- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
slycugel2000
tag
-
TTomax
félisten
Félreértetted a cikket,NV kari esetén csak akkor fut cpu-n ha nincs dedikált kari és a "high" beállítást használod...tehát ha mediumra teszed akkor dedikált nélkül is a gpu-n fut,a hihghoz pedig dedikált kell,hogy ne a cpu-n fusson.
(#2225) apollo12
Ezt neked kell eldöntened,de én nem sokat áldoznék rá.Ahol kell menni fog szépen,az biztos.Én amúgy nem sokat áldoznék rá a te helyedben,egy olcsó 88 vagy 98GT/GTX ez a maximum...de inkább várd meg a kisebb fermiket mert szerintem több erő lesz bennük eladhatóbb marad ha már nem kell,és nem fognak annyira fűteni. -
TTomax
félisten
Eszemben sem volt megbántani,peace
Most akkor egy picit azon gondolkozz el,hogy a GTA4-et a csodás "önálligató" motorjával milyen képminőség mellett tudod játszani,és hogy néz ki a mafia2 a te gtx280-on.Nem lehet egy lapon sem említeni,ha csak a grafikáról beszélünk... ugye ott is megvan az ára a fizikának vegyél egy quadot,és azt ki sem lehet kapcsolni,se lebutítani...Az,hogy az nv most társkarinak egy gtx280-at irogat, szerintem semmit sem jelent,mindenki eldöntheti kell-e az neki,szán-e rá annyit én nem szánnék,és most jól jártam az SLI-vel.Amugy szerintem meg semmi gond sincs azzal,hogyha kell egy csavar akkor lemegyek a köruti vasért-be...hamarabb teszem ezt,mint hogy fürészért menjek ugyanoda egy 8800GT vagy egy PCI-E sin szét/le/vágásához
Ez is csak nézőpont kérdése.Abba gondolj bele,hogy nincsenek itt nagy átütő címek amiért egy fiziksz társkarit be kell vállalni a gépedben tartva ...egy-két játékhoz be lehet rakni,de szerintem ezért kár szétvágni a PCI-E sin végét,vagy egy vga-at, ezzel kockáztatva azt,hogy valahol lecsúszik a fűrész és ledarálsz pár smd alkatrész amiből pl bőven van egy rakat az alaplapom,de a pci-e csatin is.Ha komoly veretes darabokat lehet rendelni külföldröl interneten akkor ez a riser card sem lehet gond,hiszen igazából még gari sem kell rá,nem nagyon van rajta olyasmi ami tönkremehet szállítás közben.
Ezt azt indulatos reagálást amúgy te is megfogadhatod hiszen előbb te keltél ki magadból a másik topicban folyó hivatalos információk nélküli találgatás miatt.Én nem vagyok benne olyan biztos,hogy szerencsés messzemenő következtetéseket levonni ennyiből,és a fizikszet temetni.Az biztos,hogy ezek a kapitalista cégek azért vannak,hogy a te zsebedből a pénzed így vagy úgy de kicsalják,nem kell ennek bedőlni...még egyszer peace... -
TTomax
félisten
Nincs igazad....
-rendelni lehet 9font+pk nem hiszem hogy egy ötösnél többe kerülne...
-a rögzítést mint írtam meg lehet oldani,egy menetes szár meg három anya,akármelyik gazdaboltban kapsz ilyet...
-1X-es PCI-E slotba gyakorlatilag semmi értelme egy fiziksz karinak oda nem is tenném,viszont az összes P35-ös lapon van 4X-es PCI-E csati ami vagy nincs kivágva,vagy van mögötte valami.
Amig egy 8800GT több mint ötezer forint,addig kár szétvágni, arról nem is beszélve hogy azt el is lehet rontani de rendesen...
A maffia lázadós topic meg kettővel arrébb,mert erről megvan a véleményem,szép kis hadjárat indult a semmiért...mondjon le az ati,mert nem pénzeli a játékfejlesztöket és nem terjeszti a havokot...van alternatíva nem kell bekapcsolni,esetleg nem kell megvenni.Egyébiránt a GTA4-ben kevesebb fps-em van a 460 SLI-vel mint a mafia2-ben a 460+dedikált 460-al... hova tovább maxra nem is rakhatom a GTA4-et... az rendben van?Senkinek nincs pisztoly tartva fejéhez,hogy társkártyát vegyen fizikszre,ki lehet kapcsolni anélkül meg már egy gtx260-on elfut kimaxolva 1920-ban...ez a ficsör még mindig használhatóbb mint az RV770 pakolt DX10.1,vagy tesszeláció...(#2219) apollo12
Az biztos,hogy menni fog.A lapod rendben lesz hozzá a táp is bőven elég.NV panelben szerintem a telepítés után már úgy lesz hogy ki van pipálva a 9800 didkáltként,de azt majd ellenőrizd le. -
Qru
MODERÁTOR
Ööö itt vok, csak szabin voltam.
PhysX kártyát ne vegyél, az kb anynit tud mint egy X800-as Radi, ma már semmire sem elég. PCI-os meg még a PCI-E 1x is csak lassítana, mert egyszerűen a slot átviteli sebessége lassú és folyton várni kéne az adatokra. GTX280 sztem elég erős, hogy megbírkózzon a dologgal, bár maga a játék konkrét gépigényét nem ismerem.
Szóval felkéne szabadítanod egy nagyobb sávszéllel rendelkező slotot. Ennek hiányában csak magad szivatnád (jó drágán rááadásul).
-
joi29
őstag
Pci-e x1-be nem ajánlanék semmilyen kártyát sem grafikai sem physx
gyorsításra.
A múlt héten volt nálam egy 8600GT tesztelésen mivel az égadta világon
semmilyen alaplapban nem volt hajlandó @x1-es sebességnél gyorsabban
üzemelni.
Nos gondoltam ha már a grafikát nem tudja megfelelően gyorsítani akkor
talán physx-re még jó lesz.
Jó ám a fenét a Fluidmark ban a min 15 fps helyett kb 8~9 között mozgott
vagyis a sin sebessége ezeket a kártyákat már vissza fogja.
De szerintem a GTX280 a fizikai gyorsítást már izomból megoldja. -
degumentes
tag
Egy HD3870X2 van mellette, nekem volt pci-os ageia-m is bár én nem vettem észre különbséget a két kártya között, de szintetikus tesztekkel biztos kimutatható. A pci-os ageia mellet 2db HD2600XT volt crossfire-be kötve és egy 5200+ proci. De én a procira gyanakszom, hogy az a kevés, mert a rendszer alig kap több pontot a 3870x2-essel mint a HD2600XT crossfire-el.
-
degumentes
tag
Nekem is ilyen van, csak kék nyákos. A 909.08.14. driver az utolsó, amivel rendesen megy a kártya, de a Metro is elindul és rendesen működik is, csak nekem a procim elég gyengusz 7750 X2. A kávédarálót, vízhűtésre cseréltem. Ha gondolod csinálhatok egy két tesztet, ha érdekel.
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Akkor vegyél egy ilyet és olyan VGA-t dugsz bele amilyet akarsz
Az Ageia kari mindig is el fog indulni az összes NV Physx driver-el mivel ez még mindig a "régi NovodeX API-t" használja CUDA-ba integrálva! Egy kicsit biztos szórakozós a téma ( kb. 1 perc alatt megoldható! ) de nekem már az elég, ha elindul vele a Cryostasis és a Metro 2033 akkor a Mafia-nak is kötelező! A sima PCI-os Ageia a Geforce 9600-as felett teljesít a PCI-E-es meg hozza lazán a 9800-a szintet ( itt ott kicsivel többet is )! A 9500 kevés lesz Physx-hez mivel szinte egy szinten van a 8600-al! Inkább a GTX 280-as számoljon mindent még úgy is jobban jársz! De ha veszel mindenképp 9600 vagy az fölöttit érdemes ( vagy vele megegyező vagy erősebb más szériás Geforce-okat! )!
#2072 XuChi: Olvasd el ezt!
-
Qru
MODERÁTOR
PhysX-re ne áldozz ennyit. Nekem volt 8800GTS 512 mellet 8600GT 256MB GDDR3-as aztán eladtam a kettőt és lett ugye a GTX260 216SP ami pariban van. Gyorsabb az összes játékban, és PhysX-nél is hozza kb az azonos szintet (teszt). Azért az 1-2 játékért meg tényleg nem érdemes erre költened 16k-t. Inkább tedd félre GTX470-re.
-
-
LordDarkness
aktív tag
Akkor elképzelhető hogy a win.7 alatt sem működne? Mert arra már lehet benevezek ha támogatja a cod2 mert vista alat nemsikerült elinditanom, és arról nemmondok le egy winkedvéért sem!
Másik kérdés melyik sorozat ami támogatja mert én úgy tudom hogy a 8 sorozattól működik de lehet hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest