- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
válasz
HerbertSobel #5951 üzenetére
Vagy kevesebb telefon, és abból nagyobb árúkészlet lesz vagy tényleg megszűnik szépen lassan. Ha összességében nézem, akkor 300 fajta EU termék van mindenféle kategóriában, csak a telefonok kezdenek megcsappanni. Mondjuk Banggood EU-n is a sokezer termék közül mindösszesen 30 csak ami telefon.
-
nimfas
addikt
válasz
HerbertSobel #5557 üzenetére
Nekem maga a csomagolópapir - fólia volt gyanús.... Itt a srác egy kézzel szakította szét, szinte morzsolódott. Én alig bírom elszakítani. Ez senkinek nem tűnt fel?
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
HerbertSobel #5557 üzenetére
igen, az enyém hajszálra így néz ki (elvileg benne van, mert van "súlya" a doboznak
-
válasz
HerbertSobel #3410 üzenetére
Nekem is van már My Points: 437 Points = $8.74 Credits -om , viszont My GB Wallet:$0.00 ezt hogy tudom beváltani vagy mi a 8,74 dollár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest