- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lafaty
csendes tag
-
jetimokus
tag
válasz
_Lord_B_ #330 üzenetére
Értem...én azt hittem hogy azzal hogy az nvidia felvásárolta a physx-et esetleg tesz az új kártyáira egy olyan (mondjuk physx chipet ami esetleg külön erre a célra van),és mint modtad: segít a procinak...de ezek szerint az egész csak blöff tulajdonképpen, és annyiról szól hogy elhiteti a driver a géppel hogy tartalmaz a gépház egy physx kártyát...
különben mennyiben segít ez a procinak? van ennek értelme? -
sto1911
veterán
válasz
_Lord_B_ #321 üzenetére
Sajnos meg kell, hogy kovesselek, mert tenyleg nem megy igy
Csak akkor azt nem ertem, elozoleg miert volt lassabb, ha kivettem a pipat.
(azota mondjuk leszedtem, meg visszaraktam, de akkor nem indult, aztan ujra leszedtem es vissza. Es igy nem engedte bekapcsolni a Physx-et
)
-
sto1911
veterán
válasz
_Lord_B_ #312 üzenetére
Ha kikapcsolja, akkor valszeg nem mukodik ugy, ahogy kellene neki. Ezt le tudod ellenorizni, ha a vezerlopulton megkeresed az nvidia logot, es azon belul lesz egy olyan ful, ahol ki tudod valasztani, h Geforce vagy Ageia physx-et hasznaljon. (hajszalpontosan nem emlekszem, de vhogy igy. Ha nem megy kesobb lovok kepet is)
Ha ott mindket gomb szurke, akkor vmi nem jo.
Milyen kartyad van? ja, latom 9600 - de az ati, ez meg Nvidiahoz kell. Sztem nem fog menni
-
janos666
nagyúr
válasz
_Lord_B_ #294 üzenetére
A 9800GX2 is SLI, csak gyárilag össze van építve a két nyák. Nforce chipsetes lap kell, de én nem raknék be 4 GPU-t az tuti, még (g)x2t se nagyon.
Engem jobb izgatna ha nem csak az SLI-ből rántaná ki az egyik kártyát fizikára, a másikra meg maradna a grafika, hanem lehetne 2 különböző VGA-d és mondjuk egy 8600GT csak fizikát számolna, egy GTX-260, vagy akár egy radeon meg grafikát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon DSLR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Asztalos klub
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces videók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest