- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #35624 üzenetére
En ebben sem lennek biztos... lattam mar olyat futott egyutt szepen, majd vmi jateknal kresselt... persze Te tudod, ha igy elegedett vagy vele akkor az a lenyeg.
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #35629 üzenetére
Ó te jó isten most komolyan
Minden tiszteletem de ez fizikai fájdalmat okoz
Kifúj beszív 5 perc szünet komment előtt ... Szóval ...
Proci uv nélkül 70 fokos a venti pörög 3k val. Proci kap uv t itt ha ugyanúgy 3k val pörögne akkor már csak 65 fokos lenne de 65 fokhoz nem 3k van álíltva hanem 2500 emiatt nem 65 fokos lesz ahnem 68 és akkor a suer megállapítja hogy ez a uv csak 2 fokott hozott mekkora trash mikor a valóság nem ez ... Nem olyan atomfizika ez
-
válasz
MaxxDamage #35629 üzenetére
Miért küldesz el egy hsz-t 3-szor?Takaríthatnak utánad,inkább szerkeszd a megadott időn belül.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #35621 üzenetére
Ha fagy, akkor nem lehet hanem biztos. Ne felejtsd el h uj alaplap uj chipek uj ertekek... lehet ez a lap nem bir annyit. Kezd 75rol es nezd szepen felfele... most h grammra nem lovod ki a full full optimalist nem annyira szamit, de a 0 es pl 80mV mar szamithat. Nezd meg egy biztos ertekkel hasznald es ha minden ok mehetsz feljebb.
-
válasz
MaxxDamage #35617 üzenetére
Akkor megint elromlott az alaplap.
Nálam az UV elég sokat számít. Az hogy alapon ven-e vagy lefeszelve core voltage offset -0,12V -re nagyon nem mindegy. De persze eltudom képzelni hogy ezt alaplap válogatja, van ahol jobban előjön.
-
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage #35613 üzenetére
Nem normális, nem kéne neki ilyet csinálnia.
Lehet sok az UV. Meg arra figyelj, hogy ne csak a CPU offsetet állítsd, hanem a cache-t is ugyanarra az értékre.A throttlestop nem jött be vagy túl bonyolult volt?
-
frame120
tag
válasz
MaxxDamage #35613 üzenetére
UV nélkül nem csinálja?
Most megnéztem, bár nem XTU-val, de nekem UV-val se kapcsol ki a gép restart közben. -
frame120
tag
válasz
MaxxDamage #35611 üzenetére
Szerintem akkor áll be, amikor elindul az XTU háttér service.
Én egyébként most átálltam throttle stopra, mert az XTU nekem elkezdte azt csinálni, hogy újraindításkor átvette default beállításra az aktív undervoltos profilt és utána nem volt aktív, hiába írta. Akkor kezdte el tényleg használni, ha beállítottam egy akármilyen másik értéket.Vagy arra gondolsz, hogy restart közben a gép kikapcsol?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #35608 üzenetére
Bár a HWiNfo nem volt nullázva, de a lényeg látható (1v felett picivel eszik max, képen 1.1v+ van.) eddig nem használtam UV-t mert azt hittem az miatt fagy meg a gép (mikor hosszabb időre magára hagyom). Éjjel ment a torrent és reggel bekapcsoltam a TV-t s megvolt fagyva a gép (full defaulton persze)... Lehet újra kell raknom a rendszert, mert ott a baj. UV-t ezután próbáltam újra/teszteltem. Az OK
Tegnap a Gaming Centerbe állítottam Extreme-ról Defaultra és a Center megfagyott, mikor a FAN-t akartam állítani és gép sem kapcsolt ki, majd Blue Screen és bekapcs gombbal kapcsoltam le (100%-ot elérte, de nem kapcsolt ki). Szóval rá kell vennem magam egy új/szűz rendszer felrakására...
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #35562 üzenetére
Van már újabb, 20.-án adtak ki...😁
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #35553 üzenetére
Értem! “Se időd se kedved” értem én!
De én anno a hasonló konfigomon le teszteltem neked a crysis 3-at, és nekem se volt hozzá sok kedvem elhiheted, de akartam segíteni, ennyi, amit persze meg is köszöntél!
Minden szeriàba vannak hibás egyedek, nagy számok törvénye, ezt te tudod a legjobban!
Ugyanez lehet a másik fórum tarsnál, én azért rágtam be, mert valaki aki sose látta ezt a gépet belül, le szarozza...
Szal mindegy, de nem szakmai..ennyi -
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #35542 üzenetére
Most fogom vinni kiegészítő pasztázásra a mesterhez! Valószínű 6 hónap után nem olyan az a folyekony fém mint kéne! Gallium, indium stb! Majd meg látjuk! Utánna nyomok egy tesztet, de te is lathattad pl crysisnál meg sem közelítette a te hőfokodat mondjuk szar is volt a tied! Ezt mindenki tudja, hogy bele kell nyúlni a felhasználónak, sajnos!!! Pasztazas, uv stb! Bár amit én futtattak nem volt uv! Csinálj egy ilyet! Kiváncsi vok!
-
gyvince
senior tag
válasz
MaxxDamage #35522 üzenetére
paszta mondjuk MX4?? UV?? mia franc az??
-
gyvince
senior tag
válasz
MaxxDamage #35518 üzenetére
-
kreten67
senior tag
válasz
MaxxDamage #35476 üzenetére
SD kártya 30-ért,én az 1T ssd-met vettem 25-ért (0 perces használat - 0 percig garancia)
.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #35443 üzenetére
Közel 1 óra teszt és tartja a 70c fokot max.
-0.105v UV stabilnak mondható.
Venti 3k-n pörög és nem is hangos. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #35443 üzenetére
Közel 1 óra teszt és tartja a 70c fokot max.
-0.105v UV stabilnak mondható. -
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage #35441 üzenetére
Megmarad, ha normálisan áll le a rendszer. Nekem a gyakorlat azt mutatta, hogy mikor milyen kedve van, mert lehet látszólag minden ok, de beír valami hibát az eseménynaplóba és akkor már nem tölti vissza az UV beállításokat.
Én amióta használom a throttlestoppot nekem az jobban bejön, azzal is lehet ugyanúgy UV-t állítani. Beállítottam, hogy induljon el a rendszerrel együtt, azóta foglalkoznom se kell vele.
A profilok is tök jók benne. Pl. csináltam egy ultratakarékos filmnézős profilt 500 MHz-re levéve a procit meg minden energiagazdálkodási szar belőve 100%-os akkuról 7-8 órát elvan, úgy hogy már több mint 10% az elhasználódás (Ennek egy egész napos áramszünet volt az ihletője, de jól bevált. Valamint ezzel együtt jöttem rá arra, hogy milyen sokat is fogyaszt egy HDD egy SSD-hez képest) -
gyépés
aktív tag
válasz
MaxxDamage #35411 üzenetére
Ebben szerintem nem értünk egyet. Mármint a játék sok minden miatt crashelhet. Ha játék alatt az alulfesz miatt crashel, akkor a prime azt megmutatja. Itt a kulcs, hogy mennyi ideig futtatod a prime-ot. Ha pl. futtatod egy napig a prime-ot, és semmi hiba nincs, én nem hiszem, hogy a game crashelne az alulfesz miatt. néhányan szokták is addig futtatni, ha biztosra akarnak menni. Én nem nyúzom annyira, nem akarom annyira nyírni, fél- egy órát futtattam, és az nagyon megérte. De persze a te döntésed, hogy ki akarod-e így szűrni ezt a hibalehetőséget, vagy más utat jársz.
-
gyépés
aktív tag
válasz
MaxxDamage #35407 üzenetére
A prime+furmark nem csak arra jó, hogy megnézd, mik a max. hőfokok extrém terhelés alatt, hanem alapvetően stability tesztnek használják a gyakorlatban. Ez azt jelenti, hogy ha alulfeszelsz, akkor nem mindig jön ki egyből, hogy a gép nem bírja, csak pár naponta hetente egyszer-egyszer csinál valami furcsaságot (crash, újraindulás), vagy bizonyos alkalmazások alatt furán működik a gép néha.
Az én példámmal tudnám ezt jól illusztrálni. XTU-val állítgattam a feszt, utána a beépített stressz tesztjét, meg cinebenncheket futtatgattam. Ki is jött, hogy -155mV-nél crashel néha, -150mV-nél már nem. Faja. Akkor -150mV lesz. Hófokok jók, teljesítmény jó, minden király.
Aztán rá kb. két hónapra mikor futtatgattam a prime+furmark-ot, mikor ide a fórumra készitettem mérést, akkor látom, hogy néha pár szál nem fut 100%-on. Kicsit furcsálltam. Utánaolvastam, írták, hogy valszeg sok neki az alulfesz, nem durván, de már sok neki. Mondom nem érdekel, semmi bajt nem okoz. Errefel az elmúlt két héten két játék, amiket most próbáltam ki, rendszeresen kékhalállal crasheli a gépet. Fórumokon olvasgatom, mik lehetnek a bajok. Egyik atomstabil egyszerű kártyajáték, az nem okoz másnál hibát. Másik a Ryse Son of Rome. Na az egy bughalmaz. Mndom biztos driverhiba akkor. Drivereket többször újrarakom, minden verzióval. Mindig crashel. Mindenféle konfig varázslatok, meg nem is tudom miket állítgattam, semmi eredmény. Gond üt lehet itt a proci a hibás, pont úgy terhelheti a két game, ahogy nem bírja így alulfeszelve. Beállítom -145mV-re és voila, minden probláma megszűnt. Ha nem látom a prime alatt azt az anomáliát lehet még elkeresgélem egy darabig. Szóval én ajánlok egy fél-egy órás prime-ot legalább magában futtatni. Ha a hőfokok annyira nem is érdekelnek, mert az alulfeszes stabilitás ellenőrzésére nem igen van jobb eszköz tudtommal. -
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage #35392 üzenetére
Ha jol tudom pont a gsync miatt van letiltva, de javitsatok ki ha tevedek
-
válasz
MaxxDamage #35389 üzenetére
Mikor nem játszol az kevesebbet fogyasztana. Gondolok itt aksiról használva vonaton vagy bárhol. Úgyhogy lenne előnye. Az is igaz hogy az emberek inkább mobillal távoznak otthonról és használják út közben. Ezt csak a jó pont eltörlésére jeleztem.
-
válasz
MaxxDamage #35389 üzenetére
Ott van az,csak letiltva.
-
válasz
MaxxDamage #35386 üzenetére
Optimus-al tudnád előcsalogatni,de az abban a gépben nincs,az integrált GPU le van tiltva.(nehogy azzal tesztelgesd a Crysis 3-at)
-
válasz
MaxxDamage #35329 üzenetére
Kezd megjönni az étvágyad.
-
KFORboy
senior tag
válasz
MaxxDamage #35323 üzenetére
Igen, ez a tutiság most veled...
Sőőőt... igazából fél év múlva ha KillHates nyúlna hozzá és megint rakna rá neked frisset, és utána enné meg a fene, akkor se tudnák meg.
Az papírozás szerint, neked fém pasztát raktak bele... ennyi...Amennyit sorba álltál a lóf@xért még rosszul se kellene érezned magad emiatt.
Majd másfél hónap kellett ahhoz, hogy a gép olyan legyen, mint amilyennek alapból is kellene lennie, ahogy kiveszed a dobozból.
Többet volt a postásnál és a szerviznél, sőőőt a szervizes srác többet használta mint amennyit te magad SE, hogy itt szenvedtél velünk meg velük az oda-vissza pinpongozással.
Sajnos itthon ezt nem értik meg, hogy a fogyasztó vesz valamit, akkor jogosan várja el, hogy azt kapja amiért fizetet és attól az még NINCS RENDBEN, hogy amit ők elQrtak, nagy szívélyesen megjavítanak és akkor végre neked működőd lesz...
NEM
A normális az volna, hogy Működik és NINCS szükség a garanciára !
Minden más ami ettől eltér, az kellemetlenség a fogyasztónak.
Az, meg hogy ez a szerviznek/gyártónak is pénzbe, időbe telik az meg tökre 8, mert Ők cseszték el... ez nem lehet a te hibád.Az Egyesült Királyságban ezért van MINDEN warranty ügyletnél valami kompenzáció, és még kérni sem kell ! (már ha nem a Piece of Sh££t Londonban vagy, mert ott vannak érdekes anomáliák)
Mert a garancia nem arra van, hogy tuti használd, hanem arra, hogy ha Ők elbaCnak valamit akkor ne maradj ott egy helyben pingvinezve; garancia arra, hogy legalább ennyit kibír a cucc...
De HA nem... az hiba... egyértelmű
Megjavítják, mert ez a minimum... (hát még ha nem...) de ettől te még így is úgy is szívsz...Ez egy szerződés amit akkor jött létre, mikor a kasszánál ott hagytad a pénzed, ami egyértelműen meghiúsult (bután nézve; egyoldalúan módosult) azzal, hogy nem fedi a szerződés rájuk eső részét !
Elenged az 50e HUF-os új Huarache ragasztása... elmegy szervizbe... majd visszakapod (talán még folttal is) addig cipő nélkül voltál mezitláb, Ez oké ?
(Sorry a fing bibliáért Muerte, csak a fogyasztói érdekvédelem/fogyasztóvédelem nagy tüske a szívemben)
-
válasz
MaxxDamage #35317 üzenetére
Lehet, hogy azért nem "full réz", hogy ne korrodáljon (olyan gyorsan)
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #35313 üzenetére
-
válasz
Nem tiszta réz a blokk, hanem ötvözet, hogy jobban vezesse a hőt (marketingbullshit) azaz; olcsóbb legyen.
-
frame120
tag
válasz
Volt pár napja egy hsz erről: [link]
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #35309 üzenetére
Attól függ milyen vastagon tették fel és mennyire eszi bele magát a rézbe.Ha nagyon vékonyan rakták fel, akkor az első folyékony fémes kenés után érdemes fél évre rá lecserélni, mert egy csomó egyszerűen "beleépül" a hűtőbe,aztán már nem marja annyira majd,akkor elég évente egyszer.
-
válasz
MaxxDamage #35300 üzenetére
Köszi a Biosmodos linket, itt találtam rá leírást, hogyan tudom unlockolni az Acer laptopom BIOSát.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #35307 üzenetére
Az a lényeg hogy jó lett,mostmár használjad,ne piszkáld
-
válasz
"Ja és lap hiba az volt, hogy a CPU fesz / VRM szabályzás volt nem megfelelő... "
a virágokat az öltözőmbe kérem. Mondtam, hogy az EC tábla volt a hibás
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Jó feszen ment a procid az előző lapban is,az összes 7700hq úgy megy és még felette is gyárilag.
Raymond-nak viszont igaza volt abban hogy 300-400RPM a procinál nem sokat jelent (bár lehet gépfüggő dolog),de legalábbis most az enyémnél prime95-tel megnéztem 3500 vs 4000RPM és csak 1-2 fok volt a külömbség.A gpu-nál már látványosabb a külömbség hőfokban a két fordulat között,procinál nem. -
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #35293 üzenetére
Amikor először visszaküldték folyékony fémmel megkenve,volt 91°C a proci C3-ban,most lapcsere után 86°C lett.De még mindig az van,amit akkor is írtam,nem volt ott semmi túlfesz,az a hűtés még mindig csak annyit tud,mint lapcsere előtt tudott.Szerintem annyit csináltak vele hogy a prociventi fordulatszámán húztak.Az előző képeken 3500RPM-et láttam,amikor most megkaptad 3850RPM lett full load.Nem véletlen mókoltak a bios-szal,mivel nem volt más választásuk hogy lejjebb szorítsák a CPU hőfokot.
-
válasz
MaxxDamage #35289 üzenetére
Oké a 120 Hz, de a G-Sync meglétének csak az egyik követelménye megfelelő képfrissítés
Szerintem nem lesz gond a meleggel
-
válasz
MaxxDamage #35287 üzenetére
Ehhh... de jó, hogy beta-s BIOS-t raktak az új alaplapra...
A TV-n nyilván nincsen G-Sync, mert az monitor függő történet.
Most már csak a hőmérsékleteket kell lecsekkolni megint -
válasz
MaxxDamage #35261 üzenetére
De teljesen igazad van. Én egy 144 Hz g-sync monitort vettem tanácsra. Nos ebből van a 60 Hz g-sync nélküli dolog, mert persze a vga nem tudja a g-sync módot, de mindegy mert nekem így is nagyon jó. Nem vagyok kicsinyes, egyszerűen nincs panaszom arra amit kapok.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #35273 üzenetére
BIOS-ból nem megy.
Winflash gondolom panaszkodik hogy régebbi verziót akarsz feltenni, ezért kell a /nodate kapcsoló hozzá, hogy ne nézze.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #35262 üzenetére
Miért nem kérdezed meg őket? Lehet, kapásból tudnék, hogy hová nyúlj, vagy mondanák, hogy bocs, elcsesztük, mert rossz cuccot raktunk bele vagy valami.
De ahogy nézem, jah, nincs g-sync most nálad. Valszeg a vbios-ban lesz a kutya elásva, mert gondolom, kijelzőt nem cseréltek, de ugye lapot igen és lehet, nem megfelelő bios-t toltak rá. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #35266 üzenetére
Nem tudom ez hogyan kerülhetett fel és hogyan mehetett így tovább, mert tutira nem megfelelő verzió.
Próbáltam menteni, de nem is lehet, így tényleg a 302-st kell rá raknom... akkor ugrik a majom a vizbe, ha a 302-vel meg más probléma/problémák lesznek...Itt a lementési próba (2x próbáltam - mind2x ugyanaz az eredmény)
Írtam Asus felé is egy üzenetet, képekkel társítva, kivi leszek mit válaszolnak rá...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #35253 üzenetére
Valóban nem érhető el az a BIOS az ASUS oldalán, azt a Windows update tölti le.
ASUSTeK COMPUTER INC. - Firmware - 11/17/2017 12:00:00 AM - 10.1.2.304
Egyszer töltöttem le Windows update-ből BIOS-t és az is bugos volt
Aida-val olvasd ki a panel pontos típusát, hogy megegyezik-e a korábbival.
Ha semmi nem jön össze akkor én utolsó megoldásként Winflash-el downgradelnék 302-es bios-ra.
-
válasz
MaxxDamage #35251 üzenetére
Első körben csekkold le a kijelző típusát.
Aztán a vBIOS-t kellene megnézni, mert lehet, hogy azt frissítették. -
válasz
MaxxDamage #35253 üzenetére
Na püff letiltották a g-sync -et? Még a végén mehet vissza a szervizbe a gép. Hogy gondolták, nem fogja észrevenni a használója?
Mondjuk nekem nem hiányzik, az is igaz még nem láttam közelről, sem összehasonlítva milyen vele és nélküle. -
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #35251 üzenetére
bios reset/driver újrarakás.
ha ez se msegít akkor bios downgrade és remélhetőleg cska rossz bios volt benne.
Ha ezután sem jó akkor vagy az alaplap vagy a panel hibás.
-
válasz
MaxxDamage #35165 üzenetére
Pedig nem is olyan biztos........A mostani 2 Asus gépemnél nem mutatja.
-
válasz
MaxxDamage #35165 üzenetére
első ötven randi? 😊
-
válasz
MaxxDamage #35163 üzenetére
Oké,rosszul emlékeztem.
-
válasz
MaxxDamage #35147 üzenetére
"CPU Burner + Furmark futott egész hétvégén" ????
Jézusom! Ettől tuti hajtókar csapágyas lett!
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #35147 üzenetére
Azert az ott dolgozok nevet/alairasat kikockazhattad volna.
-
Medocsabi
addikt
válasz
MaxxDamage #35136 üzenetére
Hát az már megkétszerezi a hűleadó felületet sztem.
-
válasz
MaxxDamage #35136 üzenetére
Így van,nekem is volt,az már jó kis hűtés neki.
-
válasz
MaxxDamage #35132 üzenetére
Passz.Nem mertük hűtéssel tuningolni,amikor pasztázáson járt Attisnál-a garancia miatt.
-
válasz
MaxxDamage #35090 üzenetére
Most ez a pár szavam nagyon találó volt magamra nézve is. Kértem Muerte-től privátban még korábban új drivert a vga-mhoz, mert az új játékok sajnos sokszor igénylik, van hogy el sem indul nélkülük. Szóval tegnap volt úgy igazán időm vele foglalkozni és felraktam. Meg a Metro Exodus-t mellé. (Szóval nálam ez a vga driver csere komplikált a szabványaim miatt.) És megjelent a bitcoin vírus, szerintem az. [link] Na jó nem biztos, de lehet.
Az Istennek nem tudtam levakarni, és közben meg kellene az új driver is. Ha mindent újra teszek és megint felrakom akkor valszeg ugyanazzal szembesülök, ugyanakkor a világon mindent csak ne kelljen törölnöm az életművemet amit eddig felhalmoztam a gépemre. Így maradt a szoftveres védekezés megpróbálása, amit a link megadott(Reimage) Jó sokba kerültés most jön a teszt....úgy kell csinálnom mintha nem használnám a gépem, rá sem nézhetek még fél szemmel sem.
Kicsit féltem hogy pucolja ki a rendszerem, nehogy a vga bánja mint szokott ilyenkor, de ez nem úgy dolgozot mint egy mezei cleaner, szerencsére minden a helyén maradt eddig.A munka végeztével meg értékeljem......jó de mit? Idő kell míg meglátom csinált-e valamit.
Képzeld esete hogyan merjem futtatni a gépem ha lefekszem? Dolgozik majd 87%-os erőfeszítéssel reggelig tök ingyen valakinek. -
válasz
MaxxDamage #35086 üzenetére
Vedd ki a plexit akkor
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #35084 üzenetére
No, ez kellemes csalódás az Asus-tól.
-
válasz
MaxxDamage #35084 üzenetére
Korrektek!👍
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #35074 üzenetére
Tedd fel az Assassin's Creed Odyssey-t, az rendesen megküldi a hardvert.
-
válasz
MaxxDamage #35081 üzenetére
Már csak azért is,mert minden gépet teszteltek már annyian,azok fenn vannak a neten.ha valami komolyabb baj van-mint ugye nálad is kiderült-egy komolyabb játék alatt is kijön.
-
válasz
MaxxDamage #35074 üzenetére
Én mindegyik játék alatt tálcára teszem a HWInfo-t,játék közben megy a MSI AB.
-
válasz
MaxxDamage #35072 üzenetére
Meg bármi más alatt is,gondolom nem csak az az egy játék kerül majd a gépre.
-
válasz
MaxxDamage #35070 üzenetére
Ne teszteket nyomj hanem játékokat,ott is tudsz monitorozni,ha valami nagy gebasz van,látod azonnal.
Már tesztelték,minden rendben a géppel,szerintem el lehet hinni. -
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #35064 üzenetére
Igen ez már szép
-
frame120
tag
válasz
MaxxDamage #35062 üzenetére
Ismerem a progit, fent van, de nem találtam benne. A gaming center sem írja, ami érdekes, mert a biosban mutat fan rpm-et.
-
válasz
MaxxDamage #35062 üzenetére
Asus-nál nem mutatja,ha jól rémlik a tiednél sem.Már az újabb gaming center sem.
-
válasz
MaxxDamage #35026 üzenetére
Nem egy kategória a 2 gép sem méretileg,sem hardverileg-de sok örömöt hozzá,reméljük most már rendben lesz.
Neked 80 fok fölé nem szabad menni semminek.
Ja,a leragasztást fenn hagytam,így kaptam ezeket az értékeket!
Várom,mikor csesz le Killhates pajtás...... -
válasz
MaxxDamage #34891 üzenetére
Persze mert mi a lóf.szt csináljak 200 km messziről? Meg úgyis azt csinálod amit te akarsz. Hiába mondom, hogy merre hány óra... Megmondtam az elején, hogy a lappal van a gond, de ment az affektálás, hogy így-úgy sz@r a hűtés, meg rossz konstrukció
Egyedül Mikulásbá mondta rajtam kívül, hogy nem tervezési hibás a gép, hanem ott valami más gond van.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34877 üzenetére
A "mélyteszt"-ről ez jutott eszembe: [link] ,reméljük az Asus nem így fog tesztelni
-
válasz
MaxxDamage #34867 üzenetére
Alapesetben nem jobb,de érdekes,hogy játék(terhelés) alatt ha megváltoztatom a légáramlást,jobb a hőfok.Pedig én egy hülye parasztgyerek vagyok a nagy mérnökökhöz képest.
Még hogy nem igaz az elavulás tervezése.....
Minek tegyek alá hűtőt?Legalább nézd már meg ezt a gépet képeken,hogy is néz ki. -
válasz
MaxxDamage #34825 üzenetére
Na, mit mondtam?
-
válasz
MaxxDamage #34857 üzenetére
Igen,nem Max-Q verzió van benne,de nem ez a lényeg!Leragasztottam a kifelé menő levegő nyílás felét,jobbak a hőfokok-ha nem is sokkal.
-
Medocsabi
addikt
válasz
MaxxDamage #34855 üzenetére
Leásnak a probléma mélyére
-
válasz
MaxxDamage #34795 üzenetére
Igen,az az.Még gap pad is van ott,ha jól rémlik.
Nem kell a G752VSK alá semmi,te fogtál ki egy hibás példányt. -
válasz
MaxxDamage #34793 üzenetére
Abban a gépben külön hűtése van a SSD-knek.A Zephyrus-ba már nem tellett az Asusnak.
-
válasz
MaxxDamage #34783 üzenetére
Nincs levéve,aktív a hirdetés.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34674 üzenetére
A gari addig tart,amíg le nem jár
Természetesen nem tolódik ki attól hogy alaplapot cserélnek a gépben,a mostani dátumod lesz az érvényes. -
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34665 üzenetére
Korrekt a hozzáállásuk,le a kalappal.A többi majd kiderül.Szerintem semmi baja hűtésnek,annyit tud.
Az alaplap csere meg kérdéses javít vagy sem. -
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #34661 üzenetére
Nagyon nem.Az a hűtés nem azt tudja.Látatlanból megmondom hogy csont száraz rajta a paszta,vagy nem jó méretű thermal padok vannak fent.A procinak külön hűtője van,az megint más téma,oda kell venni neki 3 csöves hűtőt,ha csak az egy csöves van most rajta.
Majd szépen lassan bele lehet lapátolni egy valag pénzt,mire patent lesz minden -
Medocsabi
addikt
válasz
MaxxDamage #34644 üzenetére
Nem emlékszem már,milyen gépről is van amúgy szó?
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #34570 üzenetére
Ugyanúgy, nincs különbség. A genek számítanak.
-
válasz
MaxxDamage #34545 üzenetére
Igen jó drágák, de néha ki lehet fogni jó vételt, mondjuk használtat ami elég jól néz ki. Most legutóbb 15e huf-ért vettem egy hűtőszettet (venti, cpu és gpu borda gap paddal) előtte meg kb 1 éve akkor egy újat ami nálam is kb 40 ezer volt.
Az az igazság hogy valami csalafintaságon törtem az agyam(már letettem róla) és a KillHates-nél maradt gpu hűtőbordámat akartam itthonra pótolni.És így most abból is kettő van. Fő a biztonság, és előrelátás.
Te a thermal throttling miatt vagy dühös, és a power throttling miatt.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #34460 üzenetére
Semelyik
Clevo-ból 2 év a max, AW-ből lehet venni 3 évet, de nem könnyű az AW gép beszerzése és 3 év gari extra költségére rámegy a gatyád is.Viszont a komolyabb gépek nagy hátránya, hogy rohadt hangosak ahoz az ASUS géphez képest, akármelyiket veszed.
Ha halk de erős géept akarsz, akkor talán a Helios 500-as lenne megfelelő...abból van 3 év gari és halk is, de még nincs infó arról, hogy lesz-es belőle RTX-es gép. Hülyeség lenne ha nem lenne, de ha lesz is akkor RTX 2070-el és 700K fölött.
Clevo-ból 144 Hz G-Sync paneles gép, 4 gb ram, 1tb hdd, 8700 cpu-val és RTX 2060-al (2 év garancia) 620k.
A panel és a cpu is jelentősen jobb mint a G752VSK-ban, az RTX 2060 meg kb GTX 1070 szintjén van.
-
válasz
MaxxDamage #34456 üzenetére
Csontozd ki és add olcsóbban, az SSD meg a ram jó lesz majd a másik gépedbe!
Hagyd benne a 8GB-ot meg a tányérost, vagy a kis 128-ast és add olcsóbban.
Így lesz 32GB és több mint egy TB SSD a Clevoba amit Matyee-tól megveszel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged