- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Leírtam a benyomásaimat hogy elhiszed-e vagy sem igazából nem izgat. Aki nem hiszi kerítsen egy 4870-et meg egy GTX260-at üljön le Crysis-ozni 5-5 percet rögtön egymás után a két karival azonos moncsin graf beállításokkal és egyből látni fogja a különbséget. Nem színárnyalat különbségekről beszélek, hanem hogy az árnyékok élesebb kontúrral rendelkeznek Gef-en mint Radin pl és ennek semmi köze a moncsi kalibrálásához.
-
janos666
nagyúr
Ha mást nem, legalább a városi legendákból ismerhetnéd a xanax hatásait (pár üveg sörrel fogyasztva...). Pontosabban én sem tudom mire jó, de nem kapható vény nélkül, tehát sejthető, hogy erős cucc.
Screenshotokkal nem lehet megörökíteni az eltérő színreprodukciót, az a monitor beállításaitól is függ, és az adott VGA tipushoz kell belőni, ha hardwaresen kalibrálnátok, elvileg nem lehetne eltérés.
Persze ez nem vonatkozik arra az esetre, ha a Radeon spórolna a tömörítés során, és így jobban összemosódnának az apró különbségek a textúrákon. A fény-árnyék jelenségek eltéréseire pedig végképp nem ad magyarázatot, annak a screenhoton is meg kéne jelennie.
Csak azokkal meg vigyázni, vagy BMP, de legalább PNG legyen, Jpegen mit látni már ezekből... -
Bj Brooklyn
aktív tag
Másolásból, linkelésből 5! De ez nem nyugtató, megsúgom neked! Egyébként, neked ki mondta, hogy én nem vagyok nyugodt? A másik, hogy én legalább használom az OFF gombot, ha már nem a témához tartozik a dolog! Erre azért felhívnám a figyelmed! Ha a továbbiakban is valami problémád lenne ebben a kérdésben, akkor inkább válaszd a Privet!
-
Qru
MODERÁTOR
Na ezt is lerántom majd és kipróbálom! A Batman-ban csak az nem tetszett, hogy marhára látszik, hogy ez is csak egy konzol átirat. Nagyon érződik az irányításán a grafon annyira azért nem szerencsére bár ma már ezeknek a PS stb cuccoknak is elég erős vga-juk van ma már.
gV: Ne is, 4770 sokkal erősebb mint a GTS, viszont rakd be a kettőt egyszerre, lesz PhsyX-ed. XP meg W7 alatt megy egyszerre is a kettő.
Gonosz15: Ez csak két magot használ, tehát itt anyit ér pont a Q6600 mint egy E6600. De igaz, végülis a teljesítmény is realtív. Egy P4-hez képest erőmű egy i7-hez képest meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- BestBuy topik
- Google Chrome
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Diablo IV
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Jogász topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Sapphire R7 250 1GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest