Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
pachito
üzenetére
Ha streamelni is akarsz akkor minimum 6 magos proci kell (vagyis az új szériás intelt kell választanod). Ezek kb 400-500 körül kezdődnek azok amik már használhatóak is.
Bf et többnyire megéri megvárni ha nem sürgős neked a történet mert egy két jó leárazás szokott lenni. Aw outletben is és egyéb helyeken is. Viszont ha megvárod a BF et akkor teljesen felesleges most írni konkrét típust mert addig még nagyon sokat fog változni a piac

-
pachito
őstag
Sziasztok!
Gamer lapos vételét fontolgatom, érdemes megvárni a Black Friday-t, Mikulást, Karácsonyt, anyámkínját vagy nem érdemes leárazásokra számítani ilyen téren?
Merrefele érdemes nézelődni? Új gépet szeretnék mindenképpen.
Illetve milyen irányba érdemes elmozdulnom, ha néhanapján streamelnék is vele? Melyik lehet az az arany középút ami közepes teljesítményt nyújtva nem olvadozik a kezeim alatt?

-
válasz
zolizozo80
üzenetére
Hogy muzsikál a szépséged? Halkabb lett?
-
gurubefree
senior tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Eye candy vs high frame rate !
Mint mar emlitettek elottem >>> minden ember mas . Valakinek 15 fps is eleg , valakinek meg a 100 fps
is keves . Termeszetesen a hardverhez merten kell a beallitani a dolgokat .Amugy minel alacsonyabb a felbontas annal magasabb az elerheto frame szam . Az mas tortenet , hogy nativ felbontas alatt az esetek tobbsegeben meg extrak ( lsd. AA , AF , FFSSSMMAAXX ..... ) mellett is ugy nez ki mint egy kalap f******
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
gurubefree
üzenetére
Amúgy milyen felbontáson kellene nyomnom, hogy a legjobban fusson?
-
gurubefree
senior tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
egy probat meger .... sanandreas/mods/
Elkestem ......

-
echterion
nagyúr
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Mert ennyit támogat a játék.
-
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
Miért lehet vajon az, hogy egy játék csak 800x600-ban hajlandó elindulni, nem engedi a beállításokban sem, hogy a natív kijelzőn játsszak. Ez is az igp miatt van?(GTA SA) -
törölt tag
válasz
Muerte
üzenetére
Jelenleg az alábbi (pozitív) tapasztalatokkal gazdagodtam:
ASUS G751JY-ról váltottam Helios 500-ra, illetve pár hónapig kipróbálhattam egy G752VY-t is.
Hang: Az Acer hangszása sokkal tisztább, extrém hangerőn sem recseg, a mélynyomó munkája érezhető. Ami viszont érdekes, hogy kb. 0 lehetőséget ad a kalibrációra. Az Acer PredatorSense-ben van egy opció, ahol profilokat lehet állítani (zene, hang, játék - FPS, játék - stratégiai, stb.), és ennyi. Realtek Audio Manager nincs, se semmilyen "egyéni beállítások" opció. Ezt leszámítva a különféle profilok viszont jól használhatóak, érezhetően különböznek egymástól. Az ASUS-ok esetében a hangzás nekem olyan műanyag volt, kicsivel magasabb hangerőnél bőven volt recsegés, tökmindegy, hogyan kalibráltam a MaxxAudio/Sonic Studio szoftverben.
Kijelző: A Predator egy FULL HD, 1920x1080 felbontású matt IPS kijelzőt kapott 144 Hz-es képfrissítéssel, illetve G-Sync támogatással. Tapasztalatom szerint az alap fényerő nappal megfelelő, este nem folyik ki tőle a szemem, viszont kicsit alapból több a zöld és a sárga, ezt legfőképpen Dark Souls 3 közben figyeltem meg, de amúgy egyáltalán nem zavaró (sőt DS3 közbe még tetszik is nekem), a színek élénkek, szépek, ha valakit zavar a picit több zöld/sárga Win színbeállításoknál nyilván lehet módosítani. Pixelhibát nem fedeztem fel.
Minőségben nem sok különbséget vettem észre az Acer és ASUS között, utóbbiban talán picit több kéket fedeztem fel.Külső: Ez az a pont ahol bizony a G752VY szálhúzott fémes, narancssárgás, ezüstös, feketés, vöröses kialakítása jobban tetszett mint a Predator. Utóbbi se csúnya, inkább szokatlan. Egy teljesen fekete laptop, némi kékkel (bill. háttérvilágítás, touchpad körüli világítás, bekapcs. gomb), ennyi. Látszik, hogy nem vitték túlzásba a dizájnt, kicsit visszafogott lett. Ennek ellenére szép, de a G752 külseje jobban tetszik különösen a fedlapon a két vörös led csík, illetve a ventillátorok közti vörös led. Az anyagminőség megfelelő, masszív műanyag (teljesen sima, nem recés, nem szálcsiszolt) némi fémmel, nem recseg-ropog, az illesztésekben nem látni hibát. Tapintásra kicsit olyan mint az MSI GT72 Dominator, sokka-sokkal masszívabb kivitelezésben. Mint egy páncélozott tank

Egy problémám van: a billentyűzet háttérvilágítása. Ez bizony halvány, és ezen módosítani nem lehet. Az ASUS-ok esetében a vörösnek sokkal nagyobb fénye volt. Ezen nem segít az, hogy 4 részre van osztva a bill. és mindnek tudod módosítani a színét. A bekapcs. gomb illetve a tocuhpad fixen kék. De lehet, hogy csak én szoktam meg túlzottan a ROG-os vörös színt.

A zajszintről egyelőre csak annyit tudok nyilatkozni, hogy kb. 6 órán keresztül játszottam a Shadow of the Tomb Raiderrel, minimálisan hangosabb nagyobb terhelés alatt, mint a G751JY/G752VY, de ahogy az ASUS-nál, a Predatornál se zavaró.
Ami viszont rendkívül pozitívan érintett, az a driverek. Rengetegszer tapasztaltam főleg G752 esetében, hogy nem megfelelő driverek vannak a gyártó hivatalos oldalán. Pl. ha felteszem az Audio drivert, nem telepíti mellé a Sonic Studiot (ami azért baj, mert a Sonicnak nincs -illetve egy ideig nem volt- önálló telepítője. Amikor feltettek egy 2018 januárit, az meg az istenért nem akart működni. Egyik esetben azt kérte, tegyem fel az Audio drivert, amit azelőtt már feltettem, máskor meg az volt a baja, hogy nem a legfrissebb van fent. Ezt kipróbáltam a Realtek saját oldaláról leszedett driverrel, illetve a Win által frissítettel is...
Acer esetében szerencsére semmilyen problémám nem volt, és felesleges szoftverekből sincs semmi. Ami van, az is hasznos és jól működik (PredatorSense).
A hőfokokról még nem tudok nyilatkozni, nem néztem, de nemsokára...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree
üzenetére
De akkor nem kellene egy fogyasztási osztályban lenniük, mert nyilvánvalóan nem azonos a fogyasztásuk.
-
Raymond
titán
-
Medocsabi
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Igen erre, és hogy szeirintem ez a fogyasztás-megjelölés nem anniyra mérvadó, pont emiatt.
(#28278) gurubefree : az oké, de én arra gondoltam, hogy mégis egyforma hőtermelési adatok vannak megadva, annak ellenére is, hogy az i7 niylvánvalóan jobban melegedik, ergó több hőt termel. -
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree
üzenetére
A 7-es szériában 4 magos volt mindkettő, ugyanazon tdp osztályban. Szerintem erre célzott a kolléga.
-
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
"Kipróbáltam rajta ezt a játékot(Warface) és elég rosszul futott, 1280x720 full low-on ment 30-35 fps-sel."
vs
28014-es hozzászólásomból:
"Igen, de alap/közepes beállításokkal.
Mindenkinek itt más az ingerküszöbe. Valaki 100FPS alatt mindent leszaroz, másnak a 20-30FPS is elég ... szóval brutálisan szubjektív az egész."Ha ott 30-35FPS-sel ment egy 2013-as játék CPU-s Intel HD-n, akkor egész jól teljesített szerintem.

-
consono
nagyúr
válasz
gurubefree
üzenetére
Erre gondoltam én is. Főleg egy vékony gépnél 10W sokat számíthat.
-
Smithy87
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
"The power consumption of the GeForce GTX 1050 Max-Q is rated at 34 to 40W"
"The power consumption of the GeForce GTX 1050 is roughly on par with the old GTX 960M, which would mean around 40-50 Watts and (probably due to better selection and optimized parts) therefore much lower compared to the desktop counterpart."
From notebookcheck.net -
Raymond
titán
válasz
gurubefree
üzenetére
A kerdes itt inkabb az szerintem hogy minek a 1050ti MQ ha azzal teljesitmenyben es fogyasztasban is ugyanott vagy mint a sima 1050. Ennyi erovel mar most is vannak 1050Ti MQ laposok a piacon, csak a MQ jeloles hianyzik roluk es ugy hivjak oket hogy 1050 4GB.
-
-
Köszi szépen Mindenkinek a köszöntést!

-
echterion
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére
Az a baj, hogy már megvan ez a noti, mert ez az XMG letisztult, megbízható (lesz remélem
), de még van benne annyi, amennyi kell nekem, és 17-es. Csak sajnos az a fránya AW fétis közbeszól, ami mondjuk most alábbhagyott, hogy a 15-öst láttam élőben. Még a 17-est kellene közelebbről megsassantanom, hogy végképp úgy dönthessek, hogy maradok ennél vagy az R1-es AW-nél.(#28260) The_Hermit: Üdv nálunk.

-
törölt tag
Sziasztok!
Belépnék a klubba egy két hete vásárolt Acer Predator Helios 500-al (i7-8750H, GTX 1070, 32 GB RAM).
--------------------------------------------------------------------------------
GTX 1050 TI Max-Q (notebookcheck adatok)Codename N17P-G1 Max-Q
Architecture Pascal
Pipelines 768 - unified
Core Speed 1151 – 1290 - 1290 – 1417 (Boost) MHz
Memory Speed 7000 MHz
Memory Bus Width 128 Bit
Memory Type GDDR5
Max. Amount of Memory 4096 MB
Shared Memory no
DirectX DirectX 12_1
technology 16 nm
Features Multi-Projection, VR Ready, G-SYNC, Vulkan, Multi Monitor
Notebook Size medium sizedGTX 1050 TI (notebook)
Codename N17P-G1
Architecture Pascal
Pipelines 768 - unified
Core Speed 1493 - 1620 (Boost) MHz
Memory Speed 7000 MHz
Memory Bus Width 128 Bit
Memory Type GDDR5
Max. Amount of Memory 4096 MB
Shared Memory no
DirectX DirectX 12_1
technology 14 nm
Features Multi-Projection, G-SYNC, Vulkan, Multi Monitor
Notebook Size large"The power consumption of the GeForce GTX 1050 Ti with Max-Q design is rated at 40 to 46 Watt and therefore a lot lower than a regular GTX 1050 Ti for laptops (53 Watt). This means that the Max-Q GTX 1050 Ti is also suited for thin and light laptops."
Mondjuk az érdekes, hogy a 1050 Ti Max-Q ezek alapján VR Ready a "rendes verzió" meg nem (?)
Szóval egy energiatakarékosabb 1050 TI. -
Raymond
titán
Ugy nez ki lehetosegem lesz kiprobalni a Gigabyte legendasan szar szervizet. Eddig birta a gep gond nelkul, de ma megjelent egy fajnos piros fuggoleges csik az LCD-n
Nincs 6 honapos. Kivancsi vagyok meddig fog tartani. -
Azon agyalok, hogy mi értelme van a GTX1050Ti Max-Q-nak? Ez a felállás elvégre egy "sima" GTX1050 szintjét produkálja... akkor minek lebutítani egy "tuningos" kártyát a mezei darab teljesítményére? Nem tud már az nVidia sem mit csinálni jó dolgában, hogy hülyítse az ügyfeleket...
-
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Figyelj barátomnak tönkre ment a laptopja pont amikor az újat vettem neki 130 ért adtam el. Asus G75vx et így hogy szerintem te is találtal volna gépet bár az óvatosságod meg értem.
-
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Azért van itt a topikban 2 laptopokkal foglalkozó szerelő fórumtárs is, akit mindig érdemes volna privátban megkeresni, hogy tudna-e segíteni az elért cél érdekében. Nincs-e nekik raktáron valami, illetve ha valami gond van lehet-e számítani rájuk vagy bármi javaslat.....hát sokan nem tudják hogyan kellene kezdeni.
Ez csak egy tipp lenne a részemről, ami már nekem bejött nem is egyszer. Talán majd a későbbiekben ha gondolod egy próbát hidd el megér. 
-
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Használt gép nem jöhetett volna szóba ?
-
echterion
nagyúr
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Igen, az akku bedugása is számít. Illetve igp-vel ez sajnos csak ennyit tud, ez van.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree
üzenetére
Nem olyan rossz ez. Arra kell használni amire való.
-
gurubefree
senior tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Erre tegyel Linux-ot ( Ubuntu )
Ez tipikusan az a gep amivel ongyilkossagba hajtja magat az ember
.... no offence -
IMIIKE1998
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
GTA San Andreas vagy League of legends esetleg?

Basszus amúgy eddig akksiról játszottam, lehet az is gond volt. XD
Tudom, hogy nem a játék a prioritása ennek a gépnek, nem is azért vettem csak ugye 200k alatt a dvga kockázatos a tartósságot tekintve. De megértem, ha ennyit tud, akkor max. játszok az asztalin, ha kedvem támad.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Passziánsz. No offenz, de ez tényleg nagyon nem játékra lett kitalálva.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Cs 1.6.
Olcsó gép, ami komolyabb játékokhoz (Warface BF3, stb) alkalmatlan a 60 fps-hez , mivel nincs dedikált video memóriája, de erről tájékoztatva lettél .
Ami teljesítményt tapasztaltal az a normális, nincs hiba.Igen, SAN Andreas is megérthető egy próbát

-
maximilian4
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Hp 250 G6-ból van ezer féle konfiggal. Mi van a gépedben?
Energiagazdálkodás legyen teljesítménycentrikus és mindig tápról játszál. -
echterion
nagyúr
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Milyen konfiggal vetted meg? Drivereket mind felraktad? Milyen oprendszer van?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Ha jól sejtem akkor Intel IGP van abban a gépben. Az ennyit tud, mivel nincs dedikált vga memóriája, így játékra sem jó .
Youtube-on látott videók alapján normális teljesítményt hozott ez a gép.Ha 3D -s játékot akarsz játszani akkor sajnos ennel az alsó kategóriás olcsó gépnél jobbat kell nézni.
Ahogy visszaolvastam látom kerdezted hogy ez a jatek, a COD (gondolom MW) és BF3 fog e rajta jól futni. Mikulasba szólt hogy alkalmatlan ezekhez a játékokhoz meg low-on is a 60 fps-hez az Intel igp, de ezek szerint akkor megis megvetted....nincs mit tenni, olcsó gép ami ennyi teljesítményt tud .
-
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Végül meglett a laptop(HP 250 G6).
Kipróbáltam rajta ezt a játékot(Warface) és elég rosszul futott, 1280x720 full low-on ment 30-35 fps-sel.
Nekem ez nem gond, mivel nem ez a prioritás, de fura, mert ez egy igazán kis igényű játék. Azért gondoltam ilyen Lol szintű játékok nem akasztják meg.
Sys req:
MINIMUM RECOMMENDED
CPU: Intel/AMD dual-core 2.0 GHz Intel Core2Duo™ E6-series / Athlon64 X2 6400+
RAM: 1.5GB 4GB
GPU: GeForce8600 GT 256MB /
ATI(AMD)Radeon X1950 256MB GeForce9600GT 512MB /
AMD Radeon HD 4830 512MB
Disk space: 11 GB of free space
Én lennék a balfék, hogy valamit rosszul állítottam be, a lapotopot becsülöm túl vagy csak optimalizálatlan maga a játék? -
echterion
nagyúr
Hát srácok, voltam a budai laptopszalonban, hogy megvegyem az AW 15-öst és hát elég nagyot csalódtam. Most még picit hezitálok rajta, mert valahogy nem érzem a nagy bummot, hogy "hú, végre lesz egy ÚJ Alienware-em". Külsőleg szép, de kinyitva a gépet, hát...izé...nem nagyon tetszik. A kijelző alatt az a 3 ujjnyi műanyag káva, plusz körülötte is borzasztó vastag a káva. Ilyen vastag kávák között még kisebbnek tűnt az a 15,6".
Ezt még így meg kell gondolnom, na.(#28224) Bluesummers:

-
maximilian4
addikt
válasz
Bluesummers
üzenetére
Nem tudom hanyadik, de ahogy mondani szokták jó sokáig eláll a ...

-
Raymond
titán
válasz
Bluesummers
üzenetére
-
válasz
Bluesummers
üzenetére
-
gurubefree
senior tag
válasz
Bluesummers
üzenetére
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Bluesummers
üzenetére
Sokat és boldogat!

-
Pocok256
veterán
-
Ma van a szülinapom, lepjetek meg valamivel. MSI TITAN GT83 GTX 1080 SLI megteszi. Köszi előre is!
-
válasz
gurubefree
üzenetére
De jó, hogy 6 percen keresztül a felemás orrlyukú, rágcsálóforú fiúkát kell nézni...

-
gurubefree
senior tag
válasz
Bluesummers
üzenetére
-
válasz
gurubefree
üzenetére
Nem rossz, Nvidiának is van hasonló. Egyszer kipróbálom, de egyelőre nálam az internet sávszélesség (amit írtak, hogy minimum 15mb/sec kell) a probléma.
Én nonstop 4G LTE-n vagyok, havi 35GB kb 3-4MB/sec sebességgel, ha az elfogy, akkor marad még 100GB, ez max 700-750Kbyte/sec sebességgel.
Tehát ha elfogy a 35GB-om, akkor laggolok, nem miatt. Jó poén!

-
gurubefree
senior tag
Probalta mar valaki ??? Shadow - Much more than a PC - shadow.tech
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Feltettem a kérdést az xbox topikban de nem jött rá válasz lehet ti jobban tudtok segíteni.. lehet hülye kérdés...de az miért van hogy az xbox nem tartja meg az időt és a dátumot..így a játék mentéseket sem engedi folyamatos net kell hozzá? Vagy egy elemcsere mint a notebook vagy pc alaplapokon...vagy valami beállítás hiba? Mikor végeztem a játékkal áramból is kihúzom úgy teszem el a gépet.
Folyamatosan ez a kép fogad és csak az idő dátum beállítás után megy tovább..de akkor már enged menteni a következő kikapcsolásig. GTA V
-
Hát tudjátok ha nálam történne valami akkor is laptop, mindegy mennyibe kerülne. Asztali toronyházast soha többé, abban nincs semmi érdekes és kihívás, de mondhatnám annak nincs varázsa, az olyan tucat szar!

Igaz, jelenleg nem látok olyan lapost ami tetszene azon kívül amit momentán használok. Vagy ha mégis az kb 1 milla körül mozogna és csak MSI jöhetne szóba nálam.
Annyit meg nem igazán szeretnék adni érte akkor sem ha lenne rá. Ha majd ezt egyszer kinövöm valszeg az is egy régi már elfeledett lapos lesz, amit majd feltuningolok némi segítséggel.
De az még nagyon sokára lesz, mert van ez olyan minőség ami után csak azt lehet mondani, megérte. 
-
Pocok256
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
Egyelőre még nincs semmi veszve.
Az a helyzet futkosós notim van melóhelytől csórtam egyet az teljesen megteszi. Csak gamera és saját használatra kellene. Csak közben ott az aw is benne vagy 100k alkatrésszel elkéne adni de már hetek óta hozzá sem nyúltam... Laptopot azért lenne jó venni mert egyszerű megnyomod a gombot aztán kihozza a postás. Nem kell szerelgetni stb. Még gondolkodok a gigabyte on vagy az aoruson. -
Dhampir
félisten
válasz
Pocok256
üzenetére
Pedig a korábbi irány tetszetős volt; kicsi, nem nehéz, könnyen hordozható és mégis erős notebook, alkalomadtán külső kijelzőkkel párosítva.
Felhasználóknál általában ez a vége a dalnak egy gamer notis pénztárcakopasztó korszak után, a PC mellé meg valami pehelysúlyú "futkosóst" szereznek az emberek, vagy táblagépeznek. Persze amíg érdekes újdonságokkal rukkolnak elő a gyártók, addig folyton ébren tartják a kíváncsiságot és talán feloldják az elfojtott gamernotis vágyakat.

-
Firehand
tag
válasz
maximilian4
üzenetére
15 coll is érdekes lehet ha annyival jobb szerintetek, mert akkor tényleg kipróbálnám milyen tv-t kötve játszani.
Igazából nem az a cél hogy sokat költsek gépre hanem hogy jó áron jót vegyek. Az 500 a felső limit, de ha alatta találok akkor örömtáncot lejtek. ;-)
Black Friday és egyébb akciókat érdemes lehet megvárni, bár nem 4 hónap múlva lenne jó gépet venni. Az Y300 is biztos megvárom, nem ugrok bele a vásárlásba. Addig olvasgatom a fórumot -
válasz
Firehand
üzenetére
Nem használok külön billentyűzetet nagyon jó van a laposban fölösleges lenne ,mikor nagy ritkán FPS el játszok oda ülök a gép elé. Amúgy főleg RPG ek nyomok olyankor gamepad a kezemben és fekszek az ágyban . Most azon agyalok autós gameket is nyomni kellene régen a most wanted volt az egyik kedvencem. Rts ek a másik nagy kedvencem de azt most kicsit félre raktam.
Szóval nincs semmi külön felkészültség hozzá ami kellene egy jó HDMI kábel és mehet .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nincs 6 honapos. Kivancsi vagyok meddig fog tartani.

pedig terveztem hogy később megszorongatlak hűtésileg. Most már ebből sem lesz semmi.
Sose' lesz így rendes masinád!