- Külföldi SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
Szia.
Azért egy vastagabb gépnél az 50 dB (A) nem tűnik annyira zavarónak mint egy vékonyabb gépnél.
Hiába ugyanaz, de mégis másként hat. Egy vékony gépnél a venti hangját is hallani, más frekvencián "szól".
A pasztázást csináltasd meg KillHates mesternél, ő még segít beállítani a gép energia gazdálkodását is, és akkor ott megnézitek, hogy kell e alá valami kiegészítő hűtés vagy sem.Én kettő modelt ajánlok nyugodt szívvel, ezek legyenek a fő prioritásuak.
Az egyik amit én is használtam és akinek ajánlottam ők meg vannak vele elégedve: Deepcool MULTI CORE X6 (DP-N422-MCX6) 121,4CFM (légszállítási teljsítmény) ez csendes (felső szegmens 2x14+ alsó szegmens 2x12 cm venti, 4x1000RPM és max 24dBA) és háromállású kapcsolója van, külön tudod, hogy csak a felső, csak az alsó vagy az összes veti menjen.A másik pedig ez GENESIS Oxid 250, ezt én nem ismerem, de többen használják ezt innen a fórumról, 110 CFM (légszállítási teljsítmény)- (4x14 cm venti, 4x800RPM), és nagyon meg vannak elégedve vele.
Arra is oda kell figyelni, hogy a levegőszállítása milyen hatékony, egy ilyen hűtőpadnak, 100CFM érték alatt semmi képp ne válasz, mert az alatt inkább csak a pórt szállítják be a gép belsejébe.
de első körben TGC + jól beállított energiagazdálkodás legyen a fő csapás irány, hiszen egy ilyen hűtő ha nem megfelelő a paszta, akkor szinte csak 1-2°C-ot tud segíteni. -
Silverboy
aktív tag
Hőmérséklet főleg, bár nem tudni, hogy 5800H rizsa mennyire melegszik (nem próbáltam, inkább azt mondom). Az előző szériájánál az ASUS sunyiba nem vágta ki a ventinek a légbeömlőt (KillHates kolléga mutatott is képet, ha emlékezetem nem csal (alján), kemence volt konkrétan állandó "92+" fok ami garantált, hogy nem lesz hosszú életű.
Gamernoti hangos, vagy vastagabb mint B20-s tégla. (Terhelés alatt). -
blue_23
senior tag
Minden laptop halk, ha a teljesítménye töredékét használod, silent módban G531 is hangtalan, mert erősen visszaveszi a teljesítményt, nagyobb hőmérsékletet enged meg ventillátor használat előtt. Performance és a Turbo mód szerintem feleslegesen pörgeti a CPUt, nálam nem hozott FPS növekedést, csak a hőmérséklet nőtt, windows beállításra szavazok.
-
Gergello
addikt
Silent módban ne nagyon terheld, mert ott ha monitorozad a hőfokokat látni fogod, hogy forrnak a komponensek belül, kivéve ha valami Heroes3 az a single játék, mert szinte alig mennek a ventillátorok.
Windows mód az jó lesz játékra, ott is lesz azért hangja.Teszt eredményeket szállíthatnál, mindenki nagyon kíváncsi itt az új gépek teljesítményére, amik még az új driverek miatt akár nőhetnek is.
-
Silverboy
aktív tag
"és mi az aminél már felkapja az ember a fejét?"
Olvadó műanyag illata
Teljesen normális, porszívó hang. 45-60dB között voltak az előzőek is, De nem a porszívó hang az elsődleges probléma vele.Ajánlott meglátogatni KillHates kollégát csepeli műhelyében, hátha tudd valami "magic trick"-t, hogy "normális" hőfokon üzemeljen.
(Bár ha ennek is az alja csak díszítés miatt rácsos... akkor kb. fél év és GTK-s lesz (gazdasági totálkár), de ne legyek vészmadár
)
#57484 Faterkam
Én például 4 embert irányítottam, ide (4 hónap alatt) miután válaszoltam az ottan felmerülő igényekre, hogy ezek ajánlottak mert jó a hűtésük, és van normális panel is hozzá, esetleg többet akar róla tudni fáradjon át ide. Azt a kolléga elfárad ide, és 3x is belinkeli ugyan azt az ASUS-t amire már ott is 4x mondták legalább, hogy nem és megne vedd mert többet lesz a szervízbe mint használatban. (Nekem igazából, ezzel csak ennyi a bajom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest