- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Sammie30 #28336 üzenetére
Mert lehet hogy ugyanaz a default playback device Windows-ban. Azt allitsd at a hangszorokra vagy fulerse vagy akarmire. Jobb klikk a hangszoro a jobb lenti sarokban, Playback Devices es ott allitsd (Set Default) azt amelyik kell. Nem WoW-ozok, de gondolom a jatekban is beallithatod mit hasznaljon kimenetnek igy elmeletileg az is lehetoseg.
-
maximilian4
addikt
válasz
Sammie30 #28328 üzenetére
Nagyon multifunkciós ember lehetsz ha egyszerre mind a hárommal tudsz foglalkozni. Lehet egyszerűbb lenne az asszonynak rárakni a filmet egy pendrivera vagy ha okos a tv, akkor hálózaton megosztani. Az asszony filmet néz, te meg ott wotozol mellette és közben még a filmet is tudod nézni?
Sammie
Nem pökhendi válasz. Csak a mai emberek változtak meg. Ha én a feleségemmel együtt akarok lenni, akkor fizikailag és szellemileg is együtt vagyok vele. Ez egy kész vicc. De biztos csak én nem vagyok elég modern. Nálunk családi ebédnél sincs mobilozás, hanem beszélgetünk. De ez mai szemmel elég furcsa lehet, hogy emberek együtt vannak és -beszélgetnek. Nem messengeren, szóban és figyelünk egymásra.
-
Sammie30
csendes tag
válasz
Sammie30 #28328 üzenetére
Arra már rájöttem hogy ha kiterjesztem a kepernyőt akkor a tvre áthúzzom a vlc ablakát a tvre és mehet a film. A laptopon elindíttom a wotot és mehet a game siketült is (kamera forgatása közben nem megy át a tvre a kurzor úgy hogy azzal nincs gond) igen tudom némítani a jatékot külön csak az még se olyan!
-
maximilian4
addikt
válasz
Sammie30 #28317 üzenetére
Én tudom hogy lehet megoldani. Vagy filmet nézel vagy játszol. A kettő nem működik egyszerre. Már ha normálisan akarja csinálni az ember. Mi értelme van a kettőt együtt csinálni? Sem a játékra nem tud elegendő koncentrációt szentelni az ember, sem a filmet nem érti, így egyik sem lesz valami nagy élvezet. Normális gamer meg egy normális fejhallgatóval játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged