Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaxxDamage

félisten

LOGOUT blog

válasz RM007 #97725 üzenetére

:)
    Ezen elmosolyodtam! :B
    Emlékszem mikor még a Clevo gépről hallani sem akartál, mert kötötted az ebet a karóhoz, mint a régebbi MSI GT szériás laptoppal, emlékszel? :D

Én is mikor ezt vettem, akkor azért vettem, mert akkor ez volt a legjobb és még egy darabig jó is lesz mindenre, de a te Clevo géped is! :K

Én pl. direkt azért vettem hozzá ezt a "vizes blokkot" mert az elérhető legjobbat akartam és ne legyenek kétségeim afelől, hogy ha akarok húzni valamin még (mert pont kell, vagy miért ne?) akkor tudjak és az ne okozzon túlmelegedést, igaz ez 300k(+) beruházás volt, de kit érdekel...(?) nekem megérte, mert itthon tuti nincs senkinek és nekem addig fog ez így menni, míg kilehet használni a gépet bármire. A Clevo sajna hagyta ezt az MXM vonalat és lehet ennyi is volt, de talán vissza térnek majd, mert a hűtő bár kezeli az RTX 20xx/30xx szériát is, de nincs nagy haszna/hasznom azzal a 3080-al...sajnos. /ezért érné meg nekem is beruháznom egy olyan MXM adapterre, de csak akkor ha a GPU már kevés, de a CPU még (bőven) elég...én sose mondtam, hogy baromság lenne, inkább hasznos dolog!/

Én úgy gondolom, hogy ezt a Clevo gépe(m) teljesen kimaxoltam, jelenleg több értelme nincs költeni rá, mert használni kell...sokáig és ez erre termett! :C

Aztán ha úgy kell majd, akkor veszek egy akkori nem csúcs gépet, de már jóval erősebbet, mint ez a Clevo(m) lesz. Hol a hiba? Sehol...ez így van rendjén! ;)

Új hozzászólás Aktív témák