- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
-
leonel
aktív tag
válasz
Teasüti #2275 üzenetére
Az új nvidia driver alatt nem jelenik meg a Physx sor az nv contol panelen. Legalább is több helyről hallottam már ezt. Ergo nem lehet kézileg ki/be kapcsolni. Viszont 2 Fluidmark teszt egyszer normál egyszer letiltott nv karival és látszik a különbség.
ui: időközben arra is rájöttem, hogy ha elvileg működnie kéne de nem teszi az is látszik mert a teszt alatt nem emelkedik a hőmérséklete...
-
TTomax
félisten
válasz
Teasüti #2197 üzenetére
Hát most erre mit írhatnék... ez a kapitalizmus,vegyél mindig ujjat...
(#2198) zolaas
Hááát,talán még egy 5850-et sem fog meg ez a sávszél limit..talán... ha CF-et csinálnál akkor viszont mindenképpen kellene egy másik lap,hiszen ebben az esetben sokkal nagyobb sávszélre van szükség mint egy 5850+gt240 kombónál...szigorúan a magánvéleményem szerint ezért kár lenne lapot cserélned.Nyugodtan berakhatod abba a lapba is,viszont azt tudnod kell hogy az Nv nem támogatja ezt a megoldást és bizony tweak-elni kell a drivert hozzá ami adott esetben nem biztos hogy működik.Szóval ha kísérletező kedvedben vagy csak akkor fogj bele,és ne költs a fizikszes társkártyára sokat,mert egyébként nem túl sok mindent kapnál a pénzedért.Kevés játéknak van szüksége rá,és ott sem eget rengetőek ezek az effektek,amik amúgy sem szólnak bele a játékmenetbe,egy olcsó GT240,vagy GTS250-et,vagy 9800GTX-et vegyél ha ki szeretnéd próbálni,azon nem sokat lehet már bukni ha mégsem vagy megelégedve. -
TTomax
félisten
válasz
Teasüti #2193 üzenetére
"szaros" 60fps az bőven elég,azt azért elárulom hogy ugyanezt tudja 1680X-ban is a GTX280,a felbontás növelése nem igazán hatja meg az a vga-t ezt én is tapasztalatból írom...továbbá...egy rakat olyan opciót is ki lehet kapcsolni ami a látványra éppen semmi hatással nincs viszont harmadolja az fps-t..ez azért le kellett hogy írjam mert "csak" 1280-ban játszol.. na meg hogy egy 5870-hez viszonyítasz,na erre meg mit is írhatnék...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Teasüti #2189 üzenetére
Aham, láttad, hogy pl COD4-ben 75%-al csökkent az FPS szám? A többi játéknál meg több mint 50%-al? Az összesítő tábla azért csalóka, mert ott szerepelnek a vga limites beállítások amik nagyban feljavítják a végeredményt.
Annyi ilyen feak-et meg, pontatlan tesztet láttam/olvastam, hogy a saját tapasztalataimnak hiszek leginkább.
PCI-E 2.0 1x kb 320MB/sec-et tud, a 8600GT-nek a ramsávszéle 22 400MB/sec. Ha ennek a sávszélnek csak a felét használja ki a GPU akkor is durván limitálná a 1x slot.
Plusz ugye a 320MB/sec az elméleti maximum ugye, a gyakorlatban ez még kevesebb, ami nagyon kevés, még fizikázásra is, főleg magasabb felbontáson ahol sok/nagy mennyiségű interakciót kell számolnia, több a részlet stb. Minimális gyorsulás meg van, persze mert az az 1x sáv is több mint a semmi, ami vga limitnél megint csak erősen meglátszik.Rup1us barátom meg nem HD-ben tolja a játékokat, amire egy GTX280 bőven fizikázással együtt. Szóval kihasználatlan lenne az a kari 1x slot-ban.
-
degumentes
tag
válasz
Teasüti #2176 üzenetére
NV Physx Tweaker 1.0
Ezt próbáltad már? -
degumentes
tag
válasz
Teasüti #2176 üzenetére
Ha nem menne a legújabb driverrel a mod akkor csináld a következőt telepítsd a legújabb physx driver külön majd másold ki a NVIDIA Corporation mappában található Common almappában levő dll file-okat majd rakd vissza a régi physx drivert és amit kimásoltál dll file-okat azt másold be a régi drivr mappájába és írasd felül. Nekem ezzel működik az ageia kártya az HD3070X2-esem mellet. Csak ott a dll file-okat a windows System32 és SysWOW64 mappába kell bemásolni. Maffia alatt is használja a ppu-t
-
h.adam.92
őstag
válasz
Teasüti #2165 üzenetére
nem videó, csak FPS mérés céljából futott a fraps. videózni is próbáltam, de eszméletlenül akadt tőle a játék...
16 és 8 között nemnéztem sohasem. de trilinear meg 16 között lehet látni a sugarat körülötted ahol még elés a testura és egy vonal, amiután már homályos.
ennél nagyobb felbontásban még nem toltam a VGA-t szval nem tudom h hogyan menne, így nem nyilatkozok >.<
szerk: TFT 17 colos natív 1280x1024es felbontással, de minden játékot 1280x720-ban játszok a 16:9-es képarány miatt, mivel szélesebb képet ad.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Teasüti #2160 üzenetére
nem fizixezik az sehogy...
van mikor lemegy 10-re is, nem ugy gondoltam, hogy 20 fps alá sohasem esik.
akkor tök norm amikor nincs akció csak kocsikázás meg ilyesmi. valamennyi fps csökkenés persze van de nem sok.mellesleg mirrors edge-nél csinálta azt, hogy ha bekapcsoltam a fizixet, akkor járkáltam mondom ez tök jó, nem is kell ide dzsíforsz kártya...
aztán kilőttek egyetlen egy ablakot és 1!fps
ezért nem értettem a mafiát, hogy itt meg atom lövöldözés és 10-20 fpst adja...(#2162) pengegyerek:minden high, amennyire csak lehet, még az APEX is High
most már csak azért is bebizonyítom, belépek és printelek 1-et kettőt.
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
Teasüti #2155 üzenetére
Lehet, hogy a 9600 GT nem kap elég sávszélességet és ezért esik le a tömegjeleneteknél. Mert gyanús, hogy HD5770+ Geforce 8800 GTS Intel Core 2 Duo proci alatt (2,1 GHz) 1360×768 minden maxon 35- 40 FPS minden jelenetnél akármit csinálok, míg nenked 9600 GT- vel leesik. Vagy rosszúl lett beállítva, feltelepítve valami. Próbáld újra telepíteni a szoftvereket amik kellenek a Maffia 2- höz és úgy talán.
Ha hülyeséget írnék akkor meg bocsi -
Teasüti
nagyúr
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
Teasüti #2130 üzenetére
Üdv.
http://logout.hu/bejegyzes/ffodi/ati_nvidia_hybrid_graphics_system_update_2/hsz_1-50.html#rel_msgs
Ezen a linken van driver hozzá törés, hogy lehessen használni a physixet ati kártya mellett, de azóta van 1.04- es törés a 256- os driverhez az ezen a linken van:
http://logout.hu/bejegyzes/ffodi/ati_nvidia_hybrid_graphics_system_update_3/hsz_1-50.html
A következő linken pedig egy 5870- et tesztel pont gt 220- al szóval a 240 szerintem elég.
http://logout.hu/cikk/ati_nvidia/a_ket_kartyarol_roviden.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Sapphire R7 250 1GB
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest