Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
Astoria #71206 üzenetére
Rossz hírem van.
ASUS úgy bezárta ezt HAL-ba, meg kernelbe, mindenféle API nélkül, hogy semmi, de semmi nem éri el a ventik szabályozását, csak az Ő saját szoftveres megoldásuk. Strix és felette van lehetőség gyári progival hangolni, alatta (TUF) semmi megoldás nincs...
Nekem is van egy TUF-om is, és pár napom ráment erre. Kb mindent is próbáltam amit lehet, még picit programoztam is, de semmi eredménye. Nincs olyan külső fejlesztésű progi ami eléri a ventik fordulatszám szabályozását.
Már mérgelődtem itt ezen (is), hogy mekkora gyergyaság(szemét, aljas, népművészetikerámia, húzás) már... -
-
-
FőDudu
veterán
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Astoria #71193 üzenetére
Nem probléma.
Én pl. tudok állítani mindent külön is ha akarom... CPU szorzó (magonkent) , GPU, és venti sebesség (CPU és GPU külön +- hőmérséklet alapján, de attól független is fel tudom rakni maxra...) ha akarom állítok a ventiken vagy ha akarok akkor állítok a proci frekin vagy gpu-n vagy egybe mindenen (de külön állítva azt)Mi szem szájnak ingere...de főként a hűtésnek ami 340W max TDP ami tud.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Astoria #71185 üzenetére
Emlékeim szerint ott nem konkrétan a hűtést kapcsolod fel, hanem a H/W teljesítményt is, magyarul ha az feltolod maxra (Performance vagy Turbo) akkor a gép tulajdonságait/tudását kihasználja ahogy csak tudja és a hűtés is jobban megy (teker), ha az leveszed, akkor a gép és hűtés is vissza vesz. Jól emlékszem!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest