- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #13663 üzenetére
1. evben teljes vetelar vissza. tobbi evben minden ajandek. meg kell nezni a felteteleket. de sztem van meg valami olyan hogy biztositaniuk kell az alkatreszt es a szervizt.
-
válasz
norbert1998 #13663 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy miféle az a 3 év bolti garancia. Kaptál erről valami doksit?
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #13569 üzenetére
utana kell nezni hogy ebbe a gariba mi tartozik bele. soxor csak a javitasi koltseg vagy az alkatresz, vagy a fuvart neked kell vegezni, vagy kiszallast kifizetni stb-stb. szoval elegge limitalt lehet a dolog. az kulon musor hogy ez valoban garis hiba e, mert ha mondjuk eltomodott a vizkotol normal hasznalat eseten az nekem garis (hisz arra a gyartonak szamitania kell hogy vizkoves a viz, raadasul bejovo agon ahol kezelni se lehet), de ha mondjuk van benne egy vasdarab, vasreszelek, stb (lattam mar vizben olyat) akkor az nem lesz garis.
az euronicsrol amugy eleg rosszakat irnak, plane ha eladas utan valamit akar a user, sztem elsore biztos lepattintanak, szakertoi velemeny meg mar teged terhel. lehet egyszerubb egy egy szerelovel kipucoltatni... -
törölt tag
válasz
norbert1998 #13567 üzenetére
na de mi a hibaja?
ezt a garit se ertem, 2+3 ev? -
Pc-man34
tag
válasz
norbert1998 #13485 üzenetére
Hello
Tehetsz panaszt is? nem tudsz erről? itt is folyamatosan voltak hibák! egyszer 5.000ft al kevesebbet fizettünk,mert panaszt tettünk.
Állandóan,mikor kijöttek csak szűrőt cseréltek,egyszer kijött egy idősebb bácsi,szerelő,na ő elmondta mi a baj,túl erős jelet kap a modem és ezért hibáz állandóan,és nincs erősítő sehol,ahol tudna jelerősséget állítani.
Szakadás is a modem miatt van,analóggal nézz tv-t,ha ott nincs hibaakkor modem .....itt is 50 megára fizettünk elő,és sokszor 8-10 megás csak a net,de van olyan is hogy nem tudok multizni annyira szarrrrr
-
313313
addikt
válasz
norbert1998 #13529 üzenetére
Régen se volt rá jogszabály, amolyan bevett szokás volt, de nagymértékben függőt a bolt hozzáállásától. Hallani lehetett ilyen, meg olyan példákat is.
-
válasz
norbert1998 #13527 üzenetére
Nincs maximalizálva a javítások száma. A jogszabályilag előírt 1 év kötelező jótállás után meg főleg ne akarj pattogni a boltnál a pénzvisszafizetés ügyében... Ha felajánják azt, hogy a jelenlegi piaci árán beszámolják, akkor már jó vagy.
-
vasi89
őstag
válasz
norbert1998 #13514 üzenetére
Elolvastam a történetedet. A Telekom hozzáállása a dolgokhoz kritikán aluli. Nálunk folyton gond van, szakadozik meg hát a 10 mega az valójában 5. Én már beleuntam h folyton jelentgessem nekik. Mikor beköttettük a műholdas cuccukat, úgy rakták fel a parabolát h ha fújt a szél akkor a kertben lévő fa úgy beárnyékolt h nem volt adás. Mikor bejelentettük a hibát az volt a válasz h vágjuk ki a fát és miért oda van téve a fa. Végül is nem az Ő kretén szerelőik rakták fel a tányért a fa mellé... Aztán nagy nehezen sikerült egy értelmes szerelőt kiküldeni aki szó nélkül átrakta máshová azt a vackot, azóta érdekes módon egyszer sem ment el a TV.. Jót nem tudok róluk mondani, rosszat meg nem tudnám mindet leírni.. De az egész szolgáltató a távközlési ipar szégyene. Az ügyfélszolgálatról nem is beszélve. Használható infóval nem tudtak még szolgálni....
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #13509 üzenetére
Ütő= UTP. Buta T9
Kijöttek ma, routert cseréltek, sebesség ugyanúgy 3/4-e az eddiginek, de sajna ezzel kit@r@lhetem, mert a garantált felett van. Remélem most már nem fog szakadozni
Köszi mindenkinek
-
D@ve89
tag
válasz
norbert1998 #13505 üzenetére
Hát, itt nem a nettel lesz a gond... Amúgy mivel ADSL-ről van szó, a falból sem UTP jön, a modemig megy a "telefonkábel", a modemből pedig routerbe/gépbe UTP. Ehhez nem kell szerelő, sőt, ha a router a tied, akkor már az utp is...
-
válasz
norbert1998 #13500 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ennyi UTP kábel van.
-
válasz
norbert1998 #13498 üzenetére
Én saját költségen bevállaltam volna azt a 200Ft-ot és kicserélem az utp kábelt.
-
Solad
addikt
válasz
norbert1998 #13494 üzenetére
Ees honapokkal kesobb, tengernyi duh es varakozas utan az utpkabel csereje megolda a gondot vala
-
D@ve89
tag
válasz
norbert1998 #13494 üzenetére
"még a router saját kezelőfelületére sem bírtam ip-ről fellépni!"
Mondjuk ennek semmi köze az internethez. Nem véletlenül a router lesz a rossz?
-
313313
addikt
válasz
norbert1998 #13492 üzenetére
Véletlenül nincs áramtalanítva a modem/hgw? Nincs sok áramszünet/áramingadozás?
-
bullseye
addikt
válasz
Ez a hetekig nincs semmi mit jelent? Mert a szerződésben általában van rendelkezésre állási kitétel is.
-
törölt tag
válasz
ilyenkor jon majd a kisbetus resz elohuzogatasa, mert abban lesznek beirva a minimalis parameterek, az meg eleg alacsony, teljesitettek, reszukrol csokolom.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Ha minimum megvan nem szólhatsz egy szót se.
A szakadások, dobálások lehetnek a modem miatt. Ált 2-3 évente cserélni kell őket. Kritikán aluliak azok a cuccok. Amiket nekem a t kihozott mind melegedett. -
válasz
norbert1998 #13480 üzenetére
Ha a gyártó azt állítja, hogy full win8 kompatibilis, akkor van esélyed, egyébként nem.
-
jerry311
nagyúr
válasz
norbert1998 #13458 üzenetére
Legfeljebb a zafírüveg igazán karcálló, az összes GG meghúzható kvarccal.
-
Deck
titán
válasz
norbert1998 #13458 üzenetére
Visszakérem a pénzt. Rendeltem nillkin amazing h+ üvegfóliát
-
válasz
norbert1998 #13452 üzenetére
Szia!
Jogszabályilag nem kötelezhetőek rá, de ha jó fej a bolt, akkor van rá esély. Iponnal sajnos ilyen téren nem volt tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest