Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
KFORboy #35920 üzenetére
Majd meglatod, remlejuk mukodik igy rendesen. De az hogy a felsorolt programok alatt nem hal le meg nem jelenti azt sajnos hogy 100% mukodik igy. Ezt a Fallout 4-en lattad ahol vissza kellett venni 5-ot. Aztan lehet egy masik program/jatek ahol megint vissza kell venni 5-ot peldaul. Van ez igy, nalam is ugy nezett ki a -130 hogy minden stresstest alatt jo volt aztan itt-ott megis bukdacsoltak jatekok es vissza kellett vennem belole -120-ra.
-
válasz
KFORboy #35920 üzenetére
Én inkább arra lennék kíváncsi mint nálam fentebb egy hasonló cpu terhelés 5perc folyamatosban milyen fokot generálna teljes terhelésnél sima pasztával. Ez így nem sokat mond nekem, csak annyit hogy közben nem halt meg a géped. Lehetne CPU-Z és XTU együtt.....5 perc. A görbék elmondják mi a szitu.
-
válasz
KFORboy #35916 üzenetére
Egy gyorstalpalót én is elolvasnék, bár pár dolgot kitapasztaltam, közel nem mindent, jó volna gazdagodni. Talán CPU topik.
Az is lehet igazából ezt a témát itt senki sem vágja perfekt, úgy vettem észre. Sok múlik azon az EC-ben mi van megadva limitnek, így sokszor hiába állítasz be magas értékeket szarik rá. Védelmi mechanizmusok aktiválódnak és nem engednek többet.
"A cél UV, eddig stabil -0.180 V-al."
Ez teljesen kizárt.....
Vagyis nehéz elhinni. Túl sok.
-
MaxxDamage
félisten
-
Medocsabi
addikt
-
válasz
KFORboy #35742 üzenetére
Nincsen ezzel semmi baj. Ha rovarokat raksz műgyantába -mert éppen ebben leled kedved- sokkal kisebb álszentég mint egy jóléti társadalom tagjának lenni, akkora ökológiai lábnyommal mint ami a Holdról is látszik
Imádom, mikor a picsogva előadják nekem a köpönyegforgató vegák, hogy ők nem esznek húst mert szegény bocik-röfik-pipik-stb aztán közben 3 évente lecserélik a kocsijukat, meg két gyerekkel 260 négyzetméteren élnek...
-
Dhampir
félisten
válasz
KFORboy #35734 üzenetére
Értelek. Te tudod, ha ez bejön. Persze a borostyán értékesebb lenne. Netán velociraptor-karom a nyakba akasztva rajosan...
Esetleg, ha találsz ős-szúnyogot dínóvérrel, az ennél is jobb lenne, csak nehogy Jurassic Parkot építs még a végén.
Lehetne még Lenovo laptopról lekapart logo, műgyantával nyakon öntve.
(#35737) KillHates
Mintha függőlégy lenne.
(#35729) DVlad
Túlgondoltam.
-
frame120
tag
válasz
KFORboy #35584 üzenetére
Van baj az intelnél bőven. Asztali prociból is volt olyan széria, hogy a kupak alatti takony miatt nem kicsit melegedett. Ott is spóroltak procinként akár egy dollárt is. Konkurencia nélkül belefért ez is. A hibás gpus selejtet azonos áron adni már tényleg a legalja húzás, de elviszik így is. Ahogy a gyenge kapacitás miatt felnyomott árú procikat is viszik. Amég a gyártók nem váltanak tömegesen amd-re, addig valószínűleg ez lesz. De amég az van a user fejében, hogy az amd kazán és játékra amúgy se jó, addig nem váltanak. Mi meg szívunk a sokéves kvázi monopólium miatt...
-
echterion
nagyúr
válasz
KFORboy #35341 üzenetére
Nana, azért az háztól-házig nem alap, hanem rendeléskor ki kell választani némi felárért. De persze még így is megéri onnan rendelni.
(#35339) here: Ha hozzárendeled a háztól-házigot EU-n belül, akkor pont olyan lesz, mintha itthonról rendelnéd. Én rendeltem így németből már, 4-5 nap alatt ideért. Igaz, az innen volt, amit azért nem ajánlottam neked, mert pici felárral dolgoznak a többiekhez képest és csak kivételes akciók esetén mennek le a többiek árszintjéhez (ki kell fizetni azt a fránya XMG logót
).
-
Pocok256
veterán
válasz
KFORboy #35330 üzenetére
Selejt mindig van hiba mindig van... Nem tudom mit dolgozol és hol. Én programozó vagyok alapesetben tesztvezérélt kódot írok, vagyis előbb megírom a tesztet amin át kell mennie aztán megírom a kódot ami átmegy a teszten ezzel biztosítva, hoyg tutira 100% ban azt kapja az ügyfél és mindenki amit akar. Ettől függetlenül még nálunk is sőt náluink végképp előáll az a eset mikor nem lehet mindenre tesztet írni mert egyszerűen lehetetlen avagy nem éri meg... A fontos itt inkább a nem éri meg, valamiért anynira sok idő lenne, és olyan kicsi a hiabarány, hogy inkább át kell engedni mert így jobban kijön mindenki.
Egyszerű példával tudnám ezt alátámasztani mikor on air kér az ügyfél egy fejlesztést és megmondjuk hogy az 3 óra alatt van kész vagy egy szimpla teszttel 5 óra alatt vagy ha nagyonprofin teszteljük minden környezetben és megírjuk rá a teszteket stb stb akkor az 9 óra. Igen maga a tényleges munka 3 óra meg a teszt írás, biztosítás stb az 6 óra. Na most ha a feature amit kér nem fontos nem befolyásolja az oldal működését akkor nem fog kérni kb még tesztet sem hanem azt mondja minimálisan teszteljük megbízik bennünk, hogy nem sz*rt adunk át aztán ha hiba lesz 1-2 óra alatt gyors javítjuk mindenki jól járt. (persze ez enné mérföldekkel bonyolultabb)
Itt be kell látni, hogy van egy ésszerűségi határ a tömegtermelésbe amit nem lehet végtelenségig kitolni/tesztelni mert senki meg nem fizeti majd, plusz nem is éri meg senkinek sem megfizetni. Ezt a határt nagyon nehéz meghúzni én mint fejlesztő is mikor kiadok egy kódot a kezem közül magam is látom, hol hibás hol van lyuk hol lehetne jobb, de ésszerűen kell gondolkodni és meghúzni a határt máskülönben soha nem lenne kész a termék mert mindig van rajta mit csiszolni és tesztelni...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
KFORboy #35324 üzenetére
Igen, minden szempontból egyet is értek. (ez M.O és meg is látszik) de a lényeg, hogy cserélték a lapot, ami nem olcsó kategória (és kaptam egy újat) a régi/original MB kék nyákos volt, a mostani (új) az meg világos zöld
Amúgy a Mester elsőre is jól megcsinálta, csak sokat (akkor) nem ért sajnos. Ez a lapos eleve úgy jött ki a "gyárból" hogy már ez a baja meg volt...
Sokat segített ő is és mások is, még1x köszönöm a fáradozást, időt és segítséget amit rám szánt mindenki (kereséssel, infóval, bármivel) minden tiszteletem az övék és örök hálám érte!
2x16GB RAM-ot bele rakattam a mesterrel és itthon meg én vettem ki (alaplap belső felén a 2 DIMM-be) így nekem is szét kellett kapnom/össze rakni és úgy ment fel gariba (2x)
Nem éri meg nekem Bp.-re vinni (200km+ távolság) , inkább szétkapom és megcsinálom amit kell (repasted pl.-gari lejárta után alkatrész csere, ha szűkséges vagy egyéb...-) és míg garis, jobban nem nyúlnék bele semmiképp. Hála isten nekem is van sok éves tapasztalatom az elektronikában (számtech -sok kategória-, telefonok, tv-k, gyártás, RMA-k, optikai és mechanikus javítások stb..) így azért gond nélkül meg szoktam oldani ilyen dolgokat (itt a gari megmaradásán volt a hangsúly és szerencsére csak jól kell szét szedni és pont úgy össze rakni ahogy az a sorról lejön kb.Most még a HDD helyére dobok be egy SSD-t (Sata3-s Samu 860 EVO 1TB) meg a 2x NVMe SSD is benne van (már) és teljes lesz a kép... aztán csak működnie kell gond nélkül a gépezetnek..
/reméljük úgy is lesz/
Elvileg nagyon cleanelni/portalanítani sem kell a belső hűtést/bordázatot különösebben, mert zárt rendszerű és tisztítja magát -vagy csak marketing fogás ez is-
(aztán majd arra is rá nézek, csekkolom...)
Gondolkodtam az ODD cserén is (vagy oda is egy 1 vagy 2TB SSD-t bedobni, vagy BluRay írót...) de a ++++ TB hely minek? Vannak 8TB HDD-im (5 év garisak) és más meghajtók (WD RED pl.) + BluRay író... elvileg ez a 2.25TB hely ami össz. van a laposba, na az is sok (több is mint ami kell)
-
Pocok256
veterán
válasz
KFORboy #35324 üzenetére
Hahaha 0 percesen alaplap hibásan jött a több mint félmisis aw 13r3 as gépem angliából ami javítás után pöcre 13 hónaposan beadta a kulcsot. és igen 1 év gari volt rá szóval b*szhattam
Ennyit arról, hogy fényes nyugat.
Hidd el selejt mindenhol van, csak a mennyisége és a szerviz minősége a kérdéses.
Asus most teljesen korrekt volt nem egy acer szintet ütöttek meg hanem tök pozitívan jöttek ki a dologból szerintem.(#35326) KFORboy
O1G
alap -
MaxxDamage
félisten
válasz
KFORboy #35322 üzenetére
Lapom most 1 év garit kapott (gyártói) és ha közben jelentkezne temp probléma, akkor küldöm fel és lehet cserélni (akár a hűtőt) vagy újra pasztázni (kenni)
Ők rakták rá, így mosom kezeim, akár meg is "eheti" a hűtő felületet az a LiquidPro cucc.
Enyém sem olcsó darab... (sajna) de gari lejárta után (ha kapható lesz még) akkor elgondolkozom a beszerzésén egynek... -
válasz
KFORboy #35218 üzenetére
Lehet elragozni ezt a kérdést a végtelenségig, de szerintem azzal nagyobb bajt csinál az ember, ha a kézi polírozgatással eltolja vagy megbillenti a hűtő síkját. Jobb szerintem minél kevesebb macerával túl lenni a tisztítással, hacsak nincsen egy síkköszörű a spejzban
Sajnos mélyebben diffundál, mint pár mikron
Azt le lehetne kapni egyszerűen (akár pasztával is), de szerintem pár század milliméter mélyre is "bejut" pár hónap alatt. Ami az ijesztőbb, hogy a felületet ujjbeggyel tapinthatóan hullámossá teszi és matt színűre korrodálja, ami gondolom nem tesz jót idővel a hőátadásnak sem nemcsak az esztétikának. Ezért is javasolja a legtöbb LM forgalmazó, hogy évente érdemes "átpasztázni" a hűtést. De ilyenkor ezt észre is lehet venni, hogy eléggé elszaladnak a hőfokok. Ha nagyon cefet a helyzet akkor én is neki szoktam menni viszonylag durva 500-as smiglivel, de baromi finoman csak mert eléggé érdessé teszi a felületet, de gyorsan dolgozik. Ezután már nem szoktam javasolni a LM "pasztákat" hanem már csak a sima kerámia alapúakat, mert ebben az esetben már jól jön azoknak a nagyobb szemcseméretből adódó durvaságuk.
Szóval egy szó mint száz; LM-t csak akkor használj, ha elkerülhetetlen, azaz trottyol a géped egy MX4-el vagy IC Diamond-al is. -
válasz
KFORboy #35194 üzenetére
Én ebből a PCX-es videóból tudom, odafigyeltem arra amit mondtak, direkt úgy csináltam: Hogyan ne pasztázzunk? Most megmutatjuk!
(#35195) subidu Innen az Hardverapróról bomlasz kollégát tudom ajánlani, kvázi azonnal megkapod a kulcsot és amit vettem tőle, működik. Nem ördögtől valók ám ezek a kulcsok, cdkeys meg ilyen oldalakon is hasonló árakon mennek
(#35200) KFORboy Hát azért nem, egy laikus vagy aki először csinálja nem tudja vagy érti azonnal, miért baj az ha túl sokat tesz rá. Én úgy értelmeztem ugye a videóban, hogy ilyen vékony réteget képezz a tetején, s egyengesd el valamivel egyenletesen, hogy ne legyen alatta légbuborék. És igen, közepére egy gombostűnyi mennyiséget, aztán ha kell akkor még raksz hozzá kicsit.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
KFORboy #34439 üzenetére
Jah kb.
Nézzék csak. Ami el van b*szva, azt már megtették (gyártás előtt) vagy tévedek?
Ha úgy alakulna ahogy mondom... ismerős ügyvéd véleményét is kikérném mindenképp, meg homárra is kirakatnék egy szép írást a történetről! Bízom benne, hogy megoldják. Ami biztos, hogy én mint felhasználó nem tehetek erről amit tapasztaltam a lapossal kapcsolatban... A korábbi képen látszik az is, hogy mind a 4 mag trottyolt... ez elfogadhatatlan!
Nem szeretnék mást, csak használni a lapost nagy megelégedettséggel!Lehet veszek egy SCAR II-t és első dolgom a letesztelés és ha megbukik (trottyol) akkor el is állok a vásárlástól és soha többet Asus...nemhogy 3D VC hűtés...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
KFORboy #34435 üzenetére
Látod. Én is egy több mint 4kg-os gépet vettem és vastag meg minden és nem is olyan régi spec. aztán a hőfok nem mondható megfelelőnek! Aztán ha a gyártó és a szerviz is azt mondja majd, hogy ez így normális és gyártói spec.-nek megfelelő, akkor agyam eldobom majd...és fogalmam nincs melyik hatósági szervhez forduljak majd (mint következő lépés)
-
válasz
KFORboy #34433 üzenetére
Nem a gamer gépek sz@rok, hanem az Intel gyárt túl pici flipchip-es chipeket amihez már túl sok a meleg amivel fűtenek a hatmagosok. Ugyanez a macera megy a munkaállomásoknál is, csak ott nem olyan látványos amikor trottyol a gép, mert nem olyan feltűnő mint amikor belaggol a játék.
szerk:
ugyanez a szitu az autóiparban: beírják, hogy 5 litert fogyaszt és 7 másodperc alatt van százon. Ja 5 litert fogyaszt ha tolod, és a liftaknában gyorsul 100-ra 7 másodperc alatt
leírják, a TV gyártók is a 100000:1 kontrasztarányt, aztán jó ha van az 100:1-hez a képfrissítés 10 ms aztán az is valami szürke-szürkéből paraméter, a HDR is kimerül annyiban, hogy feltolják a szaturációt...
az élelmiszer iparról ne is beszéljünk: -
válasz
KFORboy #34081 üzenetére
Ez a része nem érdekel. Ha elromlik viszem a mesterhez. A mostanimat is itt vettem valahonnan. Csak vga volt benne. Ahogy nézem ebben sincs minden, hamar örültem.
(#34082) echterion: Az is lehet, attól függően milyen baja lehetne. Kisebb szarokért biztos nem. Méghogy megkarcolja valaki.
(#34083) echterion: Telhetetlen vagyok, ez a model kizárt.
-
kdavid23
aktív tag
-
kdavid23
aktív tag
válasz
KFORboy #33893 üzenetére
Clevo = ~ asztali konfiguráció, legalább is a tm széria esetén. Ebből jön, hogy nagy teljesítményű, átlagnál kissé hangosabb, valamivel nehezebb és rövidebb akkumulátor idő. Ennyi a negatívum.
Pozitív: megfizethető, minden! cserélhető benne (otthon is!) nagyon erős konfiguráció építhető és pl a 3-4 éves szériában BIOS upgraddel megy a legújabb 9900k és Rtx széria, egyszerű kijelző csere igény szerint, nincsen power-thermal throtling, stabil FPS, 751-be HSDPA modem-szóval mobilnet kiépíthető, kivehető aksi, jó stabil váz, 2nvme, 2sata... Stb. -
kdavid23
aktív tag
válasz
KFORboy #33860 üzenetére
Én régen is vettem már ilyet. A clevo notimba kaptam matrica fényképet is... IBM gépen volt eredetileg... Az a gondolatom, hogy kiszuperált gépek win10 licencét (pl.: Egy IBM gép licencét, mint nekem) adják el újra, újraaktiválással után. Benne kell, hogy legyen a Microsoft is máskülönben nem működhetne...
-
válasz
KFORboy #33663 üzenetére
Az a legjobb hogy pár ms alatt vissza lehet lökni az elmozdítandó értékre. Nálam a profil mit belövök ha vállalható mindig megjegyzi a gép elmentés után, ha nem vállalható akkor nem. Ha meg lefagy és attól fagy vagyis az xtu-tól nem pedig mástól mert ez fontos, akkor visszaáll alapra.
(#33666) MaxxDamage: Az első beírásodtól kezdve nekem ez jött le. Nem akarlak félrevezetni. De attól még lehet keresni valami kivitelezhető megoldást.
(#33668) redband: Ha kap egy másik ugyanilyent, akkor talán nem ennyire. Ettől még be kell állítani felhasználó barátra, mint mindenkinek.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
KFORboy #33329 üzenetére
Köszönöm, hogy felvázoltad, habár az előzményeket tekintvén az egész a mester felvetéséből született és arra kérdeztem rá, amikor a Dell G és Alienware szériánál spiátert és öntvényt említett. Ennek folyományaként hoztam szóba az Y530 belsejét kíváncsiságból (a Delleknél valamivel olcsóbban is elérhető budget gamer alternatíva, 270.000 Ft-ért már elérhető i5 + 1050 Ti-vel, a G5 meg 300.000 Ft-nál kezdődik).
(#33331) KillHates
Persze sejthető, hogy az üzleti vonalhoz, a ThinkPad-hez nincsen köze. Egyébként ThinkPad-ből a mostani kiadásokból talán leginkább a Workstation P-széria tűnik komolyabb vonalnak, persze mindez az árában is megmutatkozik, céges költségvetésű környezetbe, gépparkba teremtett munkaállomások.
-
válasz
KFORboy #33335 üzenetére
Nem igazán.
Kicsit értetlenül állok az előtt, hogy van egy gyártónak egy jó terméke, ami bevált, piacot hódított, megnyerte az emberek bizalmát. Erre kihoz egy újabb terméket aiből szinte mindent kispórol -a márkanéven kívül- ami az előző modellt sikertörténetté tette...
Nem hinném, hogy a Lenovo abba menne csődbe, ha az -egyébként nem valami olcsón kínált- gémer gépeibe betenne oldalra egy-egy "magnézium" pálcát és abba lehetne becsavarni a tepsi méretű kijelzőt tartó brutálisan megfeszített zsanérokat. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
KFORboy #33316 üzenetére
Nem, jelenleg nincs benne CPU, SSD, RAM.
(#33317) RM007: Elég visszafogott valóban, bár én ezt kimondottan kedvelem benne.
(#33322) KillHates: Prema bios (ez nagyon fontos szempont volt a választásnál), 4 csöves CPU hűtő, egy 1080 8GB MXM, 144hz FHD IPS G-Sync, valamint kívül lakik még 2x330W Lite-On táp.
Ami még megy bele, ha kialudtam magamat:
- i7-8700k (delidelt)
- 32GB G.Skill Ripjaws 3000Mhz
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 + 860 EVO 2TB 2.5"
- Windows 10 Pro -
kreten67
senior tag
válasz
KFORboy #33019 üzenetére
Én még nem patkáztam le külső tokos hdd-t -- erre tartom a családom ,mert a Házisárkány ebben utolérhetetlen
. Szerintem azt a szuperbiztost is hazavágná a fakezével,de elnézem neki mert vén banya létére még mindig bombázó
,de egy levágott darab vonat sin is tönkremegy a kezében, betonbunker való neki meg macskakő
.
-
Raymond
titán
válasz
KFORboy #33019 üzenetére
Nem igazan ertem ezt a dilemmat. USB3.1 nemi kell mert a HDD messze nincs olyan gyors hogy meg az elso gen USB3.0-at is megizzasztana. Ebbol kifolyolag pedig tele a piac 60-70EUR 2TB vagy 100-120EUR 4TB 2.5" kulso HDD-kel. Azt veszel gyakorlatilag amelyik tetszik kulsoleg. Fontos adatok stb. pedig annyit jelent csak hogy ugyis kell rola minimum 1 de inkabb 2 biztonsagi masolat igy nem kell meg a rugged szeriat se nagyon keresni a kulso HDD-knal.
-
wanted5
őstag
válasz
KFORboy #33016 üzenetére
Nem értem egyébként miért vagy annyira ráizgulva az élettartam garanciára. Nekem vannak sok sok éves HDD-k, mind hibátlanok, ami szar arról egyhamar kiderül, hogy az, nagyon maximum egy éven belül. Ha meg arra gondolsz, hogy majd 15-20 év múlva, ha megadja magát, akkor "háhá élettartam gari gecc", mikor már a gyártani se fognak még hasonlót se, ha szerencséd lesz és nem hajtanak el, akkor kapsz valami jelképes összeget majd...
OK, HDD-t én is úgy veszek, hogy valamennyi gari legyen rá, de pont leszarom, hogy 2-3-4-5 év, leejtés meg egyéb baleset ellen úgyse véd semmiSzerk: Anno, vagy 15 éve vettem egy 2 GB-os pendriveot a kingston-tól, élettartam garanciával (persze már se számla se semmi nincs meg hozzá), a mai napig működik, de szerinted mi lenne ha elromlana? Ha beállítanék, hogy érvényesíteni szeretném a garanciát, kb körberöhögnének, pedig anno nem annyi volt ám az ára, mint manapság. Ugyan így van ez a te HDD-del is.
-
kreten67
senior tag
válasz
KFORboy #33016 üzenetére
A külsőre is csak addig él az élettartam garancia amíg egy nagyot nem esik (1m lapjára).
Vagy annak arra is van garija ha leesés után összefossa magát a hdd,mert az a szilikon bélelt tok se egy komoly védelem ,legalábbis nekem a silicon power szuperütésálló verzióban az első esésnél beadta a kulcsot a hdd. A gariból meg simán visszadobták ,mert hogy volt benne egy G-szenzor sajnos. -
wanted5
őstag
válasz
KFORboy #33012 üzenetére
Én csak annyit tanácsolok, hogy gondold végig, hogy akarod-e valaha használni nem külső HDD-ként is. Mert manapság a külső HDD-ket úgy árulják, hogy USB csatlakozót forrasztanak rá, tehát ha esetleg be akarod később rakni egy gépbe nem fog menni.
Általában azt szoktam javasolni, annak, aki külső HDD-t akar, hogy vegyen egy megbízható HDD-t és hozzá egy házat, így ha esetleg valami baja lesz az USB portnak, akkor csak a házat kell cserélni. -
Gaberiellb
senior tag
válasz
KFORboy #32002 üzenetére
Hat azért ezer éves téma az... de a számítás technikába elég gyorsan változnak a dolgok, és elég sok videó kering thunderbolt 3-al hogy elég szépen mennek a dolgok, elég sok helyen reklámozzák is...
A keresőt meg majd használom ha akarom, nem kell kioktatni az embert ha van egy kérdése ne válaszolj ha okoskodás és pökhendiség van a mondandódba, köszi -
IMIIKE1998
őstag
válasz
KFORboy #31991 üzenetére
Elvileg igen, de amikor haverom Steamjéről felraktam, a singleplayer is csak úgy ment, ha full HD helyett sima 720p-ben nyomtam és lenyestem a grafikát. Attól félek, hogy a multi nagyobb igényű és még ennyire se futna jól. Csak azért nem venném meg, hogy laggolva/szaggatva elmenjen, csakis akkor, ha tartósan 45 fps felett lenne legalább.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
KFORboy #31703 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a csavar menete be van kék színnel festve. Van gyártó aki ha észrreveszi, hogy az le van kopva, akkor már vergődik.
más:
Most látom, hogy 4 db RAM slotot tettek egymás mellé?! Nem úgy oldották meg, hogy 2 slot könnyen hozzáférhető helyen, a másik kettő meg az alaplap másik oldalán?! Ezek biztos pszichopaták ... -
válasz
KFORboy #31094 üzenetére
Akkor legyen szerencséd a géppel mert mint látod itt nem valami szeretett márka a Lenovo főleg a szervíz miatt . Tudom kicsit késő de hátha le mondhatod inkább rakj félre pár hónapig és vegyél egyben innen apróról egy jó ár érték arányú gépet egy megbízható eladótól.En az elmúlt három laposom innen vettem.
Persze ha sürgős és most kell a gép akkor ennyi .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest