- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
LordDarkness #2138 üzenetére
1280x1024-ben nincs game amire a 275 ne lene elég PhysX-el vagy anélkül. Felesleges táskártyával vacakolnod szerintem.
-
FeriPRO
tag
válasz
LordDarkness #1347 üzenetére
Kikapcsolni ki lehet,sőt régi drivereknél ki is tudod választani,az újnál az eszköztárban le tudod tiltani és akkor a másik kártya számolja,de ha ati kártya mellé akarod tenni akkor szinte biztos hogy nem lassítja! igazából egy 256 mb-os drr3-as a legjobb... de 256-ost nehéz szerezni,ez azért jobb mert rövidebb 1 bittel a memóriacímzése,bár ezt te soha nem fogod észrevenni elárulom! itt sokan azt mondják hogy a ddr3-om kell neki én se próbáltam még ddr2-vel,amúgy bármelyik márka,szerintem itt azért mind1,nekem egy zotacom van,mert szeretem a márkát.de lehet galaxy is mert az olcsó és nem is rossz. ha nem akarsz félre futni akkor ddr3-asat veszel! amúgy ha komolyan gondolod a dolgot akkor küld el PÜ-be az msn-címed és megtárgyaljuk!
-
FeriPRO
tag
válasz
LordDarkness #1345 üzenetére
Hát igen,itt sokan már a 8600gt-re esküsznek,én mondjuk a 9500 gt mellett döntöttem mert olcsóbb és még jobb is! nekem megfelel... tesztekben nem a legjobb az igaz,de játékban nem csalódtam még benne,sose akadt (ut3 physx pack,mirror's edge, graw 2,warmonger).
ha cryostesisezni akarsz úgy hogy az egész játék menjen 24 fps fölött akkor minimum egy GTX-es széria kell..ez persze már teljesen felesleges (amúgy azért mert a cryostesisben van olyan rész ami nagyon durva,ilyen folyadékos). -
FeriPRO
tag
válasz
LordDarkness #1342 üzenetére
Őszintén,20000-et nem,sőt töredékét sem. Max ha van felesleges pénzed.Butaság,de JÓ játék!
Engem pl elszórakoztat... és nekem is csak 15 volt..
janos666? 3 shotot elfoglaló hűtés,te komolyan ebben a tesztedben megbuhinált hűtést használod?[link]
Vagány nagyon... UP! -
janos666
nagyúr
válasz
LordDarkness #1221 üzenetére
Ja, nagy a rés a belépő és középkategória közt, így inkább a legbutább középkategóriás kártyákban kell gondolkodni. 8800GTS320, 8800GS, és használtan, mert úgy már leesett az áruk, a bolti árak nem nagyon zuhannak ennyit, inkább ottartják a polcon dísznek beszerzési áron míg nem sikerül valakire rásózni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
LordDarkness #1215 üzenetére
tudtommal xp alatt igen, vista alatt nem.
de ha tévedek majd jön egy nálam okosabb és kijavít. -
Tombi
őstag
válasz
LordDarkness #1215 üzenetére
ez engem is érdeklne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- iPhone topik
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest