- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lec88
csendes tag
válasz
inkubator #543 üzenetére
már lassan egy hete nekem is megvannak és szerencsére nincs velük probléma.az egyik bal analóg kar balra húzott,de ezt egy újrakalibrálás megoldotta.
remek kis padok,nekem tetszenek.bár ps3 mellett furcsa hogy az analóg karok egy "kockában", nem pedig "körben" járnak, plusz ugye nem akksis mivolta miatt jóval nehezebb -
Inv1sus
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
inkubator #488 üzenetére
ahogy nézem az F310 olyan mint a dual action és nekem ilyen volt és jó volt, az X360asra nem emlékszem pontosan csak arra h nagyon kézre állt, belesimult az egész tenyerembe, főként fifazni kell meg kocsikázni :]
végül is mindkettő jó, annyi a legnagyobb különbség h az xboxosnál fent van az analog ami végülis 1 vonalba van a jobb oldai gombokkal szóval lehet h hosszabb játék esetén kényelmesebb, na meg ugye a konzol miatt több millióan használják és szeretik szóval lehet jó lesz az xbox-os :] am neked melyik van? -
TomporJoker
csendes tag
válasz
inkubator #455 üzenetére
hát az a nagy problémám hogy már 5500-at se akarok kiadni gampad-ért, úgyh chillstream-et 6k-ért tuti nem veszek, pláne h szerintem ez a venti totál izületgyilkolás, akkor már inkább rezegjen, bár őszintén azért se vagyok odáig. meg az se szimpatikus, hogy kisebb
megnéztem, van saturnban is speedlink 6kért, ki gondolta volna h fukarék még a médiánál is rágábbak :/
-
copperhead
aktív tag
válasz
inkubator #446 üzenetére
Köszi! Attól tartok, hogy tönkrement a készülék. Hiába nyomtam hosszan, gyorsabban kezdett villogni, de nem tudott kapcsolódni. Most beleraktam új elemeket, a mode gomb hosszan világított, kapcsolódni nem tudott, és a rezgőfunkció sem működik. Majd felhívom a Logitechet, nagyon korekktek, ezt egy Chillstreamért kapta, pedig már lejárt a garanciája.
-
kutga
félisten
válasz
inkubator #436 üzenetére
Üdv!
Ahogy már írták a debreceni 576-ban lesz Microsoft, a másikat nem ismerem. Én a vezetékest vettem mert olcsóbb és nem vagyok híve a vezeték nélküli beviteli eszközöknek. 10k a vezetékes, azt hiszem 13k körül van a vezeték nélküli.
Minőségre, elrendezésre mindkettő egyforma, sztem kontrollerek között a Microsoft Xbox 360 a legjobb (ami egyéb termékeket Media Marktban megtapogattam nem győztek meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest