- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefizor
tag
Jobb lenne egy komolyabb vassal, csak nem tudom mivel lóduljak neki. Nézegettem a 88-96-9800 GT-ket csak nem tudom, hogy ezzel mennyi lenne az fps? Gondolom nem 20 lenne benchmark közben, hanem minimum a duplája. Vagy ha tudsz ezeknél olcsóbbat vagy ami keveset fogyaszt az is érdekel
Amúgy eléggé beleszerettem ebben a pár nap alatt a PhysX-be
-
kefizor
tag
Tesztelgetésnél biztos többet érne egy erősebb kártya, mivel ott a prociból kb 10% vga-ból meg 0% kihasználtság van. Játékok terén meg ugyanez van, mivel csak physxnél megy le 20-25fpsre az érték, de az is amikor egyszerre több száz tégla, üveg, lövedék, víz csapkolódik. Szóval idővel lehet beújítok eggyet, de akkor azt majd közzé is teszem
-
kefizor
tag
Nem tudom mit lehetne vele elérni, szerintem semmi érdekvetőt. Régen mikor még nem volt physx-es karim, akkor elindult és tudtam ilyen kis demokat futtatni, meg beállítani, hogy mivel számoltasson. Valahogy így
Amúgy mi a véleményed az eredményről amit kaptam? Persze nem ezen a linkelt képen
Nem nagyon tudom, hogy mi számít jónak a 8600 GT-vel. Mondjuk kicsit bosszantó, hogy mafia 2-ben nagy darálás után, kb. 1perc után annyi törlmelék lesz, hogy 20fölé nem nagyon megy az fps. Ezzel lehetne javítani egy erősebb physx melléktárssal? -
kefizor
tag
-
kefizor
tag
Sziasztok!
A hétvégén beüzemeltem a HD 5770-em mellé egy 8600 GT-t PhysX-re. Kicsit szívnom kellett vele de megoldottam. Most végül is számolja amit kell, csak van egy két furcsaság, amit nem értek. Először is, nekem az nvidia control panelben nincs olyan fül, hogy set physx, amit láttam sok embernél. [NV panel] Eddig nem volt nv kártyám, ezért lövésem sincs, a driverek, meg a tulajdonságok terén, ezért is szeretnék segítséget kérni. forceware-ből 258.96 van fent physx-ből pedig 9.10.0514 (elvileg legújabb) van fent. Másik pedig, nem kéne pipának lenni a CUDA kockában? [GPU-Z]
[FLUID] pts: 2714
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest