- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz chungee #5169 üzenetére
Csak azért ezt a játékot említem, mert eléggé népszerű a legtöbb embernek megvan és nagyon jók benne a rumble effektek. Próbáltam én más játékokkal is pl Resi2 és 3 Remake-ek, az F510-zel teljesen jók a rezgő effektek, az F710-zel alig érezni.
Azért kellene mások tapasztalata, hogy ez gyárilag ilyen lepkefing vagy csak az én példányom defektes. -
fleetcmd
tag
válasz chungee #3790 üzenetére
A nyomásérzékeny gomboknak csak annyi a lényege, hogy az eredeti PlayStation 3 vezérlőnek, ha jól tudom, analóg gombjai voltak és egyes játékok ki tudták használni, hogy a gombokat (ABXY, háromszög, kör, négyzet, izé) mennyire erősen nyomod le. PC-n ennek nincs jelentősége.
Rezegni nem rezeg, ha nincs odaírva.
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
fleetcmd
tag
válasz chungee #3788 üzenetére
A minőségéről nincsen kialakult véleményem, de az mindenképpen pozitív, hogy támogatja az Xinputot, tehát Xinput módban a legtöbb játékkal probléma nélkül mennie kell. Ezt a "ravasz érzékenység off"-ot hol látod?
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
TommyGun
őstag
válasz chungee #1900 üzenetére
Minél miben jobb az F510?
Logi F310 sima
Logi F510 rángatós
Logi F710 wireless + rángatósX360 ránagtós mind és van belőle wireless
ez a kettő a legjobb minőség. Minden más ezek után jön... (PCre) mindegyik kábeles kb 2 méteres kábellel rendelkezik
ezek tudják rendesen a xinputot nincs velük szopás, nem esnek szét az első használatkor, azt választod amelyik szimpi és kézre esik, ezekről van tapasztalat is, nem véletlenül mondjuk hogy ezeket kell venni.
Ha verekdős gémekre akarod venni és fontos a külön DPAD, ahol a gombok nem együtt vannak hanem mint a PS3-on akkor ezek a PS3 dizájnú speedlinkek jók lehetnek.[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
DeFranco
nagyúr
válasz chungee #1900 üzenetére
Még nem tudjuk.
Gondolom a minősége kb. a fele lehet, de ehhez mért az ára is. A logi egy nagyon minőségi tartós pad, hosszú garanciával, (nekem 3 évet adtak rá) és a köztudottan jó supporttal. Ebből a speedlinknél az utóbbi kettő biztos nincs.
De mondom, ettől még lehet jó pad, elég új, még nem sok tapasztalat van.
-
DeanRain79
csendes tag
válasz chungee #1746 üzenetére
Nálam is sok gond volt a gamepaddal win8 alatt. Logitech F310 esnél azt hittem a pad hibás,de mivel más padoknál is véltem felfedezni hibát ,csak az op.rendszerre tudok gondolni,hogy nem kompatibilis. Lehet akármilyen driver alatta nem ér semmit. Win7 re való visszaállást ajánlom.Én is azt tervezem. Azaz lehet nem csak a pad nem megfelelő win8-ra ,hanem a játék is amit futtatni akarsz alatta/rajta.
Fifánál voltak gondok nálam is. alapban a játék nem szereti a win8-at. Elfut,csak sűrűek a hibák. -
TommyGun
őstag
válasz chungee #1746 üzenetére
Ha XP-n és Win7-en működik akkor az alkalmazással lesz baj, nem jól működik win8-on ezek szerint, legalábbis kizárásos alapon...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest