- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
MaxxDamage #109420 üzenetére
Akkor menthető?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #109419 üzenetére
Most néztem Axagon M.2 eszközzel, van benne egy 1TB SSD és azon rajta van minden driver, progi, stb... na és a BIOS is (Prema, update RTX 3080, stb..)
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #109414 üzenetére
Fn+d nyomasa boot kozben? Ez bios reset.
FN+b viszont usb-rol bootolna a biost valami xyz.rom formatumban kell rajta lennie. Ez a bios recovery.
1-1 probat meger.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #109402 üzenetére
Igazából nagyon megvagyok vele elégedve . Semmi baja sincs. Halk jól hűt és nagyon erős gép. Ok annyira nem erős mer egy asztali 4070Ti sebességét kapom de laptophoz képest a legerősebb. Mindent visz 4K ultrán 60 fps sel kivéve pár nagyobb cimet. Cyberpunk2077 , The Last of Us Part I stb.. de ezek is elfutnak 4K közepes beállitáson 60 fpssel. Laptoptól többet nem várhatunk jelenleg. Talán az uj széria jobb lesz. Jo lenne már egy olyan laptop ami 4K ban ultrán minden játékot 60 fps sel futat. Szép álom .
-
maximilian4
addikt
válasz
MaxxDamage #109400 üzenetére
Mérd le a súlyát a laposnak, réz árában elviszem tesvirem.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #109400 üzenetére
Teljes BIOS resetnek meg kéne oldania azt.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #109382 üzenetére
Az az alaplapi orajel. Elvileg 100 Mhz es azt szorozza a szorzo. Tehat 50-es szorzoval 5GHz a freki.
Nem kene piszkalni, ha lehet is allitani, akkor se nyulj hozza.
(en max full bios mentessel csinaltam ilyet - ugyanis ha nem indul be tobbe akkor azt vissza kell tolteni). -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #109393 üzenetére
Baszki...
Csak nem bírtad ki, hogy ne bactasd a bclk-t? Valahogy csak ki lehet resetelni azt a gépet is. -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #109362 üzenetére
Nekem 4 helyen van (eltero merteku) UV.
Cache,core,igpu,system agent.A legtobbet a cache eri, azzal hul a proci.
-
válasz
MaxxDamage #109269 üzenetére
Inkább arról beszélj hogy a procijaid kipihenték-e magukat és beálltak-e rendes hétköznapi működésre?
A rejtvényt megfejtetted?
-
pidzse4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #109228 üzenetére
Egész jó köszi.
-
válasz
MaxxDamage #109255 üzenetére
Igen ott valami nem stimmel. Itt minden rendben.
A core speed, multipler körül nem tiszta nálad. Talán a memóriánál van valami rosszul beállítva? Én direkt nem piszkálom nagyon a bios-t. Azt is hagyom inkább hogy maga állítsa.
-
Semin
őstag
válasz
MaxxDamage #109229 üzenetére
Hát igen van az a levegő mennyiség ami a max. TDP pörgő gépet is lehűti... 80dB(A)
Az komolyEzeket a képeket nézegetve felmerült bennem valami.
A gépek ventilátorainak van egy működési tartománya pl : 0-5000rpm.
Ha ez a cucc fullon küldi a levegőt nem pörgeti túl ezen tartományon a lapátokat?
Én nem lennék benne biztos, hogy hosszútávon nem vágja tönkre a beépített hűtést. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #109228 üzenetére
-
Csandi
őstag
válasz
MaxxDamage #109211 üzenetére
Így van.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #109204 üzenetére
Mit tudsz ajánlani amivel nem lövök mellé és legalább 5 fokot letudok vele vinni? Mert ez is volt vagy 10.000 ft és semmit nem ér ok 0,5 fok minusz hu ha
megérte a 10.000 ft ot . Lehajtott kijelző mellett játszani tilos ugy tudom ?
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #109155 üzenetére
persze, nem is gondoltam azt, hogy ezzel nem kéne foglalkozni. Szerintem a Lenovom is ilyen volt, de jó kérdés, pedig hasonló kivetülés volt valahol, csak akkor meg szólt volt Killhates is, hogy nézd, nem kell aggódni/az ottan nem jó, szóval alapból nem tudom melyik gépemen volt, de mint ha láttam én is ilyet
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #109122 üzenetére
mondjuk aki meg nem szedi szét, és ilyen a gépe...én csak annyira szedtem szét, hogy beleraktam az ssd-t meg cseréltem ramot, és rögtön mindent vissza, körbe se néztem, mert kb minek.
Pont ilyenek miatt kelteném magamban a felesleges feszkót -
válasz
MaxxDamage #109135 üzenetére
Mondjuk kárát ennek eddig sem éreztem, nincs min érezzem, mert sok száz fps-t sosem futtattam eddig semmivel, a jövőben sem fogok. Olyan mint egy fps korlát valami részéről.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
Úgydöntöttem irok a fixdirektnek és rákérdezek elküldtem 2 képet mondják meg ők hogy mi ez . Kiváncsi leszek mit irnak vissza.
ködöskömény: Megvárom mit ir vissza az asus szerviz. Remélem igazad lesz és nem kell ezzel foglalkozni. Csak szeretném 100% osan tudni hogy most ez garancia vesztés vagy nem. Mert ahogy irtad akkor letojom én is . Viszont ha emiatt azt mondják hogy leöntöttem vizzel vagy valami akkor visszaviszem és visszakérem a pénzem 14 napon belül vagyok. Remélem maradhat mert baja nincs. Csak ne hogy késöbb meghibásodjon és azt mondják hoho látom itt kifolyt valami fogyadék emiatt ment tönkre te ezt a laptopot eláztattad igy nincs rá gari. Mert ugye az első dolog amit a szerviz csinál hogy rád akarja kenni a hibát hogy neki ne keljen veled foglalkozni.
-
válasz
MaxxDamage #109121 üzenetére
Ahogy megyek lejjebb egyre szarabb.
Fogok mérni még ilyen FHD teszteket másokkal. Érdekel hogy ez miért van. Az Extreme az tökéletes.
-
Csupati
őstag
válasz
Az asus RMA rá nagyon kíváncsi vagyok, elég komoly problémák vannak velük is : [link]
Erre pont jó a 14napos elállás, bár nem szép dolog de ilyen hibára lehet azt mondják víz káros a gép és nuku gari ,de ne legyen így. -
pidzse4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #109118 üzenetére
SeniorTilla veterán Ezt irta:Még a szivacsokon is látszik a két szélén. Én visszavinném, később nemhogy erre fogják, hogy nem garis. ROG, nem olcsó gép.
Akkor most mi a tököm legyen?
-
apollo12
veterán
válasz
MaxxDamage #108949 üzenetére
alapból jól megy a gép, de ahogy win telepitó indulna ez fogad........
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #108919 üzenetére
Egyszer majd veszek egy X170-et , ha már kb az összes szériábol volt 1-1 legalább ezt kivéve. Plusz az utolsó MXM-es, csak "ikonikus" darab.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #108909 üzenetére
A strix nem prémium kategória náluk, az a Zephyrus. Amúgy jah, ez elég gyökér dolog tőlük, nem mindenkinek van affinitása szétbontani és lehúzni a kábelt a csatiról, ha zavarja. Meg persze ez csak akkor valós megoldás, ha állandó off-ra akarjuk rakni.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #108883 üzenetére
Gondolom az 5080 lesz olyan gyors mint most a 4090 áfával együtt kb 700 lesz a 5090 meg gondolom 1,2 millio. De hiába jön ki februárban ugy sem lehet majd kapni. Ugyan az lesz mint amikor a 40-es széria megjelent hónapokig nem lehetett kapni. Szóval hiába jelenik meg februárban amerikában jó ha májusban lehet majd kapni európában is pár darabot. Ha nem juniusban. Azt is jól túlárazva.
-
Semin
őstag
válasz
MaxxDamage #108883 üzenetére
Arra 20%-ot simán tegyél rá mire EUR lesz belőle, illetve a dolláros árakban nincs áfa. Tekintve hogy a 4070 is 260k jelenleg tuti hogy a 5070 fölé érkezik árban.
-
válasz
MaxxDamage #108874 üzenetére
5080 fölé nem megyek. Az is megfizethetetlen lesz.
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #108874 üzenetére
asszép lesz...bár szerintem a 4090-et se kell még jóideig lecserélni, akinek az van
-
válasz
MaxxDamage #108859 üzenetére
Minek teszel te erre megjegyzést kedves ismert kolléga?
A mi szánkból nézve ez lehetne provokáció is. Sajnálom hogy ez van. Nincs jövőképem hogyan tovább. Élek egyik napról a másikra, nagy távlatokban kétségbeesés. Ilyen az élet, aztán továbblépünk mikor rákényszerülünk és lesz valami, mindig így volt nálam.
Ideje volna beüzemelned valahogy az adaptert.
-
Adi01
tag
válasz
MaxxDamage #108772 üzenetére
Már mint a fekete habszivacsra gondolsz?
tudsz rendelni innen: [link] ezekben annyi a jó, hogy a hab szivacsban alapból van pici mágnes így ha ragasztasz az U3 plusra mágnest akkor nem fog csúszkálni. Persze kérdés méretben jó vagy sem az IETS GT 500/600 habszivacsa. Fent van a videó ami 15. Percről indul ott az elején leméri a szivacs méreteket és abból már tudsz tájékozodni.
vagy marad a temu és a vágdosás bár nem tudom milyen a minősége [link]bár biztos lehet itthon is venni valahol ilyen habszivacsot.
-
Adi01
tag
válasz
MaxxDamage #108771 üzenetére
Jó a te vízhűtéses rendszered egészen más kategória, mint egy laptop hűtőpad. Ez átlag felhasználóknak van egy vízhűtésnél fúrni faragni kell stb gondolom.
-
Adi01
tag
válasz
MaxxDamage #108766 üzenetére
70-75dB körül van 2800rpm-nél.
60-65dB körül van 1400rpm-nél.
Nem halk az tuti -
Adi01
tag
válasz
MaxxDamage #108753 üzenetére
Nekem van.
Gyorsan csináltam egy tesztet a majmossal.
Asztalról indítva simán hűtés nélkül.
[kép]
Ez pedig behűtve asztalról indítva 2800rpm-nél.
[kép]
most ennél a tesztnél nem nyaldosta a maximális 100-105fokot a processzor hűtés nélkül de néhány játéknál simán és akkor máris hozza a 20-25 fok közötti különbséget a cooler pad.
1400rpm nél pedig ugyanúgy hozza a hasonló értékeket. -
baro32
aktív tag
válasz
MaxxDamage #108526 üzenetére
Az biztos
Elég volt mostanáig a 32gb meg bíztam benne hogy még 5-6évig megtartom ezt a laptopot és majd csak a következő váltásnál veszem meg 64gb-al de úgy néz ki ezt meg kellett lépnem és ha most jött egy ilyen játék akkor jövőre való bebiztosítási alapon ezt nem fogom megbánni.
11-hónapja van meg a laptop 900ezer forint volt az ára most vettem bele 75ezer-ért 64GB RAM-ot és ugye megmaradt a 32-ő amit még el is adhatnák ha akarnám akkor visszajönne olyan 30-35ezer még.
Ugyanis nekem az is 5600MHz-es és tele van az apró 4800MHz-el mivel elég sok gépet csak azokkal árulták és mindenki aki teheti cseréli adja el belőle és gondolom veszik az 5600MHz-et bele. -
imre687
tag
válasz
MaxxDamage #108489 üzenetére
digiprime
-
Rogiii
aktív tag
válasz
MaxxDamage #108393 üzenetére
Ez a két gép között vaciláltam és azt az ajánlást kaptam hogy ezek tök egyformák.
Ha mégis a Tuf a jobb vétel akkor még vissza tudom mondani és vehetem az Asust is. -
válasz
MaxxDamage #108385 üzenetére
Sérült. Majd egy ilyen lesz helyette a jövőben. [link] Ennél sokkal olcsóbban.
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #108369 üzenetére
hát akkor ezt egymás közt vittasátok meg ,mert te azt írod ,hogy sok pénz elmegy rá (amugy én is és szerintem itt sokan is ezen a véleményen vannak) a másik felhasználó meg azt mondja mennyit sporol vele
. Szóval itt vannak nézeteltéresek bizonyos területen még nálatok is.
#108375echterion
Nem kell oda legion 7 4090 el bőven elég a 4070 msi-is -
nggabi
félisten
válasz
mennyi az annyi eddig? 1-1,2 misiért már mennek a legion 7-ek 4090-el
-
válasz
Hát mi sem vagyunk teljesen egyformák.
Ettől volt mindig is olyan szép a topik még az építgetős korszakában.
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #108342 üzenetére
mondjuk ezért 64 gb-osat venni...
asszem 8 is elég, mint ha arra tettem volna legutóbb
-
Teasers
tag
válasz
MaxxDamage #108295 üzenetére
Köszi, sajnos a keretbe, még a használtpiaci árban sem fér bele a 4060. Talán 4050-el ki tudnék fogni 250-ér egy darabot. Csak akkor kérdés a 3060 nem érné meg jobban?
Tényleg nem lenne agyon használva, játék tekintetében is csak régebbi “könnyedebb” darabok futnának rajta. -
ZsoltGoku26
junior tag
válasz
MaxxDamage #108280 üzenetére
Azt megbeszéltem ès lehet októberben, I7-10700T cserére is együtt energiatakarékos érdekében de majd kiderül
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #108269 üzenetére
Az N960KP-nál a CPU desktop , Nekem küldött képet 25W on megy az I5- 10600 benne 56 C ér el, a GPU 3060 115W -on 80C , sajna kicsit béna lett a hütése gyárilag a gépnek és egy normál 10700 már trottyol benne, azt sejtem hogy mivel a procihozz könnyű hozzáférni lehet csak az lett megpasztázva, a GPU hoz viszont nagyon szét kell szedni, dupla fenekes gép mint a 6 és 8. gen procis Alienware-ek.
Sajnos RTX szériát vbios moddolni NEM lehet mobil GPU esetén , és az MSI AB is azért ír lakatot minden opcióra. Maximum egy komplett Vbios csere lehetséges de azt is óvatosan, mert nem MXM és nemtudom hogy van e külön vbios a GPU-nak vagy az alaplapi biosba van e integrálva.
Viszont a Celvo Center 3.0 megy rajta gyári driverként fel van tüntetve ott egy egyedi fan courve el lehetne hozni talán. -
ZsoltGoku26
junior tag
válasz
MaxxDamage #108264 üzenetére
https://www.techpowerup.com/vgabios/256736/256736
Cél: 80W
korlát: 105W
Akkor ez egyszerű megoldás? De hogyan lehet megcsinalni? -
ZsoltGoku26
junior tag
válasz
MaxxDamage #108264 üzenetére
Igen, mobile 140W nvidia vezérlőpult szerint de inkább 100W korlát legyen h ne melegjen vele.
-
lionshamlet
senior tag
válasz
MaxxDamage #108194 üzenetére
Ha jol emlekszem a Soldier Of fortune már nem is indult el 640x480-as képernyőn.
800×600 display volt a minimum - igen, jobban belegondolva ment is az anyázás hogy az osszes megsporolt pénzedből videóvezérlőt vettél (s3trio helyett valami nvidia mx-et, passzív hűtéssel persze) erre most kell egy monitor is.
Anyádék meg csórók mint a föld.
Maradt a super mario es az oroszlánkirály. -
válasz
MaxxDamage #108198 üzenetére
A thread mutat el linket és ott van fent ez és hasonló külső eGPU boxok.
-
válasz
MaxxDamage #108175 üzenetére
Jobbulást, meg kitartást! 👍
-
válasz
MaxxDamage #108164 üzenetére
Jó lesz ez későbbre. A lényeg az eszköz meg van rá, aztán mikor eljön az ideje azt tudni fogod.
-
válasz
MaxxDamage #108171 üzenetére
Szerintem egy 4080STi vagy 4090 a dupláját rápics@zza a 3080-ra, ha megy a DLSS3.0
Én egy 4070S-t használok egy 5K-s LG monitorra kötve és röhögve hajtja ki az 5120x2160-es felbontást -
válasz
MaxxDamage #108172 üzenetére
Nem kell ehhez ismerős
Egy csomóan bér-3dnyomtotanak itt a PH-n is -
válasz
MaxxDamage #108169 üzenetére
Letöltöd a redditről a 3D plan-t és megalkuszol egy itthoni 3D nyomtatós emberrel.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #108166 üzenetére
Remélem én is. Várjuk a teszteket, kend el vele Miki száját.
-
válasz
Gratulákok!
Nagyon pacek 3D nyomtatott VGA kártya tartókat lehet kapni olcsón: -
echterion
nagyúr
válasz
Egy újabb egpu-s kolléga.
-
válasz
MaxxDamage #108131 üzenetére
Ok, bár hozzám képest az SR 10-el alattam van, mindegy sokat nem oszt szoroz. Sem egyforma a vga sem.
Szerintem ahogy nézem a proci itt nem vesz vissza annyit mint amire gondolnánk, nem olyan tényező.Az FG visz mindent.Folyton nézem a Murki Mario urat mikor szánja már el magát egy új cpu alaplap fejlesztésre.
Az csúcs ahogy még ki is teszi a konfigját a kirakatba.
Ebből kiindulva talán tud valamit.
Jaja az RT sincs, észre sem vettem.
-
Semin
őstag
válasz
MaxxDamage #108131 üzenetére
Nem csak a frame gent nem kapcsoltad be, (nyilván azt nem is tudod)hanem a grafikai beállítás is gyengébb, illetve a Ray Tracing sincs beállítva. Hasonlítsd össze a képeket. Cinematic helyett very high illetve Full ray tracing : very high helyett off
szerk:
@RM007:
Durva. Nem tudom mi okozhat ekkora teljesítmény veszteséget. Minden esetre ez nem sok jót vetít előre az UE5-ös játékok esetén a 30-as szériánál -
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #108006 üzenetére
En csak az energia felhasznalas miatt haszbalok notit amugy, Mar van s9 ultra tabom igy legkotelebb a hordozhatosagot mar az valtja ki. Na meg jelenleg semmi normalis proci es gpus gamer noti nincs a piacon amik vannak az aruk ugy elvan szallva hogy felebol fullos gepet rak az ember ossze.
-
nggabi
félisten
válasz
nagy kaland
-
Gergello
addikt
válasz
Trezorba is könnyeb bevágni a nap végén, mint az asztalit.
-
válasz
Ezt én hiába mondtam már vagy ezerszer mindig süket fülekre talált. Egyszerűen nem értik az emberek. Csak két szélsőségben tudnak gondolkozni, közte számukra semmi sincs.
-
válasz
MaxxDamage #107997 üzenetére
Ezen a héten mondták már neked, hogy "ennyi erővel lehetne asztali géped is"?
Már ha jól értem, hogy a töltő nincs kihúzva sosem. Akkor az nem laptop, hanem
desktopvmi más. -
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #107997 üzenetére
vagy ha büdös
nem lehetett kihagyni
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #107993 üzenetére
hát az szerintem mindegy. inkább azt nem szereti ha folyamatosan rá van dugva hálózatra 100%on, attól puffad fel előbb. valójában ha a szekrényben tartod, töltöd havonta, ajtótámasz tök8 úgy is kampó neki pár év alatt. használni kell oszt' jóvan.
-
válasz
MaxxDamage #107993 üzenetére
+1
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #107967 üzenetére
Ha csak netezik arra jó lehet.
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #107958 üzenetére
egyik gépemmel még 120 GB-os ssd-vel dolgozok,kb 70 gb szabad hellyel
abból a fejlesztői közeg levett már 20 gb-ot
de az csak ilyen napi 1-2 órára bekapcsolós, mikor befekszek az ágyba
-
válasz
MaxxDamage #107811 üzenetére
Ifjú tanítványom hol jár a csomagod?
Az erő veled lesz! Remélem a dark kiszerelést kapod.
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #107914 üzenetére
ez elég ciki
vegyen az ember átalakítót, amit kb évente max ha egyszer használ...
-
válasz
MaxxDamage #107914 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #107804 üzenetére
Izgatottan várjuk majd az eredményeket!
-
válasz
MaxxDamage #107801 üzenetére
Mértem megint egy tesztet a másik laptop kiszereléssel is.
RT nélkül, az első az besült, beakadt párszor, aztán lejjebb vettem a grafikából. Nem láttam különbséget.
Gondoltam amíg várakozol.
-
peet05
aktív tag
válasz
MaxxDamage #107789 üzenetére
Persze, elég, de mindenkinek más az igénye.
Neked is azt írták/olvastad, hogy nem igazán lehetséges az adapteres történet, de látod, mégsem hagy nyugodni, és megpróbálod.
-
peet05
aktív tag
válasz
MaxxDamage #107779 üzenetére
Mondtam én..
És mi kerül bele/rá/mellé? -
válasz
MaxxDamage #107701 üzenetére
Mindjárt összeütök egyet!
-
válasz
MaxxDamage #107604 üzenetére
Mindent értünk.
Én csak a kifogásokra jegyeztem meg. Még a korábbi vásárlásod előtt mérlegeltél és abba az irányba mozdultál ahol most vagy.
Ami a batteryt illeti, külföldi fórumon oldották meg ezt nekem, nem saját érdem vagy piszkálás következménye. El is lett magyarázva, de ez nem az én területem, nem tudnám visszamondani mit mondtak. Nem bízol bennem.
Maga a nyitott bios is ki tudja számít-e az rtx szériánál szükséges ez a beállítás, alatta gtx magasságában szerintem nem. -
válasz
MaxxDamage #107600 üzenetére
Nálam nem kell drivert írni. Csak pontosítás végett, hátha valaki nem tudja, a szövegből nekem nem volt egyértelmű.
A kompatibilitás hiány pedig így megoldva egy letiltással.(ACPI) Jaj ez már sokszor volt.
Ne haragudj, de nem vagy elég bátor, vakmerő, igazi felfedező típus.
Én simán bevállaltam nem is egyszer a bukás lehetőségét ilyenkor, mivel nem volt kitől kérdezősködni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MaxxDamage #107593 üzenetére
Most betettem alá a céges teló dobozát. Egész jó lett a magassága.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MaxxDamage #107582 üzenetére
Jaja, fizunap után veszem a másik SSD-t bele és megy fel rá a játszós Windows. Nem akarom a céges Windowst ilyenekkel nyüstölni
Ja meg kellene valami kulturált Laptop felemelő támaszték.
-
choosen
tag
válasz
MaxxDamage #107575 üzenetére
köszi
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107520 üzenetére
Ahogy mondod.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107518 üzenetére
Az enyém azt mondja, azt veszek meg, amit akarok, ha nekem kell, akkor vegyem. Mondhatni, ideális feleség.
-
válasz
MaxxDamage #107503 üzenetére
Engem inkább az érdekelne, hogy hol talál az ember olyan feleséget, aki egy második laptopot és ennyi sok rendelést (is) eltűr.
-
venom8888
őstag
válasz
MaxxDamage #107440 üzenetére
Szép
-
válasz
MaxxDamage #107404 üzenetére
Ezekre a statisztikákra nem érdemes sokat adni. Mérd le élesben az időt és megtudod ebből mi igaz. Már tapasztaltam nem mindig pontos a feltüntetett adat.
Az MSI laptopomban viszonylag hamar gyengült mindig az akku, mert a fogyasztás miatt onnan is zabált mindig, sőt volt hogy annyira leapadt hogy belassult közben a játék. Le kellett állni tölteni. A laptop nagy teljesítményen való futtatása gyakorlatilag eszi az akkut is. Nálad azért is alakulhatott így ki mert annyira nem használod terhelésen.
Van a bios-ban egy hybrid power boost beállítás, meglestem mit jelent.
"A hibrid teljesítménynövelési mód a rendszerfeszültségig növeli az akkumulátort, hogy kiegészítse az adaptert, ha a rendszer energiaigénye átmenetileg nagyobb, mint amit az adapter képes biztosítani. Az akkumulátor töltéséről az akkumulátor kisütésére történő ultragyors átállás megakadályozza, hogy az adapter túlterhelésből fakadjon."
Érdekes, aszem nálam ez kikapcsolt állapotban van. Mindegy is, jelen pillanat nincs működő akku a laptopomban, viszont szünetmentes tápegységen van és az vigyáz minden áram dologra az akku helyett is. A procimnak bőven elég a laptop töltője, nincs túlterhelés.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #107394 üzenetére
Ha csak a müszaki paranétereket nézem a két kijelző között [link] akkora 240hz -esnek jobbnak kellene lennie minden szempontból.
-
peet05
aktív tag
válasz
MaxxDamage #107349 üzenetére
Akkor nyertél a szilícium lottón!
Ha jól tudom, akkor a sima K-s is "kezelve" lett. Gyakorlatilag a két proci között a difi, hogy a K-ban van igp, míg a KF-ben nincs.#107350 RM007 - Most szerváltad a 4080S-t, szerintem az még hosszú ideig kiszolgál.
-
válasz
MaxxDamage #107349 üzenetére
Szerintem ez nem érte meg neked, de a te döntésed. Ha nálam a jövőben le lenne cserélve a proci egy KF változatra, akkor az nem a pontszám miatt lenne, hanem a kevesebb fogyasztás és kisebb melegedés ígérete miatt. Nem érzem szükségét, de ki tudja talán lesz valamikor a jövőben kidobott pénzem erre is, ha lesz meglépem. Ugyanakkor a K-s proci az biztos maradni fog....jó lesz az máshová. Lassan egy hónapja hozzá sem nyúltam a clevo-hoz, játszani sem játszottam, jelenleg nincs kedvem hozzá.
VGA csere sem nagyon lesz, ahogy látom a világ folyamatokat megfizethetetlen lesz.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #107343 üzenetére
Még mindig van lehetőséged MXM risert venni és dekstop 40 est ezért sem értem én sem hol a probléma.
Én mert full dekstop gépet használok ,meg ugye a telefonról nyomom a játékot GFN el egér+ bill kombóval. -
válasz
MaxxDamage #107341 üzenetére
Majd jön valamikor a GTA 6, Tomb Raider, Stalker 2, és megnézzük ki nevet a végén.
-
válasz
MaxxDamage #107324 üzenetére
A delid a te munkád? Vagy nem, ahogy átolvastam. Majd hozhatnál pár terheléses pontszámot, megnézném mit tud a max proci a helyzetünkben.
-
Francia91
veterán
válasz
MaxxDamage #107305 üzenetére
Én szeretem nagyon, 4 kilós dög, de olyan hűtés van alatta, hogy a mai gépek zöme elbújhat mellette. Cserébe tökéletesen használható mai napig CAD/CAM-re és kocajátékra War Thunderezni pl
32 GB RAM-mal és a cserélt Quadro M3000M-mel, Intel AX200-assal tökély -
Francia91
veterán
válasz
MaxxDamage #107302 üzenetére
Egy Quadro P4000-re pályázok utolsó fejlesztésnek az M6800-asba, i7-4930MX mellé felesleges lenne erősebb. Azok kaphatóak még, ismerősöm van, aki fel tudja rá tenni a jó VBIOS-t, ha nem lenne kép
#107303 FőDudu
Amúgy igen, rengeteg GTX 980M, Quadro MXM kártyát látok vadiúj bontatlant. Így lesz még ezekből később is, főleg amíg nem csökkentik az árakat picit, hogy megérősebb legyen -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #107302 üzenetére
Ugyan. A fiam kinezett maganak egy motort, amit 20 eve nem gyartanak.
Es van belole nem egy 0 kilometeres, gyari allapotu.Szoval lesz az meg sokaig - lehet, hogy valahol raktarban rohdnak, de tuti van belole meg uj is.
-
Francia91
veterán
válasz
MaxxDamage #107267 üzenetére
Azért kemény, hogy még mindig van MXM, csak nálunk nem annyira elérhető, és komoly ára van
A Precision M6800-asom Quadro P5000-ig bővíthető, elvileg MXM-es 3060-ast is raktak már bele, e már az is olyan elvetemült áron van, és Haswell mellé overkill
De mondjuk egy clevo 10-11. gen procival nyilván meghajtja. -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #107295 üzenetére
víz mellett 91C allcore 4.8 alatt?
-
válasz
MaxxDamage #107267 üzenetére
Azt mondta ő is. Az A4500 még az előző generáció Ampere. Mindegy, az a kár hogyha egy ilyen és hasonló kártyát szeretnénk beszerezni akkor annak igen csak beszűkült a beszerezhetősége, ráadásul én is mint sokan anno használtan szerettem inkább megvenni mert úgy sokkal olcsóbb. Bizonyos területeken használják még ezeket, mert különben nem lennének, csak már nem a nagy közönség előtt. Leszűkítették a vásárló közönséget a megváltoztatott trend miatt.
Az utolsó mxm kártyámat pl Ukrajnából vettem sok éve jó fél áron az Ebay-ről. Annyira olcsóan kínálták hogy rizikóztam fogom-e tudni használni. Abból két kínai változat volt a piacon mint utólag megtudtam és sajnos pont olyat vettem ami nem fért be a laptop belsejébe, volt egy kiálló bütyök a végén mint a fenti MSI kártyák esetén. Na erre kellett kitalálni valamit. Megtörtént.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest