- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
daeyvd44 #46928 üzenetére
Ha túl sokat nyomsz, akkor annak nincs nagy jelentősége, mivel a heatsink úgy is kinyomja a felesleget, a túl kevéssel van baj.
Nem biztos, hogy rossz pasztát tett a Lenovo. Találkoztam már olyan Lenovo géppel amibe gyárilag normális paszta votl téve és újrapasztázás nem is csinált semmit. -
Ubul86
őstag
válasz
daeyvd44 #46884 üzenetére
nem tudom hogy az mennyire jó, de mikor nálam volt egy hp gaming 15-ös, szintén 90 fok környékéig ment fel a hőfök. Az mondjuk ryzenes volt, de i7-es acer nitro-nál meg 95 doom eternal alatt, meg aida stresszteszttel is
aztán korábban itt mondták hogy energiagazdálkodásnál vegyem 1%-al lejjebb a max processzor teljesítményt, és maradt a proci ilyen 70-75 foknál játék alatt is
hogy ez mekkora teljesítménycsökkenés, nem tudom, mert amúgy nem éreztem a játék alatt , talán ha 10 fps difi volt
de én most kitartóan várok egy normális gépre
nehezen tudom elfogadni az ilyen 90-95 fokokat
-
KFORboy
senior tag
válasz
daeyvd44 #46894 üzenetére
Az akku kihúzására figyelj oda minden esetben ha valamit odabenn babrálsz !
Amm ez a RAM fémfedél is egy "érdekes" kérdés... hogy vajon többet szigetel-e és vannak katlanban a RAM-ok mintsem védi meg őket a professzor és társai keletkezett hőáradattól ami odabenti levegő cirkulációjával megkapNÁK ők is.
-
KFORboy
senior tag
válasz
daeyvd44 #46883 üzenetére
Valószínűleg valamelyik irányba elcsúszva rakja vissza és nem a fogakba hanem valami komponensre vagy érintkezőpontra ráhasal, az meg rövidzárlat van.
Nem tapasztalat, de Y530 felhasználóként látam rá a potenciált mikor belenyúltam.
Ezért is az első mozzanat az, hogy akku csati kihúz, hogy totál áramtalan legyen a lap...
(BIOS gombelemet nem számoljuk :") ) -
válasz
daeyvd44 #46876 üzenetére
Teljesen vállalható gép a jó kis Y540, főleg ha nincsen kimaxolva a hardver benne (azaz nincsen i7, meg nagy GPU) Ami egyedül kifogásolható, az a nagyon gáz gyári pasztázás. Érdemes szakembert keresned ezzel, mert a ramfedelet rendszerint rosszul teszik vissza és abból szokott lenni büdös füst.
Nagyon fontos, hogy fent legyenek a Lenovo-s gyári szoftverek és a gyári driverek amiket lehet aztán frissíteni. -
MaxxDamage
félisten
válasz
daeyvd44 #46876 üzenetére
Szia!
Egy nagyon fontos dologra hívnám fel a figyelmed: Ne felejtsd el újra pasztázni valami minőségi pasztával és azután nézd meg a hőfokokat. Ha meg sok lenne, akkor az UV ami még segítségedre lehet. Fontos a megfelelő és nem magas hőmérséklet, mert a noti élettartam kárára mehet a magas hőmérséklet.
Sok szerencsét!Ui:
Közbe megelőztek ...no mind1, azért marad.
Telefonról nem 20 sec ezt leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest