- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Aktív témák
-
popp
aktív tag
Csak az a kérdés annál mikor fog hasonló hiba előjönni.
Mert egy idő után szvsz szinte mind1iknél előjön, a 3600asnak ez a poti az egyik leggyengébb pontja. Az enyém pl 2 évet ha bírt problémamentesen. Igaz, hogy anno lakótársam sokszor kézzel tekerte a potit és nem a távirányítóval, mindig is rossz néven vettem ezt, valamiért úgy gondolom ez sokat nyomott a latba, hogy csak eddig bírta. De lehet nincs igazam..
-
popp
aktív tag
Nekem is volt poti problémám ezzel a típussal. Melyik csatorna nem szól, mert ha már egyik sem, akkor sztem kb menthetetlen, mindenképp cserélni kéne a potit (elvileg külföldről beszerezhető). Ha 1-2 hangfal nem szól, akkor esetleg valami kontaktjavító spray-el lehet próbálkozni, pl. WD-40, a poti tengelyébe fújva, nem eláztatva, de ez is csak ideig-óráig lesz hatásos, ha egyáltalán segít rajta.
Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged