- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
kipróbáltam úgy h kikapcsoltam a quick boot-ot...akkor végigszámolta a memóriát stb és kiírta h keyboard error, press F11...és nem is ment tovább. ez viszont már kicsit érdekes. tehát bootnál egyáltalán nem ismeri fel a billentyűzetet.
/ másik usb bill-t visszakötöttem addig, quick boot enabled és ismét ok lett windows alatt. / -
r3visor
csendes tag
Lehet h hülyeséget mondok, mert nem találtam meg az eredti kérdést, de azért ne mreagál a billentyűzeted a bootoláskor, mert usb-s. Nekem is ez volt a gáz. Bioszba nengedélyezni kell hogy betöltse az usb-s dolgokat is bootoláskor, utána már tudod majd használni, persze előbb kérned kell egy ps2-s billt- hogy beállítsad
-
Krystal_s
addikt
lassabban ? ilyenről még nem hallottam...
elég jól ismerem a bios-t, de ilyen beállításra nem emlékszem. a quick boot vagy a system bios cacheable...vagy melyikre gondolsz? ( MSI lap ,Ami Bios - 8 USB 2.0 ports (Rear x 6 / Front x 2, • The mainboard BIOS provides "Plug & Play" BIOS which detects the peripheral devices and expansion cards of the board automatically. )
amíg nem jön be a windows ,addig sztem be sem kapcsol.../a num lock is csak abban a pillanatban kezd el világítani.úgy emlékszem a Logitech bill,már akkor is világított, ha bekapcsoltam a gépet (azaz a rendszer betöltése előtt) -
MaUser
addikt
Persze hogy lehet, de 5-6*40-80 gombot ráprogramozni és főleg elérni 6-10 programozható, feliratozó gombon keresztül elég kényelmetlen. Genius (Sunwave) távirányítóknál minden gombnak kapcsolható layout-ja van, így egy gomb 3-8 különböző grafikát vehet fel. (programozható pontmátrix persze jobb lenne, de akkor nem itt lenne az ára ekkora felületnél)
Pl.: Dvd-t akarok kezelni: Genius-on kiválasztom tanításnál minden gomb funkcióját és a megfelelő ikont; egy, maximum két nyomással elérem a dvd távirányítóm teljes funkcionalitását (két nyomás a lapváltás miatt kell), miközben egyértelműen látom melyik gomb mit csinál a kiválasztott ikon miatt. Logitech-nél a hardware-s gombok fele nem kap funkciót, mert a feliratuk nem stimmel, így marad 6-10 gombom, hogy ráprogramozzam a dvd távirányítóm maradék 40 gombját. Azaz ugyanúgy látom melyik gomb mit csinál, de egy funkció eléréséhez akár 8 gombnyomás is kellhet... Jó az egygombos elképzelés, de ezt sima makro-val megcsinálom a Genius-on és ugyanott vagyok. Egy hétig volt Logitech távirányítóm, de számomra sokkal kényelmetlenebb volt, mint a Sunwave.
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest