- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
gurubefree #28264 üzenetére
A kerdes itt inkabb az szerintem hogy minek a 1050ti MQ ha azzal teljesitmenyben es fogyasztasban is ugyanott vagy mint a sima 1050. Ennyi erovel mar most is vannak 1050Ti MQ laposok a piacon, csak a MQ jeloles hianyzik roluk es ugy hivjak oket hogy 1050 4GB.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #28248 üzenetére
Nem olyan rossz ez. Arra kell használni amire való.
-
válasz
gurubefree #28215 üzenetére
De jó, hogy 6 percen keresztül a felemás orrlyukú, rágcsálóforú fiúkát kell nézni...
-
válasz
gurubefree #28215 üzenetére
Nem rossz, Nvidiának is van hasonló. Egyszer kipróbálom, de egyelőre nálam az internet sávszélesség (amit írtak, hogy minimum 15mb/sec kell) a probléma.
Én nonstop 4G LTE-n vagyok, havi 35GB kb 3-4MB/sec sebességgel, ha az elfogy, akkor marad még 100GB, ez max 700-750Kbyte/sec sebességgel.
Tehát ha elfogy a 35GB-om, akkor laggolok, nem miatt. Jó poén! -
Lacabooy
csendes tag
válasz
gurubefree #28198 üzenetére
Az igazán durva ez:
csak nehogy elvigyétek előlem, azé nem linkeltem eddig
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #28194 üzenetére
17-es kell neki? Az más. 15-ben vannak lényegesen jobb vagy ugyanolyan áron jobb konfigok.
-
Lacabooy
csendes tag
-
válasz
gurubefree #28194 üzenetére
ahha! hsz_28113-28113.html
Akkó passz -
válasz
gurubefree #28186 üzenetére
Akkor már ez sokkal jobb ennyiért.
http://xxpc.hu/x-x-gamer-i760-notebook---x-x-gj56e-8m120s2h-x-xgj56e-8m120s2h
ott a fórumozók között van egy tulajdonos -
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #28190 üzenetére
Hát nem tudom. Majd 400ért egy vékony műanyag msi gl. Nem tudom milyen ez a 73, mert semmi nincs róla neten, de a régebbi gl-ek a széria alja volt régebben. Hardverben sem kiemelkedő 1050ti + 8750h. Ennyiért lehet nem kapsz jobb procival, de viszont erősebb gpu-val mindenképp.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #28186 üzenetére
Totál rossz vétel ez is ennyiért.
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #28183 üzenetére
Vagy azt, amit hirdetek
-
válasz
gurubefree #28141 üzenetére
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #28143 üzenetére
Úgy már teljesen oké
A többi teszt 4GHz és felette ment
Ma majd megnézem mennyit megy az én őskövület procim,utoljára tesztprogram még win7-en volt fent a gépen
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #28141 üzenetére
-
gyemipapa
senior tag
válasz
gurubefree #28058 üzenetére
Bocsánat, biztosan az én felfogásommal van baj, de az utolsó 20 hsz közül melyikek is vonatkoznak az általam linkelt laptopra? (Én egyetlen egyet olvastam, hűtés vonatkozásában)…
Reménykedtem, hogy szakavatottakként KONKRÉT véleményeket tudtok mondani, de sajnálattal szembesülök, hogy inkább csak egymással cseréltek magas röptű eszmecserét, a hozzám hasonló "mellékvágányokat " igazából csak úgy "félvállról" kezeltek.
Tisztelet a kivételnek... -
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #28059 üzenetére
Az anyaghasználatról sem tudunk semmit,ezt így látatlanba kijelenteni meg előre hogy mennyi hibás darab lesz x ezer darabból,nem lehet megjósolni sem.
Darth_Revan-nak kell ezt is bepróbálnia,ő a kisérleti nyuszi
Reménykedjünk nem lesz pixelhiba
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #28054 üzenetére
Jelen esetben a gyártói és a viszonteladói gari is ugyanakkora szopás,fix hogy hónapokig gép nélkül marad az illető,jobb esetben a szállítást nem kell kifizetni,de az is kérdéses.
Majd ha nálunk,vagy legalább valamelyik szomszédos országban lesz gyártói szervize,alkatrészekkel ellátva,akkor érdekes lehet.A hűtése az tényleg jó,max.65°C-kot írt 5 óra játék után a tesztelő.
A panel 60Hz,g-sync nuku az már nem annyira jó hír viszont. -
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #28047 üzenetére
Igen ezt próbáltam nagyon jól megy az esetek 90% ában. Egdedül a multi részeknél van még probléma.
-
gurubefree
senior tag
válasz
gurubefree #27998 üzenetére
Javitok
Nem memoria ... hanem core speed !
-
kreten67
senior tag
válasz
gurubefree #27846 üzenetére
Azért nehogy hivatkozz rám vagy az itt olvasottakra ,mert még picsán rúgnak.
Nincs értelme hisztizni a géped müxik és ha elromlik akkor 2-3 nap alatt orvosolják.
Egyébként is ha megveszed a refurbished [link] címkés gépet olcsóbban akkor ez jár mert a címkén nem újracsomagolt a titulus.Közelíts a az új dell alaplap címkére a hirdetésben :[link]
-
kreten67
senior tag
válasz
gurubefree #27842 üzenetére
Nem is sejted hogy menyit nem küldenek vissza és utána értékesítenek a használt piacon.
Hiába hisztizne a tulajdonos a refurbished alkatrészre ez nálunk törvényes és nem érzi hátrányosnak a dell,mert ha gond van ismét javítja. Egyébként a rossz helyzetekre világítottam rá,pedig sok esetben a javított alaplapokkal nincs semmi gond. Azért javult a felújítás minősége amióta a Jabil kikerült a képből.
Tudod mi az igazán bosszantó? Amikor az AW géped kifut a gariból és bevállalod fizetősbe az alaplapot a Dell-től horror összegér 140e+fa ,megrendeled és amikor megjön nem kéred náluk a beszerelést (pénzért) csak átveszed és nézegeted a csomagoláson a refurbished címkéta 6 hónap szavatossággal .
-
kreten67
senior tag
válasz
gurubefree #27824 üzenetére
"Ami bontott 0 oras hasznalat mellett is “hasznalt” minositest kap. A gyarto kenytelen tesztelni , visszaallitani es ujracsomagolni .
Ha jol tudom barmi nemu modositas vagy javitas Dell eseten a service taggal ellenorizheto."
Meg vagy vezetve ha ezt hiszed!
A service taggal csak a vásárlás ideje és a gari lejárta ,a config és a eladás Országa ellenőrizhető (ez sem mindig megbízható).
Ott a dell oldala próbáld meg megkeresni a szerviztörténetet?
Én Dell szervizben dolgozom és még én sem látok bele az adatbázisba,de van aki igen.
A servíce tagra nem szabad támaszkodni ,mert a dell nem frissíti naprakészre az adatokat.
Amikor valakitől vásárolsz, 80-as telefonszámon az info és a dell oldalának infója hiteltelen és ez számtalanszor bizonyosodik.
Vettem több alkalommal olyan gépet a 80-as telefonszámon lekérdeztem a dell oldalán megnéztem és minden rendben még 2 év gar ,de 3 hónap múlva amikor javítást kértem rá (becsíkosodott a kijelző) és a rendszer befogadta a javítást ,de 2 hete nem jön az alkatrész 2 nap helyet és telefonáltam "hogy mifasz?" közölték hogy a garancia törölve van mert ezt a gépet a dell visszahívta és kicserélte ,de a tulaj nem küldte vissza nekik (Angliában ez bevett szokás,hogy kipostázzák és a régit abba a dobozba kell visszaküldeni a tulajnak,de sok esetben nem küldik vissza és nem keresik rajta,csak ilyenkor garizásnál derül ki). Ezeknek a státuszát a dell nagyrészt nem javítja ki a honlapon és garisnak látszanak. Egy AW18 és legutóbb egy AW 14 géppel is így jártam,de Muerte talán még emlékszik is az esetekre.
Garanciális javításnál MINDIG felújított alaplapot kapsz a gépedbe ezt nyugodtan elhiheted!
Amikor valaki behozza a szervizbe a garanciális gépét akkor én nem forraszthatok meg rajta semmit még akkor se ha semmiség az egész ,csakis cserélhetek benne a dell alkatrész központból (nekünk Csehországból) érkező felújított alkatrész. A csomagoláson szinte mindig ott virít a refurbished matrica és régebben az alaplapon ott volt a Jabil matrica aki a felújítást végezte és azok nagyon szar minőségben voltak javítva,szerintem ilyen alaplappal Killhates is találkozott néhányszor.
Szerintem az AW minősége a legjobb a piacon és mindezek ellenére a garanciája is kimagasló.
A HP-nál ugyanez a helyzet (felújított alkatrészek jönnek),de ott jobb a felújítás minősége.
Én a saját AW-met egy külföldi kollégával garanciáztattam ,mert náluk akkor még nem volt elfogadott a felújított alkatrész. -
kreten67
senior tag
válasz
gurubefree #27809 üzenetére
Sajnos a refurbished jelző a gépeken nem az újracsomagolást jelenti,hanem javított használt alaplapot,de a gépek kinézete ilyenkor makulátlan. A szerencsén múlik hogy mit kapsz. Szerencsés esetben csak egy DC-in aljzat vagy egy usb cserés a lap ami korábban 1 hónapot üzemelt. Az a kevésbé szerencsés amikor bga javított alaplap kerül a gépbe és csak 2 hetet müxik mire visszakerül a szervizbe egy alaplap cserére és ilyenkor is refurbished alaplap kerül majd bele minden esetben. Hozzánk a szervizbe szinte csak refurbished alkatrész érkezik (alaplap,ssd,kijelző és még a wifi kártyán is láttam ilyet
) csak a gépház elemek, fedlapok ,billentyűzeteken és ramokon nem látok refurbished feliratot. Előfordult már olyan,nem ritkán pl: Dell e7450 alaplap amit gariba küld a dell,csak egyetlen bekapcsolás erejéig működött és a 2. alaplap is hibás volt (nincs hang stb),de sok esetben a felújított alaplap évekig hibamentesen müxik. Van néhány ország ahol nincs a Dell szervizekben refurbished alkatrész beszerelés ,mert ott törvény tiltja a garanciális termékekbe javított alkatrész beépítését ,de ez minden műszaki cikkre (mosógép,hűtő stb).
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Értem, köszi. De gondolom a kérdező nem egy-egy refurbishedre gondolt, (azok azért nem "annyival" olcsóbbak), hanem a nagyobb tételű valóban hibás laposokra, amikből sok esetben kettőből-háromból egy jót össze lehet hozni, és eladni, pár darab hasznából akár a saját már ingyenben van.
-
Drenadar
veterán
válasz
Lehet én vagyok az eretnek, de engem pl nem érdekel a csomagolás... fekete vagy barna doboz van elhajítva valahol... nem mindegy?
-
Smithy87
senior tag
válasz
gurubefree #27774 üzenetére
Ezeknél az U-s procikban is a 2400Mhz-s ram volt a szűk kereszt metszet nem?
-
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #27567 üzenetére
Mivel szoktátok tesztelni ? FireStrike? Vagy valami mással is ?
Annyira nem akarom leolvasztani azért... -
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #27559 üzenetére
Nekem szerencsém volt,nem világított be sehol,bár ez csak idő kérdése annál a szériánál és előjön mindenkinél előbb-utóbb mert illesztési probléma.Én azt nem szerettem benne hogy a fekete szint az nulla,se egy horrorfilmet,se sötét játékot nem bírtam vele normálisan tolni,ráadásul olyan lassú volt az a panel hogy gyorsabb mozgásoknál "hullámzott" az egész,de a hűtése az nagyon rendben volt.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #27554 üzenetére
Nem vitatkozunk
Az enyém is magánvélemény szigorúan
Mindenkinek más az ingerküszöbe,mások lehetnek fontos tényezők egy gép vásárlásakor stb.Nekem is volt G751-em,hát az is olyan volt,amilyen,fél hangerőn már életrekelt a kasztnin egy fél hadsereg tücsök úgy berezonált
De viszont messze a leghalkabb hűtéssel rendelkezett és ár/teljesítmény rátióban abban az időben verhetetlen volt.
Sajnos olyan hogy tökéletes gép az nincsen,sosem lesz -
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #27549 üzenetére
Akár hiszed, akár nem én a Lenovo-n meglepődtem. Y520-ban, de gondolom y720-ban is normális pasztat használnak és nem beszaradt fogkremet.
Y520-ban cseréltem pasztat Kryonaut-ra és ugyan a idle hőmérsékleten picit segített és lassabban melegedett fel, de a max hőmérsékleten jelentéktelen volt a különbség .
Szóval ezekben sok értelme paszta cserének nincs (kivéve ha már első bekapcsolaskor tulmelegszik). -
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #27549 üzenetére
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #27543 üzenetére
A kereslet azért alacsony mert elqrták,nem kicsit,hanem nagyon.Nem kell csodálkozni hogy az összes régebbi állandó vevőjük elpártolt tőlük.6-8 évvel ezelőtt az amcsi fórumok még "izzottak" hogy mikor jön már megint egy újabb széria és vették mint a cukrot az új gépeket horror áron is (pl.a 2010-es M17xR2 5870M CFX+extrem I7 az 1,5M Ft volt),de jöttek sorban aztán a lehangoló dolgok,a normális support hiányától kezdve,a mai napig nem állítható gyári fan controllon keresztül,a full BGA alaplapig,a 3 ponton lefogatott procihűtővel bezárólag.A régi AW fanok (velem együtt) ezeken a dolgokon csak sírni vagy sírva röhögni tudnak,de nem fognak venni már mégegyszer AW-t,mert pont a legfontosabb dolgokat írtották ki belőle,amikért mindenki odavolt értük.
Az milyen már hogy a mai napig nem képesek egy normális pasztát tenni az 1 mihályos gépeikbe? Szégyen az egész.Az AW a gamerek királya volt,minden tekintetben,de csak volt sajnos. -
Ficcs
csendes tag
válasz
gurubefree #27517 üzenetére
I7 6700 HQ
Gtx 1070 8gb
24 GB RAMÉs vízszintesen becsikozodik pl. Rainbow 6 siege közben.
A beállítások low-medium és 1080p -
válasz
gurubefree #27511 üzenetére
Meg az is tök mindegy hány napig tart a csoda ?
-
consono
nagyúr
válasz
gurubefree #27511 üzenetére
De miért akarnád leszedni, ha az a legjobb???
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #27481 üzenetére
Ez nagyon gépfüggő, plusz bussines modellekbe már lassan nincs is hdd vel szerelt variáns, szóval ha akarnád sem tudnád megvenni úgy
De igen konzumer téren többnyire úgy van ahogy te írod
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #27450 üzenetére
5-10°C-kal jobb eredményt lehet elérni egy ICD-dal,hidd el ezt nekem.Mostanában csináltam pár srácnak és volt köztük Kryonaut "fétises" is,aztán mikor meglátta miről beszélek egyből megértette a különbséget.
Ha majd szétszeded a gépedet nézd meg hogyan volt a felületen szétterülve és magad is megérted.
Elárulom nem így fog kinézni mint itt az első képen:[link]
Ez a pár fok különbség nem lényeg normális hűtésű gépnél csak pont azoknál (az elég soknál),amiknél ha normális paszta,normális módon van felrakva még pont throttlinghatár alatt tartja a gépet,erre való lényegében a "vaspaszta" is. -
Drenadar
veterán
válasz
gurubefree #27448 üzenetére
Nekem a PCben 1TB + 250 GB -os ssd van, nekem ez eddig elég
Szóval te mindenképpen kettő ssdvel használnád? Akkor is ha már alapból van benne egy 512es?
azon cska a rendszer lenne? /troll off
-
Drenadar
veterán
válasz
gurubefree #27426 üzenetére
Hát ha 512-es ssd-vel kapnám meg a gépet, akkor szerintem az elég, illetve annyira szerintem nem lehetetlen egy másik 512-eset is venni bele
ha az ember megvesz egy AWt... (nekem nem fő gépnek kell)
csak megér e 1400fontot ez a gép... :\
-
Drenadar
veterán
válasz
gurubefree #27422 üzenetére
köszi
nem rossz... milyen negatívumjai vannak a gépnek???
jó lenne annyiért behúzni egyet mint amennyiért neked sikerült...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #27414 üzenetére
Laptopban az RX580 van GTX 1060 MaxQ szinten, szóval az RX570 még GTX 1060 MaxQ -t se éri el.
-
DVlad
őstag
válasz
gurubefree #27415 üzenetére
Köszi! Gondoltam, hogy mérethez van kötve. Az ár és az anomáliák miatt bajosabb lenne látható méretben.
-
Raymond
titán
válasz
gurubefree #27414 üzenetére
A video irasos valtozata: [link]
Es a 29 jatek atlaga:
Inkabb 28, mert a RE7 nincs ott, abben a 3GB nem eleg a maximalis beallitasoknal.
-
Drenadar
veterán
válasz
gurubefree #27330 üzenetére
és ezek szállítanak MO-ra? a Dellel is az a bajom hogy ők nem
-
Drenadar
veterán
válasz
gurubefree #27322 üzenetére
Honnan lehet beszerezni jó áron egy ilyen 13 r3-at?
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #27322 üzenetére
Ja, értem. A lényeg hogy végül csak elérted az eredeti célod.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #27318 üzenetére
Kicsit lemaradtam. Mi történt azzal? Volt valami baja vagy nem tetszett, esetleg túl nagy volt?
Egyébként ennek a 13-asnak meg van a maga varázsa. Nagyon szerethető kis gép és a méretéhez képest még ma is elég egyedi (mind hardveres szempontból, mind hűtésileg). -
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #27316 üzenetére
De amúgy te a múltkor nem vettél valami nagyobb AW masinát 1070-nel?
Azzal mi lett?
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #27314 üzenetére
Gtx 1060 még sokáig elég lesz kompromiszumokkal. AAA címeknél 1080p medium részletességgel még egy jó ideig el fog bánni kielégítő framerate mellett. Elég steam statisztikákat megnézni. A legtöbb felhasználó még az 1060-at is alulról súrolja, amit a fejlesztők azért nem hagynak figyelmen kívül. Nekem még az 1050ti is bőven elég. Persze ez én vagyok és nem egyformák az igényeink.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #27312 üzenetére
Kiadja rendesen. Erről beszéltem tegnap. True black, és végtelen kontraszt.
Egyébként most jó sokan lettünk egyszerre 13r3 tulajok.
-
válasz
gurubefree #27276 üzenetére
Ahh nem jó az! Azonnal dobd ki! Csak mondd meg melyik kukába tetted!
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #27276 üzenetére
Igen a gép alapesetben arra törekszik, hogy 80-85 fok között tartsa magát terhelésnél.
-
válasz
gurubefree #27259 üzenetére
OLED! Ahhhh....
Buggyanjon meg az összes befőtted!
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #27259 üzenetére
Azzal az OLED el tuti
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #27107 üzenetére
wow az úgy elég jó ár érte grat hozzá
(#27112) KillHates
Azért azt tegyük, hozzá, hogy nagy záridővel van fotózva ezt normál esetben szabad szemmel nagyon nem így látod.(ugyebár ha nem téved ? )
-
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #27109 üzenetére
Sajátomhoz egy éveset kértem, lehet hosszítani vásárlás után is ?
-
cyberkind
félisten
válasz
gurubefree #27107 üzenetére
Honnan sikerült ilyet szerezned?
-
válasz
gurubefree #27092 üzenetére
Pár napja 15 % kedvezményt raktak rá pluszba még.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #27090 üzenetére
Szerintem az kb ugyanannyit fogyaszthat mint az 1070, de lehet nem éri meg upgrade-elni, mert erőben is kb. ugyanott van.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #27088 üzenetére
Alsohangon +10C.
-
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26772 üzenetére
Igen arra gondoltam figyelgettem a AW nak a külső megoldását mindenhol csak dicsérik jobb mint a razer e...
Hát ha olyan 1500 font körül lesz lazán meg fogja érni, de akkor is maradok AW nél hiába. Egyszerűen jobban tetszik a dizájn fejleszthetőség etc.. -
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26769 üzenetére
De ha azt nézed új generációs lapos, prémium árkategória akkor akarok bele mindent ha úgy nézzük... ja meg nincs thuderbolt 3...
Inkább ne használjam de legyen, minthogy kéne de nincs. -
Balázzs
senior tag
válasz
gurubefree #26746 üzenetére
Ne foglalkozz vele, nalam is ilyen.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26746 üzenetére
Én letöröltem mindeféle delles supportos meg update-es dolgot. Bios-t max akkor frissítek ha valami baj van a gép működösével.
-
kentucky
őstag
válasz
gurubefree #26715 üzenetére
Valós idejű sugárkövetés, nem semmiMost olvasom, hogy elvileg GTX szériában nem lesz benne, csak RTX-ben, szupiMegérte rá várni
Nem gondoltam volna, hogy meglépik már ebben a sorozatban.
-
Balázzs
senior tag
válasz
gurubefree #26647 üzenetére
Jonnek am az uj kartyak, azok jelentos sebessegnovekedest
Jelentenek majd. -
válasz
Valószínűleg igen, mert az AGA 4x PCI-e-n kommunikál.
-
echterion
nagyúr
válasz
Az mindig játék és beállításfüggő lesz.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26619 üzenetére
Q Can I buy Dell Outlet systems if I live outside of the U.K.?
A No — not currently. You must live in the U.K., have a U.K. delivery address and a U.K. credit card when purchasing with Dell Outlet online. If you are in Ireland however you can chat or call our team on 1800 812 560 to make an order. -
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26616 üzenetére
Értem!
Tudom láttam a discountot, remélem pár héttel késöbb is lesz mert akkor fogom venni...majd max kisírom supportnál...
Jó tudni mert a silver annyira nem bejövős azért a fekete elég fasza olyan lopakódós. -
Drenadar
veterán
válasz
gurubefree #26616 üzenetére
és milyen hivatalos honlapról lehet ezt így megrendelni? gondolom nem az US dell oldalról... UK?
-
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26612 üzenetére
Értettem főnők.
Maradok i7-1070 kombónál pénztárca barátabb, rákenem még a grizlit amit ajánlottál, azt szerintem rendbe is leszek egy jó időre.
Kérdés Dell oldalon miért csak silver van tán elfogyott a fekete, vagy ha írok supportnak akkor meg jutalmaznak egy feketével? -
válasz
gurubefree #26595 üzenetére
-
válasz
gurubefree #26593 üzenetére
Az a Core Voltage Offset -0.150V nagyon idegesít.
Nálam -0.120V felett már instabil.
ha annyit elbírnék mint nálad aszem ebben a melegben sem lenne semmi gondom. Most állhatok neki még több lyukat vágni a laptopomba.
Bár van egy olyan érzésem ha beköltöznék a hűtőszekrénybe sem változna nálam sok minden ezzel a lapossal, hiába tetszik és nem cserélném.
De van még egy telefonos segítségem. -
Medocsabi
addikt
válasz
gurubefree #26563 üzenetére
Kutyafüle, ez én Dellem ennél sokkal hűvösebb,pedig bika egy gépsárkány az is ám!
Minden mai játékot simán visz maximum beállításon *, oszt' 70 fok alatt van!....*...360p-ben
-
Pocok256
veterán
válasz
Ez szép eredmény
Milyen gép is ez ?
-
kdavid23
aktív tag
válasz
A 7820hk csak 40 wattot vett fel maximum? UV-vel?
-
válasz
Micsoda hőfokok ✊💦🤭
-
válasz
Köszi!
Elég jól hűt.
-
válasz
sajnos ezekkel a hőfokokkal nem fogsz sokra menni télen ... Meg fogsz fagyni!
-
válasz
gurubefree #26561 üzenetére
Francokat. Imádom hallgatni, amikor a ventik végre egy picikét megindulnak.
[link] Télen 8 FurMark instance lesz, hideg van nálam. -
válasz
gurubefree #26553 üzenetére
Azért ha már betolsz egy ilyet, akkor a furmark mellé jobban mutatna az amiről szó volt vagyis a prime95, mert nem mindegy szerintem.
(#26554) maximilian4: De van értelme a szintetikus mérésnek, mert ha nem 1 évre vettem a laptopom, pontosan akarom tudni mit tud, és akkor mikor már kevés lesz valamihez. Na akkor fog csak igazán dolgozni minden. Az igaz hogy ez az idő még odébb van, habár mint fentebb írtam vannak olyan esetek mikor megközelítik egy adott beállításnál azt a terhelést, és ügye mikor még mellette fut valami a háttérben akkor pláne. Mindig a max próbatétel legyen a szempont, mert az az igazság pillanata.
-1
(#26556) kreten67: +1
-
kreten67
senior tag
válasz
gurubefree #26555 üzenetére
Én használom a szőrősfánkot ,miután vga chipet javítok egy noti alaplapon vagy mxm és pc videokártyák esetén. Előfordult néhányszor ,hogy miután bga javítás után visszaadtam a tulajnak a készülékét,néhány nappal később kiderült a Race Driver Grid hibátlanul fut órákon át,de a Far Cry 4 néhány perc alatt kék halál vagy újraindul. Az ilyen esetekben a szőrősfánktól és a 3Dmarktól is újraindult,így inkább meggyötröm őket rendesen mielőtt visszaadnám. Előfordul olyan alaplap is ami extrém terhelésnél hasal el, ilyenkor a Prime + Furmark kombóval tesztelem néhány percig a javítási kísérlet után ,hogy nyugodt szívvel adhassam vissza a gépet.
Egy új gamer gépnél is indokolt a vásárlás után egyszer letesztelni a gépet,mert ha ettől elhasal a gép akkor lehet valami nincs rendben a lapossal. Amelyik gép belehal az említett kombó futtatásába az valszeg hamarosan úgyis bedobná a törölközőt. Nos azt azért nem tanácsolnám senkinek ,hogy naponta futtassa a gépén ezeket a kínzó progikat órákig,de egy egy alkalommal (mondjuk pasztázás előtt és után) hasznos infokat nyerhetünk vele és nem hinném,hogy jelentősen (hónapokat vagy éveket) vennénk el a hardver életéből. -
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #26524 üzenetére
Hwinfo64.
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #26520 üzenetére
Hát ezt jelenleg csak reméli mindenki. Mivel be van dugulva a gpu piac (nincs bánya, de kereslet, mégis drága a cucc) , szerintem ez bőven 2019-re csúszik.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
gurubefree #26518 üzenetére
Új generációs Nvidia kártyák várhatóak még idén ősszel/télen, valamint az új generációs Intel CPU-k is év végén lesznek elvileg.
-
kentucky
őstag
válasz
gurubefree #26453 üzenetére
Sajnos hiába upgradelhető, ha nem lesz hozzá BIOS támogatás. Az új Ryzenek is csak úgy mennek a régi lapokkal, ha lefrissíted előtte őket.
Ami már most borítékolható, hogy gyengébb lesz az intel + nv párosnál, mert egyszerűen több hőt termel mind a két chip. Asztali környezetben ugye nem annyira lényeges, de itt a notiknál minden egyes hőfok számít.
-
gurubefree
senior tag
válasz
gurubefree #26450 üzenetére
Ki kell , hogy javitsam magem "Ami gatya az a 4GB RX 580
"
Nem teljesen fedi a valosagot ...... gtx1060hez kozeli szint fullHD-ra esetek tobbsegeben teljesen megfelelo !
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #26444 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy a BIOS-ban ez a CPU is butítva lesz-e.
Ha nem akkor CPU terén még erősebb lesz, mint a 8750GH modell
Már csak az a kérdés, hogy a laptop Vega 56 mennyire tud labdába rúgni a GTX 1070 mellett.
Ha nem butítottak rajta többet az asztalihoz a GTX 1070-hez képest, akkor elég jó alternatíva. Szintetikus teszteken a GTX 1070 nyer, de játékokban egy szinten vannak, van játék ahol az NV picit jobb, de van ahol meg az AMD a jobb. Ez inkább már driver optimalizáción múló dolog.
A panel is tud Freesync-et szóval azon a téren sincs hátrány a másik modellhez képest.Szóval ha nincs butítva a BIOS-ban a CPU és a VGA, akkor elég jó alternatívának néz ki a 60k-val többe kerülő Intel+NV modellhez képest.
Viszont eddig még elég nagy zsákbamacska, mert ez az első gép ilyen hw-val, szóval sehol sem találok mérési eredményeket
-
baro32
aktív tag
válasz
gurubefree #26441 üzenetére
Csak azért érdeklődöm mert azért 670ezeré nem lenne rossz vétel ha hozza tényleg az 1070-es szintet
-
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26428 üzenetére
Okés. megint köszönöm.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26432 üzenetére
Ezen nem tudsz ezzel segíteni. Az összes AW-rel ez van, az enyémmel is. 3 csavaros hűtésfelfogatás hibája. Ezért van egyes magok között szokatlanul nagy differencia.
-
válasz
A CPU fokok szerintem magasak.
Most akkor jöhet egy komolyabb mint pl a szőrös fánk prime95 kombó.....annak lenne értelme ha látni akarod mit bír, mert ott vagy egy komolyabb játékban jön elő az igazság pillanata.
Persze ebben a melegben életveszélyes, így inkább nem biztatlak rá. Magas fokoknál én tuti leállítanám a tesztet. -
echterion
nagyúr
válasz
7 fok difi a magok között. Ejnye, ez is három csavaros megoldású?
Az a 78 fok nekem annyira nem lenne komfortos, de hát a teljesítménynek ára van. -
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26421 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
gurubefree #26421 üzenetére
Tusnádfürdői barna maci? Abban van az erő.
-
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26402 üzenetére
Milyen pasztát ajánlasz hozzá? Vagy van erre spéci vagy jó a sima sztenderd amit a géphez használok?
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #26411 üzenetére
Hm, ez sokkal szebb lett, mint vártam. Tényleg jól áll neki.
-
wanted5
őstag
válasz
gurubefree #26411 üzenetére
Mennyire nehéz felrakni ezt a dbrand cuccot? Igaz most nincs olyan cuccom amire tudnék venni, na de majd egyszer
És azért annyira nem olcsó, hogy "ha elba.. akkor veszek másikat" mentalitással neki lehessen állni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest