- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
Dilikutya #205 üzenetére
Csak hiaba a papiron ooooo 4 eges es 4 fel, vagy 8 int es 4 float mag, ha nagyon nem konzisztens a felhasznalasa ennek, mert nehol az 8, nehol 4 magos. Egyebkent en siman beraknam szerverbe is az FX-et 2ghz-n akarmennyi maggal, csak nem enne keveset es lassu is lenne azon a frekin. De van aki epit belole render cluatert siman.
-
tasiadam
veterán
válasz
Dilikutya #95 üzenetére
Most ugye szét van este az alsó, közép és csúcskat. A csúcs a 4k, a közép, papíron a 2k és az alsó a 1080p. Csúcskategóriás FPS-t kaphatsz egy 1080p monitoron egy középkat kártyától. Ha ezt nézed, akkor jó a középkat is és megéri a pénzét. Alsó kategóriába belőtték a 4060at és a ti-t, ami ha azt nézzük, 1080p-re oké. A 4090 egyértelműen 4k kártya. Az összes többi maradék pedig 2K. A memóriát tekintve ez süt is róla. Évek óta nincs alsó kategória. A 1630, 1650, 3050 meg alapból egy meme volt, főleg a 1630. 3050 meg egy 1070 erejével büszkélkedhet. Mivel az iGPU-k tudnak dekódolni és enkódolni, meg akár alap dolgokra, járékokra is elég jók, nincs értelme ezek alá célozni. Legalábbis nekem ez a meglátásom. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ha egy régi, de PCIe alaplapod van, bszódj meg az AMD és nvidia szerint is, mert egy 1030 többe kerül, mint a géped, az AMD pedig a 6400 kivételével nem ad VP9/AV1 képes kártyát, low profile/olcsó kártyát.
-
tasiadam
veterán
Az RX580 8gb egy nagyon jó vásár volt, én örültem is neki. Battlefield 1-nél szépen felhúzva játszottam, majd warzone alatt 1600AF-el 100-120fps is megvolt. Competitive játékoknál a lower graf adott előnyöket, meg amúgy sem volt izom állat többre. Nem tudom hirtelen, hogy mennyiért adtam el, talán 40e ft-ért, és 58-ért vettem a 1660S-t. Tehát egy kicsi ráfizetéssel lett egy jócskán gyorsabb kártyám. A legnagyobb gondom nekem a zaj és a hő volt, nem a perf. A 120w-s 1660S jóval jobb opció volt ebből a tekintetből
-
tasiadam
veterán
Arra, amire neked kell es neked belefer. 580al mar volt olyan, hogy 60fps ala nezett be a jatek, ekkor valtottam 1600S-re. Most lehet azt mondani, hogy jaj, vegyem le a grafikat es jo, de nem almom minecraftozni meg pixeleket szamolgatni. Cyberpunkban meg egyenesen rossz volt. A 3060-nal erzem most azy, hogy 1080p 60hz-ra eleg, szo szerint barhol.
-
tasiadam
veterán
válasz
Alogonomus #22 üzenetére
Ezeket elnezve joforman magamra eroszakoltam a 3ezres nvidiakat epp a 3x miatt. Vagy az ujabbak, pl. 4070 mennyire lett erintve ez altal? Vagy ott nem lenyeg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest