- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Angel2014
addikt
50-72 órát ír a teljes beépülésbe...ahol nálam utána tovább hűlt a gépem.
A terítés meg attól függ mennyire egyenletlen hűtő lapka van hol kevesebb mint 1 mm van bizony, hogy több is kell mint 2 és tartom jónak az mx 4 et mert zárlatot nem tud csinálni viszont ha több kerül alá akkor sem történik semmi.
-
Angel2014
addikt
Épp ezért próbálom ajánlani az mx4 et...nem vezeti az áramot szóval túlfolyhat egy picit.
Szerintem a leg ideálisabb a gamer kártyákhoz és 8 evet ajánlanak a kiszáradáshoz.Lehet úgy is pasztázni vele ha szétteríted 1-2 mm vastagon , de a legcélszerűbb ha középre nyomsz egy diónyit és amikor ráteszed a hűtőlapot az szétteríti magától, ami túl folyhat egy picit mert nem vezeti az áramot. De ez csak az mx4 esetén van így mert léteznek olyan paszták amik vezetik az áramot és zárlatot okozhatnak aminek nem igen tesz jót ha túlfolyik ,mert zárlatot okozhatnak.
-
Goblin12
őstag
Ez érdekes, mert pl itt van rajta FireWire: Notebookcheck mondjuk ez 2011-es teszt. Sajnálattal látom, hogy a maiakon már nincs, akkor lehet rákell kökeményen gyúrnom a 18-as modellre.
-
kalmarzoli
csendes tag
Hát mit is mondjak
nagyon jó gépezet a fokokat és fps már nem is nezzem felesleges néha-néha fujtatt 1et a venti de gondolon hogy nem erölteti meg magát a wot diablo3 és bf3-4 ell.
Csak ajánlani tudom a gépet és az eladót is.
Estére kipróbálom én is ezta (butitást turbo off) nyomok 1 tesztet. -
-
Goblin12
őstag
250k na ne az már igazából egy fél AW ára.
És ha úgy van ebből kettőt ügye, és máris fél mila csak a vga. Nem semmi.
Nekem fáj ezeket a HSZ-ket olvasni amik itt vannak.Angel én nem tudom inkább bevittem volna egy dell szakihoz vagy itt a fórumon annyi ajánlott KillHates sorry ha rosszul írom a nevedet nevű fórumtárshoz és megnézettem volna vele, minthogy most kiadtál nem tudom hány k HUF-t, amiért esetleg megoldja neked Kill vagy tudom is én.
Egyáltalán a gépben lévő hűtő komp. azzal a VGA-val?
Na mind1 remélem megjavul a géped.Parkolóban való kipróbáláshoz meg had ne tegyek hozzá semmit.
wanted5: Jó látni, hogy más is tud gondolkodni.
Lenovomban volt valami Program szerűség ami írta, hogy meddig volt garis a gépem, szerintem az bőven elég lett volna ha gáz van vele mégha a blokkot véletlen otthon hagynám. Mihelyst lejárt egyből szétbontottam és ment a trutyi paszta ami kell
-
parkasz
senior tag
Hát ez az. Annó amikor újfent gémer gépet kerestem - az AW m17 r1 után volt egy rövidke kitérő (bár a thinkpad t42-t meg sata moddolni akartam
- nézegettem az asus-okat is, meg a lenovo-t is de NEM. Szépek, jók is de rá kellett jöjjek, hogy valami amit csak szervizben lehet szétszedni, azzal én nem tudok mit kezdeni. Figyelmem hamar visszakalandozott az AW-k felé, bár némely Clevo azért kísértésbe vitt majdnem.
-
-
Kasya
nagyúr
Ketlem, hogy ne lenne hamarosan valasz. Nem hiszem, hogy megengedhetnek maguknak...
Az ketkartyas rendszerben nem tudom hogy teljesit a CC, de azert egykartyas megoldasban, ha az ember nem nyul hozza, azert teljesen hasznalhato. Csak tenyleg ne akarjon az ember semmi pluszt (meg tobb monitort se).
Ugy gondolom, aki csak "atlag gamer" felhasznalasra veszi, annak jo az ati is. Amennyi pluszt ker erte az NV, nem biztos hogy mindenkinek megeri. -
Ursache
senior tag
Minden AW-re igaz (legalábbis amit kihámoztam Hates szavaiból), hogy win8-ra és win7-re külön driver van Command centerhez, és felfele kompatibilis, visszafele nem. Win8 frissebb drivert követel meg, amit magába a command center vezérlőjébe ír be, és ha azután felraksz egy win7-et, akkor szopóág
szerk: megelőztek.
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
Hogy miért ....mert az a hibakód igen csak a videókártya vagy a processorban lévő hd2000 kavar be muszáj valahogy kiszűrnöm.
Kérdés: ha kiszedném a videókártyát akkor lenne hd 2000 em? Akkor már felmenne?
Vagy ezt a procit beletenném egy másik alaplapba akkor megjelenne a hd2000?Vagy ahogy kretén javasolta tök mindegy hogy milyen de 2. generációs i5 . i7 el próbáljam meg egy másikkal?
-
Goblin12
őstag
Persze, hogy van, csak mint írtad arra nincs hiv. gari..
Eltérve ettől:
Ha bejön a PCI-E alapú M.2 SSD az AW-hez és dual VGA lesz a gépben akkor kelleni fog valami új Intel CPU is, mert a mostani csúcs i7-4940MX is csak 16 Lane-t tud, ami 2 vga és egy PCI-E SSD-hez baromi kevés.
Minimum 20 lanes kellene. Mostani VGA-k is x8-ban vannak.KillHates: Haha.
-
Goblin12
őstag
Igen, értelek, de szerintem ez a 4940MX overkill, azért a nem tudom hány +k $/€-ért egy 4710HQ-val szemben totál felesleges. Talán még az egyel gyorsabb modell a 48XXHQ még megérheti.
Asus G751JT-T7038H - Core i7-4710HQ 2.50GHz
43,94cm (17.3") Full HD matt | 8GB DDR3 | 1TB HDD 7200 + 256GB SSD | 3GB Nvidia GeForce GTX 970M | BluRay Combo | Sonic Master Soundsystem | Windows 8.1 64bit 1600€ ennyiért ez teljesen jónak tűnik. -
Goblin12
őstag
Ha a hűtésük jobb lesz vagy valami ténylegesen új, ahogy a blogban meg a hírben írva van már az is nagy előre lépés, akkor várhatólag nem lesz throttling 4,4Ghz-en.
DDR4 Notiban? még ilyen ramot sem kapni, de szerintem CES-en lehet felvillognak valami újjal, én legalábbis itt tenném meg.
(#2727) WARZ: Az MSI "legolcsóbb" GTX 980-as gépe 2300€ az az 704k HUF. Csak a vga-nak nem tudom az árát.
-
ako001
aktív tag
-
Ursache
senior tag
És nem a user adja az utasításokat a gépnek, windowsnak, és a programnak?
Tehát mondjuk ki, hogy a felhasználó tud drivert uninstallálni csökkentett módban megfelelő software-rel.
"Azt hiszem, hogy csökkentett módból kell."
De igen, ez önmagában kevés volt. Korábban előjött már a téma, és a csökkentett mód maradt meg, illetve passzívan DDU is
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
sehogy nem tudom feltenni a grafikust...
kérdés ha veszek egy másik karit akkor már tudom telepíteni a win 8at ? vagy a bios nem fogja engedni?
Intel / AMD / NVIDIA Display Driver
Optimus rendszereknél az Intel illesztőprogram telepítése előtt az nv illesztőprogram. Tehát, ha van egy M11xR2 / R3, M14x vagy M17xR3, telepítse az Intel illesztőprogramot.
Ha van egy 17xR3 3D opcióval, Optimus nem vonatkoznak Önre és az Intel illesztőprogram nincs szükség
A M17xR3 AMD, telepítse az AMD Display Driver. AMD tulajdonosok jelentik az Intelitt azt irja nekem nvidiám van . nem lehet felrakni ill nincs szükség rá....
-
-
ako001
aktív tag
Hát most egy kicsit elkedvetlenítettél
Az asusom is a meleg miatt döglött meg,pedig már mindent kipróbáltunk,paszta,hűtőpad,méhsejtrácsosra fúrattam az alját,de nem sokat segített.
De ezekhez a dolgokhoz nem igazán értek.
Az miaz a v bios?nem jár garivesztéssel?
Az instabil az mit jelent?Játék közben is vagy csak ha szénné 3dmarkozzák?
Mindenképpen köszönöm szépen a felajánlást,érdekel a dolog,de én majd csak novemberben tudok erre időt szakítani,mert akkor 1 hónapig otthon leszek.Persze ha neked is jó.
szerk
Most küldött a dell 1 emailt,hogy
szkennelje be klubkártyályátútlevelet kérnek vagy törlik a rendelést.Na mehetek keresni valakit aki tud ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged