- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
tanulo #69288 üzenetére
Bocsi nem akartalak megbántani ,csak nem értettem azt,hogy amit linkeltél ugyan azt olcsóbban megkapod, vagy hasonló árban egy sokkal jobb gépet ugyan az csak ép jobb proci és jobb gpu van benne ami téged szolgál. A legtöbb oldalon van paypal fizetési opció és ha valami nem jól sikerül akkor nagyon gyorsan vissza kapod a pénzed.Vannak lehúzós oldal igen ahogy magyarban is,ezeket arról lehet felismerni,hogy nagyon olcsón árúlják a terméket.
Én pont nem vagyok nagyon lenovos párti ,de ár /teljesítményben ezek a legjobbak és én is csak abból indultam ki amit linkeltél vagyis ebből probáltam kihozni a maxot amivel jobban járnál. Nekem 8 hol veszed ahogy írtad a te pénzed. Részemről a téma lezárva. -
gago1975
őstag
válasz
tanulo #69285 üzenetére
Szia
+1 #69286Frozen-hsz ére.
Én leírom neked a tapasztalatomat a német "sufni" cégekkel kapcsolatban.
1. AITEC.de nagyon megbízható bolt, árul doboz sérült illetve makulátlan gépet is, külön feltüntetve az oldalon, hogy ez most melyik a kettő közül. Rendelés/fizetéstől számított 3 munkanapon belül itt van Magyarországon a gép.
Az oldalukon szereplő bruttó árat nettósítják, és magyarországi áfateherrel bruttósítva küldik el a bekérő számlát, az előre Debit / PayPal fizetés után küldik el. Ryan1318 fórumtárs többször rendelt már tőlük Legion 5 Pro-t.2. Az Alternate.de-nél megbízhatóbb, sőt korrektebb céget még nem láttam.
Rendeltem 2021. február 5-én ettől a "sufin" cégtől egy Acer Predator Helios 700 (PH717-72-93RL) i9-10980HK + RTX2080s 1TB SSD 16GB(2x8) RAM-al akciósan 2699€-ért a gyári 1 éven felül +3 év garancia +149€ + 30€ szállítással.
Ez annyit jelent, hogy nettó € 2269,86 + € 142,77 +€ 30= € 2442,62-t utaltam nekik és + € 659,5 (27% magyar áfa)- kellett volna még utólag a DHL-nek átvételkor Áfa fizetés címszóval fizetni.Ez a "sufni" cég elcserélte a gépet és tévedésből egy Acer Predator Helios 700 (PH717-72-975P) i9-10980HK RTX2080s 2x1TB 32GB (2x16) verziót adott fel.
Akkor még volt termék karantén a németeknél is és nálunk is 10-10 munkanap, de mielőtt a DHL tovább küldte volna a karanténból a gépet Magyarországra, figyelmeztette a Alternate-t, hogy a cikkszám nem stimmel, ellenőrzést kér, és akkor derült ki az elcserélés.Ez a "sufni" cég értesített az elcserélés tényéről, értesített arról, hogy ez és az történt, ennek a gépnek viszont az akciós ára akkor 3199€ volt, azaz nettó € 2688,24 + € 142,77 +€ 30.
Sűrűn elnézést kérve kérdezték telefonban és email-en is, hogy mi legyen, mert az eredetileg rendelt gépeket addigra már mind eladták (nem csodálom).
Én nem akadékoskodtam, telefonon egyeztettünk és email-ben is megírtam nekik, hogy semmi gond, ne ezen a + € 400 múljon az üzlet létrejöttének a sikeressége, küldjék a különbözeti szla-t, én azonnal utalom és öröm-bodottá mindenkinek.
Jó, nem € 400 volt így a többlett költség, mert a € 2688,24 + € 142,77 nek € 764,37 a 27% áfa-ja és nem € 659,5, de úgy voltam vele, hogy legalább nem kell már bővítenem.Na ez a "szemét sufni cég"-nél, annyira korrektek voltak, hogy a € 30 szállítási költséget nem fizetették ki, és most jön a slussz poén, kiküldtek egy technikus kollegát a DHL németországi regionális/tartományi raktárába, hogy csak miheztartás végett tegyen bele + 2x16GB gyári SK Hynix HMAA2GS6AJR8N-XN 3200Mhz-s RAM-ot, valamint egy 2,5"-os 2TB-os Sata III-as Samsung 860 EVO-t csak úgy grátiszba € 0-ás kompenzációs számlával,
(€ 140 + € 300-t ért akkor kb., amiért egy én fillért se fizettem) mert ennyire "szemét sufni" egy cég az Alternate.de, mert nekik ennyire fontos egy ügyfél.Tudod mi lett volna egy Saturn / MM cégnél ( egy és ugyanaz a két cég kint) ha tőlük rendeltem volna meg ugyanezt, és ők elcserélik és közben el is fogy??????
Hát ezt biztos nem tették volna meg azt, amit ez a "sufni cég" megtett, nem kaptam volna közel € 500-os "grátisz csomagot ", az tuti, ja az is igaz, hogy a Német MM / Saturn nem szállít hozzánk Magyarországra.u.i: Nem Frozen hisztizik kettőtök közül szerintem
-
Frozen
addikt
válasz
tanulo #69285 üzenetére
Mert hülyeséget beszélsz,alternate az egyik legjobb és legnagyobb webáruházak egyike, semmilyen megbízhatósági gond nincs velük. Többször rendeltem már róla 1-2 nap alatt itt a posta kb (német címemre)... Volt amit visszaküldtem szó nélkül utalták vissza a pénzt....
nem tudom miről beszélsz.
Veszel egy terméket a garancia a gyártóhoz szól. Nyilván ez nem az a bolt amikor használsz valamit 1 hónapig aztan visszaküldöd ,hogy bocsi mégsem kell. Kár lejáratni egyébként ez nem csak webshop hanem van rendes üzletük is Németországban.A saturnról annyit,hogy vettem egy hajnyíró gépet, nem tudtam levágni vele a hajam rendesen, visszavittem ,hogy szar nem vették vissza ,mert volt rajta 1 db hajszál a pengénél na kb ennyit róla 35 euros tétel .Na kb ennyit a megbízható boltról meg mikor mit vesznek hol vissza ilyen erővel.
Hozzáteszem amit linkeltél te magad gépet a notebooksbilliger oldalon kb 150-170 euroval olcsóbb persze tudom gondolom ez is noném sufni bolt...
ha ennyire nem érdekel a pénz és el vagy eresztve és l5 öt akarsz akkor meg 1030+ 200 euro és megveszed bárhonan ami szinpatikus neked szinte....
Tök gáz hogy ember segíteni probál azt lefikázod...
Legion 5 mit rtx 3060 1199 ha ez sem megfelelő oldal neked akkor ott valami gond van nálad
-
Frozen
addikt
-
pekoka
tag
válasz
tanulo #69280 üzenetére
Az a baj a saturnnal, meg a mm-tal, hogy draga. Enyhen tul vannak arazva ott a cuccok.
Ez nem lenne jobb esetleg?hozzacsapsz meg 170 eurot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest