- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #34456 üzenetére
Csontozd ki és add olcsóbban, az SSD meg a ram jó lesz majd a másik gépedbe!
Hagyd benne a 8GB-ot meg a tányérost, vagy a kis 128-ast és add olcsóbban.
Így lesz 32GB és több mint egy TB SSD a Clevoba amit Matyee-tól megveszel! -
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #34456 üzenetére
Egy tanács:
SZERINTEM könnyebben elmenne, ha ezeket kivennéd belőle és jelentősen levinnéd az árát. Ezután pedig vegyél egy Clevo-t ssd nélkül és 4gb ram-al, majd ezeket tedd bele abba.Nem sokan fogják megvenni 1280 Gb SSD-vel meg 40 GB RAM-al
Ezeket kiveszed, majd mondjuk leviszed 120K-val az árát...380K-ért bőven van esély elasni ezt a gépet és szerintem nem is lesz sok idő.
Ha nem lenne a Predatorom még én is megvenném tartaléknak
-
válasz
MaxxDamage #34449 üzenetére
Nem ennyiért vetted?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34438 üzenetére
Az a helyzet hogy a szervíz nyugodtan mondhatná neked,hogy sajnáljuk így jártál.Ugyanis a throttling fogalma hivatalosan akkor következik be,hogy ha a base clock,tehát esetedben 2,8GHz alá esik az órajel.
A 100°C TJMax-ot is nem véletlenül kezdték már pedzegetni...
Az már más kérdés hogy 2,8GHz-en ugye az a gép egy 1070-et hajtva,sehol nincs teljesítményben,de legalább drága vót. -
KFORboy
senior tag
válasz
MaxxDamage #34438 üzenetére
1.) A te géped nem csak a réz/hűtés miatt nehéz, ami mellesleg, nézzük reálisan; nem sokkal kiemelkedőbb mint az átlag többi : /, korábban itt mutogattak ősi gaming laposokat amik alaplap elhalálozás után még a méhben is visszahozza a vételár harmadát kategória...
Ez a baj, hogy FÉRNE még oda...Próbálnak megütni egy kategóriát amit nem lehet, mert fizikailag se lehet olyan kicsi a hardver, hogy egy papírlap ultrabook legyen a Gaming lapos, nem hogy még hűtéssel.
De persze törekednek rá...Ennek eredménye az, hogy se ez se az nem lesz belőle, a középúton megakad ilyen langyos hígürülékként és retardált fókaként tapsikolnak a tervezőmérnökök a debütnél, hogy; Néééz itt nyertünk 3mm-t ott nyertünk 4mm-t !
TE meg nézed, és; Hát tök jó... de azzal a plusz 7mm-el se lett volna ez vékony vagy könnyű gép, és így sem az...
De legalább a hűtést elbasztátok !és így persze semmi se működik properly
2.) Ne írj ilyeneket publikba, mert ki tudja, lehet olvassák ASUS-ék aztán elbízzák maguk veled szemben
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #34404 üzenetére
Egyszer magyárazza el vki, hogy ennyi pénzért miért bga-s konzumert? Soha nem fogom megérteni...
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34397 üzenetére
Ezt most úgy írtad,mintha Te nem dőltél volna be a VC-es marketingnek
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #34397 üzenetére
Te például?
-
válasz
MaxxDamage #34375 üzenetére
Olyan nincs,hogy nincs rá garancia.
thomasvold : láttad a képek között a vízálló lepelt,amit rá lehet húzni a hátizsákra?
-
válasz
MaxxDamage #34319 üzenetére
Most már mindegy. Egy SanDisk 64GB lett írásvédett, olyat nem akartam. Ez jó árban volt. Ahogy megjön rögtön telenyomom adattal, ha kisebb lesz 1GB-al a kapacitás, megkapják.
De ha jó minden, akkor rögtön veszek még vagy 20-at.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #34223 üzenetére
Ja és a feszt is vettem még vissza szépen/jócskán.
-
válasz
MaxxDamage #34212 üzenetére
Hogyne! És elég látványos eredményt kellett volna produkálnia!
-
válasz
MaxxDamage #34202 üzenetére
Erről beszélek már egy ideje... Szerintem küldi a procinak ész nélkül az alaplap az 1.2 V-ot, a kis 7700-as meg fűt mint egy púpos hátú 6 magos.
-
kreten67
senior tag
válasz
MaxxDamage #34187 üzenetére
Azt szeretnéd,hogy az alaplapodat kicseréljék? Akkor vágd haza azt ami most benne van (nincs javítgatás csak csere). A lenovo notiknál,amikor nem állandó a hiba és elküldi a gazdi a futárral gariba, a lenovo szervize lefuttat egy gyári tesztet és amennyiben az hibátlanul lefut már csomagolják is és küldik vissza . Ekkor indul be a huzavona és megy az oda-vissza küldözgetés a végtelenségig. Én már nem egy ilyen gépnek az alaplapját küldtem az örök FPS mezökre és voílá máris megtörténik az alaplapcsere mindenféle rinyálás nélkül. Személyes véleményem az , hogy annak a gépnek ennyit tud az a szemfényvésztó "WC" hűtése ,mint az a (nem kevés) mások panaszából is kiderül egyéb fórumokon. Annyit segítene annak a gépnek az alaplapcsere ,mint a zuhanó utasszállító utasainak a rózsafüzér.
-
válasz
MaxxDamage #34167 üzenetére
"Ha nem csinálnak vele semmit, akkor megy vissza......"
Hát persze. Én is így gondolnám, elküldöd és ha nem volt vele semmi miután visszajött, akkor megint megy vissza...és még vagy 8x, aztán majd tanulnak belőle. Jövőre ilyenkor még mindig megy a harc, de te vagy az erősebb és a kitartóbb. Mi kiállunk melletted és nem hagyjuk hogy a remény kialudjon, veled vagyunk!
Végül hogy megszabaduljanak tőled küldenek egy Clevo P870-et ajándékba.
-
KFORboy
senior tag
válasz
MaxxDamage #34152 üzenetére
Alkoholos filccel jelöld meg valami rejtett helyen a lapot és a hűtést is !
HA bekamuznak valami cserét, akkor egyből tudni fogod !
Ugyanígy, minimum csinálj képeket a fedlapról, alsó burkolatról, meg ahogy tudsz az állapotáról.
Jó fényben, nagy felbontású képeket.
Az se szar ha mellé raksz egy lokál magazint vagy akármit amin látszik a dátum. -
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34147 üzenetére
6.20-tól 97°C.
Egyébként baromi érdekes hogy nem lehet találni 1 db értelmes gameplay videót a gépeddel kapcsolatban,sehol nincs normálisan kimonitorozva minden érték.
Egy ilyet találtam: [link],ahol a BF1-ben kapott procilimitet leszámítva minden rendben lenne,ha a mellé párosuló órajelet is látnánk,meg a leírásba legalább ott lenne,melyik proci van benne...
Annak a gépnek nagyjából ezt kéne tudnia hőfokban maximális turbo órajelen végig,a kérdés az hogy mennyin ment a videó alatt. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #34118 üzenetére
a és Asusos kérte külön, hogy csatoljam mellé a leírást, teszteket (mit futtattam) stb... és a technikusok már várják (kaptak értesítést az esetről) és intézkedni tudjanak, segítsenek a hiba javításban... én a HWiNfO képet (2 db-t) is mellékelem hozzá, hogy lássák amit látni kell.
-
válasz
MaxxDamage #34109 üzenetére
Küldjed! És utána ha nem vagy elégedett vele, akkor kezelésbe veszem!
-
válasz
MaxxDamage #34101 üzenetére
Én elhiszem,nem érdekel különösebben.Amolyan költői kérdés lett volna,mert volt rá példa,hogy nem olyan volt a hűtés,amint,amilyennek beharangozták.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34098 üzenetére
De mi? Az alaplapcsere mit old meg a hűtésen
Max annyi előnye lehet hogy ami rajta lesz proci kevesebb fesszel is beéri. Terveztess bele velük egy új hűtést,annak lenne értelme
-
válasz
MaxxDamage #34090 üzenetére
Most is azt mondom,ez egy felső kategóriás gaming gép,vehető nyugodtan-csak ne legyen gyári hibás.
(akár ki is lehet rúgni ezért) -
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34093 üzenetére
Az a jó,tényleg csak úgy helyes hogy "jó"
Máskülönben most nem agyalnál azon hogy másodszorra is visszaküld RMA-ba,vagy sem.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34090 üzenetére
Nem emlékszem már,de keresd vissza kik voltak a bűnösök,insta ban mindenkinek,remélem magamat nem kell bannolnom
-
Balázzs
senior tag
válasz
MaxxDamage #34072 üzenetére
Nincs meg a CR3 sajna, de majd megpróbálom letesztelni Neked.
-
Balázzs
senior tag
válasz
MaxxDamage #34068 üzenetére
Nálam most Power Limit Throttling volt, de talán BIOS ban be kéne kapcsolni a perfomance módot. Mindjárt megnézem, úgyis új BIOS frissítés miatt kell az újraindítás. Lehet takarítás és pasztázás is ráférne a gépre, nem tudom mikor voltam killhéccnél legutóbb.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34061 üzenetére
Az a hűtés ennyit tud,sőt a tiéd jelenleg már jobb mint a gyári állapot.Megtörténhet hogy a mostani 91°C-ból,megint majd 97 lesz mikor kézhez kapod,akkor mi lesz?
Asus-ROG-G752VS-7700HQ-GTX-1070 -
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #34052 üzenetére
Külsőre nagyon szép gép, a bill. elrendezése is nagyon tetszik.
-
válasz
Ne kínlódj vele,inkább add el.
Biztos,hogy a tied VC hűtéses?Mert ha jól rémlik,megcsinálták ugyanezt a gépet sima VC nélküli,sima hűtéses változatban is.
A te gépednek piros a "segge"? -
Muerte
Topikgazda
válasz
Néztem jópár videót a gépeddel kapcsolatban,mindenhol hasonló 88-90-92°C-ot láttam a procinál,én nem hiszem hogy a tiéd gyári hibás lenne,épp ezért abban sem hiszek hogy egy alaplapcserétől majd hirtelen 75°C-kosra változik a CPU hőfoka,de bárcsak úgy lenne.
Szerk.: Nem jól emlékeztem,videót nem sokat találtam G752VS-el kapcsolatban,az egy másik gép volt,a tiédről pár tesztet olvastam csak
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34045 üzenetére
Nálam nincs jelentősége hőfokokban,ha együtt futtatom a két tesztet,ez egy békebeli darab,amikor tudtak még hűtést tervezni.A mai gépekben főleg a vékonyakban most a légszállítás mennyiségével próbálnak operálni a gyártók,ami azt jelenti hogy az eddigi ~4000 RPM helyett,már ~7000 körül járnak,ami azzal jár mintha egy sugárhajtóművet kellene hallgatni folyamatosan terhelés alatt.
Igazából 4 dolgon múlik mit tud egy hűtés:A csövek száma,hossza(minél rövidebb,annál jobb).A radiátor mérete és a ventik légszállítása.
Ezekből ha egy is gyengén van kivitelezve,borul minden. -
válasz
MaxxDamage #34048 üzenetére
"Én sok időm ment el rá, nem az övüké."
Te lenni külföldi madzsar?
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #34045 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #34026 üzenetére
Ahhoz a géphez alapból egyáltalán nem kellene hozzápiszkálni vagy állítani semmit.
-
válasz
MaxxDamage #34020 üzenetére
Én azt nem értem,egyszer jók a hőfokok,aztán túlmegy a 90 fokon is.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #34016 üzenetére
Nyugi rajta lesz, fut közben, és a végén, lehull a lepel
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33998 üzenetére
Szia!
Csináltam egy kb 11 perces furmark-ot illetve egy prime 95 kombót.
Nemsokára fent lesz youtube-on, hamarosan linkelem. -
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #34009 üzenetére
Tudtommal az egész gép gyakorlatilag egy bga-zott alaplap, így vélhetően az is elég kell, hogy legyen... csak ne legyen az is meglepetés...
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #34005 üzenetére
Kérj cserét, elnézésed kérem, de ez egy vicc. Egy ilyen vastag géptől normál hűtéssel nem elfogadható. Sajnálom a kálváriádat, én már rég megutáltam volna az egészet, asus-sal együtt
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #34000 üzenetére
Akkor csak megkérdezném a technikust, hogy ebben az esetben miért nem tartja a max turbot ha 100 fokig állítása szerint nincs baja a gépnek akkor miért fele teljesítménnyel üzemel az a fosrakás. Miért nem tüntetik fel a gépen hogy nem lehet használni maximális teljesítményen csak 1 percig mert utána túlhevül a processzor és egy i5 ös jóval olcsóbb társa sebességét se éri el?
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33985 üzenetére
-
kreten67
senior tag
válasz
MaxxDamage #33989 üzenetére
Szerinted, szerintetek? Mit írjak az RMA rendelési megjegyzésbe? :hiba leírásba.
Azt ,hogy ITT A SZAROTOK és ADJÁTOK VISSZA A LÓVÉT a DURVA @NYÁTOK@T!
-
válasz
MaxxDamage #33985 üzenetére
Szemeim előtt ahogy a szervizes, persze felsőbb utasításra, nyomja a Crysis 3-at több órán keresztül a melegedést tesztelve. Mindent az ügyfélért alapon.
Jó példa hogy legközelebb 10x is meg kell gondolni milyen laptopot vegyünk. Egyébként már nekem az 34,35,36,38 -as cpu szorzó a laposnál sok mindent elmond a konstrukcióról. A tervezője is tudta hogy mi lesz a pálya. Ott rohadna meg. Továbbra azt tudom mondani én a helyedben KillHates -el megbarkácsoltatnám a burkolatot, mert azzal a laptoppal nem fognak tudni mit kezdeni. Vagy próbáld meg eladni és vegyél egy másikat. Kérd vissza a pénzed stb.......a pasztára pedig nyújts be panaszt, mert azt sűrűn kellene cserélni különben hardver gyilkos. Ezt is kellett volna mondaniuk. -
bandras54
aktív tag
válasz
MaxxDamage #33980 üzenetére
Előbb ki kellene deríteni mit jelent náluk a kiemelt kezelés. Jobb esetben tényleg alaposan átnézik és addig nem nyugodnak amíg meg nem találják a megoldást. Magyar fordításban (és az én értelmezésemben) a lehető leghosszabb ideig bent tartják és az étkezőben tárolják leveses alátétként és/vagy vágódeszkának.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #33983 üzenetére
Én visszaküldeném nekik, hátha cserélik a lapot, vagy megtalálják a megoldást. Szerintem azok a hőfokok még mindig nincsenek rendben egy ilyen vaskos masinánál.
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #33980 üzenetére
"Általános gamer gépek 95-97 fokon is üzemelhetnek."
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nyomorékok
Így nagybetűvel. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #33837 üzenetére
Csak nV Driver lett felrakva, Win Updatek (1809 verzióra 4 db Update) és Energiagazdálkodás lett be állítva.
+ HWiNfoCrysis 3 is felment és Gameltem vele, ez a max. amit a képen láttok. (ahogy elnéztem, ez normális hőfok, mert másnál is hasonló van ez a game alatt, full grafon - eszi a procit
)
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #33832 üzenetére
Ha csak tesztelsz akkor ne adj meg kulcsot es ne aktivald, mukodni fog ugy is. Aztan ha par nap/het utan ugy dontesz megtartod akkor aktivalhatod.
-
válasz
MaxxDamage #33828 üzenetére
Ne is próbálj Pro-t feltenni,maradj a Home-nál.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #33822 üzenetére
Több gépnél és több esetben megfigyeltem már,hogy a folyékony fémnek kell 2-3 nap,vagy legalább 20-30 felmelegedés-lehülés ciklus mire rendesen beáll a hőfok,lehet nálad is ez történt.
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #33822 üzenetére
Oh, en mar regen nem ertem mi van ezzel a geppel. De ha ujraraktad a Win-t akkor lehet most mar nincs rajta az a malware ami azelott futott es ezert nincs annyira terhelve a gep
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #33820 üzenetére
Akkor meg az ablakot csukd be
-
kreten67
senior tag
válasz
MaxxDamage #33814 üzenetére
Na gyere be az udvarról!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #33773 üzenetére
Elidnítod a TimeSpy-t és nézed, hogy a karakter hagy-e maga után fekete árnyékot.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33770 üzenetére
Szerintem mindenképp! Biztos vagyok benne hogy f-@sz kivan, kinek ne lenne, viszont meg kell oldani!
Szépen be is trottyolt nem kicsit a procid 3000-re, nyilván a hőmérséklet az oka hogy ennyit vissza vett!
Sztem intézd minél hamarabb, vagy még esetleg megorobálnám a helyedben a thermal grizzlyt, bár ezt a témát inkább KillHates-re biznám, hogy ebben az estben érdemes e meg próbálni! -
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #33770 üzenetére
Az nice, hogy már 45W-on power throttlingol.
Mondjuk a gyári hulladék BIOS-al az Acer G5 is trottyolt max terhelés alatt, de csak 100 Mhz-et és nem 400-atRáadásul ha minden igaz, akkor a géped 120 Hz-es AUO B173HAN01.1 panelt használ...nyugtass meg, hogy ha DX12-es játékot vagy programot (pl Time Spy) futtatsz akkor még a mozgásnál fekete szellemképet is látni az új, modern driverekkel ([link]).
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #33764 üzenetére
Nem a BIOS ad OC-t, hanem a Gaming Center szoftver.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #33761 üzenetére
Ha Extreme-re teszed akkor direkt ad a GPU-nak OC-t, az a célja, hogz növelje a teljestményt...ha a CPU szorzozármentes lenne akkor az is kapna OC-t "Extreme" módban.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #33759 üzenetére
Turbo Gear COnfig "Extreme" ad egz kis gyári tuningot a VGA-nak szerintem. Álltsd át standard-ra és nézd meg vissza áll-e az órajel.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #33747 üzenetére
Gaming Centert nyisd meg és screenshotot csinálj kérlek.
MSI Afterburnerben tuningoltad esetleg ?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #33743 üzenetére
Azaz a mag kapot +100 Mhz, a memória meg +200 mhz OC-t?
Tuningoltad ezt korábban?
Gaming Centerben lehet a VGA-t tuningolni? Nem ott kapcsolt be ilyen véletlenül ?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #33743 üzenetére
AB-ben resetelted a mentett profilt?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #33742 üzenetére
Most elkövettem egy "nagy" hibát... rátoltam ugyanazt a BIOS verziót (Asus oldalról letölthető) és meg is zakkant a GPU [kép]
-
válasz
MaxxDamage #33734 üzenetére
Ez így rendben is lenne,nekem is ilyesmi volt.Az biztos,80 fok alatt volt minden,mint most.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Most a jó ne mozogj !
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Na ez így már teljesen korrekt. Mit csináltál hogy normális lett?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #33731 üzenetére
Förmárk-nak a cpu teszt részét indítotad el, nem a GPU stress részét
Mellesleg ugyanezt az utat bejártam én is az ASUS G751JH-val pár héttel az előtt, hogy kijött volna a G-Sync-es variánsa.
Crysis 3 alatt már beltérben is 90C-t elérte a CPU, míg a GPU telejsen jó volt.
Beküldtem újrapasztázásra majd visszajött ugyanolyan hőfokokkal.
Ismét beküldtem, de nem változtak most sem.
Harmadjára is beküldtem, megint megint nem javult a cpu hőfok+mellé még a hátulja is meg let karcolva.Ekkor untam meg és a ASUS (aki totál jó fej volt az ügyben) visszaadta az árát. (Vagyis adtak kupont amit a vásárlás helyére kellett visszavinni hogy visszafizessenek és mivel a Media Markt volt az eladó, így szerencsére helyben a kasszából azonnal kifizettek és nem kellett "2 - 4 hét átfutási időre" várni)
AMúgy nem akarok hülyeséget kérdezni, de a "TH modul csere" alatt most ők gyk csak az újrapasztázást értik? Nem lehetséges, hogy talán *de csak talán* maga a vapor chamber a hibás?
Nem lehet, hogy keletkezett rajta egy mikrorepedés amit szabad szemmel nem látni és azon a hőkamrában levő gőz szépen kiszökött és most gyakorlatilag az üres kamra próbálja elvezetni magától a hőt ?Hasonlóra gondolok mint ahogy itt is szemmel láthatóan látni, hogy ahogy Jerry-nek köszönhetően oxigént kapott a belső, szépen el is párolgott a tartalom: [link]
-
válasz
MaxxDamage #33725 üzenetére
Gyári állapotban kell vissza küldeni,nekem előzetes megbeszélés után megengedték,hogy a HDD-t kivegyen és azt ne küldjem be a géppel.
Az a baj,hogy teljesen máshogy tesztelnek,saját programokkal.Én így tudom. -
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #33725 üzenetére
uninstall
-
válasz
MaxxDamage #33720 üzenetére
Ez már biztos,hogy gép hiba.Lekapcsolt a gép??
-
válasz
Ahogy mondod, és ahogy Matyee mondja
-
matyee
őstag
válasz
Szerintem ennyi bizonyíték már több, mint elég
-
válasz
MaxxDamage #33717 üzenetére
Szerintem azt (is) meg kellene írnod, hogy rosszabb lett géped, így, hogy a szervizben járt:
ha jól emlékszem, akkor a szerviz előtt 93 fok-os volt a Crysis alatt most meg 96-97 fokig is elmegy
a másik, hogy kellene valami szintetikus tesztet futtatnod: pl Prime + FurMart (utálom mindkettőt, de most tűzoltás van) mert nehogy az legyen, hogy valami bug-konstelláció miatt forralja magát PONT a Crysis3 alatt a gép. Ha szűz Windows (azaz csak a gyári driverek) prime+szőrösfánk alatt is ilyen meleg, akkor ott valami hardver hiba van, ez egyértemű! -
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #33709 üzenetére
Szerintem elég sok energiát öltél már bele, és itt szinte mindenki próbált segíteni, de úgy néz ki nem javult meg a gép (hőfokok). Ha még mindig van lelkesedés Benned vidd el KH mesterhez, hátha a szervíz még a vasazást is elrontotta, ez lehet az utolsó szerencséd. De lehet vissza kellene küldeni minél gyorsabban, hogy hiába javították meg a helyzet változatlan és kezdeményezz cserét, ugyanis így nem lehet rendeltetés szerűen használni. PS: amúgy sajnálom, ez az egyik legrosszabb dolog, amikor vesz az ember egy jó gépet, és ilyen kálvárián megy keresztül.
-
válasz
Az a 96 fok nagyon durva.
Szerintem gyere el hozzám megint és átnézem mit gányolt az ánusz szerviz...
Ha liquid pro lenne benne akkor nem mehetne 90 fölé, szerintem kamuztak valamit....
Tegnap csináltam egy i9-es (!!!!!) MacBook Pro-t aminek olyan 15 fokot javított (100 C vs 85 C) a gyári pasztázásához képest a Liquid Pro...szerk:
Meg lehet, hogy betenném a Tagarno alá az alaplapod, mert minap járt nálam egy AlienWare 15 R2 ami furcsa dolgokat csinált, az is indokolatlanul melegedett, eldobálta a SATA-t meg néha csak 8GB-ot látott a memóriából, egyébként mindig stabil volt. Ez volt a bibi vele:
Ez a CPU 100x nagyításban. Szabad szemmel nem is látható; a CPU szélén az a csík egy repedés ! Igen, egyszerűen le volt törve a széle. A Dell szerviz azonnal cserélte az alaplapot, amikor ezt a fotót meglátta!
-
KFORboy
senior tag
válasz
Már megírtuk páran, hogy ez az ASUS szerviztől egy semmit érő kamu munka volt.
Megpróbálják elsunnyogni az egyik legdrágább tételt, egy alaplap és/vagy hűtés cserét.Az, hogy még UV-al is megegyező hőeredményeket kapsz, az több mint furcsa... már ha most már tényleg jól csináltál mindent...
De úgy alapvetően tényleg nem frankó, hogy folyékony fémmel, friss takarítással is, azaz totál tip-top, gyárinál is jobb belső állapotban is alig 4-5 max 6 fokkal van alul a max Tjunction értéknél.
Mi van akkor ha egy kevés por belekerül a hűtőbe... (?) trottyhalmaz lesz...Mehet vissza ASUS -hoz és el lehet könyvelni egy újabb momentet a tök indokolatlanul szarrá hájpolt ASUS supportnak...
Mo.-on minden ilyen szolgáltatás meg úgy átlagban x@®...Topikgazda: Muteoljátok már le pár napra ezt a redband gyereket mert már sokadjára semmi hasznos, max destruktív, hangulatkeltő, feszélyező bullshitet tolja csak, amivel max a HSZ számait növeli vagy franc tudja milyen szándéka van vele
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #33701 üzenetére
Egy gépnél sem normális ha 90 fölé megy a hőmérséklet azt nyugodtan lehet reklamálni és kukába baszni. Az más, hogyha az a gép nagyon vékony és valamit fel kell áldozni az oltáron, de nálad nem ez a helyzet.
-
válasz
MaxxDamage #33698 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #33693 üzenetére
Nem értek a játék beállításokhoz,ezért bízom az Experience-re.Még ha sokan nem ajánlják,akkor is,nekem nincs vele gondom.Ilyen videó már biztos van fenn a neten ezzel a géppel is.
Most melóhelyen vagyok,itt elég meleg van a szobában,de tolok egy kis játékot,aztán írom a hőfokokat. -
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33694 üzenetére
Szívesen, majd nézd meg normálisan
A proci hőfok a lényeg, msi ab megy közben -
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33686 üzenetére
Na sikeresen el készült.
Az első egy tíz perces csak, hogy lásd a hő fokokat, minden maxon van...
a második videóban játszok a beállításokkal...de csakis a simításokkal, a többit very high-on hagytam
egyébként, ha high-ra rakom, 70-110 fps kb, hőfok nem változik, ugyanaz mint amit látsz
Bár tény, nekem 1060-van, nem tudja gondolom úgy kihasználni a proci mint a te 1070-ed, bár akkor se kéne ennyi különbségnek lenni sztem
[link] Hosszú
[link] RövidJah és sztem, az nvidia experiencet hagyd a fenébe, ne optimalizáld vele, elég sokszor mellé nyúl, én sohasem telepítem, mindig én állítom be mit szeretnék látni..
-
válasz
Ez nagyon sok,itt valami tuti el van cseszve,pláne szervíz után.Ennyi a Zephyrusé sincs,pedig hol van a 2 gép hűtése egymáshoz.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Szia! Csináltam egy kis videót, jobb mint pár kép, hamarosan linkelem, alapból rá tettem mindent maxra, mindent amit lehetett
De látni fogod mi a helyzet, elvileg pár perc és kész, linkelni fogom
-
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage #33682 üzenetére
Mellékesen megjegyezném, hogy nem is létezik RTX 2060Ti. GTX 1660Ti van, nem tudom, hogy lesz a notebookban belőle, szerintem nem.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33680 üzenetére
[link]
Most töltöm én is, nemsokára lent van, aztán küldök 1 képet hogy alakulnak a hőfokok, de tartok tőle magasabb lesz mint amihez szoktampersze csak az alapján amit irkálnak az emberek
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #33677 üzenetére
Hát meg de néztem pl gepigyeny.hu oldalon, na ott is írnak róla szépeket!
De kiváncsi vagyok én is rá márcsak azért is mert i7-7700hqvan nekem is, és ennyire még semmi nem nyirta ki mint a tiedet, na küld majd, kiváncsi leszek!
A 75hz-s gép meg lehet 75 fps-el megy mert pl megy a sync a tied meg hiába 120hz-s ha pl nem megy és mondjuk tolja tovább a kép kockákat a proci meg a GPU a gép meg közben tüzel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest