- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
Hát pontosítva a régi nvidia drivereknél volt meg ez a "hybrid"-lehetőséget és csak az új drivereknél nem fér össze a Radeon és a Geforce.Természetesen ez azért van mert régen még az nvidia nem gondolt erre,hogy valaki két különböző kártyát használjon.Viszont most rájöttek,hogy a radeon sokkal teljesítmény/ár barátabb és ezért sokan a radeont választják,de az nvidiának ott vannak az előnyei (CUDA,PhysX és további rengeteg játék támogatottság).Tehát sokan a költséghatékony radeon kártyájuk mellé vettek egy olcsó geforce-t és ezért az nvidia megcsinálta azt,hogy az új játékokon (Mirror's Edge,Cryostesis) nem megy tökéletesen a fizika,még le nem töltöd az ahoz tartozó driver-t,ami már nem támogatja ezt a 2 gyártós megoldást (pontosabban eddig se támogatta,inkább most tiltja).
Tehát ha te most Mirror's Edgezni szeretnél physx-el,akkor a R. karid mellé nem éri meg venni egy GF kártyát,mivel a Mirror's Edge szaggatás nélküli futtásához a 182.xx verziójú drivet kellene letöltened.Úgy tudom 177.xx volt az utolsó használható driver erre.Mindenesetre mielőtt kapok egy levelet az NVIDIÁTÓL,ezért leszögezném azt,hogy azért én valamilyen szinten ennek a döntésnek igazat adok,hiszen így a fejlesztésért nem fizetnénk ki a teljes árat (tönkremenne a cég,nem lenne a Radeonnak konkurenciája,ezzel megállna a versengés,a fejlesztés) és "Szeretjük az NVIDIÁT"![poén]
De azért más véleményét is hallgasd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerk: a legújabb driver(185.xx) viszont egy kicsit érdekesen sakkozik a physxel,ezt szerintem a CUDA 2.2-nek köszönhetjük.Így lehet hogy érdemes ezzel kipróbálni,mert perpillanat nekem sincs bekapcsolva a physx (az nvidia menüje szerint),viszont be se tudom kapcsolni,sőt ki se,mert mindig disableden van,mégis működik a physx (sőt sokkal jobban).
-
FeriPRO
tag
Pff... bocs akkor tessék itt van egy másik ugyanarról.
http://www.pcgameshardware.com/aid,674175/Mirrors-Edge-benchmarks-with-Radeon-HD-4870-plus-Ageia-card-Alternative-to-Nvidia-Physx/Reviews/
vagy
így se megy? (a két link ugyan az,csak az egyik linkelve,tehát érted
)
-
Kb én is így tapasztaltam a dolgokat, annak ellenére h 76-al nem megy! A 8/8-as felezést éreztem a progikon! Nem szimpi dolog....! Lehet hagyom az egészet! Majd később a 8800as lesz a fizikai kártya és pl gtx260-280 a main vga kártya új lap társaságában HA megéri váltani MAJD egy-két év múlva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest