- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"azon a ponton akksit is cserélhettem volna"
Azért gyári alkatrész beszerezhetetlensége miatt ez sem feltétlen ideális. Nekem legalábbis vannak rossz tapasztalataim különböző utángyártott akkukkal.
Órási plusz lenne, ha legalább ez pótlólag beszerezhető lenne gyári, de sajnos tudtommal semmi alkatrész nincs. Így marad az akku kímélés és reménykedés.Hiába jobb valamivel a térkép felbontása/színei, ha nem látod a napfényben?!
-
HSM
félisten
válasz
viragdani01 #15 üzenetére
Köszi a képeket, remekül látszik, amire kíváncsi voltam!
100%-ig megerősített benne, hogy a FR955 lesz a megfelelő utódja majd egyszer a mostani Vivoactive4-esemnek, nem pedig a szintén OLED-esített 965. Szeretem TV-be, telefonba a jobb OLED-eket, sőt, de órán a MIP annyira praktikus, hogy azt nehéz lenne utolérni.
Pl. nem kell rázogatni sport közben kültéren, nem ég be, mindig tökéletesen látható. Extraként beltéren kevés fényben sem zseblámpázik feleslegesen.
-
HSM
félisten
Kár, hogy nem készült fényes nappali kültéri összehasonlító kép, illusztrálandó egyértelműen a MIP panel felsőbbrendűségét láthatóságban, olvashatóságban az OLED-AoD-hez képest ilyen körülmények között.
Szomorú lennék, ha eltűnne a MIP a sport-óráikról.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több is van a Garmin új futóknak szánt óráiban, mint a fényes AMOLED kijelző, mégis ez a leglátványosabb újítás.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest