Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
válasz
FőDudu #108565 üzenetére
Abszolút egyetértek azzal, hogy a 14 nap elállást abúzálni nem korrekt dolog, viszont ezzel abszolút nem értek egyet: "ha garis problemaja van a vasarlas utan, azt inteze gariban - ne a gepet akarja vissza kuldeni"
Ismerve a hazai szervízeket, tisztelet a kevés kivételnek, szerinted ki az, aki egyből miután kiadott több százezer Ft-t, hetekig a garanciális ügyintézéssel szeretni szopni, mert vmi a csomagból kiszedve szar?
Arra sincs garancia, hogy a szervízelés elsőre sikerül: Nekem pl. korábbi DELL gépem mikor bevittem egy billentyűzet cserére, lett belőle végül 1 palmrest csere, 2 db alaplap csere, 1 touchpad csere és 1 billentyű csere. Ez durván több, mint 1 hónapig tartott, azalatt 2* próbálta nekem visszaadni a szervíz a gépet, mindig más hibával. (Ez ha jól emlékszem 2019-ben volt). Aztán pl. pár hete cseréltettem az iPhone-mban garanciában a kijelzőt, szintén második nekifutásra sikerült az újat jól beragasztani. Kinek hiányzik ez, egy drága, új cuccnál? Amikor ennyi pénzt kiad az ember, nem szopást szeretne vásárolni.
Aztán pl. 1 hangfalnál és 2 monitornál is kifogtam 1-1 ilyent az elmúlt ~4 évben. A hangfal egyik fele csak sistergett, az egyik monitoron a kijelző egyik oldalán vastagon volt egy sárga árnyalatú sáv, a másik monitoron meg a monitor kellős közepén 1 fekete pixel (használhattam volna végülis célkeresztnek fps-ekben
). Egy egérnél tavaly szintén, 40e Ft-s egér görgője úgy recsegett egyik irányban, hogy szánalmas volt. De volt nálam 50e Ft-s billentyű is, amire ferdén festették fel a gombot. (Itt mondjuk én csak a hibás keycap cseréjét kértem, de kaptam egy teljesen új billentyűt, emelem kalapom a boltnak.).
Ilyen esetekben magasról teszek arra, hogy a gyártó, vagy a viszonteladó ezt hogyan károlja el/oldják meg egymás között, ha vmit megveszek, elvárom, hogy legalább újan rendeltetésszerűen működjön.
Én mondjuk mindig feltüntetem a visszaküldés okát, és szerintem ez az, ami mindig elvárható lenne. Ha vki csak azért rendel meg értékes cuccokat, mert nem képes venni a fáradtságot, hogy megnézzen vmit élőben a legközelebbi akármelyik szaküzletben, azoknak szerintem is le kellene vonni a visszafizetendő összegből azt, amennyit a felbontással a termék vesztett az árából.
Aztán vannak persze kivételek, pl. About You-s ruha rendelés/visszaküldések megint egész más kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest