- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Értesítések jók, még az authenticatort is támogatja. De ezt leszámítva nem annyira acélos a dolog. A music arra jó, hogy sportolás közben zenét hallgass, mást nem is próbáltam rajta, mert minek. Van pár 3rd party app, de ebben más liga egy okosóra. Ez viszont nem az, ez egy sportóra, okos funkciókkal.
Szijbol csak gyári, és Quick fit, ahhoz nem kell szerszám.Ha fontosabb az okosság, de kell némi sport metrika, talán a csúcs Apple waccs jó lehet, nem jut eszembe a neve :D
-
HKorn
veterán
El kell dönteni, hogy komolyan gondolod a hobbisportot, vagy nem. Ha nem, ott vannak a Galaxy Waccs és társai, ha igen, akkor Garmin.
Mikor elkezdtem sportolni Egy Huawei Watch GT2-m volt, azt hittem bőven jó az is, aztán megvettem első Garminomat és azóta már csak az van.
Tény, hogy nekem egy sportóra kellett és nem okosóra és ebben a Garmin a legjobb. Ha okosóra kell a csuklódon emailt olvasni meg facebookozni, arra van jobb megoldás. Alap okosóra funkciók viszont itt is működnek hibátlanul (értesítések, zenehallgatás, NFC fizetés stb)
-
Lajmund
őstag
Én most vettem samsung galaxy watch classic 6 47-et. Úszok, bicozok. Jol méri. Ha nem vagy profi élsportoló ez is bőven elég és mindent tud amit a garmin és azt is amit nem. Egyetlen hátránya két naponta kell tölteni. Én is ezt az órát néztem de túl sok megalkuvás nekem buta ennyiért. Nem érdekel az elemzés elemzem én magam. Ha meg rendes pulzus adatot akarsz akkor ehez is kell mellkaspánt.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest