- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Ragranor
csendes tag
Tartsuk melegenn mert nehéz megtalálni!
-
Ragranor
csendes tag
Nehéz dió vagy ennyire ritka? :F
-
Ragranor
csendes tag
Mégvalami: tisztába vagyok azzal , hogy nem a legjobb a kártya de XP alat elég szépen muzsikál!
Kártya csere nem jöhet szóba!
(volt anno régen az őskorban egy CMI8330-as azt monták dobjam ki és vegyek egy PCI-os csodát - megvettem és eladtam - elfelejtették hogy a régiben még alapban volt erősítő és ezerszer jobb hangot produkált mint az új - És láss csodát ma az alaplapi 5.1-esek sem tudnak többet pedig a kártya már 1 éves az alaplapom pedig pár napos) -
Ragranor
csendes tag
Egyet értek!
''CSAKHOGY''!
Vannak olyan programjaim amiket nagyonn megkedveltem és nem akarnak XP alatt szuperálni!
Pl:
-StarOffice5.2 ingyenes , és a munkámhoz tudom használni.(legújjabb verziókból még hiányzik a makró rögzítés , majd a fizetősben újra bent lesz) :(((
És legvégül nem minden rossz ami régi! (esetleg nem működik :F)
Megköszönném ha segítenétek! -
Ragranor
csendes tag
Sziasztok!
Amióta AMD-re fejlesztettem Celeron-ról próblémák vannak a Genius SM Live 5.1 -es kártyával Win98 alatt. (XP alatt tökéletes)
Win98 indulásánál minden program betöltődik csak a hangkártya akad el de annyira , hogy teljes fagyást okoz , és ezt teljesenn rendszertelenül teszi.
A régi gépenn régi meghajtóval (8.4.200) a semmi gond nem volt.
Letöltöttem az Genius oldalról az úgymond frissebbet , de valamelyik régi újság CD-n is frissebb van.( telepítés után nem a nevébenn megadott dátumot kapom)
(PCI slot csere megvolt , driver már ami van kipróbálva, ütközést nem jelez még manuálisban sem )
Gyanúm még: ha csatlakoztatok valamit USB-portra a hiba gyakoribb.
Nem tudtok egy stabilann működő verziót?
Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest