- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
válasz
olcsoleves #161 üzenetére
Szerintem bárkinek, aki amúgy sportórát hord és kell neki valami az elegánsabb utcai viselet mellé, de nem akar, vagy nem tud kifizetni egy drágább klasszikus órát. Egy normálisabb nyugati fizuhoz képest annyira azért nem drága. Egy random prémium autó konfigurátorban kattintgatva el lehet verni nagyobb pénzeket értelmetlenebb dolgokra. Ezzel együtt szerintem is túlárazott.
-
Parallaxis
addikt
válasz
olcsoleves #161 üzenetére
A Marq szériával nem csak a pofátlan ár a probléma, hanem az is, hogy az aktuális csúcs készülékekhez képest egy generációval régebbi hardverrel és szenzorral vannak szerelve.
Pl. a MARQ® Adventurer (Gen 2) – Damascus Steel Edition 1.4 millióért a már elavultnak számító Elevate 4 szenzort kapta meg, így nincs EKG és hőmérséklet mérés sem.
Szóval a Garmin fogja a 2 éves hardverét, becsomagolja olyan kialakításba (acél, vagy titán ház, zafír üveg, bőr/acél-titán szíj), amit a konkurensek már alap szinten is megadnak és millió feletti árcédulát raknak rá.
Szóval itt akár a 10-szeres szorzó is befigyel a konkurensekhez képest árban. -
CanceRed
tag
válasz
olcsoleves #152 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy nem tapsikálok a félrebeszéléshez. Sorry.
De a tény attól tény marad, a Garmin órák tű pontosak. -
HThomas
őstag
válasz
olcsoleves #152 üzenetére
Azért ezeknek elég jól kimérhető dolgoknak kéne lenniük. Az mindenképp fura, hogy ha az egyik tesztelő azt hozza ki, hogy a pulzusmérés pontos (vagy legalábbis hozza azt, amit a konkurencia), a másik meg azt, hogy szar. Akkor ott valaki valamit rosszul csinált, vagy akár hibás volt a tesztelt termék.
-
HKorn
veterán
válasz
olcsoleves #94 üzenetére
Jó hát az már durva balaeset lehet, meg akár olyankor az órád is tönkremehet, szóval akkor se lennél előrébb. Ennyire azért nem kell túlgondolni szerintem, legyen eSim, aki akar ilyesmit, nekem semmi szükségem rá, de ettől még lehetne a kínálatban.
Akinek lemerül a telefonja a tevékenység közben, az volt annyira nemtörődöm, hogy nem töltötte fel indulás előtt, annak az órája is lemerülne.
-
laci1892
őstag
válasz
olcsoleves #94 üzenetére
na ennek én sem jártam utána, nem tudtam. Köszönöm a kiigazítást
Viszont ebben a formában akkor tényleg nem sok értelme van annak sem. Nálam amikor kifogyott a honor, hiába estem volna el. Ugyanúgy nem küld segítségkérést ezek szerint az óra. Fasza....
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
olcsoleves #85 üzenetére
De ez egy ilyen elbaxott világ ahol futás közben is elérhetőnek lenned....
-
HKorn
veterán
válasz
olcsoleves #70 üzenetére
Én mindig viszek magammal telefont, ha csak a közeli körre megyek akkor is. Megszoktam hogy mindig viszem.
Van egy Decás övem, ami tökéletesen rásimul a derekamra, nem is érzem benne a telefont. Sokkal egyszerűbb ez, mint ezért egy drágább órát venni, csak hogy legyen LTE.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest