- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Juhaszatti #113755 üzenetére
Tipikus nepper szöveg. Megy a megtévesztés meg a nagyotmondás, csak hogy vedd meg az ő cuccát. Meg pár hetet ment, de közben meg július végéig van gari? Nem egyértelmű ez sem, nyilván nem véletlenül. Hát, nem túl szimpatikus hirdetés ez se...
-
ricogsm
őstag
válasz
Juhaszatti #113755 üzenetére
Köszi , valahogy ilyen érzésem volt. Igen az ára az jól hangzik.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ricogsm #113754 üzenetére
Fú de megtévesztő a hirdetésben az az összehasonlítás a 7945HX-el. Az egy jelentősen erősebb processzor annál mint ami ebben van.
Meg ez a mondat is:
Egy RTX 5070 laptop 1,3+ millió , és sokkal gyengébb is.
5070-es gépek kb 700.000-től indulnak újonnan, 1,3 millió környékén már 5080 is van.Ettől függetlenül nincs rossz áron ez a gép. Mindenképp erősebb is mint a tiéd, de 1 generációnyi előrelépésért nem biztos hogy megéri leváltani.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
[link] ez a gép mennyire lenne előrelépés?
A mostani konfigomhoz képest. A videó kártya az már előre lépés szerintem.
mostani gép: MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz -
Skyhunter
őstag
Francba, valamiért cancel order lett a megrendelésem. A pénzt levonták péntek este, de most visszakaptam. Mi történhetett nem derült ki, semmit nem írtak a mailben. És közben lejárt a Prime day, csak "rendes" áron tudnám megvenni.
-
echterion
nagyúr
Közben meg 400ezerért van 4070-es (igaz, német) gép is: Lenovo LOQ 15ARP9 15.6" FHD+ R7-7435HS 16GB/1TB SSD RTX 4070 nOS 999€
-
Dhampir
félisten
válasz
RM007 #113746 üzenetére
Az húzós lehet, mert amit láttam MSI Titan 18 HX Dragon Edition Norse Myth kiadásban, az legolcsóbban megbízható boltból: 2 781 270 Ft.
Persze még így sem akciós ár. Viszonyításképpen, egy jól konfigurált Apple MacBook Pro 16 M4 Max kétmillió alatt beszerezhető, de az nem játékra fejlesztett notebook. -
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #113738 üzenetére
Ez még jobban tetszik:
MSI Titan 18 HX Dragon Edition Norse Myth
Árak az árukeresőn -
Chiller
őstag
válasz
MaxxDamage #113742 üzenetére
Ez van.
Akinek 4070-e van, annak eszébe se jusson cserélni (5060 gyengébb, 5070 meg ugyanúgy 8GB). 4090-el szintén értelmetlen a csere.3xxx sorozat, vagy annál régebbinél, már el lehet gondolkodni, de igazából VGA és CPU szinten csak csepegtetik az upgradet, az árak meg exponenciálisak. +20-40% teljesítmény kétszer annyiba kerül, mint anno. Régebben ezek az generációnkénti fejlesztések ingyenesek* voltak (*úgy értem X összegért kaptunk GTX970-et, aztán 2 évvel később kb ugyanazért az X összegért kapható volt 1070, majd 4 év múlva 2070).
6900HX-ról cserélni szinte értelmetlen. Pedig van azóta 78xx, 88xx ryzen 2xx és most már ryzen AI 3xx is. Közbe összesen 10% különbség nincs, árban meg +100%.
Intel ugyanez 12900 óta, sőt talán még lassabb is. -
MaxxDamage
félisten
Csak tudjátok az árak túlságosan elszálltak.
Ha most akarnék venni akkor ki kell nyitni a bukszát.
Pár év múlva meg még jobban. -
Chiller
őstag
válasz
Chiller #113696 üzenetére
Visszakaptam gariból a gépet.
Monitort cseréltek benne. (ugyanúgy 1920x1080 45% NTSC-t kaptam, ami volt)
Azt mondták nekik adott képet külső kijelzőn, ezt nem igazán tudom mire vélni, de mindegy is.Szervizes elmondása alapján amikor meglátták a töredezéseket, majdnem visszaadták, de végül úgy döntöttek megcsinálják. Micsoda kegyesek. Mondjuk a kijelző részen pont semmi törés nincs, egy karc se, érdekes módon a legvékonyabb részen volt a legjobb a műanyag minősége.
A töredezett alsó fedlapot nem cserélték, de kaptam két csavart, és az "örökmenetes" menetet javították/cserélték (így most már újra mindegyik csavar megvan és rögzít is). Elég jól ki is takarították (jobban amennyire én szoktam - bár most direkt nem nyúltam hozzá, pedig lassan letelt volna az újabb év).
Viszont azóta a billentyűvilágítás+aura nem működik. Próbálgatom feltenni ezt a fostos armoury cratet, de sehogy se sikerül működésre bírni. Konkrétan el sem indul. (eddig nyilván sosem használtam ezt a semmirekellő gigabloatware programot, de most az FN+F3 kombóval nem bírtam visszakapcsolni a világítást).
-
Juhaszatti
addikt
válasz
1,6 millió körül van itthon 5090-es Vector. Ha valakinek csúcs hardver kell, szerintem az a best deal itthonról jelenleg.
Főleg hogy a Titanban is idén csak 2 RAM foglalat lett, úgyhogy ez a korábbi előnye most nincs meg. -
Chiller
őstag
válasz
Igencsak túl van árazva, szerencsére nem kötelező pont ezt megvenni.
Az 5080-hoz képest az 5090 kb semmit nem ad (főleg ha melléteszem az 1500 eurós felárat). 1.2M-ért simán kapni 9955HX3D-t 5080-al, annál drágábbat/"erősebbet" nem igazán éri meg megvenni. Prociba nem is lehet.Az még mindig ~3000USD/EUR persze, de annyira nem borzasztó. Már ha 5+ évet kibírna manapság egy gamer laptop meghibásodás nélkül....
-
MaxxDamage
félisten
Egy mai "csúcs" gép (hazai) ára azért nem semmi na...🤭
MSI Titan 18 -
echterion
nagyúr
válasz
Skyhunter #113727 üzenetére
Gratulálok, várjuk a beszámolót a tapasztalatokról.
Prime jó dolog, nekem folyamatosan fut évek óta, igaz, lengyel verzió, így a német prime day nem megy nálam, de minden más igen. A Reacher egy király sorozat, érdemes minden szezonját megnézni, meg akad ott még pár gyöngyszem. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Alienware 17-be és Clevo p775tm1-g-be honnan érdemes akku-t rendelni?
A Clevo még nem vészes az 80%-os, de az Alienware-nek teljesen gatya az akkuja, és szeretnék venni bele egy újat. -
Muerte
Topikgazda
válasz
Skyhunter #113731 üzenetére
A HDR képes kijelzőnek nem kritériuma hogy miniLED vagy OLED legyen a panel,egyébként is a miniLED nem kiforrott még ott a ghosting pl.Az OLED meg fényes kijelző és 18"-ban egyáltalán nem gyártják még laptopokhoz.Szóval azokat én nem is bánnám hogy nincs,de a HDR hiányát ezek után igen.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Muerte #113728 üzenetére
Köszönöm kedves Urak!
Igen, ők még idén nem raktak bele miniLED vagy Oled kijelzőt, kár érte, de a fő paraméterek, a tatósság-jó hűtés-proci/vga teljesítmény-könnyű bővíthetőség teljesülése miatt elengedtem a kijelzőtémát. Meg ha ilyen lenne benne, tuti 4-500k-val drágább lenne.
Érdekes, hogy egyik gyártó sem rakott idén a 17 vagy 18 colos modellekbe oled panelt, csak a kisebbekbe. Ez még várat magára, talán jövőre.
Igen, nekem is eszembe jutott, hogy vagy 6-7 éve már volt oled paneles AW. -
Muerte
Topikgazda
válasz
Skyhunter #113727 üzenetére
Nem fogsz benne csalódni,messze a legjobb hűtése van a mostani gépek közül és az anyaghasználata is prémium.Én is erre fogok váltani ha rászánom magam.Egyedül egy dolog bosszant azzal a géppel kapcsolatban hogy nem HDR képes a kijelző.Én marha kipróbáltam játékokban a Legion Pro-n és hát szó szerint ledobtam a láncot a látványtól..Ég és föld SDR-hoz képest...mintha nem is ugyanaz a játék lenne.
-
Skyhunter
őstag
Nah, egyszer élünk, megrendeltem az Area 51-et, Prime day kedvezménnyel (-500 euró).
két hét múlva értkezik. 5xör kellett az utalást elindítani, cancel order volt állandóan, a hajamat téptem. Minden bajság volt, lejárt jelszó, lejárt mastercard, új kártya terhelése, azonosítása, az OTP-ben külön a kártyát, külön a limitet mődosítani. És nem engedett az istennek sem jómagyarforintban fizetni, hiába ajánlotta fel az amazon, végül euroban sikerült. A nagy izgalomban elfelejtettem a gyors szállítást bekapcsolni, de annyi baj legyen, tűkön fogok ülni. Ha megjött beszámolok, Futuremark, hőfokok, amit akartok
'Á orom és bódottá"Szerk : nem is rossz ez a Prime, elkezdtem nézni a Jack Reacher-sorozatot.
-
Raymond
titán
válasz
Skyhunter #113725 üzenetére
Lehet, en csak a sima Prime-ban levovel probaltam par jatekot ami benne van es nem kell kulon a premium befizetes meg pluszba. A Batman ment rendesen, most neztem hogy ott az NFS Unbound is, majd kiprobalom azt is. De ez tenyleg csak proba volt, nem hasznalom rendszeresen.
-
válasz
KillHates #113719 üzenetére
Na ez a bekapcsol majd ki az nálam is van egy elfekvőben. Szóval memória gond? Lehet nagyon túlhúzta a memóriák órajelét és túlterhelődött a csatorna az alaplapon?
"Új EC, új tartalom és megy tovább minden." Szarházi ezért ennyi pénzt elkérni, ahelyett hogy töltené fel letöltésre akinek kell ingyen.A chip itt sem mindegy milyen?
64 GB ram az még sokáig jó.Ez a kaszás halál sárgában gyúrt egy időben nálam mikor sokat basztattam a vga kártyámat. Utána is olvastam az dedikált vga dolog, viszont feketét még nem láttam.
Rögtön rá is gyúrok mert kimaradt.Igazából már tisztítani sem merem a drágaságom, most hogy behalt a másik laptopomban a vga kártya. Úgy ahogy van leteszem egy helyre és ellesz 20 évig, talán még engem is túl él a jelen állás szerint amikkel találkozom.
Sok a kapkodás és nagyot akarás, aztán valami félresikerül akár figyelmetlenségből.
"Viszont ahogy túrtam a kapcsolási rajzokat láttam, hogy van még egy 1.2V-os táp az alaplapon, ami a processzort azaz abban az IntelHD-t látja el kakaóval. Mivel ebben a gépben az IntelHD nincsen használva (szofveresen lövi ki a BIOS) ezért megpatkoltam úgy az alaplapot, hogy innen kapja a tápot a RAM."
Ez jelenthetné azt hogy nálam elvileg mehetne a 128GB ram vagyis még egy ram modult 3 helyett négyet használva beállítva hardveresen hasonló munkával?
Megy a 4 modul csak sajnos 96GB-ig, vagyis megpakolva csak 3 modul használható, néggyel nem indul el.
Biztosan nagyon fog neki örülni, tudom milyen érzés, volt már részem ilyenben tőled.
-
Hú, gyerekek!
Ne tudjátok meg mekkora cumi után vagyok. Maxx X170-ét kellett javítanom. A hibajelenség az volt még nála, hogy először a gép sem kapcsolt be (azaz bekapcsolt de egyből ki) de miután a víhűtő blokk el lett távolítva már beindult, de nem adott képet. Így került hozzám a gép, kb két hónapja. Mivel Maxx kérte, hogy a felmerülő költségeket redukáljam és a javítás ráér (van másik gépe) ezért akkor foglalkoztam a géppel amikor volt egy kis szabadidőm. Így kb egy hét alatt ki is tudtam mérni azt a faramuci hibát, hogy a memóriákat ellátó 1.2V-os tápkör halt meg valahogyan. Zárlatot nem találtam, igazából hibát sem, tehát logikai vezérlési problémára gyanakodtam. El is akadt a javítás a megfelelő dokumentumok hiányában. De pár hete Maxx valahonnét kukázott egy gyári board schematic-ot és így már tovább tudtam jutni. A gyanúm beigazolódott a beágyazott vezérlő makacsolta meg magát (feltételezhetóen abban pukkant el valami) Meg is lett volna a javítás egy lengyel srác már futott rá erre a hibára. Új EC, új tartalom és megy tovább minden. De a programozás, a chip és a posta oda-vissza kb 50 ezer Forint lett volna, plusz még a munkadíjam. Így Maxx úgy döntött, hogy kuka a gép, csomagoljam, küldjem vissza, kifizeti az eddigi munkámat és elbontja a vasat.
Mivel tudtam, hogy Maxx-nek mennyit jelent ez a gép, ezért nem hagyott nyugodni a dolog. Mivel úgyis lemondott róla és minden-mindegy alapon nekiálltam egy hajmeresztő tákolásnak. Építettem a negyedik SSD helyére egy 1.2V-os kapcsolóüzemű tápot és bedrótoztam direktbe a RAM-okhoz:
Első bekapcsoláskor igazából füstre számítottam, de a várakozásaimmal ellentétben a gép beindult:
Mondjuk "fekete halált" még nem láttam Windows alatt, de ez már fél siker volt. Aztán nekiálltam a kapcsolási rajzoit átnézni, hogy hol lehet a gond. Kiderült, hogy ez a táp megoldás azért nem megfelelő mert jó zajos a táp és a memóriák érzékenyek a tranziens feszültségekre. Próbálkoztam még szűrőkondenzátorokkal, de annyival lett jobb, hogy már eljutottam a "kék halálig" (level up)
Viszont ahogy túrtam a kapcsolási rajzokat láttam, hogy van még egy 1.2V-os táp az alaplapon, ami a processzort azaz abban az IntelHD-t látja el kakaóval. Mivel ebben a gépben az IntelHD nincsen használva (szofveresen lövi ki a BIOS) ezért megpatkoltam úgy az alaplapot, hogy innen kapja a tápot a RAM. Sajnos csak úgy tudtam megcsinálni, hogy két RAM-on van csak stabil táp, úgyhogy Maxx kénytelen lesz beérni 64GB-al, azaz maximum két modult használhat a gépben az alábbi módon:
Le is ragasztottam a foglalatokat, hogy még kisértésbe se essen, mert ha lekokszolja a CPU 1.2V-ját akkor tuti odalesz a gép, valószínűleg a proci és a ramok is, szélsőséges esetben az MXM is. És hurrá, lett kép (oké, mondjuk 20 másodperc után) :
Csináltam egy clean-install-t, szépen stabilan megy a gép, a driver-ek felmentek, és a 11700 is rendben muzsikál, Prime95 alatt 5 perc után all-core 4.6GHz-en, megállt 80 fokon:
A 3080 is működik rendesen, Superposition alatt, 165W-on 72 fokos GPU ls 78 fokos hotspot-al, minden elvárást felűlmúlva:
Úgyhogy most Maxx szépen becsomagolja a bal veséjét és elküldi nekem cserébe ezért a kanosszafutásért.
Majd remélem, hogy Ukrajna minél hamarabb csatlakozik majd az EU-hoz így vámmentesen adhatom majd tovább a szervkereskedőknek és hátha a töredéke visszajön majd a befektetett munkám ellentételezéseként
Egy szó mint száz; jó cuccok ezek a Clevo gépek; elképesztő, hogy mit kibírnak és milyen moddolásokat lehet rajtuk csinálni. Mondjuk itt nem sokon múlt a tragédia:
Köszi, hogy elolvastad -
válasz
peet05 #113717 üzenetére
Ennyire. Adtam még neki. Ami talán érdekes lehet hogy sok tuning bajnokkal ellentétben én nem használok ezzel a vassal MSI AB UV finomhangolást. Azzal a kártyával ami most van mondjuk úgy kényelmetlen volt. A gyári vga tuning programban tettem rá valamennyit.
Ennek lehet negatív eredménye a magasabb hőfok. Ami van nálam még belefér.Ja lehet félrement.....eszik rendesen. Többé kevésbé maxon zabál, ugrándozva picit talán alatta. Ami a lényeg asztali környezetben nem észrevehető a lemaradás ha olyan lenne.
A pár napja nyomott MSI 4 magos antik laptopomnál ott azért nem tudott úgy fogyasztani a laptop az ott lévő rtx 3080Ti asztali kártya segédletével amivel 350W lenne a max. Annál jóval lejjebb volt mindig az nérték. Na ott ment az UV állítgatás és többnyire sikerült a vga kártyát munkára fognom a 4.gen intel proci mellett is. Itt most kicsit más a felállás.
Magyarán asztali topikban nincs szégyenkezés ezekkel a pontszámokkal az adott fogyasztási érték és a kártya tudása esetében.
-
válasz
Skyhunter #113714 üzenetére
Nálam sincs nő, se gyerek, se dohány csak pia és bár van emellett a hobbi mellett sok más kiadás is egyre több azért próbálom megőrizni a jelen kihívásait ebben a topikban úgy mint mikor először csatlakoztam. Néha felötlik el kellene már engedni, sok a munka, egyre kevésbé köt le, ugyanakkor ha nem is játszom már annyit mint régen, annyira jó néha napján tolni valamit és visszaemlékezni korábban milyen volt. Leszarom hogy
csaloklaptopos környezetben amíg van segítség, ötlet és pénz erre, addig tolom a kedvenc asztalomon a kedvenc laptopommal úgy ahogy tudom, ahogy érdekel, leköt, és telik anyagilag.
És most egy régi benchmark teszt az asztali laptopommal a tőlem megszokott felállással a legújabb driver mellett, mivel valakinek ilyet is illene nyomnia ide időnként szerintem. Hiányolom az egyéni laptopos aktivitást laptop tesztek terén.Tudom ott a net, youtube, de attól még jöhetne valami online is ide, kinél mi van. Hadd lássuk hitelesen.
Tuning és miegymás........
(A cucc már régi és bár szerintem tudnék ezen még feljebb faragni annak még nem jött el az ideje. Majd okosban később.) -
Skyhunter
őstag
válasz
Aljasvip #113713 üzenetére
Ez teljesen igaz, amit mondasz, mindegy hogy Anglia vagy Magyar. Nyílt az olló, ez nem kérdés, legyen autó, ingatlan, gamer lapos, zöldség, hús stb. Jobban nem szeretnék belemenni, itt nem szabad (aktuál)politizálni. De ahogy írta valaki itt feljebb, attól ez még a gémer laptop topik. Én is szívom a fogam, de szerencsére (?) nőtlen vagyok, se gyerek, se ital, se dohányzás, ellenben van ez a szép hobbi, a gémerkedés, időnként el lehet és kell is költeni egy nagyobb összeget rá.
-
válasz
Juhaszatti #113708 üzenetére
De, ezt benéztem mint annak a rendje. Azt hittem első olvasatra, hogy egy 24GB-os modul van benne. 64GB RAM az már rendben van.
Skyhunter #113712
Ez a "nem gondolkoznék" kijelentés felett jól eljárt az idő amúgy. Alig 10 éve még csúcs teljesítményű lapost tudott magának venni bármelyik átlagos muksó (1500~2000 font keresettel, amit egy éttermi mosogatós is megkapott - saját tapasztalat), de nyilván nem nőtt annyit a fizu mint amennyit ugrottak az árak. -
Skyhunter
őstag
válasz
cyberkind #113710 üzenetére
Ez az AMD proci remek, a 128MB cache jól jönne nekem full addonos wow raidhez...5090, 4 TB Ssd, 64 giga ram, miniled..kár, hogy 4k a kijelző, meg hogy a ködös Albionban van...ha kint élnék én is, nem gondolkoznék. Szuper gép ennyiért. Sajnos ilyen árak vannak, el kell fogadni.
-
cyberkind
félisten
-
válasz
cyberkind #113704 üzenetére
Erős kétségeim vannak, hogy egy ilyen vastagságú házban a HW a valódi erejéhez közelítő eredményt tudjon kifutni, másrészt 3500 pénzért 24GB-al kiszúrni az ember szemét, az nem semmi pofátlanság.
Ha nem korlát a pénzmag, akkor miért ne... de szvsz nem éri meg laptopba ilyen HW-ért és ennyi pénzt kiadni. -
cyberkind
félisten
Prime napok miatt, az Msi Raider 18 HX kapott egy 30%-os dealt, és így "csak" 3500£, 5000£ helyett, nem akarok cserélni, mert a 4090 szinte mindenhol baba, csak ez az ár elgondolkodtató, ki és mit mond?
-
Skyhunter
őstag
válasz
echterion #113701 üzenetére
Én az amazon.de Alienware Store-ban néztem az AW laposokat. Gondolom ez is megbízható forrás.
Alienware 18 Area-51 Gaming Laptop 18 Inch QHD+ 300Hz G-Sync, Intel Core Ultra 9 275HX, NVIDIA GeForce RTX 5080, 32GB DDR5 RAM, 2TB SSD, Windows 11 Home, Cryo-tech -
Úton van, persze nincs elsietve. Csak az alaplap jön kifényezve, a többi mellékes nem.
Ez nem KH asztala, bár hasonló életmentő feladatokat láthat el a gazdájával.
Hatalmas tisztelet azoknak akik ezzel foglalkoznak maszekban.
-
echterion
nagyúr
válasz
mistake767 #113700 üzenetére
Azért, mert itthon nem nagyon forgalmazza őket senki, vagy ha igen, akkor olyan brutál felárral, hogy inkább átsétál az ember Németrországba érte. Nézz szép ott, a dell.de oldalon, onnan egy mailboxde-s körrel el lehet hozni a lapost. Vagy keresni kell osztrák / szlovák forgalmazót és ott megvenni. Aztán honosítás és élni is fog rá a hazai gari.
Minőség? Ott is megy afillérkufircköltségcsökkentés, meg downsizing, ennek eredménye a magasabb halálozási ráta. Cserébe a szervíz hibátlanul működik (ha van a géphez elérhető alkatrész).Pl. egy ilyen masinát is meg lehetne gondolni. Emberi áron megy, nekem volt a 3080-as verzió, az árán kívül nem volt vele nagyon más bajom, a 3070ti azért elketyeg valahol a 4070 körüli szinten: Alienware X15 R2 Intel Core i7-12700H Laptop Gaming 15.6 Inch QHD Lunar Light 16GB RAM, 512GB SSD, Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Win 11H 1075€, ha németbe rendeled, de hozzánk is szállítanak némi extra áfáért cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest