- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #30529 üzenetére
Keresgéltem mint a piacon. Merek külföldről ismeretlentől vásárolni. Ebay és Paypal párost használok. Már volt hogy vásárlás után reklamáltam a Paypal-nál hogy az árúval kapcsolatban felvetéseim vannak....(egy program amit csak hókusz-pókusz után lehetett volna használni)...és kértem vissza a pénzemet....hát elintézték, visszautalták. Így hát biztonságban érzem magam internetes vásárlás terén.
A másik meg pont az hogy nem tudok(kis lépésenként célzok, nem úgy ahogy a többség teszi) üzletelni, licitálniSzerintem a többiek látván mennyire amatőr vagyok beijedtek, nem vetem véka alá hogy az nekem nagyon kell, tudják meg semmi esélyük mivel mint egy jó játék úgy is rálicitálok mindenkire azonnal akár az árú értékének többszöröséig is képes lennék elmenni(persze nem), hisz ez az enyém akkor is nesztek.
Demoralizáltam a versenyzőket. Inkább átmentek egy másik szobába egy ugyanilyen más színű laposért küzdeni.
Ugyanakkor kockáztattam, nem voltam biztos benne, de pont az járt a felemben, hogy a fiókom mélyén lévő i7-nek munkát adnék. Még jó hogy összejött. Németországból jött, gondoltam jó gazdája lehetett. -
Ájvé
veterán
válasz
Dhampir #30410 üzenetére
Arról van szó, hogy ha megbontod ugrik a gari, gsmarena tesztben is írják, később lesz időm linkelem.
Lenovo dönt nem a szerviz, szóval ugrik a gari, hivatalos álláspontot írnak gsmarena tesztbe, TMX meg azt csinálja amit az ügyfél mondd, arról nem is beszélve hogy nincs valami jó híre a szerviznek. -
Pocok256
veterán
válasz
Dhampir #30413 üzenetére
Van a magnéziumnál jobb megoldás amit már használtak is csak nyílván nem olcsó, úgy hívják karbon és azt hiszem a lenovonak épült abból notija ami eszméletlen strapabíró is volt, és még könnyű is.
-
válasz
Dhampir #30413 üzenetére
Az nem trendi, mert nehéz és még talán el is vezetné a hőt, így a "felhasználói élmény" nem lenne komfortos. Hidd el a legtöbb véglényt az jobban érdekli, hogy mennyire meleg a gépház és mennyire hangos a venti!
Sok Macbook-ot javítok mert ott bőven akadnak thermukus problémák; megoldás a javítás után, hogy egy szoftverrel átprogramozom a hűtési házirendet és pár gap-paddal kivezetem a kritikus részen a meleg egy részét az aluminíum burkolatra. Aztán egy-két év és látom viszont a gépet; értetlenül nézem, hogy a ventilátorok visszaállítva a gyári értékre (mert "zúgott a gép este") és a gap-padok "kigyomlálva" a gépházból (mert "állandóan melegedett egy ponton az alja és zavaró volt") Ezzel nem tudok én sem mit csinálni... hát még a gyártók! -
válasz
Dhampir #30410 üzenetére
Vékony gépek (ami a mai divatirányzat) esetén nincsen más választása a dizájnernek, mert nem tudnak kialakítani kettős burkolatot a gépnek, hogy legyen egy motorháztető-jellegű szerelőnyílás, hanem az egész gép alját kell ennek kialakítani, mert ez a "dekli" adja a gép merevségét. Amikor az MSI GS63-asról leszedtem a fém hátlapot akkor ijesztően "hajlékonnyá" vált, csak úgy mertem mozgatni, hogy a becsukott kijelzőjét hozzá fogtam.
-
Ájvé
veterán
-
Medocsabi
addikt
válasz
Dhampir #30374 üzenetére
Többek között
mostanság megint beszippantott a retro, dune200, command&conquer stb megy...
ja meg Half life. Ezekhez kell ám vas!
Meg most amire jobban vágyom az egy 60-70" 4k tv a konzolhoz, kicsinek érzem már a 47"-t.
+ az itt olvasott tapasztalatok alapján a lenovo itthoni szervíz még mindig katasztrófa -
Medocsabi
addikt
válasz
Dhampir #30209 üzenetére
Imádom amúgy a 7559-et
Pöpec gép, nagyon egyben van, lassan 2 éves lesz, gyári pasztával, és sohha nem látta még a 80 fokot. (na jó ez nem igaz, nyáron az ágyban fekve azért belenyalt a 82-83ba, de asztalon megemelve soha) Igazából nem megválni akarok tőle, csak kicsit techbuzi vagyok, és mindig vonzanak az újdonságok. De ugyanakkor ott a józanabbik énem, aki próbál racionális maradni, hogy rohadtul semmi szükségem rá
(hívhatjuk akár "feleség"-nek is
)
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Dhampir #29488 üzenetére
GTX 1060 | I5 8300H vs I7 8750H vs I7 7700HQ vs I3 8100 | Tested 15 Games Erősebb kártyánál 1070/1080,már nagyobb lesz a különbség lényegesen a 8750H javára.
-
kenccsi
tag
válasz
Dhampir #28899 üzenetére
Egyszer egy hazai gamer magazinon reklámoztak egy lenovo gépet, én meg lemertem írni alatta a történetemet, milyen jó fejek a szervízűkkel. Mire visszanéztem, hogy reagált e valaki, már egyáltalán nem volt kommentelésre lehetőség a cikk alatt... Szóval ja, a cenzúra az megy..
-
válasz
Dhampir #28734 üzenetére
Igen ezt olvastam ennek ellenére nehéz elhinni.
Persze szívesen letesztelném, mert hogy visszatért nálam a gpu hőfok sztrájk. Persze ha újra indítom a gépet akkor minden normális egészen addig, amíg meg nem terhelem alaposan. Na de mindegy már, mert rájöttem ez nekem inkább áldás. Ez a hiba amolyan future, nem is hiba, hisz így nem rohangálnak a fokok úgy mint korábban oda vissza mint kerge birka. Nincs nagy hőfok ingadozás. Ha Muerte műve akkor megköszönöm neki ezt is.
Ha játszom akkor mindegy, mikor vége akkor meg egy újraindítás és kész.
Azért megpróbálom megszerezni ezt a frissítést, és amint lesz időm nekiesek.
-
válasz
Dhampir #28676 üzenetére
Köszi a tippet!
Szerencsére sokkal prózaibb a történet: délután bezabáltam cordon bleu-t és csapattam egy pohár kólával. Amitől most nem tudok aludni, persze a fáradtságtól meg már lefordulok a kanapéról
És persze az alváshiánytól, meg fáj a mosogatólé a víztoronyban
szerk: off
-
echterion
nagyúr
válasz
Dhampir #28399 üzenetére
Igen, de nem onnan kell ezeket beszerezni horror áron. Nemrég vettem 4 giga ramot maganak 4 ezerért apróról, hogy végre dualban menjen a gépem, plusz 256gb ssd jött be 11 ezerért, postával, m.2 verzióban. De ha onnan veszed is, ilyen minőség-teljesítmény-méret kombinációt nem kapsz sehol ennyiért.
-
válasz
Dhampir #28382 üzenetére
Most hogy már meg van mindenem amire szükségem volt kezdem máshogy látni a dolgokat.
Korábban nem számított mennyit ölök bele valamibe ami tetszik, most már azért átgondolnám.
Ha alien és predator között kellene választanom akkor a predator mellett voksolnék. Még a filmekből lejött a predator erősebb és okosabb mint az alien. Meg valjuk be emberszerűbb és szimpatikusabb is. Ha már ennyit fizetnem kellene érte akkor legyen predator, de akkor vagy egy erősebb cpu vagy ha az nem akkor jobb gpu társaságában felkínálva, mert hülye az nem vagyok.
Minden lapos megdöglik egy idő után. A kérdés melyiket nehezebb kinyírni. -
echterion
nagyúr
válasz
Dhampir #28300 üzenetére
Az volt bizony, 720 euro egy 1050ti gépért jó vétel volt. Most úgy néz ki, maradni is fog egy darabig még, most tolok neki egy újrapasztát is, ha már szét kellett kapni az új SSD meg ram beépítése miatt, akkor már gondoltam, lekapom a hűtését is.
Mellesleg ott van az a honlapjukon, csak jó 300€-val drágábban. Ugye most nincs is rá akció, meg az új i5 azért drágább jóval, mint a régi 7-es szériás volt.
-
echterion
nagyúr
válasz
Dhampir #28259 üzenetére
Az a baj, hogy már megvan ez a noti, mert ez az XMG letisztult, megbízható (lesz remélem
), de még van benne annyi, amennyi kell nekem, és 17-es. Csak sajnos az a fránya AW fétis közbeszól, ami mondjuk most alábbhagyott, hogy a 15-öst láttam élőben. Még a 17-est kellene közelebbről megsassantanom, hogy végképp úgy dönthessek, hogy maradok ennél vagy az R1-es AW-nél.
(#28260) The_Hermit: Üdv nálunk.
-
Pocok256
veterán
válasz
Dhampir #28210 üzenetére
Egyelőre még nincs semmi veszve.
Az a helyzet futkosós notim van melóhelytől csórtam egyet az teljesen megteszi. Csak gamera és saját használatra kellene. Csak közben ott az aw is benne vagy 100k alkatrésszel elkéne adni de már hetek óta hozzá sem nyúltam... Laptopot azért lenne jó venni mert egyszerű megnyomod a gombot aztán kihozza a postás. Nem kell szerelgetni stb. Még gondolkodok a gigabyte on vagy az aoruson. -
echterion
nagyúr
válasz
Dhampir #27765 üzenetére
Amit linkeltem is korábban AW 15 R3-as gépen komolyan elgondolkodtam. Most olvasgatva a notebookcheck-es review-t viszont kétségeim támadtak, mert ott a hűtéssel elég sok bajuk volt: üresen is fel pörgött sokszor a venti hangosan, terhelve meg kifejezetten zajos, meleg volt a cpu. Ezek általános gondok vajon a géppel? Van itt olyan, akinek van ilyen masinája?
-
Skyhunter
őstag
válasz
Dhampir #27765 üzenetére
Lehet rosszul tettem fel a kérdést..
Ebben az árban van jobb alternatíva?
Ui : fene vigye a Digit, addig gondolkodtam a bestbuy 750k-s GT75-ön, hogy elfogyott...igaz, a vacillálásomban szerepet kapott, hogy még mindig nem mondták meg melóhelyen, hogy a kövi 2 évet vidéken kell töltsem, vagy sem. Ha igen, be kell szerezni egy komolyabb cuccost. Most látom aprón hirdetnek egyet az új 8750H.val...
-
echterion
nagyúr
-
maximilian4
addikt
válasz
Dhampir #27643 üzenetére
Ez így egész baráti, ha azt nézzük hogy hazai boltból kapjuk újonnan.
Mondjuk lehet olcsóbban is kapni lapost 1060+i5-tel, de simán megéri azt a felárat az alien (anyagminőség, összeszerelés, kijelző, billentyűzet, hűtés stb. sok-sok apróság, részlet amire mások kevesebb pénzt/energiát áldoznak). -
maximilian4
addikt
válasz
Dhampir #27310 üzenetére
Igen tudom (s2-től az összes galay S megvan, plusz volt egy note 3-am is). Már az s2-ben is szper amoled volt ha jól rémlik, viszont az iphonokra nem volt eddig jellemző ezért is írtam példának az X-et. Talán ez az első amiben oled kijelző van, de kétlem hogy az utolsó.
Sőt az oppo r5-ömben is super amoled volt amiről írtam is egy tesztet régebben [link]
Ennek az az érdekessége hogy mikor írtam ez volt a világ legvékonyabb telefonja és a mai napig ott van a top-ban. Ezen már jack dugó sem volt. Apple előszél.Egyébként le a kalappal az oppo előtt. Emlékszem hogy tönkre ment a kameralencsém és szó nélkül kaptam helyette egy r5s-t. Amiben már +1 giga ram volt.
-
Darth_Revan
veterán
-
kreten67
senior tag
válasz
Dhampir #26475 üzenetére
Hangos,de hatékony!
Az a nagyobb gond amikor csöndes alul-vezérelt a hűtés és közben 90 fokos a hardver.
Azért az is elég fura,hogy régebben a 80 fok volt az ingerküszöb (nekem még most is az), most meg már a 90 is jó csak felé ne menjen?
Nagy a baj a hardverfejlesztőkkel,mindenesetre mintha szándékosan rossz irányba haladnának [link] . -
Strezi
őstag
válasz
Dhampir #26296 üzenetére
Gigbyte Aero 15, 8750H + 1060. Ez még nem húzza nagyon a kézipggyászt, de már van kakaó a videóvágáshoz meg fejlesztéshez benne. Alap beállítások után stabilan megy minden ami nkem kell. Persze majd meglátjuk hosszab távon, de eddig úgy érzem jó választás volt.
Maximilian4: codemasters
-
maximilian4
addikt
válasz
Dhampir #26112 üzenetére
Modnjuk attól függ melyik Acer. Az enyémnek az egész hátulját le kellett venni, de az sem volt egy nagy mutatvány. Az meg hogy 1-5 vagy 11 csavart kell kiszedni szerintem teljesen mindegy. AW-n is ki kell csavarni vagy 5-öt és még csak le sem akar utána jönni az a hátlap.
-
maximilian4
addikt
válasz
Dhampir #26103 üzenetére
Ez egy túlexponált kép. Ha szabad szemmel normál fényviszonyok között nézed, a ventik alatta nem vagy szinte alig látszódnak, úgy pedig hülyén nézne ki ha a kivágások kesze-kuszán állnának (hiszen ha az aljára nézed a szemeddel nem igazán fogod látni ami alatta van). A funkcióját így is teljesíti és én személy szerint üdvözlöm ezt a fajta kialakítást.
-
echterion
nagyúr
válasz
Dhampir #26053 üzenetére
Mivel nekem volt ilyen gépem, első kézből tudom, hogy nem hangos a venti terhelésre sem.
Amúgy igen, egy alsó kategóriás gamer gép, full műanyag, de azért bőven használható, ha nem 300-ét akarják az emberre sózni. Ja, és persze 1060-assal nem vennék ilyet, az 1050 az, amivel még kényelmesen elboldogul a hűtés, mellé egy i5-tel. -
Muerte
Topikgazda
válasz
Dhampir #26053 üzenetére
Az I7 mellé be kell kapcsolni hogy ne főzzőn kávét.
A Dell is hangos,de ott nem magas frekvenciájú süvítést hallasz,hanem inkább "szélzajt",legalábbis amiket teszteket olvastam azokban ezt írták.Medocsabi: Ezt az összehasonlítást néztem róluk:[link] Én nem látok túl nagy különbséget a két gép között minőségben.
-
-
-
-
maximilian4
addikt
válasz
Dhampir #25744 üzenetére
Azért nem csak a garancia emeli ki a fogyasztói tömegtermékektől, hanem az ára, és az a többlet amit a nem olcsó árért kínál. Nekem ez az első AW-m, de az tuti hogy mostmár örökké kitartok a márka mellett. Az Acer sem volt rossz, sőt, nagyon is jó volt az áráért és soha nem volt vele problémám, de ez a kis AW annyira más, annyira megszerettem hogy biztos nem váltanék.
-
válasz
Dhampir #25581 üzenetére
Dolgozz ázsiaiakkal és rájössz, hogy ezeknek teljesen felesleges a MEO, a lecseszés, az ipari kamera ha úgy gondolja, hogy ő most sz@rik bele a világba, akkor csak egy emberes tockos az ami kizökkenti őket az apátiájukból
Ezért is van nagyon sok öngyilkosság távol-keleten. Egyébként mindenkit totál hülyének néznek!
-
Medocsabi
addikt
válasz
Dhampir #25492 üzenetére
Durva, gondoltam feldobom a 7559-et, de jelen helyzetben ilyen kínálat mellett szerintem valahol 150 körül menne el(jó esetben).(Bluesummers alienjén gondolkodom, nem is a ahrdveres váltás miatt, hanem mert mindig akartam egy alient
) viszont ennyit meg nem érne nekem az ufó fej.
Sebaj, máskor is volt már ilyen fellángolásom, remélem ez a mostani is pár napon belül alábbhagy -
[-HERO-]
senior tag
válasz
Dhampir #25440 üzenetére
Semmi bajom a hutesevel, se az anyagminoseggel.
Nekem csak a 1060 volt csalodas, kicsit tobbet vartam tole.
Volt egy 34” os 2560x1080 as monitorom ami 144hz, ertelmes grafikan nem nagyon sikerult atlagban 80 fps felett kihozni belole.
Most szeretnek legalabb 120hz gsyncet es olyan vgat ami meg is tudja tekerni
Nameg mindig is piszkaltak az Aw gepek.
Ha nem jon ossze nem adom el az Y720 at mert tenyleg szeretem.
Meg van meg ra 4 ev garim, szoval meg sokaig elleszunk egymassal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged