- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
válasz
tasiadam #230 üzenetére
Ezt így konkrétan nem tudom, mert ennyire nem értek hozzá, De a 8 magos FX 8000-esek úgy épültek fel, hogy külön volt 4 csoportban 2-2 mag egy közös cache memóriával. Vagyis nagyjából megoldották 2 maggal az 1 mag 2 szálas proci felépítését. És átvették annak teljesítmény hátrányát. Nekem mondjuk AMD A10-7870K procim volt, ami szintén az FX felépítését követte és 4 magos volt a a gyakorlatban 2*2 magos mintha 2/4-es proci lett volna. Drámaian rossz azért nem volt. és meglehetősen jó volt a prociba beépített grafika, Jóval erősebb volt mint kor integrált grafikás intel CPU-k grafikája. Néhány játékot még akár játszani is lehetett vele. Például futott vele a WOT nem HD grafikán szépen. Szóval nem volt azért teljesen reménytelen a buldózer architektura, de azért lehetett volna jobb a megvalósítás teljesítmény szempontból.
-
Dilikutya
félisten
válasz
tasiadam #206 üzenetére
Nem papíron, néztem tesztet. Ennek fényében amit ma tud egy FX-8350, 10 évesen, az szerintem nem rossz. Lehet a konstrukció nem a legjobb, nem is az a lényeg, csak hogy profitál szépen ma is a 8 magból, vagy nevezzük akárminek, 4 modulnak 8 szállal. Bulldozerem nem volt, csak a kisebb Richmond, ami nem FX, de a felépítése hasonló, ott is valóban volt ami 2 magosnak mondta. De a Vram ugyanez, a 16GB minden kártyának éveket ad, a kérdés persze, megéri-e a felárat. Egy jó kártya mindenképp, bár ez az új generáció nem elég meggyőző eddig, de ki tudja.
Az RX570-ől se gondoltam anno, hogy a Battlefield 1-et 4K-ban fogom vele játszani ultrán. -
-
negro
őstag
En el vagyok atlag 50fps-el is. A lenyeg 30fps min alatti ertek ne legyen mikor mar lathato az "akadas". A grafika levetele meg annyi nalam, hogy "high" minden tobbnyire. Az azert nem a vilag vege. Az ilyen ultra, highest beallitasok annyit nem tolnak a grafikan cserebe borzasztoan eroforras igenylo. De pl. egy Black Mesa meg 1440p-ben is tud 80fps-t maxra tolva. Egy Command and Conquer Remastered Collection, ami nem nagy gepigenyu de 4k -ban is megvan a 60fps. Assetto Corsa 1440p-ben atlag 60fps szinten. De meg egy Metro Exodus is eldocogott atlag 40fps-el, high beallitasok mellett. Persze engen egy Cyberpunk pl. nem erdekel. Ar/ertek aranyban ez a kartya mindig is jo vetel volt uj vagy akar hasznaltan. Most az hogy 130e forintert kapsz egy 2x gyorsabb kartyat egy tuningos RX580-hoz kepest az ok csak eppen nem tudsz FHD-tol erdemben elorebb lepni. Van tobb FPS-ed es ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest