- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha "sírdogálok" is csak azért, mert ha tuningon jár az eszem mindig van aki jön oltogatni, megmondani mekkora egy lúzer vagyok, ahelyett hogy mondna valami olyat aminek hasznát tudnám venni a jelenlegi terveimben. Az előző kártyámat is így frissítettem (0 tudással tapasztalat híján utána olvasva....csak az nem mindig elég), nem mentem sehová segítségért, persze nem volt kihez.....sok hónap után jött meg a bátorságom kockáztatni akkor úgymond muszájból, ne menjen kárba a kiadott pénz. Meg főtt az agyvizem. Nem sikerül, nem tudnám beüzemelni? Vissza minden, új írás. Baj esetén segítség...újabb bios csere írás, vagy bios chip csere írással együtt talán, csak erre most nagyon fáradt vagyok. Vagy nagy tévedésben vagyok?
Nem tudom....kártyát még így nem végeztem ki.....véglegesen.
Ott van mindnyájunkban a "kisördög....ego" hogy a lehető legjobbat hozzuk ki abból amiből ki tudjuk, amink van. És az hogy elégedett vagyok egy szinten még nem jelenti azt hogy nem piszkál az a része a dolognak ami még hátra lenne, lehetne. Teljesen szeretném kihasználni a lehetőségeimet, ez talán érthető. Kockázat mindig mindennel van, sima gépvásárlásnál is, mert végül csak személyes tapasztalat mondhatja velünk jól tettük-e hogy hallgattunk valakire, netán belső megérzéseinkre, nekünk mi felel meg a legjobban.
Sokat szívtam az elmúlt években mikor mivel, de most is itt vagyok, mert mindig kerestem és találtam megoldást arra a problémára ami éppen foglalkoztatott. Mit csináljak ha nincs olyan haverom a környezetemben aki profin tudna segíteni, válaszolni a kérdéseimre, netán megcsinálná ezt nekem helyettem? Ez van.
Mivel a kártyám nem illeszkedik 100% a slot-ban vagyok főleg bizonytalan. Frissítettem már korábban így(cmd...parancssor) az 1070-es kártyámat is. Tapasztalatom szerint ha eljutok oda hogy meg tudom nyomni a munka "Y" gombot, már nem lehet gond az írással. Ha nem kompatibilis valami ami hardver hibát okozhatna, írás megszakadást....vagyis nem írás tartalmi rész, addig nem enged ráírni. Na ezzel kapcsolatban vártam volna valami észrevételt, személyes tapasztalatot, mire számíthatok, akkor is ha már ezzel van némi tapasztalatom.A most használt vbios tartalmat, pedig azért nem én varázsoltam a kártyámra, mert sokba került és akkor nem mertem, akartam magam csinálni....aztán mint láttam túl körülményesnek tűnt az operáció, sem ingyen....KH ezt is egyszerűbben tudta....nem akarok újabb forrasztást látni.
-
motifator
senior tag
Nem kell féltéglát építeni, de a fénymásoló papír feeling már egy kicsit túlszalad a határon.
#63487 echterion: Nem gondoltam volna, hogy ebbe az irányba mennek. Mikor kiderült, hogy a Ryzen edition is kap megint memória foglalatot azt hittem végre valami jó sülhet ki az intel vonalon is, de ezek szerint nem az lesz a mérvadó.
-
yetijetnyak
csendes tag
A Legion 5 / Legion 7 eseten ha jol tudom, eddig is jo volt a promokep, az 5 Pro eseten nem jo, mert a gyari kepeken 180 fokban le van hajtva a kijelzo, a valosagban pedig ezt nem lehet.
Nekem az rgb kicsit bazari, a tulzott akksi fogyasztasra pedig azt hiszem azt mondta, hogy azert nem mondja, hogy ez csak egy szoftveres dolog amit kesobb javitanak, mert a korabbi Legion 7i-nel is ugyanez volt a problema, tehat azota se tudtak javitani.
A furan mashogy vilagito led erdekes az rgb csikon (elvileg ez gyarilag ilyen?), meg kerdes, hogy a hutese mennyivel jobb az 5 Pro-nal ugyanolyan hardverrel.
Egyebkent szep gep, csak kerdes, hogy mennyivel dragabb az 5 Pronal es megeri-e az arkulonbozet. Maxi hardverrel (3080) szerintem nem eri meg (legalabbis nekem), mert annyival valoszinuleg nem ad tobbet teljesitmenyben, mint a 3070es konfig
Y
-
-
-
gago1975
őstag
Hát pedig el kell keserítselek, mert sajnos meg lesz a 5900HX+RTX3080-nál az 1Misi simán itthon.
Kint jelenleg Hong Kong-ban a hivatalos Lenovo ára Legion 7 Gen 6 (16, AMD) HK$ 26,498.00. x 38,58= 1 022 292,84.-Huf és erre még nem jött rá semmi.
Az EU-ban a Svédeknél lehet előrendelni, Lenovo Legion 7-16 "| Ryzen 9 | 32GB | 1TB | RTX 3080 | 165Hz | QHD 29000sek x 35,42=1 027 180.-Huf és erre se jött rá az itthoni sarc-ból semmi.. Sajnos azt hiszem, ez nálunk még több leszJa, most szinte minden 3080-as gép ára az egekbe van.
-
motifator
senior tag
Nekem az idő nem téma, 1év múlva is jöhet, de eldöntöttem, hogy nekem kell. A 3080 megint nem izgat annyira, egy 3070 is bőven kiszolgál, de a többi extrát egy csomagban nem találom sehol. Ami az ártat illeti, az AW sosem lesz a középmezőnyben, hogy sznobság vagy nem, az sem érdekel, én meg sosem vettem még premium gépet. Lehet beáldozom még egy két hobbi cuccom, de akkor is kell egy.
Hamarosan jön a Jarod féle Legion 7 full review is. Arra is kíváncsi vagyok. -
motifator
senior tag
A DTR vonalat elengedtem, egyébként is megszűnt létezni 15,6 méretben és a 17” tégla nekem már sok. A 3080S 200W megint csak nem izgat (szerintem nem lesz, de majd kiderül 1-1,5 év múlva), nem hajtok a benchmark számokra. A legion 5/ 5 pro-ra gondoltam, a legion 7-t azért már feljebb kategorizálnám, lesz ott pislogás, ha egyszer ára is lesz. Kíváncsi vagyok milyen lesz az m15R5, ugyanis visszajön a bővíthető memória az AW-nél, a ryzen edition visszafogott specifikációval jön, nincs VC, de gondolom a 115W 3060-al megbirkózik így is. Viszont nincs OLED verzió ebből, szóval, megint ugrás akkor a 11-gen intelre. A gyenge pontom a fém/ magnézium ház, mechanikus bill., OLED, szép design, RGB (mert ez minimum 15 fps!) ha erre rájön egy jó hardver (és mondjuk VC hűtés) nekem nem kell hozzá 3080, akkor megvan a következő gépem.
-
motifator
senior tag
Ha lenne olyan gép a piacon (lesz) ami megbirizgálja az ingerküszöböm, akkor sem ajánlanék, mert ez mindenki egyéni preferenciája. Mások az igényeink, nem tudom mitől esik le az állad. Mellesleg jelenleg ára sincs sem az 5 pro-nak, sem a 7-nek itthon, felesleges az árról beszélni. Persze, külföldről be lehet szerezni, úgyhogy hajrá. Ahogy mondtam, nem rossz csomag, nálam ez ennyi. Ha neked bejön, akkor let's go.
-
gago1975
őstag
De szerintem még így is bevállalható gép.
kicsit kiemelkednek a középmezőnyből?? idén kb. a legion gurítja a legjobb kombót.. f+g synch, 16", max-P kártyák, stb
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet itthon se és külföldön se kapni, illetve azok miatt a "bányász Jancsi bohócok"-nak miért adnak, ezek miatt lett hiánycikk mindenhol.
Nagyon remélem, hogy akinek ilyen bányászat miatt tönkre megy a gépe, feldugják neki, jól pics@'n rúgjak és elzavarják melegebb éghajlatra. Ezek miatt a sima user nem jut hozzá, illetve a dealer-ek is felnyomják emiatt az árakat.
Én simán kizárnám a garis feltételekből.
Egy Legion 5 Pro konfigot Lenovo Legion 5 Pro 16ACH (82JQ0034GE) , Gaming-Notebook Ryzen 5 5600H RTX3060 (TGP 130W) 16GB RAM, 165Hz QHD, 512SSD lehet most jelenleg a piacon úgy találni, hogy azt meg is kapja az ember és itt a legolcsóbb is.
Az ára itt most 3 év garival 1399+79,9€, - 19%(15,9% vissza felé számolva) Mwst azaz nettó 1176,559€+79,9€ amit ki kell fizetni egyből, majd + 27% áfa rájön amit forintban a futárnak ki kell fizetni szállításkor.
A végösszeg egy ilyen gépnél 1176,56+79,9=1 256,45€ x364.-€/Huf = 457.351Huf + áfa 27% 123 485.-Hufˇ~ 580K + szállítás 30€. -
-
"az AW azért nem erőlteti a DTR vonalat mert már nem trendi"
Szerintem meg a felhasznált anyagok mennyisége, az egyszerűbb szerelhetőség miatt.
Skinny gép kevesebb szirszar, nincsenek moduláris dolgok; csak egy deszka. Egyszerűbb előállítás ergo több marad a fehérgallérosok zsebébe -
AW 17R4 (skinny gyönyör, ordító ventikkel
)
Asus motheship (oké ez akkora mint egy DTR)
Asus chimera (oké, ez sem kicsi, de nem CLEVO)
Acer Helios 700 (ez egész sleek)
Ha jól tudom a nagy Legion-ban is 200W-os a 2080szóval van egy pár. Csak kérdés, hogy meddig bírják a kazán-üzemmódot
Egyébként, ha kisarkíjuk és tartós 200W-os terhelésre gondolsz, akkor valóban nincsen csak DTR ami tudja a 200W-os GPU-t; azaz MSI GT76, a CLEVO-k, meg az Asus hormonzavaros szörnyei
Egyedül az AW épít vékony 200W-os GPU-val szerelt gépet, de az meg nem tudja tartósan a 200W-ot adni a GPU-nak, főleg ha közben küldöd a procinak is -
echterion
nagyúr
Hát ez az, a Clevo meg az AW kedvéért nem fog az Nv kiadni egy új GPU-t, ahhoz a többi gyártó is fog kelleni, különben nem éri meg. Meglátjuk, mit hoz a jövő, nekem végülis mindegy, ha nem lesz, akkor jól járok a 2080S-sel, ha meg lesz, akkor meg meglesz új irány számomra is.
-
gago1975
őstag
-
Darth_Revan
veterán
Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya ...
AW: jobb szervíz, de hulladék BGA gép és minden integrálva van, még a RAM is, tehát szinte semmi nem cserélhető benne ...Lenovo: hulladék magyar szervíz (bár lehet javult már az évek alatt), viszont "szokásos" BGA laptop vagyis RAM legalább cserélhető.
Lenovo támogat Freesyncet és G-Sync-et is, illetve HDR-t is (bár HDR 400 annyira nem nagy durranás), míg AW csak G-Sync (legalábbis Intelnél). Továbbá Lenovo engedi LCD overdrive-t ki/bekapcsolni, tehát nem zsákbamacska, hogy gyártó most bekapcsolta-e gyárilag vagy sem és nem kell olyna probléma miatt aggódni mint pl a Clevo X170SM-nél.
Visszajelzések alapján továbbá Lenovo hűtése jobb, mint az AW. AW nem csak forróbb, de a ventillátoroknak idegesítőtt, sípoló hangja van, a Lenovo 7 max venti mellett tűrhetőbb.
16:10 eddigi tapasztalatok alapján filmeknél okoz extra fekete csíkot, viszont a normálisan megírt játékoknál amik támogatják ezt a felbontást, eddigi tapasztalatok alapján kellemesebb élmény, mint a 16:9.
Jah és a legfontosabb, Lenovo nem csak, hogy több mindent tud felmutatni, mint az AW, de teljesítményben az AW M17 R4 3080 és Lenovo 7 3080 egy szinten vannak, ennek ellenére viszont a Lenovo (országtól függően) 20-30%-al olcsóbb.
Magyarországon ha végre elér ide kb 1 millió lesz, míg a 3080-as AW m17 R4 MO-n 1.7 millió volt. Ha csak a scalper nagykerekkel nem száll el a ló, akkor a Lenovo 7 3080 olcsóbb lesz Magyarországon még az AW m17 R4 3070-es modellnél is. -
echterion
nagyúr
Nagyon hiányzik az a DTR az AW palettájáról. Én kifejezetten csalódott vagyok, hogy nincs semmi, amit vehetnék az A51 R1 után. Nekem nem fűlik a fogam ezekhez a vékony gépekhez, a Clevo meg túlságosan letisztult számomra.
Inkább elindultam egy másik irányba, ha már páromnak vettünk egy faja 27-es monitort HO-ra, építek mellé egy jó kis asztali masinát. Ma beszerzem hozzá a házat is, és akkor elvileg összeáll majd a végleges konfig. Utána már lehet, elég lesz valami vékonyabb gép, kevesebb gpu-val, hosszabb akkuidővel és valami überszép kijelzővel. -
-
motifator
senior tag
Mostanában több AW tesztet olvastam, néztem, kicsit visszamentem az időben, hogy jobban képben legyek az egyes generációk közötti különbségekből. Talán kezdem kapiskálni az AW filozófiáját, az egyik, hogy megpróbálja a legtöbbet kihozni belőle. Többet, mint más gyártó. Míg pl.a Razer inkább visszafogja a hardvert, hogy ne durvuljanak el a hőmérsékletek, addig az AW a maximális teljesítményre hajt, feláldozva ezzel a hőmérsékletet.
Kíváncsi vagyok a ryzen ill.a 11. gen inteles verzióra, valószínűleg lesz és a 11. gen mobil high-end cpu-k is hatékonyabbak lesznek a 10 nm technológia miatt, talán kevesebb teljesítménnyel is beérik, ami a disszipációt illeti. -
-
echterion
nagyúr
Az a cicaharc része volt a dolognak, sajna sokan lemaradtunk róla.
Amúgy a proci témához: ezen pár százalékok kergetése merő szőrszálhasogatás már nálam, én inkább tennék egy egyenlőségjelet közéjük, ahogy azt Pocok is írta előttem, mert ezeknél már nem a cpu lesz a bottleneck, ha meg valaki kompetitív fps-t akar tolni, akkor nem 2 centis gépet kell arra venni.
-
FőDudu
veterán
Tegnap vagy tegnapelott lattam. Nagyon odaig volt, hogy ebben mar minden benne van, de istenbizony.
Amugy jonak is tunik az a laptop. Nem ebben van az 500 nites kijelzo?
Mert Razernel is kurvajo a Qhd kijelzo, 240hz, mimdenki imadja a szinhuseget meg a felbontasat, csak epp meg 300 nit sincs a fenyereje. Az meg mar bocsasson meg a vilag, de lofax.
Mar most hetvegen is volt olyan napsutes, hogy kellett a max fenyero (nalam 340-350 nit korul mertek). Pedig nem bele sut, csak pont ablak mellett van az asztalom es van az a fenyero amikor mar kell a komolyabb hatter vilagitas.
Fiam laptopjaban 250 nites panel volt gyarilag, rendeltem bele 400-as verziot. Elvileg holnap erkezik, aztan meglatjuk szet tudom-e kapni a kijelzot. Hp szervizes szerint a muanyag kava ketoldalas ragasztoval van raragasztva, az az egyetlen necces pont. Maga a panel csereszabatos. Majd megmelegitem az egeszet hajszaritoval korbe, akkor talan hamarabb enged a ragacs.
Ha nem megy meg mindig elvihetem a HP-hoz
-
"látom minden cikkben kiemelik ezt a optional CherryMX mechanical switches.. ez ennyire jó cucc?
"
Szerintem azért nyomják, mert nem tudtak semmi érdemleges dizájnt hozni most az új sorozatba. Aki használt már Macbook Touchbar-t az tudja mi a jó billentyűzet, a többi tényleg csak vicc... Elsőre baromi furcsa, de a mai napig úgy vagyok, hogy elkarmolom az asszonytól az almásat és azon klimpírozok. Után "visszaülni" az (egyébként nem rossz billentyűzetes) AW elé egy knszenvedés. -
FőDudu
veterán
24" utan a 17 valoszinuleg keves lesz.
Meg ugye nem is ugyanabban a magassagban lesz - hacsak nem allvanyra rakod.Lehet beszerzek en is nagyobb kijelzot. 13,3 utan a 15,6 pont jo - de megjobb lenne egy 24-27" koruli moncsi. Sajnos az asztalom csak kb 60cm mely - igy a 32" nezese 80-90 centirol nem tunik optimalisnak. TB porton pont jol ki tudna hajtani a laptop - dokkolon van 2 Dsiplayport meg egy USB-C displayport.
-
Nincs blackbar egyetlen játékban sem. A 16:10 nekem tetszik, én mindennél jobban akartam egy 17,3 es gp76 ot, előtte egy ge75-öm volt, ami szintén 17,3 as volt.
Nos 16:10 szerintem tökéletes, A lapos nem kényelmetlenül nagy, és nem is érzem hogy kellene az extra screen size, nekem kedvenc lett. Barátnőm 15,6 kijelzőjét már kicsinylem.Összességében amennyire óckodtam a legion 5-től, most annyira szeretem, ilyen praktikus laposom még sosem volt, a mérete is kimondotta vékony, sokkal szebb mint a webshop képeken.
-
2018
senior tag
-
Magamból kiindulva játéknál (és főleg arra utalva) ha fhd felbontás fhd kijelzőn szebb, akkor én amellett maradnék a hardver ereje miatt. Arról nem beszélve, hogy gondolom otthon a nagy többség ha teheti kiteszi nagy kijelzőre
egérnézet helyett. Külső kijelző, monitor, tv, mindig lehet egy + opció a jelenlegi vagy a jövőre nézve. Nálam mindig a jelen felhasználás dominál, azt hogy mit fogok vele kezdeni később, főleg hogyan fogok idővel tőle megválni az másodlagos, mert nem eladásra, hanem jelen használatra vásárolnék elsősorban.A 4K-s monitort nem játékra gondolnám, vannak akik nem csak játszanak a workstation helyett megvásárolt játékra is kell laptopjukkal, de az is opció, meg kell találni az aranyközepet.
Vazze néha visszaolvasok és nem értem mit írtam. -
Gawamatsu
senior tag
Értékállóság notebooknál, kocsinál nincs (kivéve, kb 30-40 év távlatából a kisszériás és kult verziók).
Te csak gondolhatod, hogy pl 2-3 évesen (ahogy aprón pár elvetemült gondolja is) az újkori ár 2/3-át éri egy gép.A FHD/QHD-n még mindig gondolkodom én is, mert ugyan 130W-os a Lenovo 3070-es, de ha azt a logikát követem, hogy a mobile 3070 kb asztali 2060 szinten van ami gtx 1070 szint volt kb, és olyan volt az asztali gépem és QHD-ben már voltak folytonossági gondok (GTA-nál is magasabb minőségen) akkor még mindig sok neki és jobb lehetne csak a FHD kijelző.
De ami nem akciójáték oda a nagyobb felbontás, belátható felület előnyösebb.
ROG Strix 15-nél is találtam QHD/165Hz variánst, de az is 820k... -
FőDudu
veterán
Lehet csak beszopott egy kellemes kis HTTPS proxy atiranyitast vagy valamelyik regebbi eszkoze szivatja...
Alma is kinyomott valami durvabb IOS frissitest a napokban ami iPhone6-tol folfele mehet fel az eszkozokre. Valami CSS bugot javithattak.
Elo is vetrem a nem hasznalt iPadet, felmaszott ra.
Ilyenkor erdemes atnezni (bongeszos Gmail eseten) a jobb also sarokban talalhato Details alatt lathato session-ok adatait. Lehet a gyerek kapcsolta be 'apa regi telefonjat' es nem valos a fenyegetes
-
Nálam a billentyűzet gombjai vannak rendesen bepiszkítva amit KH még régebben egy-két gombnál helyretett szemem láttára. Elfelejtettem....nekem most nem rég nem sikerült, nem értettem a feladatot mikor feltéptem a gombot.
Nem volt mit lesatírozni, tisztítani.
Ja ha korábban mondtam valamit, ezer bocsi.
Párszor el kellene olvasnom amire reagáltam? -
echterion
nagyúr
Annak idején nekem is csak kerekedett a szemem, mert oké, hogy általában butítás az, amit csinálnak az alsóbb régióban, de hogy itt konkrétan benne volt ugyanúgy a csicsa, csak letakarták, meg az az extra műanyag cucc az olcsósítás jegyében, miközben a pasztán is spórolnak fél centet... 🤨
-
DonDragonka
őstag
Szerintem ebben a csoportban többet tudtunk volna segíteni neki mint a szerviz. A szoruló zsanér kb 5 perces meló, a hűtés gond meg sok dolog lehet, de első körben a mi megoldási javaslataink talán többet érték volna. Igaz némelyik után nem lett volna már garis, de ismerve a történetet lehet jobban is járt volna...
-
Gawamatsu
senior tag
Van jó kis Legion 5 Pro alulnézet videó. Majd a hozzáértők megszakértik a hűtést.
Meg egy fasza orosz bemutató is 5 és 5 Pro-ról
-
Gawamatsu
senior tag
Én is csak a Lenovo product spec reference oldalt nézegetem egy ideje.
A hardveraprón hirdetett sok szart is szépen be lehet azonosítani sorozar/mtm szám alapján és kiderül lengyel, szlovák, norvég import e...A 3060-asnak is nagyon örülnék, az hozza a 2070MQ szintet.
Alza is várja már a Legion-okat, már placeholderek is vannak árat várva -
q2w3
senior tag
[Legion 7] , [Legion 5 Pro] . Ryzen 9 és Ryzen 7 lesz bennük. A kérdés csak az, hogy az 5 pro melyik verziói kapják a VC hűtést.
-
FőDudu
veterán
2020-as verzioju Razer Blade Advanced 2070 Super GPU-val.
Most mennem kell vasarolni, majd kesobb befejezem a belakasat. -
FőDudu
veterán
Majd kiderul - max lecserelem ha szar lesz.
Ev kozepere mar a Covid mizeria is csokkenhet...Viszont AMD-ben (jelenleg) nincs TB3 - igy azt nem varhatom.
Nekem nem lenyeg a legkomolyabb cucc, nem p.csmeregeteshez kell.
(ha rakattannek a jatekra, akkor majd lehet masikat venni - addig (szerintem) jo lesz a Razer) -
FőDudu
veterán
-
-
FőDudu
veterán
Az, hogy nincs webcam - vagy ha van de szar (a'la razer), vagy ha van az toka kamera - na ez mind nevetseges. Mennyi lehet egy olyan bekerulesi koltsege? 5 dollar?
Valoszinuleg tobbet veszit az e miatt nem vasarlokon. De biztosan megmagyarazta valami okos, hogy gamereknek nem kell kamera...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest