsz e!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Üdv! Ismerős dolog, én is kiszúrtam ezt a jelenséget még a legelején! Nem akarok kísérletezni mert be van lőve minden, de arra emlékszem h csak akkor csinálja ezt ha a többi potival is játszottál! Pl a frontok maxon vannak! A lényeg a lényeg h nem egyedi dolog ez! Tuningoltad már? Érdemes! Ez a reklám helye!
-
Értem! Egyik pillanatról a másikra csinálta? Pontosan h volt? Mivel én kb egy órája raktam össze az 5000-esemet így simán szétkapnám a helyedben h minden oké e!
Nálam nagggyon ott van a hangzás, ez a tuning dolog kötelező!!!!!!!!!
-
válasz VIPowER #3097 üzenetére
Ezek hajtják (nevetséges) : [TDA7269A]
-
Én maradok az 5000-nél mert szép! Eddig a 6000 a lehető legcsúnyább a sorban! Rhdt ronda! bocsi
-
-
Üdv! Nekem is voltak 5.1 problémáim hála az új p45-ös lapnak köszönhetően....(h szakadt vna le a Gb-s tagnak a keze aki kitalálta)! De mindig SW oldalról közelítettem meg mert, ha akárhol máshol megszólalt a teljes 5.1 akkor nem HW hiba van!
-
Üdv! Sztem a dvd ludas, megmondom sztem miért! Egyszerűen a dvd-d csak stereo jelet küld ki a geniusodnak! Próbáld ki azt h a genius mp3 bemenetét kötöd össze a dvd front left / right feliratával (egy pár RCA kábelre gondolok), így a stereo jel kiszórodik mindenre, igaz h nem igazi 5.1 lesz de sztem nem veszed majd észre! Nálam a tv stereo jelét szórom ki 5.1-re és félelmetes így is a hangzás hozzá mérten!
[ Szerkesztve ]
-
válasz zfarkas #3013 üzenetére
Hát figyu én meg épp fordítva látom! Nagyon kevesen nem látok 5.1 kimenetet! BÁR ez 2007-es állapot,akkor nézelődtem! Nekünk orion van 9990volt és a vasat is beolvassa! HDMI-re nincs szükségünk az a pénzes emberek kiváltsága! Ennyi!
-
-
Üdv! P45-DS4-am van és full káosz volt a hangom....!Win alatt stereo, game alatt 5.1! De a gb paneljében rájöttem a megoldásra és már minden oké! És a 3 jack dugós megoldással csinálom, azaz nem a stereot szórom ki a hangfalakra!
-
Húúúú de rég írtam ide látom volt pár hozzászólás! Én az akkusztikus szivacsom várom és nekiesek az 5000-nek! A kezdeti gondok ellenére minden okké vele! Uj alaplapom van én nem szolt csak 2.1-ben de két kattintással medoldódott a dolog!
-
válasz Core2duo6600 #2919 üzenetére
Már bocsánat de ilyet írni h ne földelt dugóba dugd a szgép és tartozékait ez ez.....! Én aki nap mint nap feszkóval találkozik...Kit csapott már meg 230? Nem kellemes! Okkal találták ki azt a zöldsárga vezetéket!
-
Üdv! Jelenség: 5000-es távirányítója nem reagál! Kamerával megnéztem folyamatosan küldte a jelet, elem ki, be és jó! Kinek volt már ilyen?
-
Üdv! Ha már a mi szól mi nem a téma: Anno az NF7 2.0-ámnál volt baj a centerrel meg picit a mély résszel! a Center nem akart szólni csak teszt alatt stb stb! Valami patch oldotta meg a problémát úgy emlékszem!
Ma már Gb alaplapom van semmi baj vele! Integrált 7.1-est használom! Minden game alatt szól, winampal is, mmmmmmindennel![ Szerkesztve ]
-
Hali! Csak olvasgatok, meg szemezgetek a progival!
[ Szerkesztve ]
-
-Csálnai ne várjatok csodát- nekem augba lesz egy éves az 5000-esem! Most is az szól, napi sok-sok órát!
-
Üdv!Én elsősorban abból indulnék ki hogy csájna, márpedig a hagfalat ők gyártották ! Mellekes info: a búgó 5005-ös garis cserén van éppen peetya barátunknak!
-
Képes voltam leállítani minden hangot és maxra csavarni! Hallom a mélyből a búgást! HA a fülem a subcsőre teszem és mély transzba esek! És az is tudjátok milyen búgás? 50Hz!
A hangszórókból pedig az a zúgás hallatszik teljesen közelről amit minden hangszóró kiad![ Szerkesztve ]
-
Amúgy most is ordít az 5000-es!
-
-
válasz m_peetya #2787 üzenetére
Oké vágom! Nem tudom miért van, de leírom nálam hogy van, talán segít! Gépre van kötve! 5.1-el! Azaz kaptam hozzá azt az átalakítót ami kimondottan a számítógépre van kitalálva! Hagfalak úgy vannak bekötve mint nálad! Aztán a CD/MP3 csatornán van egy walkman(márkás)(rádiózni)! Ennyi! Egyiken se búg, teljesen zajmentes! Kipróbáltad már azt, hogy kihúzód a vezetéket amin a jelet kapja? Magyarán semmit ne köss rá! Úgy búg e! Aztán nálam ha bekapcsolom a hátulján a kapcsolót semmi nem történik, nem pattan semmi!
-
válasz m_peetya #2780 üzenetére
Ne lepődj meg ilyen dolgokon ez Genius! Mindentől eltekintve nekem bejön ez a cucc, voltak gondok nekem is, de már bejáródott úgy érzem!
KÉRDÉS MINDENKIHEZ: Hol tudok venni műgyantát? Annyit ami elég ehez a hangfalhoz! HF-5000[ Szerkesztve ]
-
válasz m_peetya #2780 üzenetére
Huuu! Olvasd el az összes hozzászólást, a zúgás is előjön párszor! Sztem baj, mert pl nekem még soha nem zúgott, jó jó zúg de ahoz, hogy halljam fel kell csavarnom maxra, zene nélkül! Meg az is fura számomra, hogy nem mind zúg neked! Most vagy zúgjon minden vagy semmi!
-
Aki akarja annak elküldöm mailbe a sub tesztelő hangomat, haverom gyártotta! Röviden: Jóóóóóóó lett! A teló az asztalon elindul tőle! (Nálam)
-
Login!
[ Szerkesztve ]
-
Üdv! Kb egy hónapja vettem egy HF-5000-et. Posta kihozta, szép sötét színű volt! Összerak,bekapcs!Minden oké! Zene indít! 10 azaz 10 másodperc múlva barátnőm megbökdös hogy, baj van! A mély ritmusra o..dta a füstöt!) kikapcs!Leültem mellé!Mondom magamba a .......!Erre újra füstöl!Dugót kirántottam!Vártam!Újra bekapcs!És ment!a mély......az is negyed hangerőn torzítva!Dobozba vissza!onnan meg valahova ahol izé ö szereztem újat!(amúgy nemtom mennyibe van egy ilyen mert láttam 39990ért meg 23280ért is,illetve ez alatt...megsúgom hogy a ’forrásba’ 17-18 ért lehet megkapni!Én láttam 30 db-ot egy kupacba! Na lényeg a lényeg jött az új!A világos!Tapasztalatok: Mély sarokba be!surround 50%ra,center kb 60%ra,mély 40-45%!Master 60%!wamp-ba maxra a hangerő! Igy el tudom érni bizonyos tárgyak szemmel látható mozgását(ez alatt is) illetve a szomszéd jelzését hogy hallom!Persze a zenétől is függ meg a géptől hogy, milyen erős a kimeneti jele, meg attól hogy ki mennyire van oda a mélyért,én leszokóba vagyok mert néha bántóan erős nekem(relatív pici szobába)!Nekem az ágy előtt van a mély a sarokba az ágytól 1méterre,kellemesen remeg az ágy ha felvan csavarva!
Nem a csúcs ez tény,sőt….,de szép dizájnos és magához mérten megyeget!Sokat sokat sokat hallgatva nagy hangerőn erősen fűűűűűűűűűűűűűt, illetve nekem megolvadtak a hangalak és a mélynyomónál lévő vezetékek szigetelései kissé tőben, gondolom az átmeneti ellenállás miatt! Negatívumok: Nagyon felcsavarva tóóórzíííííííííííít azaz a max hangerő erősen kerülendő! Van 2 olyan pont a mester hangerőn(nekem)(0-tól úgy 70%-ig értve) ahol valamiért a hang eltorzul mondjuk így,pici csavarás és oké!főleg akkor van ha a távirányítóval játszol mivel az egy gombnyomásra egy bizonyos távot teker a hangerőn!Trafó: Igen zúúúúg na bumm és!
Más: szélzaj vagy hívhatjuk annak is hogy remegnek a mélyben a panelek!!!!Ha valaki tudja erre a típusra is a megoldását írja már le!A kisebb tesójáét tudom(itt olvastam valahol), de ez más!Egyértelmű mert ennek ha benézek a csövön látom a trafót annak meg nem!Ha valaki tudna rá megoldást picit biztos javítana a mély erősségén!
Megint más: bü dös,mikor még új!főleg ha jól megküldik,x idő után elmúlik!Egyéb: A kék LED-ek elég fényesek és hát van hogy zavaróak este! a kis tesója az 5000-esnek a tapasztalat szerint főleg a legelső darabok nagyon-nagyon tartósak! Én tudok kettő ma is gyönyörűen szóló darabot,5 évest,illetve egy 3.5 évest! Nem mernék megesküdni rá, hogy az 5000-es is elmegy 5 évet!Megérzés! Még valami!Ha valaki úgy dönt hogy megfogja aztán majd kézbe hazaviszi az felejtse el,fuuuu…………! Kerülni az áramszünetes kikapcsolásokat mert olyat ’durran’ hogy…….. Ha ez 150 w akkor én vagyok a dalai láma!Maradjunk a földön,DE azért jó ez!Minden jót mindenkinek xiaxtok! 1 col = 2.54 cm2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vissza a PC Masterrace-re
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AI a játékokban és azon túl
- Opel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HTC One / 0 perces, abszolút karcmentes
- LG UltraGear 27" OLED 240Hz 1440p 0.03ms 27GS95QE-B Monitor
- Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36
- ÚJ TRUST GXT929 HELOX vezeztéknélküli gamer egér és TRUST GXT833 THADO TKL gamer billentyűzet!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151 (BX80684I59600KF) Processzor- Használt