- Google Pixel topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
Már most eljutottam oda hogy a Realtek beállító progijában normálisan szólnak a hangszórók, igaz 8.1-be van beállítva az 5.1, de így szól a 4+mély. Viszont azon kívül semmi, csak az első kettő szól, és sztem arra megy a mély is, mert nagyon próbálna dübörögni.
Hangkarit nem akarok venni, nincs most rá keret.
További ötlet esetleg? -
Száni
tag
Hali!
És az miért jó, hogy szól a center is zene közben? Abszolút eltorzítja a hangképet. Szerintem kifejezetten árt a hangzásnak. Én mindig letekerem a centert, ha deck-ről hallgatok cd-t, a winamp meg szerencsére nem is erőlködik vele.Egyébként az én 3600-asom már 4 és fél éves, és semmi baja (csak hogy beszálljak a "kinek meddig bírja" versenybe
Üdv.: G.
-
pd
tag
Mire gondolsz ac3-mas bemenet alatt? Hogy a 9pin-es csatlakozóval van összekötve a hangfal a hangkártyával?
Zenénél nem feltétlenül kell szólnia a középső hangfalnak, mert az csak sztereó zene, és arra nincs mit rákeverni, csak a hátsóakra a megfelelő oldal, é sa mélynyomóra, ha be van állítva, mennyi Hertz alatt szólaljon meg. Ha 5.1-es filmnél szól, akkor nincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest