Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet05
senior tag
-
hotian
tag
Sziasztok!
Monitorcserén gondolkodom (27", 60Hz -ről nagyobb frissítésre, 144 vagy afelett) munka + játék, a dilemmám az, hogy játékot FHD-n tudja kihajtani megfelelő FPS-el a gépem, viszont a munkához a nagyobb monitor biztos jobb lenne, mondjuk egy 32"-os (a 27-esek többsége is már QHD). Szóval ha 32" QHD-s monitoron felejtős az FHD játék futtatás vagy nem vészes?
Vagy inkább nézzek egy 27"-es FHD monitort? -
laychi
veterán
válasz
Pocok256
üzenetére
+ Szomszédban háború van címszóval is szépen elrugaszkodtak az élelmiszer, nyersanyag és energia árak(legalábbis az EU-ban)
Emellett pl az ssd-k ára is ~50-60%-kal kilőtt(brutto árakat nézve), szándékosan, ami ugye megy bele a laptoba pl így azt is drágítja. Ram- változó, de ott is jósoltak áremelést.
Szerencsére asztali gépembe jó akcióban sikerült beszereznem 2 db 2x16GB-os 7200MT/s cl34 kitet
Én pl amin ki vagyok most akadva, hogy a megvásárolt laptop 8gb ddr5 4800-tel van szerelve. 16-gb-ra bővítve olcsón kijönnék, ugyan ilyen modult találtam 13 euroért újonan.
Ha 32 GB-ra szeretnék bővíteni, akkor alsó hangon 95-100 euro az alja a 2x16GB kiteknek.
És akkor legyen úgy vele az ember, hogy oké 16GB-al még el lehet bohóckodni, de meddig? -
Pocok256
veterán
válasz
RM007
üzenetére
Mert a forint önmagában vagy 30% ot romlott az euro usd hez képest... Továbbá a covid penznyomda után egyértelmű infláció lett az egész világon ezt a kettőt osszeadod és kijön a magyar világverő 50% os infláció. Ebben semmi háború nincs az csal pörgeti a gpd t kivéve ha mi lennénk a háborútól szenvedő felek...
-
válasz
capulet75
üzenetére
Vicces vagy, itt élek. Amúgy nem nézem. Tudom amerikánus tv a legjobb a világ minden részén.
Korona idő alatt hol voltál? Élesben akkor kezdődött egy nagy teszttel. Van egy csomó külföldi videóm, és egy látogatott csatornám ami erről beszél. Te sem nézed a hazai TV-t. Van egy kopasz öreg úr, nevét itt ki nem mondom, sokat beszélt erről. Nézz utána.Hogy témánál is legyünk magyarázd már el miért emelkednek annyira az árak pl a laptop területen és közben romlik a minőség?
És tudom mit fogsz mondani.
Beszarás...Csomagolom a lapost holnap új asztalra költözik.
Viszek pár játékot magammal. Kíváncsi vagyok hogy fognak futni Intel 4.gen procival. -
Gergello
addikt
-
capulet75
addikt
válasz
RM007
üzenetére
Hát most épp a UK-ban, előtte meg tizenpár évig Dániában. A hadikiadások növelése álltalában felpörgeti a gazdaságokat, nyilván ott ahol van hadiipari termelés, mint például Németország, Franciaország, Hollandia, Olaszország, Spanyolország, meg a fél EU. És itt a GDP kevés, 5% alatti részéről van szó. Kapcsolj el az M1-ről pls.
-
válasz
capulet75
üzenetére
Olvass híreket, te hol élsz most? Valami bennszülött szigeten? A nagy vezír is erről beszélt legutóbb. Szerinted hova tart most a világ. Az a legnagyobb üzletág manapság, főleg mert közpénzből van, és ha pl tönkremész lesz aki felvásároljon. Amúgy erről szol az egész csihipuhi. Ne menjünk bele.
-
Csupati
őstag
Új értelmet nyert a Gaming setup
-
Ubul86
őstag
válasz
peet05
üzenetére
emagon nézem én is 4080al azt, és jah, 1,136K, akkor már inkább az. 20 hó, 0% thm
simán megérős annak, aki esetleg hitelben gondolkodik. Én most skippelem, mert nermrég mondtam fel , meg amúgy is asztalin gondolkodok, de azért ha lett volna mostanság jó deal akár telekomnál, még meg is gondoltam volna, mostani gépem is onnét van, és 2 éve még jó deal volt a Lenovom, összevetve a többi árral máshonnét itthoni árakkal nézve -
-
peet05
senior tag
válasz
RM007
üzenetére
Dehogy éri meg!
Az, hogy a T kínálatában perpill a legerősebb, és bizonyos szakaszok kimaradnak a hitelbírálatnál, azért/vagy pont emiatt ott elég vastagon fog a ceruza. Konkrétan 254k "haszonnal" dolgozik, egy hasonló kaliberű Legion-hoz képest, amit szintén el lehet hozni kamatmentes részletre máshonnan. Ez azért nem kis difi.
Ha az 1M-hez viszonyítunk, akkor picivel többért (+126k) inkább Strix Scar 16, RTX 4080-nal. -
válasz
patyil
üzenetére
Én nem estem neki csak máshogy értelmeztem a szöveget. Azt a bizonyos jelenlegi kínálatban-t máshogy vettem. Mégpedig....
Jelenleg a legerősebb amit kínálni lehet laptopban az nem az. Én így értem. Az hogy a telekom mikor hogy és mit mennyiért az más tészta. Nem nézem az oldalukat. Rákérdeztem, kaptam választ és ezzel lezárva. Nem tudom neked ezen most miért kell rugóznod és újra megnyitni ezt a témát. Szeretnél belőle ide 10-20 off hozzászólást?
(Véleményem meg lehet főleg 1 milla körül
szaros4070-el.) Én pl azt mondom, akinek nincs egészben erre 1 millája (nekem sincs, de ha lenne sem adnék) az inkább ne vegyen.
Bakker miket írok....részletre se vegyen. -
Ubul86
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
hát, én mindennap nézem a telekomot, elég régóta van, pár napig nem volt csak

de ennyiért mehnagyon nem változott a kínálat, csak feljebb mentek az árak

-
patyil
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Sracok A kolléga csak jelezte elsősorban azoknak akik készülékkedvezményre illetve mindenféle bírálat nélküli kamatmentes részletre akarnak kihozni egy erős gépet (mert ez egy létező igény volt itt többször a topicban is) hogy elérhető újra ez a predator
Nyilván kevesen értenek egyet ugy en bloc hogy 1milláért vegyen valaki gépet akinek közel sincs egyben ennyi pénze
Semmit nem írt az adott gép ár érték arányáról, ne essetek már neki csak mert számotokra ez nem releváns

-
válasz
PedroPascal
üzenetére
Annyiért azt biztos nem választanám, kicsit túlárazott!
-
válasz
PedroPascal
üzenetére
1 milla és 4070-el csak, milyen legerősebb?
-
PedroPascal
őstag
Aki jobb gépre vadászik a Telekomnál elérhető a jelenlegi kínálatban a legerősebb Gamer lapos.
-
válasz
laychi
üzenetére
Hát mi erre csak nézni tudunk mint borjú az új kapura.
Ami az általad leírt beállításokat illeti. Mutatok neked egy XTU képet. Most nem így használom, feljebb toltam az órajeleket, csak a strapa teszt és a kiírások miatt. Ez még hidegebb időben volt. Az UV mínuszban gyarapszik nálam. 
A legjobb pontszámom. Momentán nem tudom megismételni. -
válasz
KillHates
üzenetére
Valahogy úgy!
Kijöttem, nem volt senki az asztalnál és pihenőbe sem.(pont betegnél voltak másik kórteremben) és szó nélkül eljőttem.
Igaz nem sokkal előtte a csoport vezetőnek oda adtam a közös csomag ajándékot.
Dokinak meg előtte nap.
Pénteken go 3 hétre rehabra, Hévízre!
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ez jó hír Neked és nekünk, rossz hír a kórházi bacilusoknak !

-
laychi
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én is
És szolgálok egy ilyennel a csapatnak.
Nem rossz ez a 13450HX proci
P50(x6) E39(x4) R44 XTU.val OC-zva 1,090V a procinak 1,055V Ringnek
Tesztelgettem a kis rtx 3050 6gb gpu-t is.
TS, Firestrike bench alapján olyan stock GTX1070 szint lehet a "kártya"
Egyenlőre single chanel, remélhetőleg a dualchanel majd gyorsít rajta valamennyit.
Nem egy erőgép, de használható.
A fent említett erő mellé pedig jön még dlss és fsr3_to_dlss FG is, ha elérhető a FG
Screen az meg olyan, amilyen, egyenlőre "jóvanazúgy" -
Végre itthon!
-
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Mindenképp!
-
peet05
senior tag
Monitorozásra is: [link]
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jobbulást. Minél előbbi felépülést..
-
És hogy legyen topik téma is a mai nap. A reggeli órákban született. Hát ezek láttán lesz még vga upgrade a jövőben. Grafikus kártya oldalról nem látok megszorítást egyenlőre.
-
válasz
PedroPascal
üzenetére
Én is folyton másolok telóra és vissza telefonról. Látom hogy visz, jól, és nem érdekel milyen sebességgel, mert amit át kell vinnie az ló.asz időben.
-
PedroPascal
őstag
válasz
Csupati
üzenetére
Igen papíron minden szebben mutat ezért is szerettem volna tesztelni. Egyedül ott láttam sebességet amikor nem másoltam, hanem csak megnyitottam egy filet és akkor olyan volt mintha másolna akkor 180 MB/s volt, amit láttam. Ugyan ez a másik gépemen (ExpertBook B9 B9450) amin van 2db Thunderbolt 3 és a 40Gbps kábel is tudja a TB3-at ott csak 100Mb/s volt, amit láttam.
-
Csupati
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Az USB 3.1 és a 3.2 ugyan az a lényeg hogy Gen 1x1 (5gbps vagy 600MB/s) ,Gen 1x2 (10gbps) , Gen 2x1 (10gbps), vagy Gen 2x2 (20gbps).
Amugy a valós sebesség ettöl jóval elmarad , a 6gb-os fájlnak ezek szerint legroszabb esetben (600MB/s) 10 sec alatt át kéne mennie , ehelyett bő fél perc-perc között van valahol ami olyan 100MB/s -
PedroPascal
őstag
válasz
echterion
üzenetére
USB 3.2 (Type-C, MTP, OTG, DisplayPort @ 4K 60 fps, DeX kimenet) ami elméletileg 10Gbps. A laptop is ezt tudja. A másik meg hogy a telefonban UFS 4.0 a háttér ami papíron 4640 MB/s tehát az USB 3.2 10Gbps lenne itt a szűk keresztmetszett. Kedvem támadt tesztelni de nem tátom a sebességet csak azt hogy gyorsan teszi a dolgát.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
PedroPascal
üzenetére
Nem tudom, de általában a telefon sávszélessége a szűk keresztmetszet, az átlag telefonon usb2 sebességű cucc van csak. Érdemes lenne a teló speckóit megleskedni első körben.
Aztán lehet, hogy jön valaki a megoldással.
-
laychi
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nincs asszony, aki felvinné a vérnyomásod?

Mondjuk nekem már az felvitte volna, hogy egy sz*ros "natúr" zsemlét kaptam volna.
Biztos türelmes ember lehetsz
-
PedroPascal
őstag
Nem topik téma, de hátha valaki tud segíteni.
Hogyan lehet látni a kapcsolati sebességet USB kapcsolatkor? Telefonra amikor másolok nem írja a másolás sebességét sem de elég gyors. Beszereztem egy USB4 40Gbps kábelt és kíváncsi lennék milyen a kapcsolati sebesség. -
Csupati
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Azért a Vivobook hütésétől minden is jobb (I7 11gen +3050) :
Se ramok se VRM nincs hütve PCH-t nem is látom.
-
Csupati
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Igen de ez a ROG gép vapor hütésselm és nem a TuF .
-
PedroPascal
őstag
válasz
üzenetére
Ugyan nekem 7945HX van és elvileg a legjobb jenlegi hűtéssel, de így is forró fejű. 60°C alatt soha nincsen, ha már "üzemmeleg" akkor 95-100-ig engedi max. Játék alatt 90 körül van szinte mindig. Semmi gondom nincs vele csak néha zavar a tudat, hogy ez sok, de eddig még soha nem trotyogot.

-
törölt tag
-
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mielőbbi jobbulást kívánok!
-
-
-
capulet75
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jobbulást és kitartást.
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
akkor infúzión vagy? mert ugye enni kell, de ha nem eszel, akkor meg rosszul leszel :/

-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Uh, jobbulast!
-
laychi
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jobbulást! Sok erőt és kitartást!
-
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
írom azért én is hogy jobbulást

épp most olvastam a szegényes körülményeketde akkor már otthon vagy?
nálunk többnyire pozitív délkeleten, Szegeden, Hódmezővásárhelyen a kórházi tapasztalat az elmúlt 3 évből, mondom ezt úgy, hogy attól tudom hogy mi megy az egész országban. Még a kaja is tűrhető volt

-
Köszi mindenkinek!
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jobbulást!
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jobbulást, és kitartást Maxx!
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jobbulást, Maxx.
-
FőDudu
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Szinten!
Neki legalabb mar megvan a mutet. En tudok olyanrol, akinek valami 2027 vagy meg kesobbi idopontra van kiirva a mutet - es mar jarni sem tud a fajdalomtol.
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Köszi!
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mielőbbi felépülést.
-
Nekem pedig tegnap este sikerült pontot tenni a vga kontra msi ab történet végére.
Miszerint a található legújabb verza sem tanúsít teljes együttműködést. Leszedtem a gyártó oldaláról azt a szoftvert amit sokan használnak asztali vonalon, az hibátlan, mindent lehet állítani, még akár venti fordulatszámot is UV görbével. Tuning is meg volt. Ejnye ezt mondhatta volna nekem valaki! Nekem nincs asztali gépem, nem tudtam hogy ilyen van. Tudom többen akik ide benéznek használnak.Talán érdekesség az amire eddig nem figyeltem fel, a laptop gpu venti is teker munka közben, mintha lenne ott valami, furcsa. Ennek kifejezetten örülök pedig nem kéne.

u: Szóval ha megpiszkálom az AB-t akkor a vga kb 100W-al kevesebbet akar fogyasztani.
-
-
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jobbulást!
Ha már kint van a drain cső akkor szépen gyógyul!
A 2080S meg vagy ebayre tedd majd fel, vagy itthon X170/P870 hez hirdesd meg, a P751/775tm nem fogja tudni ki hűteni. -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mielőbbi gyógyulást, és gép közelbe kerülést.
Sajnos a kórházak kevés kivételtől eltekintve nagyon koszosak, pedig a takarítás elsősorban nem pénz kérdése. -
Még csak pár napja nem vagyok gép közelbe és már hiányzik a kis Clevom. 😆
Május 30. kellett be feküdni a kórházba, Május 02. műtöttek.
Hát nem volt egy leány álom, mindent hallottam (fúrás, faragás, szívás, kalapácsolás), de látni nem, mert el volt takarva.
Dokit kérdeztem, azt mondta teljesen tönkre volt menve a combfej. 😬
Doki mondta majd konzultálunk a bal felemről is. (az is sürgős eset)
Fentanyl tapaszt tegnap tettem fel újra, csütörtökön hajnalba, ébresztés előtt vettem le a műtét előtt. Másnap egy zsemle volt az egész napi eleség. 🤣(nagy volt a vér veszteség)
Kórházba egyszer volt fürdetés a műtét óta.
Tegnap asszony bejött és szivacsos fürdetés volt.
Mai kórház nem leány álom!
Fürdő / WC egybe és higiénia a béka segged alatt... Ja és egy régi pottyantós WC nagyobb, mint a zuhany felület!
(aztán ez elismert kórház!) Szerintem profi munkát végzett, mert napról napra jobb, úgy érzem.
Tegnap kivette a doki a váladékot (vér) ki vezető csövet.
Kórházból majd rehabra (3 hét) megyek.
Mire haza jutok, arra már rég megérkezik az "új" GPU a gépbe.
Beszerelni majd csak azután tudom, ha megérkezett.
-
törölt tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Szeretem ETA-t, gyakorlatiasak a videói. Szerintem egy jól sikerült tablet, de játékra nagyon korlátozottan használható. Ha lenne OcuLink port, akkor érdekes választás lehetne, főleg, hogy van német storejuk.
Elég komoly a belseje is:
Notebookcheck teszt (extra pacsi, hogy rendes SD kártya olvasó van benne)2024-es, új tervezésű TongFang/Uniwill gépek első tesztje: XMG Fusion 15 (Early 24) review: A compact RTX 4070 laptop for gamers and creators
Az új Legion 5 Prot veri és kompaktabb gép (15.3).
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Érdekességképpen, ezt láttátok már?
Minisforum V3 AMD AI 3-in-1 Tablet, AMD Ryzen 7 8840U procival.
Minisforum V3 AMD AI 3-in-1 Tablet
Minisforum V3 AMD Tablet Review! The Best 3 in 1 We've Ever Gotten Our Hands On
-
-
válasz
FőDudu
üzenetére
Azon kívül, hogy a te lelkedet bántja, ezzel a géppel semmi baj nincs. Remek kis hobbi munka, és a laptop formátumot is megtartotta.
A műanyag reszelésénél ha nem üt le semmi PCB komponenst, akkor az igénytelenséget leszámítva ez veszélytelen művelet (a műanyag nem vezető, festve sem).
A hangszóró... Vitatható, de nálam is évi 1-szer van használva egy családi hepajhoz zenét adni, amúgy pedig 100% fejhallgató. -
FőDudu
veterán
RM tanulhatna a barmatol.

Majdnem stock a gep....Amikor lathatoan nem szedte ki az alaplapot a haz kireszelesekor, na akkor latszott, hogy hihetetlenul dilettans a baromallat.
A sontolesi megoldasa is khmmmm...
-
válasz
laychi
üzenetére
Hát 90 fok fölé simám nálam is kúszna a proci ha nem volna rajta nagy UV és vizes blokk. Asztali procit használok, a topikjában olyat hogy UV alig olvastam, mint inkább ennek az ellenkezőjéről sebesség mániákus oldalról. Más a hűtés felépítés is nálam inkább elnyúlt vízszintes felállás, asztalinál meg levegős kinézetben jó vastag függőleges kiterjesztés. i9-9900K esetén max amit láttam valakitől annál a tesztnél 13500 pont volt. Nálam meg 12000 körül. Más környezet. Szeretek tuningolni, de nem viszem túlzásba, degradáció, elhasználódás nem jöhet szóba. Meg mindig is vga volt a gyenge pontom.
Az XTU-t az első gaming laptopomnál ismertem meg 2016-ban, azóta nem tudom elereszteni. Egyszerűen működik a mai napig amit oda beteszek. A vga-t régen nagyon tuningoltam, aztán volt pár rossz élményem, csak legyen valami, nem húzom a végletekig. Most meg már teljesen elengedtem jelen pillanat, van rá a magyarázat.
[link] Ilyen van a proci alatt. Azt olvastam akár 15 évig eláll.
Picit jobban hűt nálam a paszta szerű krémeknél, megérte.
Én azért is szeretem használni a választottamat, mert ennél nagyobb szabadságot felhasználó egy laptop márkánál, típusnál sem élvezhet főleg ahogy haladunk előre az időben. Nem szeretem ha mindent a szájamba adnak, kell a mozgástér, jobban mint a teljesítmény.
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Igy van ilyen oled es legion van most nalunk is, jelenleg szerintem 14 colban ez a legiobb választás, mondom ezt 3 zephyrus után
-
laychi
veterán
válasz
RM007
üzenetére
Alapon elment ez 100 fokig is és idő előtt throttlingolt.
13600 pont körül hozott akkor, így szebb.
sottr benchet most futtattam 720p lowesten, úgy sem rossz és még mindig csak single chanel a ram.
1080p high-on 91 fps average-et hozott.
kapott egy kis oc-t a gpu és +1000MHz boostot a vram, így már 99 fps folt az átlag.
XTU-t leszedtem, hátha enged valamit állítani.
game alatt akár 4,7-4,8GHz-ig is boostolt a proci ezzel az OC mode aktiválással.
Ha engedi szeretnék a feszből faragni, hogy a cpu is kevésbé melegedjen.
Ingame elment 80 fok fölé, pedig nem lett volna muszáj, gpu 65 fok körül ingázott, ami nem rossz szvsz. -
válasz
laychi
üzenetére
Szép. Mikor ilyen pontszámot látok csak rám tőr én is én is szeretnék.
Mostanában kevesen osztanak meg ilyet. Arra apellálok a "gyenge" procimmal hogy amire nekem kell arra pont jó lesz mindegy ezek a benchmarkok mit mutatnak. Reggeli hír olvasás, (melyik hülye politikus mit lépett), és gaming nézet.
Sok sikert kívánok bármilyen kiegészítőhöz legyen az akár egy egpu, mert lássuk be jó dolog az ha szolgál. Kíváncsi vagyok hogyan alakul nálad. Előbb utóbb nekem is váltamon kell majd, csak húzom amíg tudom.
A proci 85 fokig szerintem teljesen rendben van. Egy nagy embertől halottam régen.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Korona idő alatt hol voltál? Élesben akkor kezdődött egy nagy teszttel. Van egy csomó külföldi videóm, és egy látogatott csatornám ami erről beszél. Te sem nézed a hazai TV-t. Van egy kopasz öreg úr, nevét itt ki nem mondom, sokat beszélt erről. Nézz utána.
Viszek pár játékot magammal. Kíváncsi vagyok hogy fognak futni Intel 4.gen procival.

A legjobb pontszámom. Momentán nem tudom megismételni.

Muerte