- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Bioshock Infinite-et nem is fogod rávenni, mert az Bullettet használ. Csak a clothra van CPU-s PhysX. Lehetetlen GPU-ra átrakni, mert a program nem támogatja.
Az új Batman egyes funkcióit még GeForce mellett sem lehet átrakni dedikált gyorsításra. Maga az APEX nem támogatja ezt a módot. Mindenképp a leképzést végző kártyán kell csinálni.
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
A border2 topikban műr jártam, igy ott nem szeretnék többet offolni, mégis csak a physx-el kapcsolatos a kérdés!
Sokan irtatok sok mindent, egyszer megprobálkozok azért, hátha nem lesz fejletépés
Adott ATI5830, mellé szeretnék egy nvida karit. Jellenleg 8600GT teljesit mellete szolgálatot.
Border 2 kapcsán vetötöt fel bennem hogy oda már nagyon kevéske a 8600GT.
A topikban irták a GT430, Te most gt240-et javasolod. Sokan 8800Gt használnak mellé.Kérdésem a következö lenne.
A három kartya közül melyik a legjavasoltabb?
Ill. ha lecserélném az 5830-at mi lenne az az alternativa ami az 5830+nvidia karit kiváltaná.
megtisztelö válaszotokat elöre is köszi! -
klac
aktív tag
Erre a kérdésre a válasz : nem érdemes az első slotba tenned, mert nem a legújabb NVIDIA kártyáról beszélünk, van szó, illetve nem a PhysX a leglényegesebb a játék összeségbeni sebessége tekintetében, hanem a főkártya.
Ezért is javasoltam régebbi NVIDIA drivert, mert a kártyád a PhysX számításon kívül mást nem csinál, mióta a Radeonok is kezelik az OpenCL t.
Bármi átírásra manipulálásra csak akkor lessz szükség, ha esetleg a játékban a gyakorlatban nem megy a PhysX., azokra gondolok , amik a linkedben is felvetődnek.
A monitorosdi - nál, igen ugyanazt írtam le, nincs kiterjesztett monitor, de nálam gond nélkül megy így is a PhysX. -
klac
aktív tag
Na igen, ezért nem nagyon kapsz segítséget, mert vannak nehézségek, és nem is kevés.
Tanácsot adni nehezebb, mint utólag kicikizni a tanácsot adót, itt a PH. inkább az utóbbi dívik.Az én esetemet modellezve. CFX -- Radeon 5800 1. slot , 5900 2. slot. , NVIDIA 8800 GTS 512 MB. 3 slot.
A jobb klikk, - képernyőfelbontás - bal klikk 1 képernyőre - több képernyő : mezőben legördülőben vászatod a : Asztal megjelenítése csak itt 1. majd.::: - bal klikk 2 képernyőre - több képernyő : mezőben legördülőben vászatod a : Asztal megjelenítése csak itt 1.
Igen mind a két monitornál azonos.
Ekkor nem tünik el az egered a megjelenített képen kívülre, magyarul, mindíg látod a nyilat a képernyőn, mert csak az 1 monitor fogja érzékelni az egeret, és képernyő mentéskor is csak egy képernyő látszik, nem kettő.
Op rendszer WIN7 32 bit.
Ezek is számítanak, miért, erről is regényt lehet írni más a 32 bit, más a 64 bit.
Tehát a Te esetedben, a hozzászólásodból következtetve két kártya van a gépben. az első slot. processzorhoz közelebbiben a Radeon, ezen van a monitor is, a 2. slot ban pedig az NVIDIA.
Próbáld meg, látod nálam a 12.6 Catalist, 197.45 NVIDIA 1.03 patch., és a legújabb 12.0604 PhysX driver van.
GPU-Z nem mutatja a PhysX - bekapcsolva, (a korábbi képen még igen),de a panel igen. és kapcsolgatni is lehet, de minden kapcsolás változásnál az MSI Afrerburnerben autó ra áll az NVIDIA venti vezérlése, én állandóan 100% járatom, ezért megy még mindíg.
Az is lehetséges, hogy a programokat játékokat úgy írják meg, hogy csak az első slotban lévő kártyát érzékeli a phiysx szoftver, akkor csak az NVIDIA kezeli a PhysX et, vagy a proc., illetve csak az újabb NVIDIA kártyákat észleli.
Példa rá a FluidMark 1.5 programm, az 1.4 nálam működik. -
klac
aktív tag
A részletekért olvasd el ezeket, majd döntsd el melyik drivereket akarod feltenni.
Monosznál al a két radeon között volt az NVIDIA, nálam a proctól a 3. PCI-e 4x es slotban van az NVIDIA.
Értem, hogy a legújabb driverekkel szeretnéd, de szerintem az NVIDIA régi driver nagyon megfelel a PhysX re.
Mivel magát a PhysX szoftvert tudod benne frissíteni a jelenlegi legújabbal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest