Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
maximilian4 #16571 üzenetére
no offense, de ha fals infót kaptam és úgy vásároltam akkor már nyűg utána intézkedni.
a lenovo miix 320-ával is ez volt. van hozzá toll vagy nincs. hivatalos fórumon is az írtak, hogy van. egy ideig. aztán most már nem válaszolnak senkinek mert kiderült , hogy még sincs.
sajnos sok helyen az eladó meg csak dísznek van, neten meg nem látni a betekintési szöget.
ha a típusszám pontosan behatárolja hogy tn vagy ips paneles az jó. de melyek ezek a típusszámok? -
steelsec
aktív tag
válasz
maximilian4 #16555 üzenetére
Overwatch, de most ittvan a Cuphead betárazva az off seasonra, meg Assassin's creedet akarnom kitolni, es szégyenemre, felhypeolt a CoD WW2 trailer, itt a tvben is nyomják úgyhogy arra is várok.
De ittvan még a sorban a Dishonored 2, Divinity Original Sin 2, PUBG.
Túl sok játék túl kevés idő, néha úgyérzem meg sem érdemlem a G751-et miközben AW-ket böngészek...
-
kreten67
senior tag
válasz
Star Wars: Bounty Hunter [link] eredetileg ez egy PS2 és Sega Dreamcast-re megjelent játék amit sajnos Pc-re nem adtak ki.
Ps2 emulátorral játszom (szerintem a hangulata és a játékmenete hihetetlen ötletes) kár hogy nem adták ki felújított remake verzióban,mert aki játszott vele az időről-időre előveszi még akkor is,ha nem SW rajongó.
A Ps2 emuval egy erős gépen az eredeti verziónál szebben megjeleníthető FHD+ elsimítás kényszerítésével az emuban. -
x_o_n
veterán
válasz
A kis Dell-en sw-kotor.2 a Clevon civ:6+witcher3 w.h
-
haten
tag
válasz
Most még a Metro Last Light, de utána jön a Wolfenstein II The New Colossus.
-
válasz
-
Dhampir
félisten
válasz
maximilian4 #16553 üzenetére
FullHD felbontás alá kell menni, akkor egyes esetekben akár még az integrált is jó lehet.
-
echterion
nagyúr
válasz
Jobbára World of Tanks, néha kis GTA V. Fent van még egy-két játék, amit még szeretnék játszani, de az időm véges, így azok csak a helyet foglalják a gépemen jelenleg.
-
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Éppen az Old Blood végén vagyok, ha megjött a jövő héten az AW 15, akkor Wolfenstein 2 természetesen, a mostani Dell-emen még Project CARS 2, rFactor, Battlefield 1 és Overwatch.
-
válasz
maximilian4 #16540 üzenetére
A Max-Q miatt dünnyögök; szerintem tök gáz, hogy itt tart egy GAMER gép gyártó. Az még oké, hogy a 12m vékony Asus Zephyrus-ba, vagy mondjuk egy AW 13-asba egy Max-Q-s GPU kerül, de ez azért olyam mintha egy G752-esbe is Max-Q-s GPU-t raknának, mert a 15-ös és a 17-es AW-k azért szerintem DTR kategória lennének...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
maximilian4 #16495 üzenetére
Most, hogy rövidesen eljön a Dell 7559 eladásának az ideje, jó eséllyel egy AW 15 R3 (i7-6820HK, 1070) váltaná.
Még mielőtt meglépem azonban a gépet érdekelne van-e maximum 650k környékén most valamilyen érdekes ajánlat?
Alapvetően 15.6" méret, i7, 1070, FHD, korrekt hűtés kellene, tömeg nem számít. Tartós használatra kellene, a mostani Dell-emet is nagyon szeretem, de GPU tekintetében most szeretnék valamilyen aktuálisabb megoldást. -
Sordoran
addikt
válasz
maximilian4 #16488 üzenetére
Ez így bizonyítja is, hogy i5 és i7 között esetek többségében nincs különbség ha játékot nézzük. Mondjuk driverem régebbi, de nem hinném, hogy jelentős eltérés lenne, ha frissebb driveren újra futnám.
-
válasz
maximilian4 #16475 üzenetére
"Illetve az utolsó képen én szerelés után."
Látszik a zacsid!!!
Kapsz majd az asszonytól, hogy ilyen képeket posztolgatsz magadról!
-
bandras54
aktív tag
válasz
A csavart az SSD mellé szokták csomagolni. Ezért vedd már gyárilag SSD-vel, akkor nagyobb az esély, hogy csavar is lesz hozzá.
(pofátlanul nagy felárat képesek elkérni, az SSD piaci árához képest)
-
Muerte
Topikgazda
válasz
De aranyos kutya,remélem nem ette meg a csavarokat
-
válasz
Még a boot idő hagyján HDD-ről, az asztal megjelenik hamar, de isten ments h vmit akarj is csinálni utána újabb ~fél percig... SSD for president.
-
kreten67
senior tag
válasz
maximilian4 #16456 üzenetére
A gép alján a bal középső csavarnál mintha a garancia matrica maradványai látszódnak a videón.
Azt mégse kellene letépned ,mert a garidat esetleg bukhatod (már ha az valóban az?). -
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #16456 üzenetére
Nem kell az extra, az mx4 is bőven elég lesz, azt meg csak találsz valahol, sűrűbben előfordul, mint a grizzly.
-
buherka
addikt
válasz
maximilian4 #16440 üzenetére
Kend újra a géped...ne szarozz. [link]
Simán nyersz vele 15 fokot. Folyékony fém nem kell szerintem. Thermal grizzly kryonaut bőven jó.Sajna amit használnak gyárilag...annál minden jobb. Talán még a Bacsis féle eperlekvár is leveri a gyári "gyurmát".
Ha sokat jársz ide a fórumra...előbb utóbb úgy is lesznek olyanok akik meghülyítenek. Ezen ne csodálkozz.
Pasztázd újra (mert az kell), aztán szarj le mindent és használd....persze a nyomi teszt programokat felejtsed el.
-
válasz
"Azért megnézném hogy a csodagéped milyen maximális hőfokokat produkál 1 óra bf multi alatt, még ha most október is van."
Monitoroztatok mindig. Tudom maxon több óra után meddig megy fel. Bf 1-ben jóval 80 alatt a cpu és a gpu is. Tegnap több órát nyomtam a Midle-earth Shadow of War (igaz nem multiban)max cpu 76 gpu 74 fok, a végén visszanézve. Úgyhogy ennyit erről. Maxon megy a venti végig. És nincs throttling az fps-t figyelve, amiben igaz segít egy progi. Na de mindegy, csak azért válaszoltam mert úgy nekem estél, tudnám miért, és kérdezted.
Többiekre meg úgy nézek, most visszanyalt a fagyi. Mert jogom van hozzá, nekem is lehet véleményem."Egyébként látom te tényleg szereted itt szítani a kedélyeket."
Rosszul látod! Vitához legalább 2 ember kell.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #16446 üzenetére
Azt meg kell előtte nézni hogy milyen vastagságot használtak.Minőségre amik biztosan jók: Fujipoly,Phobya,Thermal Grizzly der minus pad.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Nem lesz ott probléma nyáron sem,ha a gyári trutyi pasztát lecseréled folyékony vasra,meg minőségi thermal padokat teszel fel a kínai gagyi helyett.Plusz egy hűtőpad is segíthet még pár fokot.Első körben próbáld ki most úgy hogy a gép két felső sarkát emeld fel valamivel 3-4cm elég,máris jobbak lesznek az értékek.
echterion: Ékes példája hogy minden gyári pasztázás sz.r..,kivéve néhány drága Clevo és MSI gépet.
Szép munka -
válasz
maximilian4 #16430 üzenetére
Nézd meg a Notebookfancontrol-t!
A HWinfo is jó lehetne, de az mikrolag-ot csinál -
válasz
maximilian4 #16426 üzenetére
Én tavaly direkt olyan gépet kerestem amiben nem csak a procit, de a vga-t is tudom cserélni. Jól utánanéztem vásárlás előtt. Nálam csak 1 venti pörög, de az tud kurvára, jó tervezés. Ezért mondtam még korábban, attól hogy valami 2 körös még nem jelenti azt hogy jobb is. A többiek nem értettek velem egyet. Ráadásul mivel összerakós volt, tudtam hogy könnyen hozzá lehet férni a létfontosságú szervekhez. Sajnálom hogy túlmelegedős a lapos, és főleg hogy a vásárlásban a többiek nem segítettek eléggé.
De hiszem hogy a problémára lehet megoldást keresni.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #16435 üzenetére
Most nem vesz vissza,de nyáron más lesz a helyzet.Én csak ezért az egy dologért utáltam meg az Acer gépem anno,bőven bírt volna abban is a venti dupla fordulattal tekerni,de b.szott.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #16430 üzenetére
Siettem és nem jól olvastam a 90 fokos részt, bocsánat
Utána kell olvasni hogy ahoz a géphez van-e külső szoftver venti vezérlésre,de én nem gondolom hogy van hozzá,azt a bios vezérli.A 83°C-kos proci már aránylag jó érték,(mondjuk ahoz képest hogy I5 nem túl jó),de nyáron számolhatsz +10-12°C-kal és akkor már viszont jönni fog a throttling.Egy jó paszta vagy a folyékony vas viszont megoldaná.Probléma akkor van ha a bios annyira 1.0-ás szinten van hogy mindenképpen bizonyos hőfokig "elengedi" passzív venti mellett a hardvereket,akkor sajnos akármilyen pasztával sem leszel sokkal előrébb.
Volt valamikor nekem is Acer gépem,egy 6935G,na azzal amit én megszenvedtem,pont a fent említettek miatt.Abban sem kapcsolt csak kb. fél gőzre a venti,nyáron levett alsó burkolattal használtam
,ráadásul egy 9600mGT kártya volt benne ami már 65°C-knál eldobott vagy 40% teljesítményt..
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #16428 üzenetére
Nem mindegyiknél,de jelentős részükben igen,főleg az "olcsóbb" szegmensben és főleg a proci a forrasztott.Amelyiknek HQ-ra végződik a neve az mind forrasztott.
Acer gépekre jellemző hogy nem megy maxon a venti,sajnos még akkor sem ha már lefőzi a kávét...Egy újrapasztázást komoly minőségű pasztával megérne a dolog,biztosan nyernél vele 8-10°C-kot,az a GPU 90°C nem túl egészséges hosszútávon. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
maximilian4 #16426 üzenetére
A jelentős többségüknél forrasztva van a CPU és a GPU, nincs lehetőség csak az adott komponens cseréjére.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #16398 üzenetére
Grat a géphez!
-
echterion
nagyúr
válasz
Gratulálok hozzá, használd egészséggel. Csinos gép, nekem tetszik.
-
válasz
Jujdenagyonszép!!! Használd egészséggel!
-
kirjak
aktív tag
válasz
Gratulálok! Használd sokáig egészséggel . Nekem átjön az írásodból az öröm , tök jó !
Mióta keresgéltél amúgy ?
-
Rellind
senior tag
válasz
Adod vissza a gépem
Gratula a vashoz
-
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4 #16385 üzenetére
Rosseb fogja megvenni megjelnéskor,én dec végére tervezem a váltást,addig lesz pár személyes vélemény róla
szerk: meg hát az a fránya év végi bónusz is év végén jön.(pedig jöhetne minden hónapban,ehe) -
válasz
maximilian4 #16370 üzenetére
olyan gép nincsen ami azt ne fogná!!
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #16365 üzenetére
G751 egész jól tűrte. Nem az a lényeg hogy milyen gyors hanem ami rá van írva azt hozza, ne kamuzzanak
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #16359 üzenetére
soha nem állítottam, hogy a gépem ne lenne egy ipari hulladék. Ezt az áldozatot hoztam meg a kis méret és a kis súly oltárán. (ha valami sz*r akkor az sz*r attól függetlenül hogy épp azt a tárgyat birtoklom vagy nem) Minden nap szembesülök vele hogy mekkora trash mikor ténylegesen kiakarnám használni az erejét mert bizony 4-5 virtual szerver meg pár órányi sql db import után mind az ssd mind a cpu felforrósodik és ha mellé még egy kis bf 64 fős multi map vagy battlefront beköszönt akkor kb dobhatom is a kukába mert semmire sem lesz jó.
(#16361) echterion
Ennyi pénzért lehetne jó szerintem isDe a piacon sajnos ekkora méretben nincs ilyen
Amúgy g751 el aránylag megvoltam elégedve. Csak túl nagy volt. -
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #16359 üzenetére
Ne menj bele, neki ez a fétise, esélytelen vagy vele szemben. Olyan lapos még nem született, ami neki minden tekintetben megfelel.
-
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4 #16349 üzenetére
Msi afterburnernél sztem nincs jobb/egyszerűbb erre a feladatra
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #16349 üzenetére
hwinfo64
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #16351 üzenetére
"Our conventional stress testing regimen of weighing down a machine with FurMark and Prime95 is a great way of discerning just how far a machine can be pushed before it reaches its thermal and power consumption limits. In this test, we witnessed CPU clock rates stable at 2.7 GHz (never above) with temperatures of around 84 °C alongside GPU clock rates hovering within the 1700 MHz range (with a temperature of 65 °C). The CPU clock rate is actually slightly below the base frequency for the chip, which classifies the behavior as throttling. However, it is highly unlikely that the user will ever experience such conditions during real-world usage.
On the other hand, for a more realistic look at a device’s sustained performance (separate from our Cinebench R15 loop test we explored earlier), we turn to our new Witcher 3 Ultra stress test. Over the course of an hour, we tracked and graphed the FPS reported during the test, along with thermal data. During the test, CPU temperatures remained safely positioned in the 60 °C – 66 °C range, while GPU temperatures never exceeded 68 °C (sticking most of the time around the 66 °C mark). No thermal throttling of any type was reported by the system during the test."
Ugye hogy mindjárt más a gyerek fekvése?
Ezt a furmark + prime95 tesztet épp ezért teljesen haszontalannak vélem, teljesen valótlan környezetet hoz létre. -
kirjak
aktív tag
válasz
maximilian4 #16324 üzenetére
Én a predátorokról throttling jelenségeket olvastam. ( Prohardveres tesztben is )
-
turbokappa
senior tag
válasz
maximilian4 #16342 üzenetére
Szia
Ha nem multizol,akkor nem számít. Multinál rengeteget számít a ht.Én videókariban 1060 alatt nem vennék.
[link] -
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #16342 üzenetére
Szerintem jó választás.
Anno én 860m-mel és i5 4210m-mel vettem az AW-met, azon is el lehetett játszani, az akkori igényeimnek megfelelt, szóval használd csak nyugodtan. Engem elsősorban majd a hőmérsékletek érdekelnek, de minden bizonnyal rendben lesznek, nem nagy fogyasztású cuccok vannak benne. -
Rellind
senior tag
válasz
maximilian4 #16335 üzenetére
Milyen procival kérted?
-
válasz
Gratulálok hozzá!
Mint ahogy írtam, szerintem jó választás, mind esztétikai mind hardveres szinten!
"Legjobb vitaindító téma: 1050ti nem gamer! "
Szerintem ez nem képezi vita tárgyát, a GTX960 is bőven gémer, sőt a 950-es is! Minden gémer amit játékra használunk. Éppen festjük a házat kívülről, az egyik kőműves srác egy Core2-es Centrino-s géppel amiben GMA965 van, azzal jár lan-party-ra, COD-ozni. És szereti meg elégedett vele.
Valaki beül az 1000 Suzuki Swift-jébe és olyan jót autózik vele, hogy Ken Block is megirigyelhetné, sok újgazdag majom meg megveszi a 7.2 literes Mustangját és még a seggét sem tudja kicsapni!
Sok minden a fejünkben és az akaraterőnk szerint dől el, ami erőt ad a kompromisszum készségre és arra, hogy megelégedjünk illetve megbecsüljük azt ami van.
Nagyon sokszor gondolkodok azon, hogy minek az R3-as; eladom és használom a MacBook-om, mert jobbára csak netezek, meg adminisztratív munkát végzek. Aztán tudom, hogy az lenne, ami akkor volt mikor eladtam a G750-esem (GTX780) ; azonnal kijött az új Wolfenstein és én meg rágtam a gittet, hogy mivel fogom végignyomni. Aztán kukáztam egy kis G46-ost és elég volt a GTX660 is éppen a FullHFD-n. Ahol meg laggolt, ott átraktam HD+ -ra így nem kellett az antialiasing miatt izgulnom, megcsinálta az LCD panel -
Pocok256
veterán
válasz
1050ti egy fincsi kis belépő kategória az én szemembe
Teljesen jó kártya még
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #16316 üzenetére
Én már nem tudom ki mit mond
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #16312 üzenetére
Rohadtul nem mindegy, hogyha valaki tapasztalat nélkül ajánl egy gépet az amúgy is jó gép és azt amúgy is ajánlani szoktuk max az ajánlónak épp nincs tapasztalata az aktuális géppel, vagy pedig egy alapból kuka gép amit sosem ajánlunk és tetejébe az ajánlónak sincs tapasztalata csak benyögi ide....
-
válasz
maximilian4 #16312 üzenetére
Na végre valaki.
Remélem a kérdező az 1060-al kiszerelt (drágább mert talán jobb)változatot veszi meg, mert a másikban csak egy lassabb 1070-es van. A sebesség is egy tényező, ha a többi tekintetében teljesen mindegy.
És igen vannak mindenről már tesztek, csak el kell olvasni őket. De az ide betévedt Pistikéket ne használjuk már tesztalanynak?
-
válasz
maximilian4 #16279 üzenetére
Mindenképp megyek hozzád és megkapod a jutalmad! [link]
RM007 : Ha az a géped van,ami az aláírásban,akkor SSD kell neked,más szemetet nehogy vegyél,ez már a 21.század!
-
válasz
maximilian4 #16279 üzenetére
Nekem meg 6.-án van a névnapom.
(#16280) kreten67: Kávén kívül sok más egyéb is van. Nálam éjjel-nappal fut a torrent, nem indítom minden nap.
Hagyjuk a sasokat
, pl ilyeneket sasolok már egy ideje, de akkor leteszek róla, látom nincs szkázi hdd laptopba. Mondjuk közelebbről megnézve mindig is nagyon vastagnak tűntek. Persze vásárlás előtt azért jobban rákerestem volna pontosítás végett.
-
válasz
maximilian4 #16277 üzenetére
Majd üzenek a Mikulásnak. Azok a régi szép idők.....
-
válasz
maximilian4 #16274 üzenetére
De több fps nem lesz tőle!
Persze írtad játékon kívül. Nekem jelenleg csak ez számít igazán. Mást nem dolgoztatok a gépemen.
-
válasz
maximilian4 #16254 üzenetére
Nálam 1TB HDD áll rendelkezésére, sok egyéb mással együtt. Szóval azt csinál amit akar, kényeztetem.
-
kreten67
senior tag
válasz
maximilian4 #16261 üzenetére
Egyébként fizikailag elég a 64gb egy win10 + office + általános progi pack nekem 27gb.
-
bandras54
aktív tag
válasz
https://www.microsoft.com/hu-hu/windows/windows-10-specifications
-
Angel2014
addikt
válasz
-
Pocok256
veterán
válasz
Ha addig nem vaszolnának hazaérek belesem mennyi kell neki. Kb este 10 fele.
-
kreten67
senior tag
válasz
maximilian4 #16257 üzenetére
Mostanában vettem itt 5db m.2 ngff 2280 ssd-t 50e-ért az ötöt,de a darabját is csak 11-ért hirdették.
Használtak (új gépekből szedték ki) 25-30 indítás volt bennük (gari nincs). -
Pocok256
veterán
válasz
64 semmire nem elég. Kb 90 körül van a határ.
-
Sordoran
addikt
válasz
Szerintem el lehet férni egy 64 GB-oson, csak nagyon figyelni kell rá, takaritgatni, esetleg kiherélt op rendszert telepíteni (amiből ki van gyomlálva minden felesleges extra). De egy gamer gépnél a 120 gb minimum, biztos van/lesz olyan játék amivel sokat játszol hosszabb távon, azt érdemes arra rakni.
Én egy 250-est raktam gépembe, erre elfér több játék is, és majd ha 1-2 éven belül tovább esik az SSD-k ára, akkor a hdd helyére berakok egy alap 500 GB-osat. -
válasz
Bőven elég lesz.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Ez nagyon durván a mérethatáron/alatta lesz, én minimum 120Gb-ban gondolkoznék vagy többen már csak a folyamatos frissítések tényét is észben tartva.
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #16247 üzenetére
Most már csak a PCH hűtésen kell gondolkodnom. Lehet, veszek gap pad-ot is, hátha azzal jobban meg lehetne oldani, mint csak egy sima bordával. Esetleg tipp valakitől, hogy innen melyiket érdemes megvenni és melyik a kerülendő? Valami megfizethető árú kell.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #16237 üzenetére
Akkó van!
-
bandras54
aktív tag
válasz
maximilian4 #16221 üzenetére
Világos, én sem úgy értelmeztem, csak a cikk írója laptopszalonos srác.
-
bandras54
aktív tag
válasz
maximilian4 #16218 üzenetére
Az a jóember lehet h a cikk írója volt.
-
válasz
maximilian4 #16213 üzenetére
Egy kicsit szofisztikáltabbra...
Nem szabad ekkora bordát tenni utólagosan a chipre, mert megbillenhet.
Meg kell nézni mi van a chippel "szemben". Ha árnyékoló fólia akkor arra át lehet dobni a meleget egy vastagabb gap paddal. Ha csak műanyag akkor oda kell rögzíteni egy méretre szabott réz lemezt és utána mehet a gap pados megoldás. -
törölt tag
válasz
maximilian4 #16207 üzenetére
Én aspire 7 ben rendeltem ugyanezt a konfigot
Én is kiváncsian várom mert aspire 7 re is kulfoldi oldalon azt irják a szìnek gyengék stb -
válasz
maximilian4 #16204 üzenetére
Szerintem is nagyon jó választás:
Gyönyörű szép gép:
Bőven elég a boldogsághoz a 1050Ti, nekem sohasem voltak high-end gépeim és mindig élvezettel játszottam velük: MSI GT663=GTX460M, ASUS G74=GTX560M, ASUS G75=GTX670MX, egyedül az ASUS G750-esem volt a max konfig a GTX780M-el.
Most itt az AW szörnyetegem, és az egyetlen 3D-s alkalmazás ami rajta van az a Superposition benchmarkAz adott hardverhez bőven jó, két körös hűtéssel:
Ha majd SSD kerül bele, a PCH-ra azért raknék egy kis hűtést...
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #16200 üzenetére
Ips kijelzővel szereltet rendeltél?
Nem zavar az átlag alatti szìnhűség?
Illetve még ìgy jobb mint egy tn panel?
Sajnos én is megtanultam itt hogy sok komprumisszumot kel kotni ebben az árkategoriában pedig nagyon nem kevés pénz... -
válasz
maximilian4 #16204 üzenetére
Értem. De nem csak az a fontos nekünk hogy fusson valahogy, hanem hogy élvezhető minőségben fusson......azért írtam mind ezt, mert én is nem rég kerültem be "ebbe a körbe" egy nagyon gyenge kártyával ami akkor teljesen kielégített, aztán lett a mostani fényévekkel jobb és látom ez mit jelent, és főleg mi az amihez ez már kevés.
Na de mindegy, igazad van, jobb ha kitartunk magunkban mit akarunk. Én is ezt tettem. Sok örömet hozzá, aztán idővel mindig értékelünk.
-
kirjak
aktív tag
válasz
Amíg kerested addig is
-
válasz
Nincs olyan hogy feljogosít, mert akkor vagy itt mikor akarsz! De szerintem nagyot hibázol. Az a hardver kezdésnek nagyon gyenge. Ezért kiadni pénzt kár. Az ember egyébként is aztán mindig többet akar, hozzászokik valamihez, majd rövid időn belül az már kevés. Persze én most nem a hardver működéséről beszélek, hanem annak tudásáról. Ne csak a hűtése érdekeljen.
Én úgy vagyok vele, hát nem asztali, nincs annyi fps lesz@rom, de ha többet költök rá(mert laptop, nem pedig asztali) a minimum ne legyek teljesen behatárolva, legyen némi mozgásterem, tudjam élvezni igazán legalább 1 évig. Nos szerintem neked ez nem lesz teljesen meg, ahogy látom a mostani jövőbeli gaming felhozatalt.Ez ügye gaming notebook topik, vagyis játék orientált!
Ez egy egyéni vélemény, amit a saját tapasztalatomból mondok. Nem kell figyelembe venned!
Van hogy meg kell szenvedni egy jó gépért. Én megpróbáltam minél olcsóban, nem volt könnyű.
Nem akarom elrontani az örömöd, csak szerintem ezt elhamarkodod.
-
echterion
nagyúr
válasz
Grat hozzá, használd egészséggel. Egy superposition teszt jó lesz beugrónak.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
maximilian4 #16198 üzenetére
Igen, az újaknak sokkal jobb lett, a régi széria meg valóban már-már a zendülés kategóriát súrolja.
-
Zozzy94
tag
válasz
maximilian4 #16194 üzenetére
Ez a radium és/vagy digiprime amúgy megbízhatóak? Még nem rendeltem innen, meg nem is nagyon hallottam róluk
-
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4 #16194 üzenetére
Hát amit Én olvastam róla az alapján a hűtése nem nagy szám.Iszonyatosan kicsi a hőleadó feülete,hiába 2 körös.
-
válasz
maximilian4 #16190 üzenetére
Napkeleti bölcsek szerint, olyan számítógépet nem veszünk amin piros matrica van!
-
válasz
maximilian4 #16125 üzenetére
Én nem riogattam senkit. Máshogy vagyok ezzel. Néha túl sok az okoskodás, meg a szakértelem. A gyártók semmit sem tudnak, meg direkt sz@rt csinálnak stb..... Nyilván mindennek meg van az ára, van 300 ezerért és 1 millióért portéka, gondolod minőségben ugyanazt képviselik? Van akinek nincs több pénze, ez van és kész. Van aki vigyáz a holmijára, és van aki annyira sem fordít figyelmet hogy tisztán tartsa.
Egyébként ezt pont annak az embernek mondod, aki amiatt veszett össze akaratlanul másokkal itt a topikban, mert nem hallgatott rájuk és saját elképzelése megvalósításába vágott. Nézd meg configot az aláírásomban és akkor megérted.Vagy olvass vissza pár hónapot. Megmondták nem életképes.....de én bevállalós vagyok, és persze olvasgatok külföldi fórumokat is, na de elkanyarodtam.
-
válasz
maximilian4 #16125 üzenetére
Neked van igazad,
-
x_o_n
veterán
válasz
maximilian4 #16078 üzenetére
Nekem pont pér napja jött egy srác MÜ.ből megnézni a Clevot azt hitte új,mondtam vigyázok rá,nem büféasztal meg poratka temetö
De végül az egyik hifit vitte el amit hirdettem mert zene buzi -
válasz
maximilian4 #16061 üzenetére
Borzasztó egyszerű a történet, megnézed milyen embertől veszed, lehet látni, hogy használta, milyen gyári tartozékokat őrzött meg (doboz, papírok, törlőkendő, stb...)
Ez nem Neked szól, csak leírom, mert úgy jellemző nagy általánosságban:
Ember gyereke, használt notebookot vesz: jön sz@rrá teszteli Furmark, Prime, stb. Nagyítóval nézi a csavarokat, forgatja mint a pék kenyértésztát, kopogtatja, szagolgatja... Tényleg karcmentes, dobozos, de használt gép! Hümmög, akudozni próbál, hogy mégis használt (mintha új árban próbáltam volna meg kínálni)
meg jön azzal, hogy nincsen rá garancia... Legyen szó, mondjuk a régi ASUS G501-es 400 ezres gépemről, amit 190-ért kínáltam 2 évesen, rommá update-elve: SSD, plusz ram, nagyobb HDD, 2db töltő, bontatlan Asus hátizsák, bontatlan Asus gamer egér...
A neten 250 alatt sehol sem volt...
Ugyanez az ember bemegy az autókereskedésbe:
- rommá tetovált kopasz nepper, sz@rrá szoláriumozva, kar vastagságnyi fuxokkal, leöntve pacsulival. Az adásvételiben kb. 5 helyesírási hibát ejt, bratyizva, lekezelően magyaráz, nem tud összefüggő mondatokban kommunikálni.
- és ez az ember szó nélkül ennek a figurának kitokol 7-8 milliót a TUTI vételért: mert megtalálta azt a 10 éves bimmert amiben csak 140 ezer km van!!!Ja, persze! Ez kb. annyira életszerű, mint az a gamer gép, ami sohasem látott benchmark-ot!!!
Szóval gépet ugyanúgy mint autót: állapotra vegyél, mennyire szimpi az eladó és, hogy mennyire készséges. Kérj rá pár nap kipróbálási garanciát, rakd fel a kedvenc játékodat, próbáld ki azzal. DE NEM FURMARK-al, meg PRIME-al, az nem életszerű használat, az olyan mintha a fenti autónepperhez úgy mennél, hogy viszed a kedvent autótesztelő tégládat és ráteszed a gázpedálra, kirakod üresbe és hadd ugasson a motor tiltásban, amíg a kocsira alkudozol
Valószínűleg a nepper ökle lenne aznap az utolsó amit láttál!
-
spanglee001
addikt
válasz
ma raktak fel fészre egyet, van eladó itt péhán is. én is péháról vettem, innen a topikból.
-
válasz
Pár hónappal ezelőtt egy barátom akart venni egy pont ilyet használtan. Házhoz mentünk, megnéztük közelebbről, na nekem tetszett.
Aztán a haverom mégsem vette meg....de ez más történet. Ha személyesen veszed valakitől, megnézegeted vele, együtt letesztelitek (Benchmark), hát látni kell. Tudjad hol lakik verésileg.
Persze egy kicsit rizikós attól még, de sokan vesznek így gépet. Legalább nem látatlanba megy.
-
válasz
maximilian4 #16047 üzenetére
-
válasz
G751 G-Sync. Elég az mindenre, még sok ideig!
Jó hűtés, szép kijelző, kényelmes billenytűzet, jól bővíthető, jó minőség!! -
válasz
maximilian4 #16053 üzenetére
Jogos és érthető,én is így vagyok csak melóhely és itthon.Olyan a munkám,hogy van sok holtidő benne,amikor játszom,ha igen,akkor a lehető legjobb minőségben szeretnék.
Én megtoldanám a keretet-tudom,nehéz-akár kölcsönnel vagy részletfizetéssel,de ha legalább 2 évre gondolkodsz,érdemes belefektetni. -
spanglee001
addikt
válasz
maximilian4 #16051 üzenetére
ha monitor és saját perifériáid mennek, akkor miért nem asztalit raksz össze? vagy használtan g751jy elég jó kis darab és 300körül van.
-
válasz
maximilian4 #16049 üzenetére
A Dell-ha a 7576-ról van szó-15.6-os,elég vékonyka,a hűtése nem tudom milyen hosszabb távon,és nem IPS a kijelző.
A 7577 már az lesz,de drágábban.
Én azt vallom,ha a játék fő szempont,akkor az 17.3-as legyen.
Nem csak hardvereket kell ám látni,pláne egy gamer gépnél. -
válasz
Én még mindig azt javasolnám,amit a másik topikban linkeltem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Elkészült a Hell is Us
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged