- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdavid23
aktív tag
válasz
MaxxDamage #63147 üzenetére
A clevo center 4.0-at már jónak látom...így szép lassan obsidian-ra nem lesz szükség...sajnos nekem a keyboard progi nem ment jól így lassan leteszek róla... egy kis optimalizálás kéne obsidian progiknak, mert sztem újabb win verzióval nem teljesen kompatibilisek... eddig minden clevo notimhoz megvettem őket, de lehet nem fogom...
-
válasz
MaxxDamage #63122 üzenetére
PowerThrotttling és ThermalThrotttling az nálam kizárt a jelenlegi beállításommal.
Legutóbb(jó régen volt) mikor néztem a cpu 3,6Ghz fölé nem tudott menni, ott volt a határ, most így kíváncsi leszek csak pár perces, akár csak 1perc teszt eredményeként. Jó tudni adott helyzetben mit bír a vas, aztán nagyon nem kell erőltetni, csak röviden.
Amire kíváncsi volnék az az hogy jelenleg bírja-e maxon hajtani a vasat összterhelésnél. Ezt már a legelején, indítás után látni, nem kell széthajtani.....kilépsz mikor kedved tartja. Estére meg lesz.(A cpu is maxon megy, amennyire csak tud, persze az amolyan együttes sávszél dolog is lehet)
-
isti0308
csendes tag
válasz
MaxxDamage #63130 üzenetére
“Rád van bízva, bár én akkora terhelést biztos nem adnék neki...nem vagyok RM
” <— Szerinted ezt a G752Vsk-d is meg tudná erősíteni?
Bocsi Max, de ez magas labda volt… -
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #63133 üzenetére
Nézted a frekit is? Mert ez szerintem nem volt 5 GHz, a PL2 megfogta.
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #63125 üzenetére
5 GHz all core-nál a cpu-d esetében számolhatsz nyugodtan 300W-al, ha ehhez hozzájön a 200W GPU, akkor hűtés legyen a talpán, ami ezt tudja kezelni
Ott már lehet nem kell rezsó a rántottához.
-
válasz
MaxxDamage #63125 üzenetére
Biztos lesz powerthrottling, ahogy olvastam a 4.6 GHz AllCore nem lehetetlen.
Hogy a fenébe ne engedném rá!! De lesz benne vagy 4 analizátor, tehát nem vakrepülés lesz!
Ha valami megszalad, akkor gyorsan leoltom a villanyt neki! Inkább én gyújtsam fel a műhelyben ellenőrzött körülmények között, mint nálad a gép a lakást! -
válasz
MaxxDamage #63122 üzenetére
Majd én azért rátolom, hadd lássa mindenki hogyan kell elfűteni 500W-ot!!!
-
válasz
MaxxDamage #63100 üzenetére
Ezt örömmel olvasom
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #63111 üzenetére
Te most kiegészítő-hosszabbítást veszel, és még a régi él, azt valahol beszámíthatják. Valószínű azért csak ennyi.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #63106 üzenetére
Obsidian licence-t is sikerült lerendezni?
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #63106 üzenetére
Hát, lehet annyiban változott, hogy már nem is kérhető PCS-től 17,3" RECOIL®
Most ha megnézed, Standard-Silver és Gold van
Pedig bejelöltem a max konfig-ot.
Ezt tőlük kérdezd meg, úgy is kapcsolatban vagy velük
Ahogy nézem, a bestware az XMG-hez adja, de ugye ez másik cég.
XMG ULTRA 17 (Early 2021)
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #63079 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #63070 üzenetére
Akkor az nekem nem releváns, nem fogok 65-ös C9-et venni, szükségem van mindkét vesémre.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #63045 üzenetére
Drága tanulópénz volt...se gép se mani.
Remélem, hamar megoldod a helyzetet.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #63043 üzenetére
Amúgy miért is kellett kicserélni őket? Gondod volt a hőfokokkal?
Vagy csak bányászni akartál vele. -
kdavid23
aktív tag
válasz
MaxxDamage #63022 üzenetére
Mindig elfog a "gépvágy" mikor meglátom ... hogy én mekkora kretén voltam...hogy eladtam...
-
válasz
Megrendeltem egy vödör K5Pro-t szerintem napok kérdése és itt van (egy vagyon volt a posta)
-
echterion
nagyúr
válasz
Akkor K5 Pro és én hagynám azzal menni a gépet.
-
2018
senior tag
válasz
Killhates megcsinal ilyeneket. En sem allnek neki padozasnak egy notinal. Asztali alkatreszeknel nem problema semmi mert konnyeden szetbomtom de notinal mar ha nincsenek megfelelo eszkozeim neki sem allnek. Meg a hatterismeret sincs mibol mekkorat kellene rendelni stb. Szerintem kuld el neki es megcsinalja neked.
-
válasz
Szemetes kocsi? Miért nem postáztad KH-nak?
#63017 Darth_Revan:
Milyen GDDR5X nem GDDR6? RTX 2080 Super. Ilyen ramok vannak nekem is. -
k-adi
nagyúr
válasz
"KH szerint kezdek RM-02 lenni "
ajaj, akkor ragályos??!? -
Djatis
senior tag
válasz
Találj ki valami pici pénzt a gépre aztán megszabadítalak a szenvedéseidtől meg a minektől is
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #63018 üzenetére
Na hát annyit tényleg nem költenék még rá.
K5 Pro tökéletes a célra, egyetlen kérdés, hogy kell e cserélni x idő után.
Az biztos, hogy 1 év után nem láttam semmi jelét használat közben annak, hogy cserélni kellene. -
válasz
MaxxDamage #63013 üzenetére
Én meg hát őőőőő még korábban vásároltam új billentyűzetet, mert kiment a zöld szín. Alig van pár szín miatta. Ki tudja lehet csak szalagkábel........nem tudom.
A power panel sem a régi, valami tönkrement. Van két szalagkábel, egy külön és egy panelostul. A régi nem megy....eleinte még jó volt, de csak a bekapcsológomb funkcionált a végén. Ment be az új panel. Az jó, de a bekapcsológomb nem világít narancs színnel üzemelés alatt(videokártyával, cpu-val, fullon tekerő ventivel kapcsolatban van? Alaplap érzékeli hogy nem stimmel minden? Én a 150W quadro kártyámat be nem teszem többet, nem adok esélyt meghalni), se fehérrel, úgy semmi. Nem mondom így se rossz, nem világít be, okés, csak nem értem.
Nem egészen úgy néz ki mint a régi. Jó ez is leszámítva hogy ez sem ingyen volt.Szóval nagyon nem akarok feleslegesen már rákölteni, de ha továbbra is piszkálgatok olyan helyen ahová semmi közöm, akkor ez várható. Kellene minden városba egy KH akihez személyesen mehetne az ember ügyes bajos dolgaira orvosságot találni, akár több mindenre, és végén még olcsóbban is jönne ki, ha valaki erre izgulna.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #63018 üzenetére
A régi padokat kidobtad?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #63016 üzenetére
Az a baj szerintem, amit írtam neked privátba, ami nálam is volt...hiába volt pontosan lemérve és pontos méretű padok odatéve, a Thermal Grizzly padok keményebbek, mitn a gyári, ami nagyon puha, így nem tudják ugyanazt az alakot felvenni és nem tud a heatsink felfeküdni ugyanolyan jól, mint a gyárival
Szerintem vegyék K5 Pro-t és kend fel azt. Hosszabb távon lehet nem olyan jó, mint egy gyári pad, de a semminél jobb. Nem tudom mennyi idő alatt szárad ki, talán KH-nak van erről tapasztalata.
Én legalábbis ezt tenném, ha már így alakult. Tanúlópénznek elég a kisebb vagyonba került felesleges TG gappadok, felesleges venni egy komplett heatsink-et gyári padokkal 30-40.000 Ft-ért
K5 Pro is elég jó. Ráadásul GDDR5X memóriákra annyira nem is SOS padot tenni, nem pusztulnak meg túlmelegedés miatt olyan gyorsan. Annó vettem Inno3D RTX 2080 kártyát, amiben nem is volt gappaddal elvezetve a memóriákról a hő...nem volt szükséges, de biztos ami biztos alapon tettem oda K5 Pro-t
-
grizlisandor
veterán
válasz
Mi a baj? Csak nem sikerült a megfelelő méretű thermal padot beszerezni?
Újrapasztáztad és új thermal pad-okat tettél fel.
Miért kellene új heatsink? -
FőDudu
veterán
válasz
Mi baja?
Nem jo a hofok a padozas ellenere?
(nem megvenni akarom, csak erdekel).Nekem is suru most az elet, nincs sok idom az itthoni dolgokkal foglalkozni...
-
válasz
MaxxDamage #62997 üzenetére
Ha követtél eddig akkor tudod hogy a cpu melletti (3 db) kondikra mondtam a pasztát. Aida és játék teszt alapján 75 fok körül jelen pillanat meg van fogva a melegedés a procin, ami nekem így tökéletes.
A vga esetén pedig se paszta se gap pad csak ragacsos ram coller a vram-on és alapon (persze megy folyamatosan a rápakolt venti hangtalanul) jelenleg 20C, játék alatt meg (CP2077) 39C max. Erre mondtam hogy nem leszel rekorder, felesleges kockáztatnod annál a kiváló teljesítményű és hűtésű gépnél, hogy még jobb legyen, minek? Elég jó az, olyat szeretne mindenki. -
válasz
MaxxDamage #62991 üzenetére
Nincs mit. Ha esetleg a másodikat megveszed, dobj már fel pls pár képet, hogy hány fokkal segít hűteni.
-
válasz
MaxxDamage #62982 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #62982 üzenetére
Minek ez neked? Ráteszed azt a monstrumot ezekre és eltörnek a pilincka lábaik.
-
válasz
MaxxDamage #62922 üzenetére
Szerintem add fel, behozhatatlan vagyok jelenlegi tartózkodásom helyén.
Idle....(vagy sokat ittam vagy tényleg hideg vanVan oxigén és szellőzés, semmi jégverem)
Ezen még dolgoznom kell. Sima MX4 és rossz felfekvés, viszont így megfelelne.
Holnap a proci mellől levarázsolom a gap padot és meglátjuk.....már erre is lusta vagyok.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #62909 üzenetére
Meg egy ilyen nem arthat:
-
válasz
-
válasz
Csini lett!
-
motifator
senior tag
válasz
Mikor hozzám került a Clevo leszedtem róla az összes matricát. Akkor most ment a levesbe legalább 40 fps?
De most van egy fel nem használt 9th gen. i9. Még meggondolom, felrakjam-e.
De mi a helyzet maxigázon a CPU hőmérsékletekkel? -
k-adi
nagyúr
válasz
hajaj.. matricánkként +10 fps?
szerk.
én meg pl. pont olyan vagyok hogy leszedem mindegyiket
-
válasz
MaxxDamage #62898 üzenetére
Akkor most jöjjön a 32 chrome ablak.
-
válasz
MaxxDamage #62894 üzenetére
F@sza! 👍
Tudol, te ha akarol -
válasz
MaxxDamage #62867 üzenetére
nem kell rá paszta!!!
-
válasz
MaxxDamage #62865 üzenetére
neked ezt kellett volna: [link]
-
válasz
MaxxDamage #62863 üzenetére
Nem tudtam, hogy rendelsz
Mindegy megnézem az alit -
válasz
MaxxDamage #62859 üzenetére
Nekem meg nem rendeltél?
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #62827 üzenetére
Én már 2x kentem meg vele a gépet és konkrétan a kis tégely 2/3-a inkább 3/4-e megvan még, szóval szerintem 1-et veszel és évekig elleszel
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #62825 üzenetére
Szállítanak magyarba is és elérhető, nyilván az ára oylan amilyen: [link]
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #62822 üzenetére
Esetleg a K5 Pro? Mármint ezt csak fel kell vini, és úgyis felveszi a neki kellő vastagságot. Ebbe nem tudsz úgymond belekeveredni
Én mivel most szedtem szét a procicsere miatt, ahogy látom nem kell tőle félni mert nem folyik szét vagy ilyesmi, pedig még bringán is vittem a lapost nem egyszer. -
válasz
MaxxDamage #62814 üzenetére
Tudod hogy én milyen bátran álltam neki mostanáig e-péniszt növeszteni azzal hogy olyanhoz nyúlkálok amihez nem értek.(bár legutóbb inkább én szereltem volna) Volt tanulópénz nem kevés olyan esetben amit el lehetett volna kerülni, (meg igaz olyan is amit nem) mert a tuning és kalandvágy mindig fontos volt számomra ennél a jó öreg laposnál, annál is inkább mert még mindig ki tud szolgálni. Másokkal szemben nem akarok nagyon előre gondolkozni mi lesz esetleg 2-3 év múlva, a másik meg nekem elég a megszokott, bejáratott gaming laptopos élmény. Ezalatt értem a lapos összes elérhető hardverelemét, kivéve a vga az fps szám miatt. Inkább ezt csiszolom amíg tudom, így talán olcsóbb "lehetne" még sok javítás mellett is, mivel a használt laposok ára nagyon csökken, az újak meg nagyon emeltek általában. Még ha évente cserélsz is hatalmas bukás lehet, nem beszélve az új lapost mindig fel kell szerelni még ezzel-azzal, és miért? Pár évente megjelenő új kellő játékért amit a régi is simán visz? Akinek van rá sok zsetonja tegye. Nálam most meg kell húzni a nadrágszíjat, jött a zsarolás a kötelező oltás miatt.....maradok egy darabig alap fizun itthon munka nélkül hátha nem lesz új világrend. De ez már más egyéni döntés, aminek mindig vonzata van.
-
motifator
senior tag
válasz
Hűha, itt aztán rendesen elgurult a lelkesedés, ennyire nagy a baj?
-
válasz
mi történt?
-
2018
senior tag
válasz
Vegyél aw t ha mindenaron kiakarod bacni az ablakon a lovet potom 1.7 milla a maxos kiadás.
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #62747 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyivel lett hűvösebb, persze bench terén ne ess túlzásba, mert most más sincs itt, mint benchexhibicionizmus.
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #62745 üzenetére
Yes! Aztán ott is beindul a bechparádé?
-
válasz
MaxxDamage #62722 üzenetére
Remélem, az idő eldönti.
(egy alaplapot már megevett, az hozzácsapódik a vételárhoz.) -
válasz
MaxxDamage #62710 üzenetére
-
DonDragonka
őstag
válasz
-
conqver
aktív tag
válasz
Éppenhogy
Np -
DonDragonka
őstag
válasz
MaxxDamage #62648 üzenetére
Uhhh... Kitartást!!!
-
válasz
MaxxDamage #62592 üzenetére
És ha 2mm-es és 1mm-es lapokat tennél egymásra? Akkor meg lenne a 3mm
-
válasz
MaxxDamage #62589 üzenetére
Nincsen sajnos, már rég küldtem volna neked! Még gagyi sincsen, nemhogy Phobya...
-
DonDragonka
őstag
válasz
MaxxDamage #62515 üzenetére
2018-nak lesz OLED, Ő még majd később nézi meg mire jó és mi.
Nekem QLED-es van és felbuzdulva a témán tettem egy próbát...
-
DonDragonka
őstag
válasz
MaxxDamage #62512 üzenetére
Nem én írtam, hogy jön az új tv hanem 2018... 😊
-
kdavid23
aktív tag
válasz
MaxxDamage #62472 üzenetére
Fedlap, palmrest fém
szuper minőségi, küllemre csak az AW jobb valamivel.
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #62461 üzenetére
Maxx, most őszintén válaszolj légyszi.
Milyen az új géped anyaghasználati minősége?
Van olyan jó mint a GT73, a billentyűzet megközelíti a steel series minőségét, mennyire "műanyag" az egész?
Most ne az elfogultság szóljon belőled, hanem próbálj meg elfogultság nélkül beszélni róla.
Nem a teljesítmény érdekel, hanem a száraz val9ság please -
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #62449 üzenetére
Reméljük menni fognak benne, mert a másik lehetőség elég szűkösnek tűnik, mondjuk netezésre jó lenne úgyis
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #62446 üzenetére
Majd csak összeáll neked is.
Én meg mindjárt pattintom be a 8086-ot meg a ramokat, csak most nem tudok leszállni erről a nyavajás doom-ról a haverok addig addig csesztettek hogy csak vettem egy új játékot, pedig holnapra kész kell legyen mert egy cimbora játszani akar, szóval menni kell
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #62429 üzenetére
Oké, elfogadom.
Velem van a baj, hogy mindennek a gépen akarok külön portot, hogy ne kelljen semmi plusz vacak, elismerem a vereséget#62428 motifactor: igen, pont erre céloztam én is.
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #62204 üzenetére
MM ugyan nem szállít magyarba.
( de az ügyfélszolgálattal talán le lehet beszélni hogy a bolthoz küldöd a futárt és bolti átvétellel rendelsz)De az összes többi hivatalos német eladónál is ennyi.
Alapvetőencsak arra voltam kíváncsi szerintetek ennyit a kiherélt gpu ellenére megéri-e?
Német Amazon szokott magyarba szállítani az ő áraik meg álltalában egyeznek az MM-el. -
válasz
MaxxDamage #62172 üzenetére
Hűűű 7TB is majdhogy kevés?
Szép
Csak én sem tudo elképzeln, hogy a 7TB, hogy kevés lenne. -
válasz
7 TB???
Mert te beteg vagy!
El nem tudom képzelni, mi a fárszkarikának ennyi tárhely (hacsak nem a kecskeporesz-gyűjteménynek
) Én kb. 150GB-nyi projekt-et használok aktívan, azt is a többlakiság miatt felhőben tárolom, hogy elérhető legyen több platformról is.
Néha akkor szalad meg az állomány amikor a drón videóit vágom, de az is nagyon időleges szokott lenni. -
Silverboy
aktív tag
válasz
Nincso olyan háttértár ami "sok" lenne
#62168 mályva
Y520, minden szinten rosszabb választás, van a családban, (26K volt a teljes reinstalláció ~ új burkolat (mert, hogy zsanér és törik a tejfölös doboz), új csavarok, utángyártott erősebb zsanér természetessen ALI(fríshipping)).
+1 TUF-ra (hát ezt se szoktam gyakran mondani), abból lehet élhető gépet varázsolni, nem lesz kompromisszum mentes, de élhető lesz.
-
válasz
MaxxDamage #62131 üzenetére
Természetesen!
-
válasz
MaxxDamage #62117 üzenetére
A fene a beled! Szerzek neked, de lemegyek és RÁFÚROM az asztalodra, hogy el se tudd venni a CLEVO mellől a gyűrött DELL-es egérpadot!
-
KisApám
addikt
válasz
MaxxDamage #62002 üzenetére
Az asztali gépembe 2x8 GB RAM van. De ha volna csak úgy 2x16 GB-om otthon a polcon, miért ne
Olyan játékaim nincsennek fent, amikor az teletolták volna (van bőven).
Csak YouTube-on láttam olyan játékokat, amiknek még a 32 GB is kevés volt.
Microsoft Flight Simulator. -
válasz
MaxxDamage #61845 üzenetére
Nem mindenki olyan fitti mint te
-
válasz
MaxxDamage #61842 üzenetére
Nem szeretném, örülök, hogy lement a brutál úszógumi, meg a puhom
-
válasz
MaxxDamage #61825 üzenetére
Még nem próbáltam, nem szereltem szét teljesen sosem és nem most szeretném megpróbálni, túl sok minden forog itt kockán. Ezzel vége a kontárkodásos életemnek, bizonyos értelemben.
Én megelégszem a jelenlegi max kiszorított teljesítménnyel. Nem akarom hogy újra elromoljon, a lehető legkevesebbet kockáztatok a jelenlegi nem hétköznapi felállással.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #61810 üzenetére
Merlin, van hogy honnan rendeled ?
Köszi. ! -
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #61806 üzenetére
De lehet, eddig is azzal fizettem.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #61737 üzenetére
Hasznos és menő.
(#61738) raklo1:
Nem tudom. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #61734 üzenetére
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #61729 üzenetére
isopropyl alkohol, bocsi
-
válasz
MaxxDamage #61731 üzenetére
Miért nem vagy elégedett azzal amid van? Jó sokba került ez neked. A felesleges lóvét én inkább dobnám a malacperselybe, a jövőben ugyanis egyre nehezebb lesz majd jó géphez jutni. Nem beszélve ha véletlen úgy járnál mint én, hogy 1db chip elszáll, de pont az amelyik javíthatatlan és mehet alkatrésznek vagy kukába az egész.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #61727 üzenetére
Gyurmával mit szeretnél csinálni?
Alsó IPA az van itthon, felesben desztvízzel keverve kiváló ablaktisztító.
Paszta eltávolításokhoz fertőtlenítős törlőkendőt ajánlottak itt ph-n, bevállt. -
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #61727 üzenetére
utóbbit ajánlotta killhates nekem is, sajnos nem volt, de legközelebb veszek én is. Pont így hívta privátban
-
conqver
aktív tag
válasz
MaxxDamage #61716 üzenetére
Szevasz,
Marad a nem gyári, ugyanazokkal a specifikációkkal -
conqver
aktív tag
válasz
MaxxDamage #61687 üzenetére
Köszi ez kapásból megvolt......
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #61696 üzenetére
Az passz, de én rákérdeznek a NAV-nal, nehogy visszaerkezeskor befogjak. Szerintem vagy semmi vagy max ott is egy papírt kitolteni hogy javításra megy ki.
-
kdavid23
aktív tag
válasz
MaxxDamage #61678 üzenetére
Én megmérném milyen magas lehet maximum és egy teljesen lefedő bordát vennék rá. Az egyik ssd kicsit mélyebben fekszik, oda tennék réz lapot
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #61609 üzenetére
polirozás mit jelent? annyi hogy jobban levan takarítva?
-
motifator
senior tag
válasz
Nekem 9 -11 C javulást hozott az operáció.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #61611 üzenetére
Menő.
A meglévő 32 Giga mellé?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Ezt te csináltad vagy valakivel csináltattad?
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #61593 üzenetére
Ezert veszek en meg mindenfele szirszart a Lidl-ben amikor epp akcios.
Tolomero, lezeres szintezo, furogep akkujara rakhato lampa es USB tolto, lepcsos furoszar, szines tepozaras kabelkotegelo, stb..Mind par euro, jo ha van itthon.
Tegnap is jott a szomszed, hogy nezzuk mar meg amit kabelezett, nem mukodik a halozata.
Kapott olyan Gewiss RJ45 betetet amibe a regi telefonos beuto szerszammal lehetett csak bepaszirozni a kabelt. Altalaban a muanyag resz benyomja a kabelt a kesek koze ha bezarod - na az ove nem ilyen volt. Nem baj, akadt halozati teszter es beuto is itthon. -
conqver
aktív tag
válasz
MaxxDamage #61593 üzenetére
Itt kezdődik egy rendes hűtés
Mi a géped típusa? -
fordjee
aktív tag
válasz
MaxxDamage #61558 üzenetére
Most valami durvábbat fogsz szerintem, ha megírod😀 (rosszra valaszoltam nem te😀)
Közben megnéztem, Flowhoz is járna az ajandék április 1 után, így már kicsit rosszul esik, hogy 3 óra miatt lecsúsztam és kaptam egy sajnáljukot. Főleg hogy 31-én ki sem csomagoltam😀 -
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #61553 üzenetére
Max más panellel (360 hz) ha érkezik, de én ebből már nem. 3/3 rossz volt.
De ha akarnék se tudnék még egyet próbálni, mert a Telekom eladta mind a 24 db-ot amit kaptak
Más boltban még nincs 3080-as gép...(max AW 4k kijelzővel nevetséges áron) -
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #61493 üzenetére
Akkor jól láttam, azért is kérdeztem, mert én is úgy tudtam, hogy vagy paszta vagy thermal pad.
(#61499) Xerath404:
Hajrá, várjuk az infókat.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #61470 üzenetére
Akkor a pad szétmorzsolódott annyira, mintha paszta lenne a chip-eken?
-
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #61462 üzenetére
A Thermal Pad-ok alá kell paszta is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Elektromos cigaretta 🔞
- Jelszókezelők
- Eredeti játékok OFF topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest