- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bj Brooklyn #2073 üzenetére
Ez jó ötlet csak az a gond vele, hogy megemeli a kártyát és ezért azt nem lehet rögziteni a házhoz, sőt ha nem elég széles a ház még az oldalát sem lehet tőle fölteni.
De azért utánna nézek mert egy ilyen átalakítóvalal jóval olcsóbb lenne.
Az vicces, hogy 1 Ausztrál dollár a konverter és 38 dollár a posta.
Lehet itthon ilyet kapni? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bj Brooklyn #2059 üzenetére
Ageia-t biztos nem vennék. Régi, nem támogatott, buherálni kell a drivereket és semmi garancia nincs arra, hogy Mafia 2-ben működne rendesen.
Igazából a legjobb megoldás egy PCI-E x1-es 9500 GT lenne de az meg ritka mint a fehér holló. Egyedül sima PCI-s 9500 GT-t találtam.
De még mindíg nem tudom, hogy lenne-e egyáltalán értelme betenni egy 9500 GT-t a GTX 280 mellé fizikára. Lehet, hogy belassítaná csupán a játékokat ha a GTX mindíg a 9500 GT-re várakozna. -
XuChi
addikt
válasz
Bj Brooklyn #2059 üzenetére
Igazából a mafia 2 miatt akartam csak megcsinálni a dolgot. Amúgy ha 2 nvidia karim lenne pl gtx260 + gt240 menne e a lapomban? Asrock p45x3 deluxe. Össze kell kötni a 2 kártyát sli híddal vagy nem?
-
janos666
nagyúr
válasz
Bj Brooklyn #1624 üzenetére
Akkor nézd meg jobban a Cryot, még a jégcsapok is szebben törnek, mint az ME-ben az üveg, ahol ezzel, és a szélfútta papírokkal kb. ki is telt a hardwares részletességű fizika, Cryoban pedig ott van még az élőben csobogó víz, és még néhány dolog, ami most nem jut eszembe, de az rémlik, hogy találtam benne pár érdekes dolgot (nameg a nagyobb jégdarabok is egész sok részecskére törnek, többre, mint az ME-ben az a pár üvegtábla, amit összezúztak - ott a legdurvább mikor jönnek a kommandósok a polgármesterjelölt irodájába, vagy később a pláza tetőterében, de ott meg is áll a kép, ha CPU-val próbálod nézni).
-
janos666
nagyúr
válasz
Bj Brooklyn #1622 üzenetére
De ez Mirror's edge, azt még egy 8500GT is elbírja, a Cryot pedig még a 8600GT sem igazán (csak Physx kártyaként használva), kéri a 9600GT-t. A Batman közelebb áll a Cryohoz, és ugyebár eleve Geforce Physx-re optimalizálták, nem Ageia PPU-ra. (a legfrissebb runtimeokat gondolom úgy írja az nv, hogy futhana Ageia kártyán, de már nem arra tervezik, és nem tudom azza hogy állnak, de szerintem a PPU kártya driverét sem nagyon frissítik már az újabb runtimehoz).
De ez objektíven sem gond, mindenkinek jobb lenne a Geforce Physx, ha nem lenne korlátozva a kiépíthetőség (radeon+geforce). -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bj Brooklyn #1581 üzenetére
Lehet, de felesleges. Inkább vegyél egy újat. A PhysX-et nagyon használó címeknek (Darkest of Days, Shattered Horizon), GeForce GTX 295 kell majd. Esetleg kisebb felbontásban AA és AF mértékkel történő adagolása esetén elég egy GTX 275-285 bónusz PhysX karival.
-
Med1on
aktív tag
válasz
Bj Brooklyn #1574 üzenetére
Linkelésből asszem te is jó lennél egy 5,-ra.
Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy használod az off gombot. A nyereményed 1 tábla tibi csoki majd karácsonykor át is veheted.
Persze nyilván ők tévedtek amikor azt írták rá nyugtató hatású. -
Med1on
aktív tag
válasz
Bj Brooklyn #1571 üzenetére
Mély levegő és kifúj!
(szorongásoldás, nyugtató-altató hatás, izomlazítás, antiepileptikus hatás) rendelkezik.
- Alkoholelvonás idült fázisában.
- Pánikbetegségben.
- Szorongásos állapotok, depresszió, depresszióval társult szorongás kezelésébenAzért ajánlottam ezt neked, hogy végre megnyugodj és próbálj a fórum témájában érdemben hozzászólni.
De nem értetted a dolgot úgy látom.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bj Brooklyn #1571 üzenetére
Akkor szerzek egy GeForce Ready szemüveget.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bj Brooklyn #1568 üzenetére
De elvileg a szemüveggel, mindkét képet élesebben látnám, tehát a konklúzió ugyanaz lenne, mint most.
Vagy a szemüveg javítja a GeForce képét? Esetleg selejtes GeForce-ot fogtam ki?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bj Brooklyn #1565 üzenetére
Itt nem látok NV-AMD összehasonlító szkrínshutokat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bj Brooklyn #1504 üzenetére
Ok, nem sokkal tudok hozzájárulni de azzal nagyon.
janos666: Ezeknek a peticóknak annyir értelme van kb mint sz@rnak pofont adni. Ha gazdasági érdeke nem fűződik hozza egy cégnek marhára nem hatja meg mi mit szeretnénk. Bár lehet tévedek és elég ha csak te eláírod és rájönnek hogy itt az idő hogy a milliókért fejlesztet PhysX-es meg egyéb tech-ek ingyenesse tegyék.
-
janos666
nagyúr
válasz
Bj Brooklyn #1504 üzenetére
Szerintem hamarabb leszünk, ha indítunk egy online petíciót az OpenCL-es Physx mihamarabbi érkezéséért. Manapság úgyis divatos ezzel győzködni a gyártókat a baklövéseik felülvizsgálatára.
Én nem mocskolom be a kezem a kezdeményezéssel, de aláírni aláírom ha fellövöd.
Bár ha mást nem, akkor "megvalósíthatósági tanulmány" szintjén már készül az, csak ugye OpenCL meghajtók sincsenek még hivatalosan. Nemhivatalosan pedig csak az nvidiától szivárgott ki ilyen, amivel nem vagyunk még előrébb.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bj Brooklyn #1041 üzenetére
Minden támogatás megmarad. A Physx futni fog sima Physx kártyán és CUDA kompatibilis GeForce-on is. Ellenben az NV GeForce GTX 260 + GeForce 9600 GT felállást ajánl a játszható sebesség eléréséhez. Nyilván ha alacsony felbontáson játszol (1280x1024/1440x900), akkor a GeForce 9600 GT nélkül is kb. játszható lesz.
A 8800 GTX SLI-t azt nem érdemes Physx SLI módban használni, mert a grafikai teljesítmény túl alacsony lesz. A Mirror's Edge-el még jó eredményt lehet vele elérni, de a Cryostasis már akadni fog.
A sima physx kari nem fog túl sok vizet zavarni szándékosan úgy írják meg a játékot, hogy a nagy GeForce-on fusson jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest