- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Hát én ezt tényleg nem értem. A Ti esetetekben, hogy ment ez lépésről lépésre? Simán az ATI mellé a másik x16-os pci-e-be beletettétek az nvidiát, gép elindít és mehetett fel a driver? Ötletem sincs már, hogy mit kellene megpróbálnom még.
-
Szoszibá
tag
Az nvidia karira nem kötök monitort ez lehet baj? Mivel régi crt-m van egy bementettel így nem tudom azt is rákötni....
-
Szoszibá
tag
válasz
mpierre #2941 üzenetére
Win 7 valóban. És mikor beteszem boot és nem jelzi még azt se hogy új hardver lenne és nem tesz fel semmilyen drivert magától. Eszközkezelőben rányomok hardverváltozások keresésére és ott sem talál semmit. Az 5850 az újabb igen, de nem volt fenn nvidia driver előtte. Lehet kevés a táp? 450W-os chieftec.
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! Én is hybrid physix-el próbálkozok csak van egy kis gondom. Én már ott elakadok, hogy berakom az Nvidia karit a meglévő radeon mellé és nem tudom a driverét feltenni. Az illesztőprogram nem talált kompatibilis grafikus hardvert. Szóval olyan mintha nem látná a karit.
Maximus II Formulám van. Az elsődleges kártya egy 5850-es, az Nvidia meg egy 8800GTS. Mit rontok el? Biosban nem találtam beállítást, hogy engedélyeznem kellene a másik PCI-e slotot. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest