- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
Az RX580 8gb egy nagyon jó vásár volt, én örültem is neki. Battlefield 1-nél szépen felhúzva játszottam, majd warzone alatt 1600AF-el 100-120fps is megvolt. Competitive játékoknál a lower graf adott előnyöket, meg amúgy sem volt izom állat többre. Nem tudom hirtelen, hogy mennyiért adtam el, talán 40e ft-ért, és 58-ért vettem a 1660S-t. Tehát egy kicsi ráfizetéssel lett egy jócskán gyorsabb kártyám. A legnagyobb gondom nekem a zaj és a hő volt, nem a perf. A 120w-s 1660S jóval jobb opció volt ebből a tekintetből
-
Francia91
veterán
35-ért szerintem nem kapsz jobb ár/érték arányú kártyát az RX580 8Gb Nitro+ -nál. Azért vettem én is ezt, mert egy 75 Hz-es FHD IPS monitorom van, azon kell kihajtania azt a kevés játékot, amivel játszok, és azokat maximum beállítások környékén gyönyörűen ki is hajtja. V-Sync bekapcsolva mindenhol, így nem is akar 75 fps-nél többet kihajtani a játékokból
És úgy tudom, hogy 2k-ban sem kell szégyenkeznie az RX580-asnak
FHD-ban eddig egyetlen játék közelíti meg nálam a 8 GB VRAM-ot, az pedig a War Thunder tankos része. 7,6 Gb-ig merészkedett el a VRAM használat, de ez már a maximum beállítások felső fele fele van -
tasiadam
veterán
Arra, amire neked kell es neked belefer. 580al mar volt olyan, hogy 60fps ala nezett be a jatek, ekkor valtottam 1600S-re. Most lehet azt mondani, hogy jaj, vegyem le a grafikat es jo, de nem almom minecraftozni meg pixeleket szamolgatni. Cyberpunkban meg egyenesen rossz volt. A 3060-nal erzem most azy, hogy 1080p 60hz-ra eleg, szo szerint barhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- SzoftverPremium.hu
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest