Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DeanRain79

csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémám lenne,hogy a már 1TB-os Samsung SSD-re való windows 10 újratelepítése után a Xbox One wireless controllerem nem akar működni rendesen PC-n. Korábban nem volt ilyen problémám,csak miután újratelepítettem a op.rendszert és már nem HDD-n van a rendszer.. A controllert két játék alatt (Fifa 20, Marvel's Avengers) is teszteltem,de mindkettőnél csődött mondott. Fagyott a játék, nem oda ment az irányított karakter amerre irányítottam,és a világító Xbox logó sem világított( ez lenne a normális)a controlleren,hanem vilogott pár másodperc játék után. Játék nélkül,bekapcsolva a controller a windowsban is okoz gondot...pl nem lehet elérni a gépházat,hiába nyomok rá egérrel. Jó pár funkció bedöglik,de ha kihúzom a wireless adaptert akkor minden ok. Mi lehet a gond? Driver ütközés,vagy hibás a driver? Újratelepítettem mindkettő drivert...controllerét és az adapterét is,de nem szűnt meg a hiba. Köszi a segítséget előre is...remélem aktív a fórum még.

• DeanRain79

csendes tag

válasz chungee #1746 üzenetére

Nálam is sok gond volt a gamepaddal win8 alatt. Logitech F310 esnél azt hittem a pad hibás,de mivel más padoknál is véltem felfedezni hibát ,csak az op.rendszerre tudok gondolni,hogy nem kompatibilis. Lehet akármilyen driver alatta nem ér semmit. Win7 re való visszaállást ajánlom.Én is azt tervezem. Azaz lehet nem csak a pad nem megfelelő win8-ra ,hanem a játék is amit futtatni akarsz alatta/rajta.
    Fifánál voltak gondok nálam is. alapban a játék nem szereti a win8-at. Elfut,csak sűrűek a hibák.

• DeanRain79

csendes tag

Sziasztok!
    Minap vettem egy új gamepadot kimondottan a Fifa 13-hoz!
    A korábbi Logitech 310 gamepad alig használt állapotban érintkezési hibát mutatott.(RT+LT) Játszhatatlan volt a játék.
    Most egy Thrustmaster T wireless 3 in 1 gamepadot vettem,de ennél a jobb analóg és bal analóg kar nem akar rendesen működni. A jobb analóg kar lefele nyomásánál a bal analóg kar megy felfelé a a gépemen lévő játékvezérlő-beállításokon belül.
    Játék alatt (Fifa13) a klasszikus beállításon volt végig a játék.Sosem állítottam rajta,de itt az LT gombnál elkezdi görgetni a labdát a lába alatt a játékos(csak balra),és semmi más cselt nem enged véghezvinni vele.
    A jobb analóg kar meg nem érzékeli a jobbra-balrát,csak az előre-hátrát.(játék alatt)
    Komolyan kezdek meghülyülni..persze a leírás a padhoz angol,így fingom sincs mi mit jelent és hogy lehetne beállítani.A honlapon sincs semmi értékelhető instrukció.A legfrissebb driver van fent,amit a honlapon találtam.
    Valakinek valami ötlet?
    Lehet az usb csatlakozással van gond a gépben?Mert már fura,hogy nem tudom hányadig gampadot fogyasztom el az évben,úgy hogy alig használtam őket.Már a tököm tele van ezzel és a folytonos több ezres pénzkidobással.

• DeanRain79

csendes tag

válasz SenorGrande #1550 üzenetére

Most nézem a kalibrációt. Ajajj! A Z tengelynél ugrál a sáv magától ami az LT +RT ,ha jól látom.

X tengely(bal analóg kar ok)

Z tengely lett az LT+RT ami a kalibrálónál néha ugrál magától!Pontosabban az LT nyomásánál.

X forgás( jobb analóg kar-jobbra -balra húzása ez is ok)

Y forgás (jobb analóg kar fel-le ez is ok.)

• DeanRain79

csendes tag

válasz SenorGrande #1550 üzenetére

Hali!
    Nincs más eszköz bedugva a fent említetteken kívül.
    Csak a windwos játékoknál vettem észre,hogy ugrál a lapokon a kurzor.(már ha jól írom ,hogy micsoda.)
    Vezérlőpultnál nincs probléma,sem máshol a windowson belül.

• DeanRain79

csendes tag

válasz DeFranco #1549 üzenetére

Sajnos másik gépen nem tudom megnézni. Akinél lehetne is nagyon messze lakik. Nekem meg ez az egy van sajna.
    A billentyűzet drivert a windows rakta fel magától.Nem volt külön lemezen.Ugyan így az egérnél is.
    Ezen kívül csak a nyomtató(Epson Stylus SX 215 van még bekötve usb-re. Ennek még nem volt időm felrakni lemezről a driverét,így ezen is csak az van amit a windows felrakott magától.Másom nincs ami usb kapcsolódást igényelne.
    Még megpróbálom azt amit írsz,hogy kihúzom a bill.-t,még talán az egeret is.Hátha.
    Átalakítom sajnos nincs.

Gondoltam felrakok egy videót ,hogy mi is történik pontosan,és egy fotót,hogy mit mutat az eszközkezelő,illetve a gamepad tulajdonságok rész. Csak nem tudom,hogy lehet-e felrakni a fórumon ilyesmit,és hogy van e rá mód a linkelésre. Illetve,hogy képet lehet ezt már látom.
    http://prohardver.hu/dl/upc/2013-01/08/421122_jhgahjwbjvn3kkl4_gamepad.jpg

• DeanRain79

csendes tag

válasz DeFranco #1546 üzenetére

Sajnos nem jött össze!
    Letöröltem a pad programját ,és az eszközillesztő drivert is. Kihúztam..átállítottam Xinputra,feltelepítette magától a drivert. A billentyűzetet is átdugtam( Gigabyte GK-K6800)...gamepadot is más helyre dugtam.(új gépház,új alaplap..csak nem hibás az usb csati...de nem hiszem..akkor az egér,bill sem működne rendesen. Valami ütközhet a rendszeren belül valamelyik driver..vagy gamepad hiba.Inkább az utóbbira voksolok.)
    A windows-on belül sajnos ugyanúgy lépked a pasziánsznál magától a lapokon a kijelölés elég gyorsan.

Bocsi! Már nem tudtam szerkeszteni az előző kommentemhez ezt a szöveget.

• DeanRain79

csendes tag

válasz DeFranco #1546 üzenetére

Hali!

köszi a segítséget.Megpróbálom.
    A win 7 nem eredeti..de elvileg nincs szétbombázva,és belepiszkítva.Biztos helyről szereztem.Több éve használom és rendszerproblémám nem volt.

A win update naprakész,minden friss és üde.(utólag persze..nem volt beleintegrálva.)

• DeanRain79

csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
    Logitech F310 gamepadom van..szinte még új.
    Sokáig nem volt gépem,így nem is használtam.

Fifa 13 és PES13 és más játékoknál is megfigyeltem,hogy az LT gomb nem működik megfelelően.
    Focinál pl játék közben nyomom az RT gombot(ami a futás),erre ugyan azt csinálja mint ha az LT -t nyomnám(cselez).(Nem mindig...hozzáteszem van mikor rendesen tudok játszani és azt csinálja amit nyomok)
    A játékosok adatlapján az RT-LT gombbal lehet lapozni. Itt az RT működik rendesen..egyet lép jobbra ha egyszer nyomom.
    Viszont az LT nél többet lép egyszeri lenyomásnál...mintha meglenne hülyülve.
    Direct inputra van állítva.Csak így tudok játszani gépre telepített játékokkal.
    Ha Xinputra rakom akkor a windows meghülyül..illetve pl. rámegyek a windowsba integrált játékokra(pl. pasziánsz) elkezd a kurzor a lapokon ugrálni...mintha folyamatosan nyomnám valamelyik gombot..
    ha visszarakom direct inputra akkor már rendesen működik...csak a telepített játékoknál jön el ez a gomb hiba.

Szerintetek mi lehet a gond? Érintkezési hiba? Driver hiba? Vagy egyszerűen hibás a pad?

Win 7 64 bites verzió van fent..
    Gamepad driver 2010 es...de úgy tudom nincs is frissebb.(op. rendszernek megfelelő drivert töltöttem le)
    Minden más driver fent van..a gépem új,a konfig. újabb játékokat simán visz.

A válaszokat előre is köszönöm.

DeanRain

Új hozzászólás Aktív témák