-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
remi67
tag
Én ugyanilyet vettem, nem sokkal utánad, 4G RAM-al, 99,9 dodóért, plusz aznap éppen az ejuprájoritilájn is nulla dodóért volt meghirdetve.
Ez a nejemé lesz, én már 2. éve nyúzok egy Homtom Zoji Z8-at (46/64G, 99 dodó, blekkfrájdéj) eddig semmi baja és kenterbe ver sok márkásat is. -
viktorhu
veterán
És akkor júliusban teleportálták Hollandiába?
Szerk: mielőtt az ott megjelenik, már el kellett jutnia Európába, átjuttatni a vámkezelésen, ami általában több országon keresztül való tologatást jelent.
Valószínűleg van annak a DPD szállítólevélnek egy lejárati ideje, így mire ekkora késéssel megérkezett, újat kellett generálniuk.
Szerk2: Ezt a gyors Kína-Hollandia relációt a 1tracking hozta ki?
-
remi67
tag
Na én közben megelőztelek, nekem már megvan a 4. csomagszámom. A telefon az ugyan sehol, esetleg a palládiumbányában valahol Norilszk közelében.
Viszont feléledt a csomagkövető:
11/07/2020 Prealerted Prealert received
Na ebből egész pontosan meg lehet tudni, hogy a kínaiak vagy feladtak nekem egy csomagot, vagy nem, de nem biztos. Amúgy valahol a 70. nap környékén járunk. -
remi67
tag
Hány csomagszámod volt azóta? Én 6 héttel utánad rendeltem és jelenleg a 3. csomagszámnál tartok. Időnként írok nekik egy ticketet, hogy adják már végre vissza a pénzemet, erre mindig ugyanazt válaszolják: úton van, úton van, mintha a Ráróval akarnék ultizni. Eddig annyit sikerült belőlük kiverni, hogy felajánlottak 100 pontot arra az estre HA megérkezik a telefon. Ezek szerint ők se biztosak ebben.
Már a hócipőm tele van a gearbesttel, de nagyon.
Legutóbb állítólag 07.03-án adták fel újra a csomagot, HA az egyáltalán megjön az jó esetben is szeptember lesz. Sztem este nekiállok a Paypal-en visszakérni a pénzem. Meguntam az állandó hazudozást. -
viktorhu
veterán
Itt van pl. az én csomagom:
29.01.2020 06:34 Budapest (HU)
Kiszállítás alatt.
29.01.2020 06:01 Budapest (HU)
A kiszállítást végző kirendeltségen.
29.01.2020 00:41 Budapest (HU)
A küldemény beérkezett a feladó depóba.
30.12.2019 03:02 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.Szóval akkor az a Te verziód, december 30-án bekamuzták, hogy feladták a csomagot, aztán január 29-én meg ideteleportálták. A varázsigét is ismered hozzá esetleg?
Pontosan tudod, hogy a DPD-n hiába keresed, amíg nincs Magyarországon a csomag, mert itt fog hozzájuk kerülni, de azért csak őket hívogatod, mintha attól gyorsabb lenne a fuvar meg a vámkezelés.
Ha letelt a két hónap, akkor végignyomod a ticketet a kötelező körökön (kérdezd meg a postán stb), amit a supportosoknak kötelező a knowledge base-ből ilyenkor bemásolni (simán időhúzásból, mert közben meg is érkezhet a csomag, amíg leveleztek). Utána, ha volt biztosításod, visszakapod a pénzedet, ha nem volt, akkor meg a PayPal dispute-on keresztül éred el ugyanazt.
-
*Mukeey*
addikt
Jaaa, megint volt ám ma is a "újraküldjük a terméket, vegyek regisztrált ups tökömtudja milyen szállítást" és garantálják a 45 napon belüli megérkezést, csak 10$ fizessek. Ezek teljesen hülyének nézik már az embert. Aztán erre irtam, hogy okés, semmi gond, nem kenyérre kell, megteszem a szükséges jogi lépéseket. Érdekes egyszerre lett visszautalás opcio is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged